- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
dur kız
servise hazır hale gelmediler daha![]()
Merakla bekliyoruzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur kız
servise hazır hale gelmediler daha![]()
FEYZA bu bana yapilirmi, diyetteyim bennn
Cenaa nerdesin kuzum:44:
Libyana tarifi haftasonu denicem ama daha oncede yapmistim icindeki kurukayidilardan dolayi kesmesi zor ilmustu dagilabiliyo bakalum insallah bu guzel olur, tesekkurler
Aksam kocisle sinemaya gidicez, celal ile ceren![]()
Merakla bekliyoruzz
Biz yurutece basladigimizdan beri oglumda bende daha mutluyuz.oglum önündeki oyuncaklariyla oynuyor.bende ev islerine vakit ayırabiliyorum.biseylere yetisebilince daha mutlu oluyorum.ben mutlu olunca oglumda mutlu oluyor.hem onunda özgürce hareket etmesi cok güzel.şimdi daha kaliteli vakit gecirioz.oyunlar oynuyoruz..ben pişman degilim umarim olmam..almayi düşünen arkadaşlar var nacizane ben tavsiye ederim
kızlarr ne zamandır giremiyordum. malum cuma günü sünnet oldu oğluşum. bizi ameliyathaneye almadılar.hemşire götürürken çok ağladı yavrum.ameliyattan çıkıp getirdiklerinde hala uyuyordu.nasıl kızmışsa hemşireye bir asık suratla uyumuş ki sormayın.10 dk. sonra uyandı kuzum.beni görünce nasıl gülücükler atıyor.neyse eve geldik. uyudu bir güzel oğlum.2 saat sonra uyuşukluk geçince yıktı ortalığı.hemen ağrı kesici falan verdik. yarım saate sakinleşti.ama ilk gün her çiş yapışında ağladı.ertesi günü bişeyi kalmadı amadün kontrolümüz vardı.doktor iyi buldu.kantaron yağı süreceksiniz hem acısını alır hem yarayı çabuk iyileştirir dedi doktor. biz de sürüyoruz bol bol.Allaha şükür atlattık zor kısmını.bu hafta da aşılarını bir olsaydı yavrum.sonra yarıyıl tatili. ohhhh oğluşumla 2 hafta
![]()
hoşgeldin aramıza memnun oldumselamm :)
ben de sizler gibi temmuz 2012 annesiyim,Allah'a çok şükür dünyalar güzeli bi kızım var..
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyorum temmuz annelerini üye olmak bugüne kısmetmiş.
annelik konusunda sizlerden çok şey öğrendim umarım ben de sizlere faydalı olabilirim :)
Biz yurutece basladigimizdan beri oglumda bende daha mutluyuz.oglum önündeki oyuncaklariyla oynuyor.bende ev islerine vakit ayırabiliyorum.biseylere yetisebilince daha mutlu oluyorum.ben mutlu olunca oglumda mutlu oluyor.hem onunda özgürce hareket etmesi cok güzel.şimdi daha kaliteli vakit gecirioz.oyunlar oynuyoruz..ben pişman degilim umarim olmam..almayi düşünen arkadaşlar var nacizane ben tavsiye ederim
kızlarr ne zamandır giremiyordum. malum cuma günü sünnet oldu oğluşum. bizi ameliyathaneye almadılar.hemşire götürürken çok ağladı yavrum.ameliyattan çıkıp getirdiklerinde hala uyuyordu.nasıl kızmışsa hemşireye bir asık suratla uyumuş ki sormayın.10 dk. sonra uyandı kuzum.beni görünce nasıl gülücükler atıyor.neyse eve geldik. uyudu bir güzel oğlum.2 saat sonra uyuşukluk geçince yıktı ortalığı.hemen ağrı kesici falan verdik. yarım saate sakinleşti.ama ilk gün her çiş yapışında ağladı.ertesi günü bişeyi kalmadı amadün kontrolümüz vardı.doktor iyi buldu.kantaron yağı süreceksiniz hem acısını alır hem yarayı çabuk iyileştirir dedi doktor. biz de sürüyoruz bol bol.Allaha şükür atlattık zor kısmını.bu hafta da aşılarını bir olsaydı yavrum.sonra yarıyıl tatili. ohhhh oğluşumla 2 hafta
![]()
hoşgeldin aramıza memnun oldum
teşekkür ederim ben de memnun oldum
hoşgeldin aramıza memnun oldum
ya bende almayı düşünüyorum ama eltiminkini denedik geçen hafta oğlum öne doğru eğildi kaldı dik tutamıyor kendisini yürüteçte adımlattığımızda maşallah adım adım gidiyor ama yürüteçte rahatsız oldu gibi geldi bende henüz erken olduğu kanısına vardım seninki dik durabiliyormu yürüteçte
selamm :)
ben de sizler gibi temmuz 2012 annesiyim,Allah'a çok şükür dünyalar güzeli bi kızım var..
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyorum temmuz annelerini üye olmak bugüne kısmetmiş.
annelik konusunda sizlerden çok şey öğrendim umarım ben de sizlere faydalı olabilirim :)
hoşgeldin canım
kızlarr iştee bütün günün sonucunda ortaya çıkan ürünler
(tabii ev temizliği ve oğlumun bakımı dahil değil)
Eki Görüntüle 613327 Eki Görüntüle 613331 Eki Görüntüle 613328 Eki Görüntüle 613329 Eki Görüntüle 613330 Eki Görüntüle 613332
bi de resim boyutunu küçültcem diye uğraştım fotoğraf makinesinin ki büyük geldi![]()
Ellerine sağlık cnm bana bi dilim tiramisu ve makarna salatası bide börek lütfen:)
Hamile arkadaşim var vitamin ilaci neydi kızlar adı 3 ay folik asit kullandik sonra değiştiya ilac
Vay vay vayyy. Elceğizlerine sağlık. Miss gb görünüyorrhoşgeldin canım
kızlarr iştee bütün günün sonucunda ortaya çıkan ürünler
(tabii ev temizliği ve oğlumun bakımı dahil değil)
Eki Görüntüle 613327 Eki Görüntüle 613331 Eki Görüntüle 613328 Eki Görüntüle 613329 Eki Görüntüle 613330 Eki Görüntüle 613332
bi de resim boyutunu küçültcem diye uğraştım fotoğraf makinesinin ki büyük geldi![]()
Elevit diye bişi vardı benim kullandığım. Birde ferro sanol mu vardı hatırlamadım bende tamHamile arkadaşim var vitamin ilaci neydi kızlar adı 3 ay folik asit kullandik sonra değiştiya ilac
Vay vay vayyy. Elceğizlerine sağlık. Miss gb görünüyorr(
Elevit diye bişi vardı benim kullandığım. Birde ferro sanol mu vardı hatırlamadım bende tam![]()