kızlarrr hepinize günaydınn...
cena,busmai,karakız,libyana,cincon,pediastrum,aryam,barbarino,zeynep,tuğçe,feyza...daha aklıma gelmeyen güzel temmuz anneleri.inşallah hepiniz iyisinizdir.ben sizler kadar aktif olamadığım için çatlıyorum

sohbet almıs basını gitmiş.yaklaşık 10 gündür oğlumun hastalığı ile uğrasıyoruz.basit dediğimiz grip bizi mahvetti.koca insan gibi öksürük,balgam,burun akıntısı,kulaklarda iltihap,ateş... nereye bastığımı bilmiyorum 10 gündür.Rabbim evlatlarımıza hastalık vermesin beterinden saklasın.aman kızlar dikkat edin gözünüzü seveyim hastalık bi yandan ilaçlar bi yandan.boğlula boğula içti oğlum o surupları.o ağladı ben ağladım.cok sükür atlattık bugün doktor kontrolümüz var inşallah gecmiştir kulaklarıda.aklınızda bulunsun kulaklardaki iltihap banyoda su kaçmasıyla falan alakası yokmus ya yatarak beslenme ve gripten dolayı olusuyormus

bende diş cıkaracakda ondan kulaklarını tutuyor diyordum,ihmalkarlığımamı yanayım bilmiyorumki?
kiloda almamıs yavrum bu ay,iyice sündü kuzum.tek sağlıklı olsun iyi olsunda,toparlanır yavru aslanım.diş cıkarmadık ne gelen var ne giden...benden durumlar böyle.kızlar bide bişey sorayım gün içinde ne yediriyorsunuz bebeğinize tam olarak.