Aaa bnm mekan keyfi kebabti vilayette baglarda calismis olabilirm ama diclekentte oturuyodm 2 yil once..bu arada 25 yasindayim

)
Bak işte ben 33üm :) sanırım ben ordayken diclekent diye bir yer yoktu.....? Hala orda yaşayan az sayıda arkadaşım var.. Kadayıfı geldi aklıma gece gece :) aaa bi de tavuklu lahmacun yediğimiz bir pideci vardı adını unuttum. Şaka maka 9 yıl olmuş....
pembecim ben parlatıcı kısmına sirke koymaya başladım.
ama parlatıcı koyduğum zamanlarda bahsettiğin gibi köpürme olmadı hiç.
filtre temzliğine gelince iki haftada bir çıkarıp kaynar suyla yıkar fırçalarım.
sonra makina boşken yarım şişe sirke döker 65 de çalıştırırım.
kaşık sepetine yarım limon koyuyorum.güzel kokuyor.
salata tarifi gibi oldu ama neyse

Ya bi ara tvde bangır bangır dediler ya sirke koymayın diye o yüzden tırstım açıkcası :/ yarım limonu bakıcı teyze de koyuyormuş ve dediğin gibi mis gibi kokuyormuş...
merhaba kızlar.
2012 temmuz annesiyim ben de. bugün hamile olduğumu öğrendim. oğlum hala emiyor. nette araştırdım, emzirmeye devam edilebilirmiş.eskiler de bırak diyor. yarın doktora gidiyorum.
benim gibi 2.ye hamile olan var mı?
Hayırlı olsun :) elifnaz sana cevap verecektir sanırım :)
Geldimmm
Akşam kv ye gittik
Ondan önce fotoğrafçıdan resimleri aldım
Saçma sapan arka fonlar koymuş, değiştirmesini istedim biraz orda oyalandım
Neyse daha doğal bişeyler koyduk
Albümüme ekledim bakabilirsiniz
Afiyet olsun cicim :) kürdan gibi de doğramıyorum ama normalden biraz ince.
Kart göndermeleri ne kadar ince olmuş
Eskileri dinleme , emzirmeye devam edebilirsin ; doktorlar artık sakıncası olmadığını söylüyor. bir arkadaşımız da yeni doğum yaptı :)
Kerem adam olmuş resmen!! Maşallah onaaaaa :) bu arada şunu düşündüm ki biz foto çektirsek oğluma ayakkabı giydirmeyi unutmamalıyım :) aslında ben seni ve eşinide merakediyorum; şu uçtuğunuz fotolardan birini koysan olmaz mıydı??
Evet kart göndermeleri beni mest etti :)
Dış mekan fotoğrafları daha uyguna geliyormuş, bilseydim öyle yapardım
Arka fonlar tam kopmalıktı çizgi film karakterleri falan
Bi de üçümüzün olduğu resimde sanki ayaklarımız havada uçuyoruz nasıl bi saçmalık bu ya bi de iyi bi fotoğrafçıya gittik güya
Bi de adam of puf yapıyor
Dedim kusura bakmayın ama hem para veriyorum hem de hayatta bir kez olacak özel bir şey bu
Gırrrrrrrrr
İyi yapmışsın değiştirtmekle. Ama keşke komik hatıra olsun diye saklasaydın bi tane hahaha
Canım 2 resimde de çok sevimli çıkmış paşan maşaAllah ama şu adamların off pofflarını gıcık oluyorum biz dün doğumgünüyle ilgili afiş ve bazı çıktılar için özalitçiye gittik tüm tasarımları ben yaptım herşey tamam sadece çıktı alıcak sanırsın ki ne yapıyo zaten tasarım istesen saati 50 lira diyo ama bi bakışlar bi tripler o başka ark.a yolluyo öbürkü başkasına kucağımızda çocuk eeehh dedim bu ne be Allah Allah altı üstü basacaklar afradan tafradan geçilmiyo çıktım ben de şu anda ne yapıcam bilmiyorum başka yerler bakıcam ama hiç değilse orda yaptırmadım uyuz oldum sanırsın bakanlıklarına az kalmış
Aaaa bak terbiyesizlere?!? Başka yer bulamıcan sanki. Ben de gittiğim kopyalama merkezinde çok sıra beklemiştim ama sonu iyi oldu... Tabağa çanağa foto basan bir sürü yer var sonuçta; bulursun daha iyisini eminim.
iyi geceler !
yorgunum mutsuzum skıntılıyım arkadaslarım bellı bı sebebı yok ama
içim sıkıntılı dua ya ıhtıyacım var dua edersenız sevinirim
buaralar emir de cok ugastıryo kucak ıstıyo sureklı sınırlarımı zorluyo
Canım Allah sabır versin. Ben öyle bunaldığımda dua falan ettikten sonra tüp bebekle anne olmaya çalışan veya anne olamayanların hikayelerini okuyorum. Hemen modum ve oğluma bakışım değişiyor. Ara ara hepimiz bunalıyoruz bu minik canavarlardan
Iyi geceler hatunlar yasire geçmiş olsun kiyamam

