Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırım:43: bide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.

Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırım:43: bide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.

Bugün senin için baya gergin bi gün oldu canım çok geçmiş olsun senle bi alakası yok sende perte çıkıyosun artık ben de yasirle uğraşmaktan bu kadar yakın olmamıza rağmen bişeyi elleyemiyorum kendime zor yetiyorum hiç öyle düşünme Allah acil şifalar versin inş...

Bugün senin için baya gergin bi gün oldu canım çok geçmiş olsun senle bi alakası yok sende perte çıkıyosun artık ben de yasirle uğraşmaktan bu kadar yakın olmamıza rağmen bişeyi elleyemiyorum kendime zor yetiyorum hiç öyle düşünme Allah acil şifalar versin inş...

Her tatilim böyle zehir olur zaten benim. Vardı içimde bi sıkıntı zaten, çıkıyor işte. Şimdi gelde tatil yap, dinlen. Eşim hemen depresife bağlar, sağa sola çatar. Bencillik yapıyorum galiba, kadın orda acı çekiyor, ben bunları düşünüyorum. Ama bu durumlar da bana böyle yansıyor.

Her tatilim böyle zehir olur zaten benim. Vardı içimde bi sıkıntı zaten, çıkıyor işte. Şimdi gelde tatil yap, dinlen. Eşim hemen depresife bağlar, sağa sola çatar. Bencillik yapıyorum galiba, kadın orda acı çekiyor, ben bunları düşünüyorum. Ama bu durumlar da bana böyle yansıyor.

Ne bencilliği aksine kendini durduk yere suçluyosun..
eşlerin o durumları insanı daha da beter ediyor o konuda çok haklısın ama senle en ufak bi alakası yok yani sen de kendi canının derdiyle uğraşmaktan yorgun düştün zaten birkaç gündür canın sıkkındı dediğin gibi bu çıkıcakmış demekki inşallah tez vakitte iyileşir canım

Ne bencilliği aksine kendini durduk yere suçluyosun..
eşlerin o durumları insanı daha da beter ediyor o konuda çok haklısın ama senle en ufak bi alakası yok yani sen de kendi canının derdiyle uğraşmaktan yorgun düştün zaten birkaç gündür canın sıkkındı dediğin gibi bu çıkıcakmış demekki inşallah tez vakitte iyileşir canım

Amin canım çok sağol. İnşallah toparlar yakın zamanda, aneliyata falan gerek kalmadan:43:

Canım benim geçmiş olsun. Sen gezip tozmuyordun ki canımcım. Sonuçta çocuğunla koşturdun durdun. Bi de olacağı varmış ki olmuş diye düşünmeli. Mutlaka seni etkileyecektir kocalar sağolsun ama takılmamaya çalış. İnşallah ameliyatsız atlatır. Benim kpde de var. Pztden beri fizik tedaviye gidiyo. Siz de öyle atlatırsınız umarım.

Canım benim geçmiş olsun. Sen gezip tozmuyordun ki canımcım. Sonuçta çocuğunla koşturdun durdun. Bi de olacağı varmış ki olmuş diye düşünmeli. Mutlaka seni etkileyecektir kocalar sağolsun ama takılmamaya çalış. İnşallah ameliyatsız atlatır. Benim kpde de var. Pztden beri fizik tedaviye gidiyo. Siz de öyle atlatırsınız umarım.
İnşallah... Yarın fakülteye gidecekler bakalım.
Bende hamakçıbaşı nerde diye soracaktım:1:

Hamakçıbaşı hamağının başında olsaydı yazardı.demekki efe beyin peşinde koşturuyor.
Kimseler yok bende uyuyorum o zaman....

Ay bizde de kv ye birşey olsa biz bittik demektir geçen ameliyat olmuştu tam benim doğumdan sonra, ben güme gittim.
Allah şifa versin sonuçta daha ağırını atlattı, bunlar ufak şeyler..
Sen de kendini sakın suçlama zaten kendini çok yoruyorsun olacağı varmış onun
çok saol canım inşallah odun bişey olmaz da kıymet bilir :1::1:
:) canım yorum yazdım resimlere de ,çok güzel olmuş orda olmak istedim valla
Özledik kız seni cadı busmaicim :) inteneti yükle bana ne bana ne :))
Sorma ya bu paket bana az geliyo 500 mb
Cadımsı pembiş ben de özledim ben de:)
Busmaiiiiii eşim gürcü tatlısını çok beğendi. Teşekkürler tarif için canım ;)
Afiyet şeker olsun
Soğukken ve dondurmayla da seviyorum ben

