Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pastanızda çok şıkmış büyümüşte ufaklık babasının yaşını kutlarmış:9: ailecek güzel seneler yaşlar devirmeniz dilegiyle canım:34:

teşekkür ederiz canım amin :16:

ilk günaydını ben yazıcam diye heveslenmiştim
ama benden erkenci anneler varmış :19:
günaydın
biz de saat 7.30 da uyandık
oğlumu banyo yaptırdım
sütünü içti...:16:
bende kendime ıhlamur yapıyorum kahvaltı edicem
bugün misafirlerim var
kalabalık bir grup 12 kişi falan
sohbet olacak arkasından pasta börek servisi
işe başlamam lazım önce kahvaltımı yapayım da:52::52:

ya ama olmaz ki öyle bende gelmek isterim buluşmaya
yaza saklayın şu işi yaa:26:

biz mecbur erkencilerdeniz canım çalışıyorum ya 05:30 da başlıyor benim mesai :31:
ohh misafir varmış bugün menü süperdir şimdi döktürürsün afiyet olsun canım:34:

dün akşam eşimin doğum günüydü tabi biz önceden hediyelerini falan vermiştik ama işte pasta alayım bari dedim
kaynvalıdemlerde kutladık

Eki Görüntüle 612748

pastamızı daha çok kayınvalidem beğendi herkese baksana pastayı melisa babasına almış diyip durdu akşam boyunca:1:
tabi eşim resmi çekerken mumları çekmemiş 32 yazıyordu mumda ama beyefendi yaşlanma bunalımına girmiş sanırım :40:

bende çok beğendim pastayı nice yaşlarınızı
mutlulukla bir arada kutlamayı nasip etsin Rabbim
niye bilmem kv ile ilişkin de sıcak geldi bana okurken
öyle mi ?

bende çok beğendim pastayı nice yaşlarınızı
mutlulukla bir arada kutlamayı nasip etsin Rabbim
niye bilmem kv ile ilişkin de sıcak geldi bana okurken
öyle mi ?

yok öyle kanki modunda değilizdir ama çokda kötü değilizdir fakat ben hep arada bir mesafe bırakırım bazen bakarım
çok sık gidip gelmeler başlar ben hemen geri çekilirim anlar sağolsun ayy ne kötü gelinim:17:
genede allaha şükür derim severim kendisini sağolsun çok yardımı dokunur allah için:34:

yok öyle kanki modunda değilizdir ama çokda kötü değilizdir fakat ben hep arada bir mesafe bırakırım bazen bakarım
çok sık gidip gelmeler başlar ben hemen geri çekilirim anlar sağolsun ayy ne kötü gelinim:17:
genede allaha şükür derim severim kendisini sağolsun çok yardımı dokunur allah için:34:

benimkinden farklı olduğunu anlamıştım zaten:1:
Allah bozmasın senin mesleğin neydi canım ?

cincon kız sen nerde oturuyorsun ki hep aziz bebenin önünden geçiyorsun :44:

ahh ah hiç sorma çekmeköyde oturuyorum küçükyalıda çalışıyorum hergün küçükyalıdan kozyatağına geliyorum otobüsle ordan carrefourun arkasına yürüyorum bi daha otobüse biniyorum 1 saat de öyle gidiyorum 8 gibi evdeyim

bu arada dün akşam eşim almaya geldi beni işten yolda nolur aşkım aziz bebeye bakalım nolur nolur (e-5 kenarında araba parketmeyi hiç sevmezde kendileri arabası pek kıymetlidir paşamın :)) neyse en son pes ettim baktım kendiliğinden yanaştı aziz bebeye ben bir heves daldım içeri allah indirim indirim diye ne indirimi bindirim olmuş alt katta mama sandalyelerinin olduğu yere indim orda indirim yokmuş zaten ellerinde malda kalmamış bi tane ficher price mama sandalyesi alacak oldum 224 tl ye ama bacak arası çocuğu rahatsız edecek türdendi bide silinebilen kumaş değildi almadım gene alamadım :50: üst kata bakayım dedim kıyafetler falan fiyatlar normal ama bizim kıyafet ihtiyacımız olmadığından fazla kaptırmadım kendimi şimdiden gelecek yıl giyeceği giysilerini bile aldım oğlumun zaten hediyelerde geliyor ama napıyım tutamıyorum kendimi şimdi özlemde varya nerde bir çocuk mağazasının vitrininde kıyafet görsem oğlumu hayal ediyorum içinde dayanamıyorum çocuk doğduğundan beri kendime bir bluz almışlığım yok kendime niyetle gittiğim tüm mağazalarda çocuk reyonunda alıyorum soluğu :))

