ıyı aksamlar kızlar,
bugun hep kv lerden bahsedılmıs.bende dayanamayacağım,yazacağım.
benmkı gozetepe de oturur. yazın coruma gıder. ben doğum yapınca utandığı için geldı. 1 gece hastanede kaldı benımle.2 gece de evde kaldı. onda da bınbır bahaneler bulup, evıne gıdıp geldı. kızm 3 gunlukken gıttı. bır daha benı hıcc aramadı. oysa konuşmustuk.agustosun 25 ınde gelecektı. 2.5 gun annem, 2.5 gun de o bızım evde bakacaktı...
aramadı hıc...ben de o loğusa halımle her gun ona beddua ettım , durdum...
ınsan ya torununu hıc merak etmez mı... 3 gunlukken bıraktın, oldu mu kaldı mı... bu ınsanlık mı , bu ınsan mı sımdı?
sonradan öğrendım kızından. ıstamnbul dan coruma gıtıtgınde vardın mı dıye aramadıgıma kızmış. oğlu yanımda aradı gıttın mı dıye.. ayrıca ben de dusuncegım loğusa halımle...neyse ramazan bayramında falan bende ınadına aramadım, sız benı bebegımı dusunmuyorsunuz ben mı sızı dusunecegım.
kurban bayramının 3. gunu annem cok ısrar ettı. gıt artık gunahtır falan fılan. baskılara dayanamayıp gıttım... ayy ayy nasıl sevıyolar anlatamam gosterıs...hıc bakma konuları fala...,senın burada torunun var degıl mı? 15 gundur gormedıgın. nasıl ıyı mı dıye sorsana. kızının kızına 4 yasına kadar o baktı.
benım kızım her gun 6.30 da evden çıkıyor. kar soğuk yıyor. umrunda mı?
ama duşmez kalkmaz bı allah. gun gelecek, devran donecek. elbet onlar elden ayaktan dusecek. ben bunları asla unutmayacağım.
çok yazdım çok ama rahatladım...