Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Iyi geceler hatunlar yasire geçmiş olsun kiyamam:( arya iyidir insaallah ve diğer bebislerde..dün bizde bir yaş kontrolüne gittik kızlar.boy 79.5 kilo.12.5 tahlil verdik.bu kan aldırmak çok kötü bu arada.cumartesi ultrason var..bide d.bakır konusulmus keşke aynı zamanda burda olsaydık görüşurduk:( bende diclekentte oturuyorum ve haftasonu fittir fittir geziyorum:)) ama burası cehennem sıcağı kızlar uras kaç kez uyanıyor uykudan gidisi isilik olmuş.günde üç kez kuvete koyuyorum..şu gece uyanma işi beni de gerdi.suan uyuyamiyorum ha uyandı ha uyanacak derken..bu arada tarifler süper topigi önce hamileydim şimdi aşçıya çevirmişiniz:)) oruç olunca insan yemekten başka bişey düşünemiyor dimi hepinizi öpüyorum..iyi geceler bizim uykularımizda meleklerimize gitsin mışıl mışıl buyursunlar.annemler
De bi rahat etsin.

Geldimmm
Akşam kv ye gittik
Ondan önce fotoğrafçıdan resimleri aldım
Saçma sapan arka fonlar koymuş, değiştirmesini istedim biraz orda oyalandım
Neyse daha doğal bişeyler koyduk
Albümüme ekledim bakabilirsiniz ;)

Afiyet olsun cicim :) kürdan gibi de doğramıyorum ama normalden biraz ince.

Kart göndermeleri ne kadar ince olmuş

Eskileri dinleme , emzirmeye devam edebilirsin ; doktorlar artık sakıncası olmadığını söylüyor. bir arkadaşımız da yeni doğum yaptı :)
Senden cevap gelmeyince bende tam ööyle yaptım. Ama bayıldımm çok güzeldi hemen aldım favori listeme saol. Eşimde çok beğendi fakat kp in yorumu süperdi. Onlar fazlaca sağlıklı besleniyor, kızartma falanda pek yemezler, ben yaptım diye yediler.
Kp: neymiş şimdi bu yemek?
Ben: sevmedinmi baba ağır mı geldi?
Kp : yoo güzel, adı neydi?
Ben: çökerme kebabı.
Kp: doğru doğru şuraya gitmeden çökertir adamı bu:9::9:
Iyi geceler hatunlar yasire geçmiş olsun kiyamam:( arya iyidir insaallah ve diğer bebislerde..dün bizde bir yaş kontrolüne gittik kızlar.boy 79.5 kilo.12.5 tahlil verdik.bu kan aldırmak çok kötü bu arada.cumartesi ultrason var..bide d.bakır konusulmus keşke aynı zamanda burda olsaydık görüşurduk:( bende diclekentte oturuyorum ve haftasonu fittir fittir geziyorum:)) ama burası cehennem sıcağı kızlar uras kaç kez uyanıyor uykudan gidisi isilik olmuş.günde üç kez kuvete koyuyorum..şu gece uyanma işi beni de gerdi.suan uyuyamiyorum ha uyandı ha uyanacak derken..bu arada tarifler süper topigi önce hamileydim şimdi aşçıya çevirmişiniz:)) oruç olunca insan yemekten başka bişey düşünemiyor dimi hepinizi öpüyorum..iyi geceler bizim uykularımizda meleklerimize gitsin mışıl mışıl buyursunlar.annemler
De bi rahat etsin.
Saol canım benim. Sen hala dbakırda mısın? Oğluşunda gayet iyi maşallah:nazar:

Günaydınnn... Dün 21.30 gb uyudum, bi ara sahur yapıp geri uyudum ama gelin görün ki öyle zor uyandımm, daha öyle çok uykum var kiii:36:

Bu ara milupanın kuş üzümlü maması, özellikle çikolata parçacıklısı, ve gece mamaları öyle kurtarıcı oluyorki. 2 gündür kahvaltı istemiyor, çikolata parçacıklı veriyorum yiyor. Bugün de kalktığından beri ağlak. Onu yapıyorum ağlıyor, bunu yapıyorum ağlıyor. Kahvaltı yaptıramadım mama sandalyesine oturuyunca basıyor ağıdı:( bende ısrar etmedim. Oysa güzelim patatesli kaşarlı onleti kaçırıyor farkında değil:37:

Enem! Saat bu saat, daha kimse yok topikte. Noluyo yahuu?

yettim bacıııım:10:
ramazan4 ten günaydın.. cumanız mübarek olsun..

$970413_511819965553094_495204132_n.webp

dün böreği yaparken endişelerim vardı nasıl olacak diye,,
pembişin tarifiyle; içine kuş üzümü ve yeni bahar niyetine de biraz dolma baharı kattım.:1:
sonuç: mikemmel.. :46:
teşekkürler pirim, pembişimmm :42:
$Görüntü4016.webp$Görüntü4020.webp

ha bu arada, nerede zat-ı şahane?

Aaa bnm mekan keyfi kebabti vilayette baglarda calismis olabilirm ama diclekentte oturuyodm 2 yil once..bu arada 25 yasindayim ;))

Bak işte ben 33üm :) sanırım ben ordayken diclekent diye bir yer yoktu.....? Hala orda yaşayan az sayıda arkadaşım var.. Kadayıfı geldi aklıma gece gece :) aaa bi de tavuklu lahmacun yediğimiz bir pideci vardı adını unuttum. Şaka maka 9 yıl olmuş....

pembecim ben parlatıcı kısmına sirke koymaya başladım.

ama parlatıcı koyduğum zamanlarda bahsettiğin gibi köpürme olmadı hiç.

filtre temzliğine gelince iki haftada bir çıkarıp kaynar suyla yıkar fırçalarım.

sonra makina boşken yarım şişe sirke döker 65 de çalıştırırım.

kaşık sepetine yarım limon koyuyorum.güzel kokuyor.

salata tarifi gibi oldu ama neyse:1::1::1:

Ya bi ara tvde bangır bangır dediler ya sirke koymayın diye o yüzden tırstım açıkcası :/ yarım limonu bakıcı teyze de koyuyormuş ve dediğin gibi mis gibi kokuyormuş...

merhaba kızlar.
2012 temmuz annesiyim ben de. bugün hamile olduğumu öğrendim. oğlum hala emiyor. nette araştırdım, emzirmeye devam edilebilirmiş.eskiler de bırak diyor. yarın doktora gidiyorum.
benim gibi 2.ye hamile olan var mı?

Hayırlı olsun :) elifnaz sana cevap verecektir sanırım :)

Geldimmm
Akşam kv ye gittik
Ondan önce fotoğrafçıdan resimleri aldım
Saçma sapan arka fonlar koymuş, değiştirmesini istedim biraz orda oyalandım
Neyse daha doğal bişeyler koyduk
Albümüme ekledim bakabilirsiniz ;)

Afiyet olsun cicim :) kürdan gibi de doğramıyorum ama normalden biraz ince.

Kart göndermeleri ne kadar ince olmuş

Eskileri dinleme , emzirmeye devam edebilirsin ; doktorlar artık sakıncası olmadığını söylüyor. bir arkadaşımız da yeni doğum yaptı :)

Kerem adam olmuş resmen!! Maşallah onaaaaa :) bu arada şunu düşündüm ki biz foto çektirsek oğluma ayakkabı giydirmeyi unutmamalıyım :) aslında ben seni ve eşinide merakediyorum; şu uçtuğunuz fotolardan birini koysan olmaz mıydı?? :D

Evet kart göndermeleri beni mest etti :)

