Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler.
Herkesin kandili mübarek olsun, hayırlı kandiller.
Kızlar ya dışarı çıktığımızda bebişlerin sebzesini meyvesini nasıl ayarlıycaz?? Önceden yapıp hazırlayıp kaplara koyup yanımıza mı alcaz? Bayatlama olmaz heralde dimi?? Ben şimdi Selim in sebzesi meyvesi var diye o saatlerde dışarı çıkamıyorum hiç, nası yapsam bilemedim
Ben kavanozlar yanıma alıyorum sebzeyi benmari usulü ısıtıyorum gittiğim yerde.ama meyve oyleolmuyo bozuluyor hemen cam rendeyi yanımda taşıyorum ben de. yoğurdunda yanımda getiriyorum .
kızlar bizim oğlan kaşıktan sogudu offf bu kan ilacı yüzünden bi kitlio agzını hayatta acmıo aslında cok sevıodu bayıla bayıla yıodu şimdi herşey işkenceye döndü napsam bilemedm öneriniz varmı???
Ek gıdaya başladıktan bı süre sonra benim kızda resmen ağzını kitliyo diliyleitiyodu sonra bıraktı. Acıyı şimdi ağzını sabırlı olmak lazım.
kızlar bu arada dün gece kızım ateşlendi birazcık korktuk :18:
sanırım diş geliyor damaklarına baktım elimle alt soltarafta bir şişlik var elimi oraya koyuca zaten rahatladı demekki rahatsız ediyor yani sonuçta damak yarılacak
hem huzursuz hem iştahsız hemde ateş vardı sürekli ölçük ilk ölçtüğümde 37,6 idi sonra zar zor uyudu gece bir daha baktım 38,8 dı hemen ateş düşürücü verdik ılık suyla banyo yaptırdık allaha şükür indi ateşi ama huzursuzluk devam ıhh ıhh sesler çıkartıyor emerken
yavrum benim ya bu diş çıksada bizde rahatlasak o da:26:
Cok gecmis olsun. Bizim kızın da gaz problemi hala bitmedi