Son düzenleme:
Busmaicim cok saol begenmene cok sevindim sen gel 2. Yaslarini birlikte kutlayalim ;))
Bu arada bende begenmek istiyorum sizin dogumgununuz nasildi ben mi kacirdim yazdin veya resim paylastin da

born,

albüme baktım. maşallah harika bir iş çıkarmışsın. bu temmuz anneleri nasıl da döktürüyor böyle yarabbim:52:

Eşime kaldıysa yazık vallaoğluma. Allah bilir ne maceraları olur :)))
Yaşayıp göreceksin mecbur :)
Erkek çocuğu babayla gider dışarıda:p
neyneyse canım aslında para gerçekten ihtiyacı olabilecek bir işine yarar belki hemde bayram üstü ama
şimdi benden büyük birine parada nasıl verilirki onu bilemedim :44:
bence pasta kesin, sonra da ikinizin yalnız kaldığı bir an cebine sıkıştırabilirsin. nasıl hitap ediyorsan, "x bununla sen kendine benden bir hediye seç, ben karar veremedim" gibilerinden.. olmaz mı?

Poğaça tarifiiiiiii
Yazayım canım aklımdaydı zaten,
Bu sefer yaş maya kullandım. Mayayı ılık sütle yumuşattım, bardağın içinde. O bir kenarda beklerken 3-4 bardak un koydum, ben tam buğday unu ve beyaz un karıştırarak yapıyorum. Sonra unun ortasını açtım. Ortaya sıvıları koyuyoruz. Kenara yarım çorba kaşığı tuz ve 1.5 çorba kaşığı şeker ekledim. Unun yanına yani.. 1 çorba kaşığı da mahlep. Sonra ortadaki çukura 1 su bardağı sütle karıştırdığım maya + 1/2 su bard su + 1/2 su bardağı sıvıyağ + 2 yemek kaşığı yoğurt + 1 yumurta ve 1 yumurtanın da beyazını(sarısını üzerine ayırdım) koydum. Sonra yoğurdum, benimki cıvık bir hamurda sonrasında da un eklemeye devam ettim. Ne çok katı ne de ele yapışacak kadar cıvık olmamalı. Bu ikisinin arasında bir yerde hamur toplanmaya başlıyor. O noktada etrafını biraz una bulayıp, ertesi gün yapacağım için, buzdolabına kaldırdım. Sen hemen yapacaksan 1-2 saat beklersin. Hava sıcaksa çabuk mayalanır.
Bu ölçülerle 2 tepsi poğaça çıktı, bir kısmını buzluğa kaldırdım. Ramazanda sıra gelmiyor.

Çok geçmiş olsun canım. Bence kendini suçlama olacağı varmış, olmuş. Senin kendini ne kadar yıprattığını yazdıklarından görüyorum. Kendi evinde olsa belki bu kadar koşturmazdın:/
Menisküs ameliyatı bir çözüm değil, babam oldu ordan biliyorum. Kv'n saf zeytinyağı ile ovsun o bölgeyi her gün. Ameliyat hem meşakkatli hem de yüzde yüz iyileşme garantisi yk, bir de iyileşme dönemi uzun. Umarım ameliyata gerek olmadan atlatırsınız.

Oğlumla cebelleşiyorum :( kocam da sağolsun güya bakıyodu; yataktan düşürdü az önce. Bi de bana hep dikkat et der...!
Aa nasıl oldu? Çok geçmiş olsun.

Neyneysecim, içeri dişimi fırçalamaya gitmiştim. Derken bi çığlık ve ağlama. Eşimle bi de dipdibe oturuyorlardı yatakta!! Olacağı varmış ama benim kızdığım konu başka. Sürekli bilmiş bilmiş yorum yapar çocukla ilgili ama beş dakka başbaşa kalsalar vukuat olur... Bu arada ben dışarda hiç babası ile tuvalete giden çocuk görmedim desem yeridir; hep anneleri ile birliktelerdi :)

Busmaicimmm ben tatlıyı soğuyunca direkt dolaba attım zaten ve bence de soğuk daha güzel. Hangi hattı kullanıyosun bilmiyorum ama ben 1gb sınırsız kullanıyorum turkcellde memnunum.

Bugün baba oğul 10 gibi traşa gidecekler inşallah. Sonra ben gidip kuzucanı alıcam. Kendim yıkamaya çalışcam!! Bakalım nasıl bir macera olacak :)))???

Back
X