Dış mekan fotoğrafları daha uyguna geliyormuş, bilseydim öyle yapardım
Arka fonlar tam kopmalıktı çizgi film karakterleri falan
Bi de üçümüzün olduğu resimde sanki ayaklarımız havada uçuyoruz nasıl bi saçmalık bu ya bi de iyi bi fotoğrafçıya gittik güya
Bi de adam of puf yapıyor
Dedim kusura bakmayın ama hem para veriyorum hem de hayatta bir kez olacak özel bir şey bu
Gırrrrrrrrr

İyi yapmışsın değiştirtmekle. Ama keşke komik hatıra olsun diye saklasaydın bi tane hahaha

Canım 2 resimde de çok sevimli çıkmış paşan maşaAllah ama şu adamların off pofflarını gıcık oluyorum biz dün doğumgünüyle ilgili afiş ve bazı çıktılar için özalitçiye gittik tüm tasarımları ben yaptım herşey tamam sadece çıktı alıcak sanırsın ki ne yapıyo zaten tasarım istesen saati 50 lira diyo ama bi bakışlar bi tripler o başka ark.a yolluyo öbürkü başkasına kucağımızda çocuk eeehh dedim bu ne be Allah Allah altı üstü basacaklar afradan tafradan geçilmiyo çıktım ben de şu anda ne yapıcam bilmiyorum başka yerler bakıcam ama hiç değilse orda yaptırmadım uyuz oldum sanırsın bakanlıklarına az kalmış :41:

Aaaa bak terbiyesizlere?!? Başka yer bulamıcan sanki. Ben de gittiğim kopyalama merkezinde çok sıra beklemiştim ama sonu iyi oldu... Tabağa çanağa foto basan bir sürü yer var sonuçta; bulursun daha iyisini eminim.

iyi geceler !
yorgunum mutsuzum skıntılıyım arkadaslarım bellı bı sebebı yok ama
içim sıkıntılı dua ya ıhtıyacım var dua edersenız sevinirim
buaralar emir de cok ugastıryo kucak ıstıyo sureklı sınırlarımı zorluyo:14:

Canım Allah sabır versin. Ben öyle bunaldığımda dua falan ettikten sonra tüp bebekle anne olmaya çalışan veya anne olamayanların hikayelerini okuyorum. Hemen modum ve oğluma bakışım değişiyor. Ara ara hepimiz bunalıyoruz bu minik canavarlardan ;)

De bi rahat etsin.

Boyunuza da kilonuza da maşallahhhhh. Kan verme işi benim için çok önemliydi; özel hastanedekiler çok deneyimli değiller ve çocuğumu çok deşebilirlerdi. Bu yüzden devlete gittim. Kucağımda oturttum, bi hemşire kolunu sabitledi diğeri ise kanını aldı. Babamız güya dikkat dağıtacaktı :) efe ama çok komikti bence. Bi yandan ağlıyo bi yandan kolundaki iğneye merakla bakıyo bi yandan başındaki hemşireye bakıyo :) ben ilk aylarda çok hassastım artık rahatım; sonuçta biz de gerektiğinde nelere katlanıyoruz ;)

Senden cevap gelmeyince bende tam ööyle yaptım. Ama bayıldımm çok güzeldi hemen aldım favori listeme saol. Eşimde çok beğendi fakat kp in yorumu süperdi. Onlar fazlaca sağlıklı besleniyor, kızartma falanda pek yemezler, ben yaptım diye yediler.

