yaa bir sürü de arttı keşke yakın olsaydık 

evet canım labne peyniriyle yapıyorum iş zaten muhallebisinde
pasta kekini sütle ya da kahveyle ıslatıyorum
yarım litre süte
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
pişiriyorum kaynayınca altını kapatıp
bir küçük boy labne ve vanilya ekleyip çırpıyorum
eline sağlık..tiramisunun kedidili bisküviyle yapılanı var o da pratik ve harika oluyor dene istersen,herkes beğeniyor
demek kovasın, açıkçası hiiiç tahmin edemezdim..
seni aslan, oğlak ne bileyim boğa falan diye düşündüm nedense
kova ve terazilerle iyi anlaştığımı biliyorum.
bir kez daha tecrübe ettim..
capri sun ı içitikten sonra şişirip patlatırlardı bi de yaa
buluşma yaza inş olacak..
yaza istanbuldayım, gelirim katılırım diyenler parnah kaldırsın bakim
önce hüplet sonra gümlet

evet iyi anlaşıyoruz bak eminim şu an işler güçleri izliyosun benim gibi

benim istanbula gelme durumum var yaza doğru,aynı tarihe denk gelirse ben de gelirim oğlumla
selamm :)
ben de sizler gibi temmuz 2012 annesiyim,Allah'a çok şükür dünyalar güzeli bi kızım var..
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip ediyorum temmuz annelerini üye olmak bugüne kısmetmiş.
annelik konusunda sizlerden çok şey öğrendim umarım ben de sizlere faydalı olabilirim :)
hoşgeldin
FEYZA bu bana yapilirmi, diyetteyim bennn

Aksam kocisle sinemaya gidicez, celal ile ceren
güzel mi acaba film ,izle bakalım
arkadaşlar bende şu bebek çizelgelerinden yapmaya çalışıyorum.
bir türlü olmuyor
hata veriyor sürekli yardımcı olurmusunuz:44:
nerde hata veriyor? en son çıkan kodun sadece [png] ile başlayıp biten kısmını yaz profile.
hiç takılma o zaman diycem ama genede eşini o mu büyütmüş acaba ?
sonuçta ne kadar sevmesek kızsak da eşlerimiz üzerlerinde hakları var onların hatırına katlanmak lazım
eee annede olduk anlıyoruz bir çocuğa ne kadar emek veriliyormuş o yüzden bu açıdan bakarsak biraz daha ılımlı
olunabiliyor karşı tarafa karşı ama sana karşı hala kötü davranıyorsa tabi orası ayrı
evet ben de anne olduğumdan beri daha ılımlı oldum..herşeye takılmıyorum.
ama nedense kaynanalar gelin olduklarını hatırlamaz

veya doğum yaptıklarını.
mesela ben sezaryen olduktan sonra 2 gün anneme gittim diye eşim dahil herkes surat yaptı.yahu insan doğumdan sonra annesine ihtiyaç duymaz mı.. onları istemediğimi düşünmüşlermiş...
onlar yüzünden 2 gün sonra evime döndüm.hatta dönmeden 1 gün de onlarda kaldım.kısacası ameliyatlı lohusa halimle ev ev dolaştım. sonra evimde kendi kendime geçirdim lohusalığımı. annem de çok üzüldü.
şimdi ,eşim ameliyat olunca "ben seni anlıyorum insan ameliyatlıyken annesine babasına ihtiyaç hissediyor ,orda kalalım" dedim sırf bu olayın intikamını almak için.
kayınvalideme de söyledim,"anlıyorum çünkü ben de aynıydım" falan.. hala "o durum farklıydı bebek vardı" diyor.. "ben bebeği mi düşünüyordum,kendi canımın derdindeydim" dedim. anladıysa artık.. iyi kapak oldu.
hatta eşim ameliyata girerken benim doğumda giydiğim terlikleri giydi (büyük almıştım, ayaklarım şiş olduğu için)
ikide bir de başına kakıyorum.bıktı..

gece gece gerildim geneee

zaten doğumum zordu lohusalık da resmen travma oldu bende unutamıyorum yaa