Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ecoş dün koltukdan bana benden koltuğa gidiyor![]()
day day diye diye 2 adım atıyorkoltuğa gittinde dönüyor sırtını yapıştırıyor kollarını uzatıyor canımın içiiii
![]()
off çok tatlı oldular kuzularımız maşallah hepsineee![]()
ben odaya girince gülüyor, alt dişlerini göstererek "hiiiii" yapıyor yavru kuşummm
dişlerini yerim ne oldu morarması geçtimi çıktımı zorlandıysa yavrum ondan olmuş olablir
ya benimkindede iletişim yok![]()
ben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
evet canım bende duydum fırsat olursa gıtmek lazımKızlar perşembe günü a101 e bebeklerle ilgili ürünler gelio.hepsini hatırlamıyorum ama yikama kuveti kovasi pijama takimi citcitli bady bebek suyu ikili başlığıyla cici bebe ürünleri oyuncak puset ilgilenen olursa
bulamaç olarakmı verıyosun bunları canımkızlar merhaba,
geçmişi okudum da . bende sizinle kahvaltımı paylaşayım. bende fix menü.
50 cc mama
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
1 yemek kaşığı pekmez
3 adet ceiz
1 yumurta sarısı
biraz ekmek yada bebe bisküvisi
doktor 1 gün ceviz, bir gün yumurta ver demişti ama ben her gün bunu veriyorum. bir zararını görmedim.
cevizi de her gün yarım demişti ama ben 3 veriyorum.
bir zararını görmedim.
böyle işte.
abartıyorum ama olsun içim böyle rahat ediyor.![]()
yok cnm yaa, bu adamlar buluşsa neee, buluşmasa neee?!Kizlar bu Anadolu yakası Kadıköy buluşması neden pazar gunü?Eslerinizle mı geleceksiniz?Merak ettim :)
ooh, afiyet bal şeker olsun kuzucuğakızlar merhaba,
geçmişi okudum da . bende sizinle kahvaltımı paylaşayım. bende fix menü.
50 cc mama
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
1 yemek kaşığı pekmez
3 adet ceiz
1 yumurta sarısı
biraz ekmek yada bebe bisküvisi
doktor 1 gün ceviz, bir gün yumurta ver demişti ama ben her gün bunu veriyorum. bir zararını görmedim.
cevizi de her gün yarım demişti ama ben 3 veriyorum.
bir zararını görmedim.
böyle işte.
abartıyorum ama olsun içim böyle rahat ediyor.![]()
gel gel, geliiiiiiinben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
Kizlar tum gun yazamadim kocam ve kp sabaha karsi 4.30ta geldiler 3 serum vermisler ve ilaclar durumu pek iyi sayilmaz gelen gidenden yasirin de uyku yemek duzeni bozuldu inanilmaz mizmiz bi garip hallerde bende sabahladigim icin pilim bitmek uzere siteye girer girmez yaziyim dedim ins gecmisi okumayada firsat olur
günaydın arkadaşlar
pembişim, her sabah güzel dileklerinle açıyorsun topiği, içimi ferahlatıyorsun, sağol şekerim..
born, ayşecik 3-4. aydan beri yatağının altındaki yastıkla yatıyor, kusma problemi vardı. o yüzden.
ince bi yastık. yaklaşık 10-15 derecelik bi açı sağlıyor. daha kaliteli uyudunuğunu sanıyorum..
hay maşallah, küçük tosunum beniiimmm![]()
yuvarlanmaya da başlamış
ayşecik de hayırdan anlamaya başladı. kv çok şaşırıyor.
tek kelimemiz de, edde, dede![]()
arya, nerelerdesin kuzum?
sabah 6daki günaydınların da kesildi
gulumser yok, miracle kayıp, pinkprinces,
eylül, nkolik, naragacı, delii , dtk, ..., ...,![]()
günaydın kızlar
Dilanaz kızına geçmiş olsun diyecektim unuttum ,tarifler için de teşekkürler
evet bizimki de bakmak istemiyordu ama şimdi yavaş yavaş dalıp gidiyor ..gündüz hiç açmıyorum zaten akşam eşim gelince açıyor. reklamları izletmiyoruz ama.