Hahaha süper yorum ;)

Günaydınnn... Dün 21.30 gb uyudum, bi ara sahur yapıp geri uyudum ama gelin görün ki öyle zor uyandımm, daha öyle çok uykum var kiii:36:

Kızımmmm boğarım seni :) şaka bi yana uyudukça uyuyası gelirmiş ya insanın; uyku uykunun mayasıdır ;)

Bu ara milupanın kuş üzümlü maması, özellikle çikolata parçacıklısı, ve gece mamaları öyle kurtarıcı oluyorki. 2 gündür kahvaltı istemiyor, çikolata parçacıklı veriyorum yiyor. Bugün de kalktığından beri ağlak. Onu yapıyorum ağlıyor, bunu yapıyorum ağlıyor. Kahvaltı yaptıramadım mama sandalyesine oturuyunca basıyor ağıdı:( bende ısrar etmedim. Oysa güzelim patatesli kaşarlı onleti kaçırıyor farkında değil:37:

Kıyamam ben onaaaaaa. Demekki kendine bile katlanack hali yok :( bizimki bi ara mama sandalyesine otururken başlıyodu bağırmaya ve ağlamaya. Yere örtü serip ona oturttuk bi süre.

Enem! Saat bu saat, daha kimse yok topikte. Noluyo yahuu?

Dediğim gibi açmadı tel :)

yettim bacıııım:10:
ramazan4 ten günaydın.. cumanız mübarek olsun..

Eki Görüntüle 753549

dün böreği yaparken endişelerim vardı nasıl olacak diye,,
pembişin tarifiyle; içine kuş üzümü ve yeni bahar niyetine de biraz dolma baharı kattım.:1:
sonuç: mikemmel.. :46:
teşekkürler pirim, pembişimmm :42:
Eki Görüntüle 753550 Eki Görüntüle 753551

ha bu arada, nerede zat-ı şahane?

Sensin şahane :) <3 <3 diyorum :)
Ay ellerine sağlık süper görünüyorrrr. Yumuşacık oluyor dimi??? Mis gibi de kızarmışşşşşş. Afiyet bal olsun ama kilo olmasın ;)

Akşama eşim köfte patates istemişti. Fakat arkadaşlarla dışarda açmaya karar vermişiz :) ne üzüldüm ne üzüldümmmmmm :P
plan iptal oldu madem yemek işi sana kaldı yine di mii?:86:

canim o konuda bizde meraktayiz:9: eger degismezse gözler renkli saçları siyah yanlız :emir_bebek:
sen daha iyi bilirsin ya günden güne açılıyor saç renkleri.
demek üç kardeş de renkli gözlü..:1:
yerim ben onları ya, maşallah subhanallah, en güzel şekilde yaratılmış 3 yavrun var, ayıpsız kusursuz.. :16:
bol sadaka vermemiz lazım. tek tek öpüyorum bebeleriniii :16:

yoğun yoğun çok yoğun;) ramazan dolayısıyla bebişler uyuyunca ben de uyuyorum artık hiç pc ile bağlantım kalmadı...geçtiğimiz pazar kutladık doğum günümüzü...pastamız süs bakımından faciaydı...dilek pastanelerinden yaptırdım ama fiyaskoydu. Allahtan lezzeti güzeldi. gerçek doğumgünümüz 19.07 yani doğuştan fenerliyiz...babamıza en büyük doğum hediyesiydi;) 3 gün beklediler;)
tüm bebişlerin yeni yaşını kutluyorum. bebişlerin ikisi de yürüyor ve ikisi de yemiyor;).
ooh aynı evde yürüyen iki tane folik asit bebesiiiii:111:

:)) hiç güleceğim yoktu çok küçüğüüümm daha çoook küçüğümmmm bu yüzden bütün hatalarrııımmmm :24:
küçüksün tabi, yaşından daha küçük gösteriyorsun bi de :61:
bu küçük lafı seni illet edebilir ama bir beş sene sonra iltifat olduğunu anlayacaksın :76:

tanınmadığın meclislerde yasiri kardeşim diye yutturabilirsin, yani ben yutardım :9:

