Selamınaleyküm hatunlar dün epey yorucu bir gündü benim için malum gece hiç uyumamıştı oğlum gündüz de hesap açtırma okula gidip başlama falan koşturma oldu ve o aralarda yasir inanılmaz huzursuzdu uykusu var ama uyuyamıyor bir dakka durmuyor bu gece de hiç ama hiç uyumadı belki hadi canım abartıyor diye düşünebilirsiniz ama gerçekten hiç uyumuyor yani şöyle diyim kazara ayagımda uyuya kalırsa yatagına tam koyuyorum birden çığlık çığlığa öyle bir bağırıyor ki ama babamıza dedim bugün de artı bi araştırmaya girmezsen tüm gece sen bakıcaksın çocuga inanın dayanıcak gücüm kalmadı Rabbim kimseye dayanamayacağı yük vermezmiş elbet ama gerçekten çok sinirli bi insan olmaya başladım çocuğuma karşı mutsuz davranıcam bu gidişle ayakta duracak dermanım kalmadı tek kafamı dağıttıgım yer burası iyki varsınız
Canım kakası farklı değilse bence bi sıkıntı yok ohh ne güzel rahatlarsın yavrucak
ilk emzirdiğim aylarda bende de oluyordur canım sık sık ama sonraları pek olmadı şu anda nedir durumu ?
Canım öncelikle ne zmndır yazıcam seni bu yemek konusunda çok takdir ediyorum neden diceksin ben de yemeyince çok zorlamıyorum ama sonradan da vicdan yapıyorum acaba zorlasamıydım diye anne sütü agırlıklı besleniyor diyebilirim ama çorba işini nasıl yapıyosun ondan da bahsedermiisin yani hergün mü hergünse hep farklı çeşit mi gibi gibi bir de meyvesini nasıl yediriyosun bir de kıyma köfte balık işlerin nasıl
Karakız benim her geceki halim bu hatta daha da fecisi
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iysindr...AYY ben o smear falan hayatta yaptırmam biliyorum yapılması gerekiyor ama birdahaki doğuma kadar muhtelif bölgelerin kurcuklanmasını istemiyorum tabii sen git göster umarım ciddi birşey değildir..
Canımcım hiç görmediğim halde kanımın bu kadar kaynadığı nadir insanlardansın çok içtensin bi kere aile huzurunuz da hiç bozulmasın artarak bir ömür sürsün inşallah kocişine de eferim takdir ve tebrik ettim arada böyle şeyler çok iyi geliyor hediyeni de hiç tahmin etmedik emin ol

ama ben en çok borana bayıldım ben yerim o bıdığı yaa iyice büyüdü bunlar da yaramazlıkları başladı oyy kurban olduklarım tüm yorgunluğum herşeyim bir anda bitiyor kokularına şükürler olsun...