Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok güzelmişşş . Allah hep iyi insanlarla karsılastırsınnn canımmmmEki Görüntüle 626763
Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki; kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın.
Kizar bidahaki kontrollleriniz asilariniz nezaman?
Kizar bidahaki kontrollleriniz asilariniz nezaman?
şükür 1 yaşa kadar aşımız bitmiş çok mutluyum kontrolümüzde sağlık ocağı 9. aya çağırdı nisanda doktoruna ben her ay 26 sında götürüyorum doktor ille gelmelisin demiyor ben kontrol amaçlı gidiyorum bir sonraki 26 şubat olur yada o hafta sonu işte
ee bize 7. ayda kızamıkçık mı öyle bi aşı var dedi hemşire sonra 9. ayda da kontrole gel dedi sizlere öyle bişeyden bahsetmediler mi
ee bize 7. ayda kızamıkçık mı öyle bi aşı var dedi hemşire sonra 9. ayda da kontrole gel dedi sizlere öyle bişeyden bahsetmediler mi
Canım bize kızamık aşısını 6. ay aşılarını olurken vurdular..1 yaşına kadar aşı yok..
Zeynep seni burada böyle aktıf görmek ne güzel.. özlemişim valla haaa..![]()
tatlım benım cok sa ol valla bende hangı ayda ne vurulcak merak edıyordummmm1. ay : Hepatit B
2. ay : Karma (DBT-Çocuk felci) + Verem , Rotavirüs(1.) ve Pnömokok(1.)
3. ay : Karma (DBT-Çocuk felci), Rotavirüs(2.) ve Pnömokok(2.)
4. ay : Karma (DBT-Çocuk felci), Pnömokok(3.)
6. ay : Hepatit B
9. ay : Kızamık (kaldırıldı)
12. ay : Kızamık, kızamıkçık, kabakulak
12 14 ay : Suçiçeği
12-15 ay : Pnömokok (4)
18. ay : Karma (DBT-Çocuk felci)
24. ay : Hepatit A
30. ay : Hepatit A
4-6 yaş arası : Kızamık, kızamıkçık, kabakulak
4-6 yaş arası : DBT-çocuk felci
4-6 yaş arası : Suçiçeği
kızamık 9. aydaymış ama kaldırmışlar
inş bacım, Rabbim gönlüne göre versinHava cok guzel yine.. Dayanamiyciiiiim ben de hazirlanayim,oglum uyaninca disari cikalim.
cena ben de merak ediyorum iki kardeş nasil olur diye ama birbirleriyle oyalanirlar o kesin.hatta kuzenleriyle oynamasi yerine kardesiyle oynamasini tercih ederim insallah hemen kardesi olur en gec 2seneye,hayirlisi
evet karakııııııııııııııııııız, nerdesin?:84:Dtk ben göremiyorum oğluşunun resmini....
Karakız da yok artık.. Oyy çok duygusala bağladım...
![]()
doktor yanlış teşhiste bulunmuş olabilir.. yani diş geliyor diyip de üzerinden aylar geçtiyse..Slm kızlar kızım bugünlerde çok huysuz napıcamı şaşırdım kolay kolay ağlamayan çocuk hep mızmızlanıyo ağlıyo ve hiçbişey yemek istemiyo.doğduğundan beri biberonla beslenen çocuk şimdi biberonu kabul etmiyo sürekli beni emmek istiyo ama sütüm yokki zaten baştan beri çok azdıemmiyo 2-3 dk ya sinirlenip bırakıyo.dişleri çıkcak sandım ama sanırım soğuk algınlığı burnu akıyo ve öksürüyo benical ve calpol veriyorum ama banamısın demiyo.3 aylıkken doktor dişlerinz çıkmak üzere demişti 7 ayını dolduralı 1 hafta oldu ama hala diş filan yok görünürde :44: doktora götürsemmi acaba neden bu kadar iştahsız günde 500 -600 cc mama içiyodu şimdi toplasan tüm gün içtiği 150 cc flan oda benim zorla biberonu ağzına ağlata ağlata tıkmamla ne kadar dökülürse artık mecbur yutuyo ve biberona geçirdiği gibi fırlatıp atıyo
iştahsızlığı diştenmidir bir iki haftadır böyle hala dişi çıkmayan varmı geç kaldık sanki biz yaa ne çıkmaz dişmiş bu
![]()
angarya günüm bugün, epilasyon yaptım.. epey uğraştım ama bi süre rahatım..artık kimsecikler olmuyor burada hayırdır :2:
hemşire bana, istersen eczaneden al, 7. ay yaparız demişti..valla bize öyle bişeyden bahsetmediler
Slm kızlar kızım bugünlerde çok huysuz napıcamı şaşırdım kolay kolay ağlamayan çocuk hep mızmızlanıyo ağlıyo ve hiçbişey yemek istemiyo.doğduğundan beri biberonla beslenen çocuk şimdi biberonu kabul etmiyo sürekli beni emmek istiyo ama sütüm yokki zaten baştan beri çok azdıemmiyo 2-3 dk ya sinirlenip bırakıyo.dişleri çıkcak sandım ama sanırım soğuk algınlığı burnu akıyo ve öksürüyo benical ve calpol veriyorum ama banamısın demiyo.3 aylıkken doktor dişlerinz çıkmak üzere demişti 7 ayını dolduralı 1 hafta oldu ama hala diş filan yok görünürde :44: doktora götürsemmi acaba neden bu kadar iştahsız günde 500 -600 cc mama içiyodu şimdi toplasan tüm gün içtiği 150 cc flan oda benim zorla biberonu ağzına ağlata ağlata tıkmamla ne kadar dökülürse artık mecbur yutuyo ve biberona geçirdiği gibi fırlatıp atıyo
iştahsızlığı diştenmidir bir iki haftadır böyle hala dişi çıkmayan varmı geç kaldık sanki biz yaa ne çıkmaz dişmiş bu
![]()
inş bacım, Rabbim gönlüne göre versin
evet karakııııııııııııııııııız, nerdesin?:84:
doktor yanlış teşhiste bulunmuş olabilir.. yani diş geliyor diyip de üzerinden aylar geçtiyse..
bana kalırsa şimdi çıkaracak dişi, o yüzden bu huysuzluklar..
benim kız da fena düştü memeye.. emmese de ağzında dursun istiyor..
uyutana kadar yarım saatten fazla emiyor..
ek gıdaya geçmediniz mi peki?:44:
angarya günüm bugün, epilasyon yaptım.. epey uğraştım ama bi süre rahatım..
kardeşim ve ayşecikle parka gittik.
onları bıraktım, koştur koştur spora
döndüm, onları aldım, eve
duşa gir, mutfağı topla, yemek yap, evi süpür, çamaşır bulaşık makineleri aç.
kuruyanları katla, birkaç parça ütüye girişicem şimdi.. önce kızı emzirip uyutmalıyım ama
hemşire bana, istersen eczaneden al, 7. ay yaparız demişti..
bize salgın var diye kızamık aşısını 6. ay aşılarıyla beraer yaptı hatta 6. ay aşılarından 10 gün sonrada zatüre aşısı yaptı şimdi 1 yaşa kadar aşı yok 9. ayında kontrolü var dedi