Bulaşık makinam geldi bugünnnnnn. 80 lira sıkışmış onu çıkarmışlar :p neyseki servis tanıık yoksa hayneye parça değiştirdiklerini düşünebilirdim... Bi de buranın suyu okadar piski makinamın içinde, kapağın alt kısmı çamur oluyor!! Bi de servisten gelen adam "eğer hergün makina kullanıyorsanız filitreyi 2günde bir yıkamalısınız" dedi. Ben her ay bazen iki ayda bir yıkıyordum. Dökülün bakıyım bulaşık makinası ile ilgili bilgilerinizi :)) bi de ben yıkama bittikten sonra parlatıcı etkisi kalmasın diye ön yıkama seçeneğinde çalkalatıyorum yıkananları. Çünkü makinadan alıp bi su doldursam bardak köpürüyor. Allah korusun midemize gitse kimbilir ne olacak....?
oooh, gözün aydın!:31:
hem bu kadar kısa sürede geldi, hem de servis ücreti azmış..
istanbulda olsa, sırf servis için alırlar o parayı:19:

ben filtreyi rutin kontrol ediyorum ama kir pislik pek olmuyor.
haricen parlatıcı yerine zaten sirke kullanıyorum.
hem doğal temizleyici, hem kokuyu gideriyor, hem parlatıyor.
günaşırı çalıştırıyorum. 65 derecede yıkanıyorlar ancak yine de deterjan artığından emin olamacağım için
özellikle ayşeciğe kullanacağım fincanı, tabağı, kaşığı mutlaka sıcak suyla çalkalıyorum.
benim makinem fena halde koku yapıyor. özellikle bu sıcak yaz günlerinde:25:
onun için de 2 ayda bir finish makine temizleyici kullanıyorum.
koku için bi ara limonu da denedim ama pek etkili olmadı.. :100:
gider borusunda su kaldığını ve onun koku yaptığını tahmin ediyorum.
ama sevgili kocam hala bakamadıı:19:

pastanın üzerinde uyuyan bir kız bebek vardı katalogda yanına erkek bebek de koyun dedik...değişiklik sadece buydu gelen pastada üzerinde anası ve oğlunu yapmışlar sanırım kız kocaman ve çirkin oğlan küçücük:( herşey X2 gibi gözükse de X4 şeklinde hissediliyor gözyaşı nem yapıyor ondan sanırım;)
afedersin yaaa, açık söyleyeyim. yazdığını okurken güldüm
hani sen yaşarken çok sinir bozucu ama; kız-erkek figürü ve ana-oğul :30:

pembecim ben parlatıcı kısmına sirke koymaya başladım.
ama parlatıcı koyduğum zamanlarda bahsettiğin gibi köpürme olmadı hiç.
filtre temzliğine gelince iki haftada bir çıkarıp kaynar suyla yıkar fırçalarım.
sonra makina boşken yarım şişe sirke döker 65 de çalıştırırım.
kaşık sepetine yarım limon koyuyorum.güzel kokuyor.
salata tarifi gibi oldu ama neyse:1::1::1:
maşallah kız sanaa:ssz:

merhaba kızlar.
2012 temmuz annesiyim ben de. bugün hamile olduğumu öğrendim. oğlum hala emiyor. nette araştırdım, emzirmeye devam edilebilirmiş.eskiler de bırak diyor. yarın doktora gidiyorum.
benim gibi 2.ye hamile olan var mı?
hayırlı olsun.. kesmen gerekmiyor diye biliyorum.
en azından hamileliğin belli bi ayına kadar, bi arkadaş öyle yapmıştı.

