günaydın herkese

simit çay ikilisiyle kk iyi gidiyor valla

nasılsınız bu sabah
ya dün akşam ne soğuk vardı öyle bahar geldi dedik sevindik ama mart kapıdan baktırdı resmen kazma kürek yakıcaz bu gidişle dondum dondum dün akşam bu cemre nereye düştü ya Allah aşkına
ee nasılsınız bakalım bu sabah bizi sorarsanız her zamanki gibi uykusuz gecede bilmem kaç kez mızmızlanıp uyandırdı afacan ve her zamanki gibi sabah 6 dan sonra kütük gibi uyudu eşim 1 hafta yok yine GAP turuna gidiyor bugün gene gaptırıverdik kocayı 1 hafta yalnızız oğluşla bizde haberler böyle sizde ne var ne yok
geçelim cevaplara
ya zamanla çocukların yapısı değişti yasir neden bu kadar yorucu acaba boranda aynıydı son 1 aydır beşikte oyuncaklarıyla oyalanmaya başladı yada yerde ver eline oyuncaklarını yarım sate yakın oyalanır onun sonrasındada öyle çok mızmız olmaz gündüz çok yorucu bir çocuk değil derdi gece benimle acaba yasiri oyun grubuna götürsen etkisi olurmu benimki apartmandaki diğer bebeklerle oynuyor bazen çok etkili oldu ilk aylar evde başbaşayken dediğin gibi çok zor bir bebekti ama annemlerin ev hiç boş kalmaz komşular gelir gider kardeşimin arkadşları gelir gider zaten annem babam sürekli oyun halindeler yani çocuk kalabalığa karıştıktan sonra değişti yasirde sıkılıyor olabilirmi acaba
Heh işte canımcım bende onu anlamış değilim şimdik ihtimaller arasında şu var yasir ilk 4 ay bir saniye bile susmadan ağladı ama hiç abartmıyorum yani insanlar artık şoka girmiş halde bakıyolardı öyle böyle değil 1 saniye bile susmazdı evde arabada dışarda balkonda banyoda nereye götürürsen götür ne pozisyonda tutarsan tut sanki bi iğne falan sokuyomuşsun gibi ağlardı sonuç olarak bahsetmiştim ki KOLİK olduğuna karar verildi sevgili üstadımız doktor paşa dediki bunu ağlarken böylece bırakacaksınız kendi kendini paralayacak yoksa sizi ele geçirir ve büyüyünce çok vahlanırsınız koliği geçtiğinde sürekli benle ilgilenin der artık geri dönüşü olmaz diye ama inan öyle ağlıyordu ki ve o kadar tecrübesizdikki eşimle iki ayagımız bi pabuca giriyodu o ağlarken ikimizde memuruz yani doğdugunda eşim de çalışmıyodu bi fiil yanımdaydı adam tuvalate bile 2 dk izinle gidiyoduk neyse cok uzattım ama yasirin şu anki durumu o zamanların bi etkisi olabilir mi diye düşünüyoruz sürekli yoksa kalabalıksa buradan daha kalabalık yer yoktur kv.lerde misafirin olmadıgı bir gün görmedim bugüne dek hem de çokça cocuklu ama bizimki hiç gülmüyor sevinmiyor hiçbişeyden tatmin değil dün markette bi kız sevecek bunu diyo ki ayy ne kdr da sert çok ciddi bu cocuk bişeye mi kızdı düşün çocugun surat ifadesi o yani mutsuz çok küçük tabi daha ne anlar o mutluluktan falan diceksiniz belki ama dünyanın şeyini döküyorum önüne tüm enerjimi harcıyorum üzerine 5 saniye sonra yine ağlamaya başladıgında inanın dayanamıyorum çevremde yardımcı olan kimsem de yok kafamı dağıtabileceğim hiç ama hiçbiryer yok eşimle biyerlere gidersek artık o kadar e o zaman yasir yine huzursuz bişey değişmiyo ki offf offf Aaffff....Allah'ım sen yardım et ne de çok konuştum...
bak aklıma giriyorsunuz bırakıcam mesleği gidip mülakata giricem