herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

geçmiş beraat kandilinizde mübarek olsun allah ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah
pembiş tatil bitmiş eve geri dönmüşsün ve hemen kayınvalıdenin evini özlemişsin

tatil sonrası valiz açma ve çamaşır bir felaket yaa buna bir çözüm bulunmalı

kayınvalıdende değişik bir yapıya sahipmiş valla şaşırdım doğrusu neyseki fazla kalmadınız
born hala annesinde herhalde:44:
busmaine yaptın canım gezebildin mi hafta sonu
nfk bugünde oruçluymuşsun allah kabul etsin

ya bu arada birşey sormam gerekiyor birazcık özel birşey burdan sormiyim okuyan yanlış anlar mesaj atıyorum sana
karakız bende 3. sıradıki pastayı beğendim

sende de başladı herhalde doğum günü hazırlıkların nerde nasıl yapacaksın anlat bakalım
biz dün kerpe ye gittik korktuğum gibi olmadı allaha şükür

kardeşim ben eşim ve melisacık gittik

melisa hanım önce kuma basmaya korktu basıyor ayağının altından kayıyor bana bir sarıldı önce

sonra yavas yavas alıştı kova almıştık ona minyatür kum oynadı bayaaa heryerimiz kum oldu tabi

deniz acayip soğuktu ilk gittiğimizde valla göğüs kafesim vala sızlıyor soğuktan derinlerde daha soğuktu açıldık eşimle nefesim kesildi bir an

melisayıda ilerleyen saatlerde biraz daha su ısınınca ayaklarını önce soktum bir kortu ama alıştı bimden güneşlikli simit almıştık onunla bindi sevdi çok huysuzluk çıkarmadı sağolsun

yanlız daha önce gittiğimizde çok nezih bir yerdi karşıda halk plajı var ücretsiz di bizim gittiğimiz yerde yeni yapılmış belediye tarafından biraz değiştirmişler düzenleme falan yapmışlar gene güzel olmuş ama çok sap vardı

hatta bir ara biri geldi tam yan tarafımıza oturdu orda tek başına plajdajki adam geldi burası aile yeri sizi söyle alayım dedi yaa işte 6 kişi gelecekler onları bekliyorum falan olsun o zaman bu tarafda bekleyin dedi uzaklaştırdı ama biz rahatsız olduk jandarmaya haber verdik neyseki adamda anladı uzaklaştı bölgeden sonrasında en son eşimle berebar denize girdikten sonra 4 gibi çok geç olmadan yola koyulalım dedik toparlandık tam 100 mt ilerdeki restauranta oturuk yemek yemek için ki birden plajdan bir kum bulutu :18:
kavga çıkmış herkes bağrışıyor bir anda plaj tek tek boşalmaya başladı allahıma dua ettik zamanında kalkmışız diye yoksa melisayı susturamazdık çok korkuyor kavga olaylarında rabbim yardım etti birde demin allah korusun birde biz ordayken olsaydı yada biz eşimle denizdeyken kardeşim melisa ile tekken aman nasıl yüzeceğimizi bilemezdik valla allah korudu:26:
neyse oranın yerlileride 12 senedir ilk defa burda kavga oldu dediler bu sene başı boş bir sürü genç gelmiş ipini koparan gelmiş anlayacağınız ama yeni bir proje varmış o bölgeye jandarma bakıyor belli bir bölgeden sonra aile harici böyle bir arabaya 10 kişi tek sap doluşmuşları almayacaklarmış bölgeye iyi bir uygulama olur çünkü yer güzel ama böyleleri yüzünden insan tedirgin oluyor
anaaa kafanızı şişirdim ne çok anlatmışım