Dış mekan fotoğrafları daha uyguna geliyormuş, bilseydim öyle yapardım
Arka fonlar tam kopmalıktı çizgi film karakterleri falan
Bi de üçümüzün olduğu resimde sanki ayaklarımız havada uçuyoruz nasıl bi saçmalık bu ya bi de iyi bi fotoğrafçıya gittik güya
Bi de adam of puf yapıyor
Dedim kusura bakmayın ama hem para veriyorum hem de hayatta bir kez olacak özel bir şey bu
Gırrrrrrrrr
güzel olmuş güzeel..
ama bence de dış mekan fotoğrafları daha iyi, çünkü daha doğal duruyorlar.
kimi fonlar çok stüdyo işii:19:

bu fotoğrafçıları anlamak mümkün değil. kameralı cep telefonları ardından herkesin elinde profesyonel bi fotoğraf makinesi.
işleri yerle bir oldu. şimdi biometrikten vesikalıktan para kazanıyorlar, bir de böyle özel fotolardan.
hani öyle tab falan diye bişey kalmadı..
buna rağmen fiyatlar şişik, kalite vasat!:19:

iyi geceler !
kız dün akşam seni düşündüm, kaç gündür görünmüyor diye..
Allah sabır versin bugün cuma. bi yasin oku dua et. Rabbim gönlünü ferahlatsın..

koptum yaa, helal kp e:9::9::9:

Kerem adam olmuş resmen!! Maşallah onaaaaa :) bu arada şunu düşündüm ki biz foto çektirsek oğluma ayakkabı giydirmeyi unutmamalıyım :) aslında ben seni ve eşinide merakediyorum; şu uçtuğunuz fotolardan birini koysan olmaz mıydı?? :D

Sensin şahane :) <3 <3 diyorum :)
Ay ellerine sağlık süper görünüyorrrr. Yumuşacık oluyor dimi??? Mis gibi de kızarmışşşşşş. Afiyet bal olsun ama kilo olmasın ;)

kııız, bi de beni çok alıntı yapıyor diye söylüyorsun, dön de bi kendine bak :9:

uçan fotoyu merak ettim, hızlı hızlı profile girip albüme baktım ama yokmuş :30::9:
valla tarifin süpper oldu, kaydettim. ben böreği hep yoğurtla yapıyordum, süt daha yumuşak yaptık.
benden ziyade eşimin beğenmesi mühim çünkü gurme gibi lezzet algıları fena halde açıktır.:27:
iftardan önce kv ye de bi tabak yaptım gönderdim, tadına bakınca dizlerimi dövdüm. ama artık çok geçti :37:

az önce ayşeciğe ilk kez inek sütü verdim.
günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
şuan pek de aç değil onun etkisi olabilir. açken yine deneyeceğim.
biberon alıyor olsaydı belki daha kolay olurdu.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.
bugünlerde memeye çok düştü çünkü..

saat daha sabahın 9u. bu ne sıcak ya?!:25:
durduğum yerde ter döküyorum. oturduğum odaya henüz güneş bile gelmedi..

Pembiş net çıkmadılar resmi cep telefonuyla çektim ayakkabının altı kirli:)beyinsizler onu bile photoshoplamamış ,neyse yürüdüğü belli naparsın:)

ayy koptum kp yorumuna:1: gerçekten ağır biraz ama eşim çok seviyor
iyi geceler !
Allah ferahlık versin hepimizde oluyor bu durum bazen
Canım 2 resimde de çok sevimli çıkmış paşan maşaAllah ama şu adamların off pofflarını gıcık oluyorum biz dün doğumgünüyle ilgili afiş ve bazı çıktılar için özalitçiye gittik tüm tasarımları ben yaptım herşey tamam sadece çıktı alıcak sanırsın ki ne yapıyo zaten tasarım istesen saati 50 lira diyo ama bi bakışlar bi tripler o başka ark.a yolluyo öbürkü başkasına kucağımızda çocuk eeehh dedim bu ne be Allah Allah altı üstü basacaklar afradan tafradan geçilmiyo çıktım ben de şu anda ne yapıcam bilmiyorum başka yerler bakıcam ama hiç değilse orda yaptırmadım uyuz oldum sanırsın bakanlıklarına az kalmış :41:
ay evet kucağımda zırlayan kerem ve adamın uyuz tripleri hiç çekilmiyordu