beğenmediysen buna bak şekerim
![]()
ecoş dün koltukdan bana benden koltuğa gidiyor![]()
day day diye diye 2 adım atıyorkoltuğa gittinde dönüyor sırtını yapıştırıyor kollarını uzatıyor canımın içiiii
![]()
off çok tatlı oldular kuzularımız maşallah hepsineee![]()
ben odaya girince gülüyor, alt dişlerini göstererek "hiiiii" yapıyor yavru kuşummm
evet canım yaa galiba öyle oldu akşama geçti morarması, diş göründü iyice.
bazen kızınca kafasını çeviriyor ;çağırsan da bakmıyor .yüzüne baksan da başka tarafa bakıyor inadına, çok sinirli çokkk karadeniz damarı var![]()
ben resimde gördüğümüz aşkımla bırlıkte gelecegım...Eki Görüntüle 680628
Kızlar perşembe günü a101 e bebeklerle ilgili ürünler gelio.hepsini hatırlamıyorum ama yikama kuveti kovasi pijama takimi citcitli bady bebek suyu ikili başlığıyla cici bebe ürünleri oyuncak puset ilgilenen olursa
salı pazarına gittiiiiiim
ayşecike külotlu çorap ve biri 3,5 biri 5 liraya iki cici elbise aldım
kendime 5 liradan 5 tane tshirt
ah zaman geniş olsa, aheste aheste gezsem, askılara baksam, tezgahları karıştırsamm
pazardan sonra spora gittim, şuan acayip yorgunum. ama acısı yarın sabah çıkar..
Bizde geldik burdayizz
Kızımla basbasa yaptığımız 12 günlük Almanya seyahatinden sonra anladım ki ben kızımla fizana olsa giderim)
Okuduğum kadarıyla sizin bebisler ayaklanmışlar bile bizim ki hala komando durumunda hareketi pek sevmiyoruz babası kilikli
Benim kiz gülsün izlesin ve keyfi isterse bol bol konussun gel dur baba dede gibi kelimeleri soyleyebiliyo bi de kendi kendine kendi dilinde geveleniyo bisiler
Ama harekete gelince sadece gerektiği zaman gercekten biseyi almak istedigi zaman yuvarlanarak ya da sürünerek istediği seye ulaşıyor ama daha cok hareket etmemeyi tercih ediyo tembel teneke![]()
Saatlerce birkaç oyuncakla oynayabiliyor ama en cok ayna seviyo anası kilikli
Gunduz hic ağlamaz ama gece kızıma bisi oluyo saat bası bazen daha fazla uyanıyor illa mikir mikir ne istEdigini de anlamıyoruz kendi basina uyur ama gece illa kalkip pis pis yapcaz ;( gunduz de maksimum bı saat uyur uyanır böle 3 uykusu var
Bizden haberler bu kadar
He bu arada kahvaltıdan bahsedilmiş bizim kahvaltımız:
1 yumurta sarısı
2 kasik pekmez
1 kibrit kutusu peynir
1 organik tam buğday ekmegi dilimi ici
1 çay kasığı öğütülmus ceviz
Ve biraz su bulamac
Bugün kızıma Mihlama yaptım
Tereyağını erittim
Bı kâsede beyaz peynir azcik kasar rendesi ve misir unu karıştırdım tereyağının uzerine koydum zararli olacağı icin Kavurmadım yağ yanmasın diye direk su koydum öyle pisti icine de bı haşlanmış yumurta sarısı koydum yedirdim sevdi yedi
Bu arada Kadıköy'de bulusulmaya karar verilmiş ben de gelmek istiyodum ama neden pazar kocalar evde?
Kizlar tum gun yazamadim kocam ve kp sabaha karsi 4.30ta geldiler 3 serum vermisler ve ilaclar durumu pek iyi sayilmaz gelen gidenden yasirin de uyku yemek duzeni bozuldu inanilmaz mizmiz bi garip hallerde bende sabahladigim icin pilim bitmek uzere siteye girer girmez yaziyim dedim ins gecmisi okumayada firsat olur
Eki Görüntüle 680976
Bebeğiniz emeklerken annesine de yardım etsin, yerleri temizlesin:)
Güzel düşünce. :))