arya iyidir insaallah ve diğer bebislerde..dün bizde bir yaş kontrolüne gittik kızlar.boy 79.5 kilo.12.5 tahlil verdik.bu kan aldırmak çok kötü bu arada.cumartesi ultrason var..bide d.bakır konusulmus keşke aynı zamanda burda olsaydık görüşurduk

bende diclekentte oturuyorum ve haftasonu fittir fittir geziyorum:)) ama burası cehennem sıcağı kızlar uras kaç kez uyanıyor uykudan gidisi isilik olmuş.günde üç kez kuvete koyuyorum..şu gece uyanma işi beni de gerdi.suan uyuyamiyorum ha uyandı ha uyanacak derken..bu arada tarifler süper topigi önce hamileydim şimdi aşçıya çevirmişiniz:)) oruç olunca insan yemekten başka bişey düşünemiyor dimi hepinizi öpüyorum..iyi geceler bizim uykularımizda meleklerimize gitsin mışıl mışıl buyursunlar.annemler
De bi rahat etsin.
Boyunuza da kilonuza da maşallahhhhh. Kan verme işi benim için çok önemliydi; özel hastanedekiler çok deneyimli değiller ve çocuğumu çok deşebilirlerdi. Bu yüzden devlete gittim. Kucağımda oturttum, bi hemşire kolunu sabitledi diğeri ise kanını aldı. Babamız güya dikkat dağıtacaktı :) efe ama çok komikti bence. Bi yandan ağlıyo bi yandan kolundaki iğneye merakla bakıyo bi yandan başındaki hemşireye bakıyo :) ben ilk aylarda çok hassastım artık rahatım; sonuçta biz de gerektiğinde nelere katlanıyoruz
Senden cevap gelmeyince bende tam ööyle yaptım. Ama bayıldımm çok güzeldi hemen aldım favori listeme saol. Eşimde çok beğendi fakat kp in yorumu süperdi. Onlar fazlaca sağlıklı besleniyor, kızartma falanda pek yemezler, ben yaptım diye yediler.
Kp: neymiş şimdi bu yemek?
Ben: sevmedinmi baba ağır mı geldi?
Kp : yoo güzel, adı neydi?
Ben: çökerme kebabı.
Kp: doğru doğru şuraya gitmeden çökertir adamı bu

Saol canım benim. Sen hala dbakırda mısın? Oğluşunda gayet iyi maşallah
Hahaha süper yorum
Günaydınnn... Dün 21.30 gb uyudum, bi ara sahur yapıp geri uyudum ama gelin görün ki öyle zor uyandımm, daha öyle çok uykum var kiii
Kızımmmm boğarım seni :) şaka bi yana uyudukça uyuyası gelirmiş ya insanın; uyku uykunun mayasıdır
Bu ara milupanın kuş üzümlü maması, özellikle çikolata parçacıklısı, ve gece mamaları öyle kurtarıcı oluyorki. 2 gündür kahvaltı istemiyor, çikolata parçacıklı veriyorum yiyor. Bugün de kalktığından beri ağlak. Onu yapıyorum ağlıyor, bunu yapıyorum ağlıyor. Kahvaltı yaptıramadım mama sandalyesine oturuyunca basıyor ağıdı

bende ısrar etmedim. Oysa güzelim patatesli kaşarlı onleti kaçırıyor farkında değil
Kıyamam ben onaaaaaa. Demekki kendine bile katlanack hali yok

bizimki bi ara mama sandalyesine otururken başlıyodu bağırmaya ve ağlamaya. Yere örtü serip ona oturttuk bi süre.
Enem! Saat bu saat, daha kimse yok topikte. Noluyo yahuu?
Dediğim gibi açmadı tel :)
yettim bacıııım
ramazan4 ten günaydın.. cumanız mübarek olsun..
Eki Görüntüle 753549
dün böreği yaparken endişelerim vardı nasıl olacak diye,,
pembişin tarifiyle; içine kuş üzümü ve yeni bahar niyetine de biraz dolma baharı kattım.
sonuç: mikemmel.. 
teşekkürler pirim, pembişimmm 
Eki Görüntüle 753550
Eki Görüntüle 753551
ha bu arada, nerede zat-ı şahane?
Sensin şahane :) <3 <3 diyorum :)
Ay ellerine sağlık süper görünüyorrrr. Yumuşacık oluyor dimi??? Mis gibi de kızarmışşşşşş. Afiyet bal olsun ama kilo olmasın