bu arada sanırım yakınız sende kozyatağındamısın canım

amin canım niye seninki problem limi?
ben finans sektöründe çalışıyorum canım muhasebe yani :37:

problemli değil de samimi değil
görünürde hiç problem yok ama samimi olmayınca olmuyor
yani ben yapamıyorum yapmacık davranamıyorum
zaten eşimin öz annesi de değil
onun için takmıyorum kafama:ssz:

ahh ah hiç sorma çekmeköyde oturuyorum küçükyalıda çalışıyorum hergün küçükyalıdan kozyatağına geliyorum otobüsle ordan carrefourun arkasına yürüyorum bi daha otobüse biniyorum 1 saat de öyle gidiyorum 8 gibi evdeyim

bu arada dün akşam eşim almaya geldi beni işten yolda nolur aşkım aziz bebeye bakalım nolur nolur (e-5 kenarında araba parketmeyi hiç sevmezde kendileri arabası pek kıymetlidir paşamın :)) neyse en son pes ettim baktım kendiliğinden yanaştı aziz bebeye ben bir heves daldım içeri allah indirim indirim diye ne indirimi bindirim olmuş alt katta mama sandalyelerinin olduğu yere indim orda indirim yokmuş zaten ellerinde malda kalmamış bi tane ficher price mama sandalyesi alacak oldum 224 tl ye ama bacak arası çocuğu rahatsız edecek türdendi bide silinebilen kumaş değildi almadım gene alamadım :50: üst kata bakayım dedim kıyafetler falan fiyatlar normal ama bizim kıyafet ihtiyacımız olmadığından fazla kaptırmadım kendimi şimdiden gelecek yıl giyeceği giysilerini bile aldım oğlumun zaten hediyelerde geliyor ama napıyım tutamıyorum kendimi şimdi özlemde varya nerde bir çocuk mağazasının vitrininde kıyafet görsem oğlumu hayal ediyorum içinde dayanamıyorum çocuk doğduğundan beri kendime bir bluz almışlığım yok kendime niyetle gittiğim tüm mağazalarda çocuk reyonunda alıyorum soluğu :))

demek çekmeköyde oturuyorsunuz oralarıda bilirim uzak ya zor işin valla allah kolaylık versin:26:
ayy canım keşke özellikle yazsaydım kıyafetlerde vardı indirim :26: diğer araç gereçlere hiç bakmadım ben bizim hediyeler 1 yaş olarak gelmişti çoğu bu ara ayda kızıma giydirecek pek birşey kalmadı bende hazır indirim varken alayım demiştim :34:
ama dediğin doğru bende hep kızıma birşeyler alıyorum kendime diye girdiğim her yerden bebek reyonuna uğramadan geçmem :1:

ben maltepede oturuyorum canım ama ataşehirde çalışıyorum:34:

problemli değil de samimi değil
görünürde hiç problem yok ama samimi olmayınca olmuyor
yani ben yapamıyorum yapmacık davranamıyorum
zaten eşimin öz annesi de değil
onun için takmıyorum kafama:ssz:

hiç takılma o zaman diycem ama genede eşini o mu büyütmüş acaba ?
sonuçta ne kadar sevmesek kızsak da eşlerimiz üzerlerinde hakları var onların hatırına katlanmak lazım
eee annede olduk anlıyoruz bir çocuğa ne kadar emek veriliyormuş o yüzden bu açıdan bakarsak biraz daha ılımlı
olunabiliyor karşı tarafa karşı ama sana karşı hala kötü davranıyorsa tabi orası ayrı:34:

bizimki de yaklaşık 250 gr almıştı..sağlık olsun canım, maşallah diyeyim kızına..

verilen o programlara bağlı kalmaya çalışma..
önemli olan kahvaltı ve yoğurt ilk planda..
daha sonra sebze püreleri..
ben bi gün kahvaltı meyve suyu veriyorsam,
ertesi gün püre ve kaşık maması veriyorum..

