- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek kovasın, açıkçası hiiiç tahmin edemezdim..
seni aslan, oğlak ne bileyim boğa falan diye düşündüm nedense
kova ve terazilerle iyi anlaştığımı biliyorum.
bir kez daha tecrübe ettim..
capri sun ı içitikten sonra şişirip patlatırlardı bi de yaa
bugünlerde pek halim yok, o yüzden 12 değil bir misafir bile ağırlayasım yok
sana kolay gelsin hamarat ve sosyal hatun..
buluşma yaza inş olacak..
yaza istanbuldayım, gelirim katılırım diyenler parnah kaldırsın bakim![]()
Hey heyy günaydın annişler! Dün aşımızı olduk, akşam az ateşi çıktı calpol verdim düştü ama bütün gece husuzluk yaptıSiz de ne vqr ne yok ?
Allah şifa versin kuzuma..
geçmiş olsun sizede.Hey heyy günaydın annişler! Dün aşımızı olduk, akşam az ateşi çıktı calpol verdim düştü ama bütün gece husuzluk yaptıSiz de ne vqr ne yok ?
bugünlerde pek halim yok, o yüzden 12 değil bir misafir bile ağırlayasım yok
sana kolay gelsin hamarat ve sosyal hatun..
buluşma yaza inş olacak..
yaza istanbuldayım, gelirim katılırım diyenler parnah kaldırsın bakim![]()
ben eskişehire gelirsem sana gelmeyi çok istiyorum..CENA , kardeşim var İstanbul da yazın ona gelirim inş. o zman buluşmayı çooook isterim sizlerle de.Eğer Eskişehir e gelirseniz de misafir etmeyi çoooooook isterim.![]()
canım benımde ole ççıft gogus 150-160 cıkyo cok ıyı bencede.maşallah dıyeyeımyerım ben senı yerımmmmmm. maşallah ne tatlısın sen..
çoooook geçmş olsun...
ben de yay burcuyummm....
ben kızım 1,5 aylık oldugundan berı calısıyorum. gunde ıkı defa sagıyorum. her seferıınde yaklasık 150 cc kadar cıkıyor. ıyı mı dıye sorna arkadaş gayet ıyı bence...
bır de buyudukce bebısler sanıırm calısmak daha zor gelıyor. onceden pek anlamzıd kızım ama yaklsık 10 gundur ben ısten eve gelınce bana bakıpğ guluıyor, kucağıma almam için elelrını bana doğru uzatıyor...
allah tan cuma gunu yarı yıl tatılı baslıyıor. kzıımla 15 gun bas basayız...
başladım canımgünaydın canım sen çalışmaya başladın mı?
başladım canımgünaydın canım sen çalışmaya başladın mı?
Sayın başkan(Cenaaaaaaa-topiğin gülü)yoklama almışsınız.Buradayımmmmmmmmm.Son 10 gündür çok yoğunum.Ya misafir geliyor ya da biz gidiyoruz.Bir taraftan da benim bıdığı ek gıdaya alıştırmaya çalışıyorum.
İştahsız çok ama çok iştahsız.Ama bütün bebişler öyle sanırım.
Libyana biscottilerine bayıldım.Tadı nasıl oldu?Beğendiyseniz hemen tarif istiyorum.
karakız bir ikinci bebiş lafı dönüyor sanırım.Erken değil mi?
Yoooook canım ya nerdeeeee...Yaklaşık 1,5 ay önce bir bab bab ba ba demişti.Sevinçten çıldırdık.kızlar bebeişleriniz anne baba dede mama diyormu??? bizimki henüz demıyor kendi çapında konuşuor ama anlamıorm ne dediğini dün zeyneple konuşuodk faceden ömürcük diyormuş maşalah bizimki nezamn der acaba gün içinde tekrarlıyormusunz bu kelimeleri bebişlerinize
canım benımde ole ççıft gogus 150-160 cıkyo cok ıyı bencede.maşallah dıyeyeım
çağanda ben ısten gelınce benı gordugu an ağlamaya baslıyo bu durum nezaman duzelır bılmıyorum
annem gun boyu cok ıyıydı senı gorunce ole ıcın rahat olsun dıyo.
anlıyolar artık buyuduler offf çalışmak cok zor ama canancım sözüm sanada aynı zamanda çalışmadanda olmuyo
hersey onlar ıcın.bı bez ıslak mendıl 50 tl anında gııdıyo eşim çalışma dıyo banada ama olmazzz gunde 8 saat çalıstıgım zaten
yarısında uyuyo.
Teşekkür ederim.İnş.en kısa zamanda denerim.
Evet canım çok güzeldi.. hemen özelden atıyorum..![]()
Benim de 18 günüm kaldı.İçim daralıyor.Yarım gün çalışacağım diye seviniyordum.Sabah müdürümle konuştum.Bir gün tam çalışmam gerekecek.Öğle arasında eve geleceğim.Çalışan anne olmak çok zor.Sırf ikinciye bu yüzden mesafeliyim.Allah yardımcımız olsun.başladım canım(( çokk zormuss senı hep takıp ettım yazılarını.ama yasamayınca anlamıyomus ınsan.benı gorunce ve ben cıkarken aglıyoyaa canımdan can gıdıyo ama olmuyo kuzum çalışmadan yaaa.oğluşuma sureklı bıseyler alıyorum ve esıme agır gelsın ıstemıyorum esım bırak dıyo ama 4 yıllık ıyı bı ısım var ve cok rahatım calısma saatım az.kurumsal bı fırma. süt ıznımı haftalık 1 gun kullanıyorum yanı 2 gun evdeyım sutumu rahat sağabıılıyorum bı anne daha ne ıster ama gelgörkı alısamadım sızde durumlar nasıl
günaydın kızlarrroğluş uyuo bnde bi bakim dedim oğluşun uykusunda aglamalarına kafayı taktım niye böle yaa nezaman bitcek offf yoğurdu erken yediriorm ama genede omu gaz yapıo geceye dıorm dıormda dıorm aman düşün düşün aynı noktadayz neyse...
