05.30 mu çok erken allah yardımcın olsun o saatte evdenmi çıkıyorsun çocuğu kime bırakıyorsun ben 7 de çıkıyorum evden anneme götürüyorum miniğimi 7.5 gibi ordan çıkıyorum 8.5 ta işyerindeyim bide araba alırsam inşallah (eşime talimat verdim araba bakıyor bana :)) o zaman akşamlarıda daha erken kavuşacağım meleğime sabahlarıda daha geç çıkarım evden
valla davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş bende sana özeniyordum herşeye yetişiyorsun diye 5.5 u duyunca halime şükrettim bide eşim hafta içi evde sabahları o yatarken çıkmak ne zor geliyor şeytan dürtüyo kıvrıl yanına uyu boşver işi diye sonra şaplak atıyorum şeytana düşüyorum yollara
yok 5:30 da yatağı terkediyorum

bende hafta sonları işe giderken öyle oluyor benim eşimde hafta sonları çalışmıyor bende kıvrılayım diyorum ama olmuyor maalesef

kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
valla bizimki bazen anne diye bir ses çıkarıyor ama gayriihtiyari yani bilerek değil ama ben yinede erken diye düşünüyorum
Son düzenleme: