Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

böcek resmen ama pilavını nasıl apıyorlarsa sırf onu limon sıkıp yemek için alıyorum

içli pilav gibi onun içi galiba benimde kardeşim çok seviyor bende yiyemiyorum :50:

Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.

bence 1 haftaya kendini geliştirir canım:34:

ay ne güzelll.. sanıyorum yakındır.
ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.
henüz 2. adımını göremedik :37:

2. adımı attıktan sonrası geliyor canım
bizim tek dezavantajımız dışarı çıktığımızdada oyun oynuyor sözde hızlı hızlı koşmaya çalışıyor o zamanda düşme tehlikesi :37:

Yorumların süper :)))

Ohhh afiyet olsun :) ben hiç bayat ekmekten denemedim. Tadı aynı mı???

Hahaha
Bi arkadaşımın oğlu küçükken bunu oteldeki üstsüz turiste yapmış :)))

Uyuz erkeklerin icraatı!! Kadınların vakti bol ya bunları alınca tembel oluyolar!! İçimdeki busmai pörtledi :))

Karamsarlık yokkkkk :) ben ne zaman bunu desem salakça bişi olur hayatımda hahhahaha

valla tadı güzeldi ki ben bayat ekmekler ile yumurtalı yaparım senin yaptığın gibi ama ben ek olarak domates sucuk salam da eklerim üstüne pide ile de gayet güzel oldu:56:

Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.

valal geçende söyledim canım bizim ki 2 ayı buldu . çocuğun kabiliyetine bağlı

ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.

oo sizinde var 1 ay 2 ay kadar :p

bizim tek dezavantajımız dışarı çıktığımızdada oyun oynuyor sözde hızlı hızlı koşmaya çalışıyor o zamanda düşme tehlikesi :37:

valla tadı güzeldi ki ben bayat ekmekler ile yumurtalı yaparım senin yaptığın gibi ama ben ek olarak domates sucuk salam da eklerim üstüne pide ile de gayet güzel oldu:56:

bizimki de öyleyd idışarda hatat bazen elleri üzerine düşüyor ama genelde koşturmakla araba tekrlerine parmak sokmakla

top oynayan çocukların topunu almakla meşgul :37:

bende zeytin sucuk salam koyarım varsa pideylede güzeldediğin gibi hertürlsü güzel :1:

valal geçende söyledim canım bizim ki 2 ayı buldu . çocuğun kabiliyetine bağlı
oo sizinde var 1 ay 2 ay kadar :p
iki ay mııııı?:53:

neee, melisa yürüyor muuu?:52:

aa pardon yanlış oldu?

neee, melisa koşuyor muuuu?:52:

Pembiş beni mi andın:)

Evde etnik temizlik yapıyorum ,annem geldi baya eşya çıkardık eskiyen.. Sonra eşim gelcek bi posta da onla çukarırız keremin yürüteci falan.. Yarın kadın gelcek tam temizlik olsun.
Bu akşam mantarlı et sote, fırında soslu kanat, çorbayı da yaparsam tamamdır.

Aryammm travazol kremin yan etkisi, sürdükçe kaşındırıyor ben hiç memnun kalmadım ondan.

1 yıl oldu…
Sen doğdun…
Ben ‘’anne’’ oldum…
İyiki doğdun meleğim..
İyiki doğdun,
Küçük Prensim,
Kuşkuşum,
İçimin gülen yüzü,
Canım,
Nefesim,
Küçük adamım…
İyiki doğdun…
İyiki geldin, hoş geldin…
Sen bizim hayatımızdaki en kıymetli, en özel hediyesin…
Seni veren Allah’ıma şükürler olsun…
SENİ ÇOK SEVİYORUM…
İyi ki doğdun Yasir, iyi ki annen seni doğurdu.. Her yıl bunları söyleten bir yıl olur inşallah ikiniz için de. Babanızla beraber çook güzel yıllara<3

valla suan oglusu uyutmaya ugrasiyorum, kiz içerde ciyakliyor gidip bakayım :52:
Maşallah sana :)
bugün hiiç yemek yapasım yok.
aslında daha akşama çok var, bu hissiyatım geçebilir ama
kaç gündür eşim menemen istiyordu, onu yapıcam. benim de kolayıma gelir.
annemden börek de getirmiştim dün. :ssz:

günlük süt var dolapta bugün son günü.
ayşeciğe az şekerli bi sütlaç yapayım da, 2-3 gün yer..

Şifa olsun ayşeciğe

Burdayım kızlar okuyorum yazamıyorum :)
Neyneyse sen gene yap o poğaçalardan ve bana tam ölçülerle tarif ver pliiiiz

İlaç kapsülleri domuzdan yapılıyor!

Arkadaşlar bu haber çok önemli! Kapsüllü ilaçları almayın veya doktorunuzdan, muadili olan kapsülsüz bir ilaç yazmasını isteyin. Çoğunluğu Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Hakkımızı arayalım. Gerektiği yerlerde tepkimizi gösterelim. Afyon'daki bu doktorumuzu yürekten tebrik ediyorum. Allah sayılarını artırsın.
Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İlker Alat genel sağlık uygulamalarında, helâl-haram ilişkisine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek doktorların hastalarına, tedavi yöntemlerinde kullanılan ilaçlar hakkında "net bilgiler" vermediğini savundu. Şifanın, haramla bulunamayacağını, helâl kaynaklardan arınması gerektiğine dikkati çeken Alat, insanların bu konuda sorumlu olduğunu ifade etti.

Şifa vericinin Allah olduğunu belirten Alat "Herhangi bir hastalığımız nedeniyle, kalkıp da hemen harama sarılmamalıyız. Ne olursan ol, harama sarılma deniliyor. Helâl kaynaklara ulaşacak tedbirleri almamız gerekir. Bu tedbirler herkes için geçerli. Herkesin yapması gereken sorumluluklar" diye konuştu.

Güncel sağlık uygulamalarının İslama uygun olması gerektiğini belirten Alat, şunları söyledi: "Genel sağlık uygulamalarında, helâl-haram ilişkisine uyulmuyor. Hastalara, tedavilerinde kullanılacak ilaçların, tıbbi malzemelerin içeriği anlatılmak zorunlu olmalı. Bunun vebali büyük. İçeriğinde haram madde bulunan ilaçlar ve hayvansal kaynaklı dikiş materyalleri, doku bütünleyicileri, damar greftleri, kalp kapakları, lokal etkili kanama durdurucular günümüzde çok yaygın olarak kullanılıyor. Bu malzemelerin varsa muadillerinin kullanılması, İslam'a uygun tedavi yöntemleri seçilmesi gerekir."

'İLAÇ KAPSÜLLERİ DOMUZDAN YAPILIYOR'

Hastanın verilen ilaçlarla ilgili helal-haram konusunda da bilgilendirilmesini isteyen Alat, şunları söyledi: "Kapsüllü ilaçların içerisindeki toz, ilacın kendisi. O da haram kaynaktan olabilir araştırmak lazım ama bir de şu var ki kapsülünün kendisi jelatinden üretiliyor. Jelatinin de kaynağı domuz. Sığırdan ürettiğini iddia edenler var ama onlar da o sığırın nasıl kesildiğini bilmiyor. Bu kapsülü çıkarıp da içsen o zamanda ilacın etkinliği azalır ya da mideye zarar verir. Ben hastalarıma kapsüllü ilaç yazmıyorum. Aynı şekilde film tabletler var. Film kısmında da domuz var. 2012 yılında yaklaşık 6 bin tane ilaç çıkmış. Bunların her birisine bakılması gerekir."

'HER BİRİSİ ŞÜPHELİ'

İlaçların prospektüsündeki bilgilerde eksiklik olduğunu,üretim kaynaklarının yazılmadığına işaret eden Alat, sözlerini şöyle tamamladı: "Halk, bunu Sağlık Bakanlığından talep etmeli. Bu isteğini Diyanet İşleri Başkanlığına bildirmeli. Biz Müslümanız. Peygamber efendimiz, haramlar ve helâllerin belli olduğunu, şüphelilerden uzak durmamızı öğütlüyor. Şu anda bunların her birisi şüpheli oluyor. Tedavi maksatlı olsa bile, ne olduğunu bilmiyoruz. Bakanlık ve yetkililer, bunu yerine getirmeli."

Seker portakalı sen söyleyince güldüm, eşim de susatır korkusuyla herşeyi yemekten kaçıyor :)) o susatır mı ,bu susatır mı:)))

benim derslere başlamam lazım :37:

mesela geçen sene maymundna geldiğimizi öğrettiler (öğretmeye çalıştılar)

bu senede feminizim konumuz :1: $TOPLUMSAL-CINSIYET-SOSYOLOJISI-AOF-2011__65230477_0.webp

ayy çildiriciğimmmmmm :27::27:

koltuklar arasi elini birakip gitmeye basladi once, bizde birimiz birakip digerimiz tutuyorduk böyle böyle iyice cesareti geldi bi gün halının bi ucundan diger ucuna kadar kendisi gitti ondan sonrada duse kalka yürüdü çok şükür darisi yurumeyen temmuz bebelerine özellikle annelerine ..
2 hafta kadar sürdü cesaret cok önemli korkarlarsa yurumuyorlar:emir_bebek:

iki ay mııııı?:53:

neee, melisa yürüyor muuu?:52:

aa pardon yanlış oldu?

neee, melisa koşuyor muuuu?:52:

ben melisa yürüyor diye yazmadım mı ki:44:
gerçek doğum gününde yürümeye başladı kızım:16:

Neee iki ay mı?:53::53::53:

içli pilav gibi onun içi galiba benimde kardeşim çok seviyor bende yiyemiyorum :50:

bence 1 haftaya kendini geliştirir canım:34:

Konuş şekerportakalı.:21::21::21:

valla bizimki öyle oldu iki adım atıp düşüyordu 15 gün sonra biraz biraz yürüdü her gün daha da geliştiriyor :34:

Seker portakalı sen söyleyince güldüm, eşim de susatır korkusuyla herşeyi yemekten kaçıyor :)) o susatır mı ,bu susatır mı:)))

demi anam bunlarda susamaktan çok korkuyor :1:

benim snaırım kızım aheste aheste yürüdü :53: :1: ozaman pardon kızlar şöle deyim benimki 2 ayı rahat bulmuştur ayda 1 ayı koltuklardan tutunup

aynen canım elifnaz doğru söyledin
karakız senin kız yürüyordu videosunu izlemiştik ama bizimkilerde tık yoktu :34:

dur ozaman şöyle söyleyim meeela ben elimde bez kanepe siliyorum demi oda eline veryorum ileri geri yapıyor

ağzı burun yeni öğrendik :9:

göz deyince göz kırpıyor açıp açıp kapatıyor :9:

ben çamaşır sereken çırpıyorum oda sallıyor sallıyor bana veriyor :1:

bulaşık makinasından tabakları işaret ediyorum getir diyroum getiriyor :nazar::nazar::nazar:
hele tartıyı gösteriyorum kaç kilo kızım diyorum çıkıyor eğilip bakıyor :1::1:
kırk binkere maaşallah çokafacan çocuk :31::31::31:

Back
X