canım bizimkide eskiden kucak delisidi farkında olmadan biz alıştırıohalısına yatırmaya nerdeyse 2aya yakın olcaktı başladm önceden yatırmadgma pişmanım durmuodu ilk etapta yanında oynadm oyuncaklarıla ilgi çektm biraz duruo sonra mızıldanıo sonra hoppalasına koyuorm birazda orda oyalanıo sonra mızıldanınca yürütecine azda koyuorm azda orda duruo en sonunda mama sandalyesine koyup mamasını yedırıorm oyalanıo elinede su biberonunu verıom oynaya oynaya içio en son kucagma alıorm biraz oynayıp uyutuorm bizde döngü bölee eskiden bnde hep gezdr gezdr oynat kollarım kopardı hala ilgi istıo ama ilgi sınırlı karşıdan konuşuorm hoppalasnda falan halısında oyuncaklarını tutuşturuom eline falan durdugu kadar yavaş yavaş seninkide kendi kendine oynamayı ögrencektir hoppalası ve halısı çok işime yaradı bu konuda vala şimdi kollarından tutuorm rahat rahat yürüoz hatta küçük bi topu var ayaklarıla ona vuruo etrafında ilgisini çeken bişiler olması iyi oluo hakketten![]()
tuğçecim evin ne kadar büyük senin yahu ben o kadar şey alsam eve sığdıramam ki mama sandalyesini bile napıcaz diye düşünüyoruz pusetin işi bitti çatıya çıkaracaz galiba :) şaka bi yana dediklerin mantıklı ama ben koyduğum an çığlık çığlığa alıyor yine de dediklerini dikkate alıp kademe kadem geçiş yapmaya çalışıcam inş...keşk temmuz anneleride biraraya gelse ama malum herkez farklı yerleder çok hoşuma gtdi inceledm bnde canm![]()
yazdıklarını üzülmem gerekiyor biliyorum ama inan sevindim çünkü aynı durumda olanlar da hala var diye düşünüp rahatladım ister istemez insan kendini sorunlu ve beceriksiz hissediyorHadi gözün aydın cnm, bende aynı senin gibiyim evimi afedersin .ok götürsün ama huzurum kaçmasın, genel olarak yanlızlığı sevmem tabiki ama evimde yanlız olmayı çoooook seviyorum. Yanlız bak sizinkiler iyiymiş sen yine şükret bizimkiler taaaa trabzondan geliniyo bikaç günlüğüne gelinirmi diye min 1 ay kalırlar, sanırsın saatlerce yol tepiyolar otobüsle, her seferinde de uçakla gelirler
Kim o tonla iş yaptık diye yazanlar bakiiiimsen benim yazdıklarımı hiç görmemişin anlaşılan, allah seni inandırsın dönüp biberon yıkatmıyo oğlum bana, hep kucak hep ilgi, mama sandalyesine alıştırmaya çalışıyorum ama orda bile dön onunla konuş oynat istiyo, bakıcımız bu ne alışmış kucağaaa diyo, uyurken temizlik yapamıyos sesten uyanıyo, uyanıkken hep kucakta yine yapamıyos, ancak pişir, ye, topla, fazlası bize lüks. Diğer arkadaşların bebeklerinin maşallahı var benimki öyle diil yaaa, ne zaman kendi kendine oynayacak bilmiyorum, yüreteç alsam biraz oyalar mı acaba
Kızlar oğlum ayın 6 ay 22 günlük sizce yürüteç kullabilir mi artık, ya da ne zaman kullanabilir? Dr görüşü alan var mı?
Günaydınlar hanımlar, sporuma gittim geldim oğlumu uyuttum uzattım bacaklarımı sizi okuyorum. Anamm ne yoruldum valla canımı çıkardı hoca
O siteyi bende sürekli takip ediyorum cnm, çok güzel bilgilerde paylaşılıyor. Aynen dediğin gibi bende gördmüştüm o resimlerini, ne kadar da kalabalık bir gruplar. Darısı başımıza![]()
Tekrar ne zaman gelecektin canım? Sömestırda bende kayserideyim çünkü.aman Allah ım bukadar güzel yorumlayacağınızı bilemezdim kesinlikle kesinlikle okadar yaralandım okadar kırıldımki daha fazlası olamazzzzzzz
kesinlikle üstüne söyleyecek söz bulamadm![]()
ben polis üniforması için memur oluyorum hayır destek vermem![]()
aşk olsun alyacım sen iste bir uçağa bakar derim eşime ben annemlere gidiyorum oda tamam der akşama dönerimben bak şubatın 12 sine kadar ordayım diyorum
bensizde buluşursanız hani bende istanbul annelerine katılırımZEYTİNBURNUNDA OTURUYORUMMMMMMM
![]()