o yazılanları ben bile bi günde yiyemem..
zaten bu bebeler hala emme derdinde.. ek gıdaya geçiş dönemi yaşıyoruz.
birden bu kadar yoğun bi beslenme programı uygulanması mümkün değil.:19:
[/QUOTE]
Sagol cenacim canim benim kiza gunduz meme vermesen aramaz gece emiyo gunduzde ben zorla tikiyorum agzina uyurken ya da cok cani isticek oyle emcek. bazen sagarak veriyorum o yuzden doktor beslenmeye yuklendi sanirim cok xormus istahsiz cocuk olmasin derdim basima geldi galiba acilir insallah zamanla bi kase meyve puresi icin kirk takla atiyorum bir tek yogurdu severek yiyor zaten o programa mumkun degil bagli kalinmaz bakalim zamanla oturur rayina

Cnm o alintidaki mesaji ben yazmadim ama karisiklik mi oldu ?

teşekkür ederiz canım amin :16:

biz mecbur erkencilerdeniz canım çalışıyorum ya 05:30 da başlıyor benim mesai :31:
ohh misafir varmış bugün menü süperdir şimdi döktürürsün afiyet olsun canım:34:

05.30 mu çok erken allah yardımcın olsun o saatte evdenmi çıkıyorsun çocuğu kime bırakıyorsun ben 7 de çıkıyorum evden anneme götürüyorum miniğimi 7.5 gibi ordan çıkıyorum 8.5 ta işyerindeyim bide araba alırsam inşallah (eşime talimat verdim araba bakıyor bana :)) o zaman akşamlarıda daha erken kavuşacağım meleğime sabahlarıda daha geç çıkarım evden

valla davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bende sana özeniyordum herşeye yetişiyorsun diye 5.5 u duyunca halime şükrettim bide eşim hafta içi evde sabahları o yatarken çıkmak ne zor geliyor şeytan dürtüyo kıvrıl yanına uyu boşver işi diye sonra şaplak atıyorum şeytana düşüyorum yollara

hiç takılma o zaman diycem ama genede eşini o mu büyütmüş acaba ?
sonuçta ne kadar sevmesek kızsak da eşlerimiz üzerlerinde hakları var onların hatırına katlanmak lazım
eee annede olduk anlıyoruz bir çocuğa ne kadar emek veriliyormuş o yüzden bu açıdan bakarsak biraz daha ılımlı
olunabiliyor karşı tarafa karşı ama sana karşı hala kötü davranıyorsa tabi orası ayrı:34:

pek sayılmaz eşim 9 yaşındaymış annesi vefat ettiğinde
ama kardeşi var iki tane biri 6 yaşında diğeri 3 aylıkmış

Son düzenleme:
kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize

:21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:hoppaaaaaaaaaaaaaaaa herkes gıttııı herkessssssss yaşasın yanlızımmmmmmmmmm Allahım sana bin şükürrrr evım ne kadar pis ve dagınık olsa da yanlızım ya mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hadi gözün aydın cnm, bende aynı senin gibiyim evimi afedersin .ok götürsün ama huzurum kaçmasın, genel olarak yanlızlığı sevmem tabiki ama evimde yanlız olmayı çoooook seviyorum. Yanlız bak sizinkiler iyiymiş sen yine şükret bizimkiler taaaa trabzondan geliniyo bikaç günlüğüne gelinirmi diye min 1 ay kalırlar, sanırsın saatlerce yol tepiyolar otobüsle, her seferinde de uçakla gelirler :47:

biz ancak uyuyabildik oğluş da babamız da uyudu ben de gündüz pek bakamadım bugün şimdi gireyim dedim...kızlar biz eşimle çocuk uyumuyorsa hala aynı sofrada yemek yiyemiyoruz yani bu en basiti tabi yerde yuvarlanmaz oyuncaklarla ilgilenmez koccaman oldu hala sürekli kucak istiyor kucakta da tek bi kişide durmaz ondan ona ondan ona oyun mu sanıyo ne anlamadım :44: sonra uyuduğunda da hiçbir iş yapamazsın bulaşıkları bile makinaya atsan tak uyanır mübalağsız söylüyorum laminantların çıtırdama sesinden uyanıyor o derece...:53: şunu da ekliyim en başından beri sese falan çok alışkındır aslında kvlerle altlı üstlü oturduğumuzdan zaten ses hep mevcut o olmasa dahi ben evdeyken hep bi ses ararım ya tv ya pc.de müzik hiç olmadı kendim çalar kendim oynarım :33: ama bu çocuk ha 40ınde değişir ha 3 ay ha 5 - 6 derken...gündüz hummalı bir temizlik yaptım o arada eşim ilgilenmese hayatta durmaz ama o şekilde de durmuyo zaten...yapmadığı şebeklik kalmadı sürekli bir doyumsuzluk var...neyse sadete geleyim mesela siz burda yazıyosunuz ya bebişler varken tonla iş yapıyosunuz temizliktir mamalardır işte ben oğlum uyanıkken hayatta yapamam ya tam anlatamıyorum ama çocuk sürekli mız mız doğduğunda zaten ilk 3 ay sürekli ağladı biyografi de vereyim de kafanızda öyle bi şekil oluşsun 4 aydan sonra anca gülmüştür kolikti benim bebeğim acaba onun etkileri mi diyorum saçmalıyor olabilirim ama artık hiçbir işe yetemiyorum geçen yıl okula gidip gelirken ( ki hergün 6 saatim yolda geçerdi :37: ) herşeye çok daha fazla yeterdim ütü temizlik yemek hep çok rayındaydı tabiiki bebekle herşeyin aynı olmasını beklemiyorum ama benim oğlam her saniye yanında olayım istiyo yere de battaniye sarıp bırakkıyorum etrafı oyuncaklarla dolu 2 saniye oynuyo sonra hop başlıyo :84::84::84::84::84: :40: işin özü kendi kendine vakit geçirmesini nasıl sağlayabilirim sizce :44: amma da yazdım bee :51:

Kim o tonla iş yaptık diye yazanlar bakiiiim :35: sen benim yazdıklarımı hiç görmemişin anlaşılan, allah seni inandırsın dönüp biberon yıkatmıyo oğlum bana, hep kucak hep ilgi, mama sandalyesine alıştırmaya çalışıyorum ama orda bile dön onunla konuş oynat istiyo, bakıcımız bu ne alışmış kucağaaa diyo, uyurken temizlik yapamıyos sesten uyanıyo, uyanıkken hep kucakta yine yapamıyos, ancak pişir, ye, topla, fazlası bize lüks. Diğer arkadaşların bebeklerinin maşallahı var benimki öyle diil yaaa, ne zaman kendi kendine oynayacak bilmiyorum, yüreteç alsam biraz oyalar mı acaba :53:

Kızlar oğlum ayın 6 ay 22 günlük sizce yürüteç kullabilir mi artık, ya da ne zaman kullanabilir? Dr görüşü alan var mı?

ayyyy geçmişi okumak her geçen gün zorlaşıyor artık:53: maşallah size ama biz çalışanlarıda düşünün birazcık yaa :17:

karakız anacım sen neler diyorsun öyle kocişin okumuyor demi buraları :1:
neyse şaka bir yana birbirinizi çok sevdiğiniz güzel kızınızdan belli yoksam bu kadar tatlı bebeyi nasıl yapardınız :34:

cenacımmm ayy valla bende gelmek istersim buluşursanız olmadı bizede gelebilir siniz yani libyana pendik temi oturuyor ben karşıda oturuyor diye aklımda kalmış:44:

libyanakızz sen bana daha yakınmışsın ya :34:

elifnaz canım bende başak hanıma gitmiştim memnun kalmıştım sende gitmişsin memnun kaldın mı bari?

cincon kız sen nerde oturuyorsun ki hep aziz bebenin önünden geçiyorsun :44:

daha gitmedim canım ben bu cmt ınşallah

kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize

Bizimki geçen hafta enneee diyodu ama kasıtlı değil heralde. Ama yinede babasına havamı attım tabi:)) sen sürekli söylersen aynı kelimeleri taklit ediyorlar canım. Ama mama, baba, dede bizdede yok yani. Bence telaş edecek bi durum da yok

Back
X