şu adamların off pofflarını gıcık oluyorum biz dün doğumgünüyle ilgili afiş ve bazı çıktılar için özalitçiye gittik tüm tasarımları ben yaptım herşey tamam sadece çıktı alıcak sanırsın ki ne yapıyo zaten tasarım istesen saati 50 lira diyo ama bi bakışlar bi tripler o başka ark.a yolluyo öbürkü başkasına kucağımızda çocuk eeehh dedim bu ne be Allah Allah altı üstü basacaklar afradan tafradan geçilmiyo çıktım ben de şu anda ne yapıcam bilmiyorum başka yerler bakıcam ama hiç değilse orda yaptırmadım uyuz oldum sanırsın bakanlıklarına az kalmış :41:
kaba olacak ama bazı herifler, malın önde gideni!:47:
zahmetli bi şey bile değil, ki bu senin işin, zaten hatıra binaen yapmıyorsun, parasını alıyorsun.
bu trip niye?
uyuz, ücret az diye mızıldıyordur :19:

günaydın hayırlı cumalar:16:

busmai
yakışıklı oğluna bayıldım maşallah ona fotoğrafçınızada sinir oldum:47: sonuçta zevkler tartışılmaz ve para veriyorsun neyseki oflasada puflasada yapmış:40:

pempiş demek bir an sana süpriz oldu sonra gene kaldın patates köfte yapmaya neyse eşin çok içten istemiş demek patates köfteyi:1: bu arada hastanenin kart göndermesi süper bir incelik :34:

born canım yaa ozalitçilerin çoğu böyle herhalde ben baskılar için işyeri ile çalıştığımız yere gidiyorum sağolsunlar sorun yaratmıyorlar ama sanki biraz fazla uğraşınca sıkılıyorlar gibi geliyor bunlarda nelerle uğraşıyor gibi kardeşim sen alacağın paraya bak gerisine karışma:47:

elifnaz ayy demek 3. bebişinde renkli gözlü inşallah değişmez canım :34:

aryam kp nin yorumu süpermiş:34:

nfkcanım börek süper gözüküyor ellerine sağlık:56:
kayınvalıdeninde tattırmıssın iftardan önce:1: neyseki dalmış kadıncağız lezzeti hemen tatmak istemiş:34:
bu arada ıce mar denedim süper süper süper özellikle antep fıstıklısı artık hep alırım teşekkürlerr:54:

günlük sütü az ılıtıp fincanla içirmeye çalıştım. baştan içmeye meraklıydı ama sonra istemedi.
ama günde bir fincan bile içse, ikimiz için iyi olur. hem o alışır hem ben rahatlarım.

evet bende deniyorum arada alıştırmaya çalışıyorum inşallah alışır:34:

aryacım çikolata parçacıklı mama alerji yaptımı ?
çikolata genelde alerjı yapıyor diyorlar artık sıkıldı bizimkide aynı şeyleri yemekten değişiklik yapayım bende çocuğuma :34:

nfkcanım börek süper gözüküyor ellerine sağlık:56:
kayınvalıdeninde tattırmıssın iftardan önce:1: neyseki dalmış kadıncağız lezzeti hemen tatmak istemiş:34:
bu arada ıce mar denedim süper süper süper özellikle antep fıstıklısı artık hep alırım teşekkürlerr:54:
saol bacım. kv dalmadı. ben böreğin ona veridiğime pişman oldum.
çünkü çok güzel olmuştu:27:

beğenmene sevindim. fıstıklı forewer!!
afiyet bal şeker olsun, kilo olmasın :1:

biz koskanın külahını koyup yiyoruz valla :17:
kaşıkla yerken sanki tadı güme gidiyor, külahlı çok daha keyifli:131:
ama seyitoğlunun değil, koskanın külahı olceeek!:1:

biraz suyla karıştırıp dene canım bende basladim vermeye yanliz ishal oldu distenmi yoksa sutten mi bilemiyorum:44:

Back
X