Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cevat kelle gibiydim kızelimde tenteli simit ve iki havlu, çanta çapraz asılmış, salak akıtan suluk elimde vsvs. Derken kocacım bi de foto çek diyo bana hahhahaha. Dediğin gibi yaaş yavaş alışacaklar...
sana da guzel bır gun olsun canımHizmetli kadrosu hahhahaha. Okadar doğru söyledin ki... Süpersin :)))
Millete bakıyo ve laf atıyo, ilgilenmezlerse dik dik bakıyo. Çok komiğiz valla. Dün yan masadaki turist adam elimden aldı çatalı ve o yedirdi!! :) tabi bi lokma yedirdi; keşke yemeği tamamlasaydı
Ben de nfk bu saatte napıyo kkda diyordum okurken :) canım benim iyi eğlenceler diliyorum.
Altın grubu değil canım benim alıntı grubu :) ben, nfk ve neyneyse çok alıntı yapıp öyle yorum yapıyoruz. E baktım sen de öyle yapmışsın; o yüzden bze katıl hayatını yaşa dediydim :)))
Demek bi de kreasyonu yapıp senin çıkRmanı istiyor!! Oy ben nere gidemmmmmm :)
Birinci olamam zannımca :/ ama dediğim gibi bi tek baklava börek açan bîrinci olursa üzülmem. Diğerlerinin çok bilindik tatlar olduğunu düşünüyorum. Tabi sonuçta herkesin emeği var...
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) bari
şu tatilde uyuyaydım iyiydi yaaaa :) birazdan hazırlanır kahvaltıya gideriz inşallah. Bu arada oğluş bizimle yatınca kocamın her yeri tutulmuş hahhaha
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee :)
Küçük odalar, büyük odalar, dolaplar ler lar.. Düzenleme işleri bitmiyor yaw
Kendini hazırlayıp ortaya çıkamaz kısmına koptum
Erkeklere de bir erkekler kulübü lazım sanırım. Toplanıp bizi mi çekiştirirler ne yaparlarsa artık:))
Ahah kocan tatlıyı kesti ha, inanmam
Hangi kış günüymüş o, mesaj plss?
O kadını ben de arıyorum, bulursan bir klonunu Ankara'ya yaptıralım. "Temiz" bir temizlikçi bulmak o kadar zor ki:/
Canım, sende baklava yapacak potansiyel de var ama küçük bebeyle zaten en fazla bu kadar olur.
Geze geze gidersiniz. Biz de epey yolculuk yaptık, 2 çocukla. Uyudular mı rahat oluyor. O zamana kadar yorucu ama yapılıyor.
İyi yolcuuklar size
Babası gözetiminde kum yedi kısmında koptum
Anlatım tarzına hayranım:)))
Aynen. Popüler olan veya popüler olanları tanıyan. Biraz "mean girls"vari
İlahi aryam:)) çok bunaldın ama haklısın.
Kv yok kp yok, evdeki bilimum misafir yok. Boşver, tek derdin kum olsun. Çocuğun peşinde yoruluyorsun en azından.
Sosyal efe:)
Yanına meyve falan al, yemek sonrası. Deniz'de eline verirsin.
Kuzuuu
Uyku koçu efe
Maşallah
Adetli olman kötü oldu, bahtsız bedevim benim
İyi eğlenceler canım. Bakalım salı pazarı ganimetleri ne olacak:)
Küçükken tatil daha kolayOğluş ve babası deniz sefasındalar. Ben de etrafa ve onlara bakmakla oyalanıyorum :) kocacım geçen sene çok ısrar etmişti daha 1-2 aylıkken tatile gelmeye. Kv ve kp de öyle.. Neyseki şarlayıp konuyu kapatmıştım. Dün de diyoki iyiki geçen sene gelmemişiz!! :) fakat etrafta daha minnak kuzular görüyorum ve gerçekten merak ediyorum nasıl geliyorlar buralara diye...?? Ha bi de bugün kahvaltıda bir sürü yemek yemeyen çocuk ve etrafta şebeklik yapan ebeveyn gördüm çok sevindim yaşnız değiliz diye :)))
Ben de "akıllanır" diyorum eşim kızıyorNfkcım salı pazarındakiherşeyi alma; millete de kalsın biraz :))
Bu arada Efeyi saldım çayıra. Şok oldu okadar geniş alanda serbest kalmaya. Hızını alamadı yollara çıktı. Babası başladı tabi canı acır vs diye. İyi de acırsa gitmez bi zahmet dedim. Pimpirikli kocişşşş :)
Kızım odada uğraşma dışarda daha kolay yerİnşallah dediğin gibi bir kardeşi olursa daha farklı olur :)) ama Efe böyle giderse babası ona kardeş yapmaz :)
Ya işte şuna sinir oluyorum ki evdeki yemek rezilliğimiz burda da devam ediyor :))) ama dediğim gibi valla etrafta bi ton aynı modda anne baba vardı. Bence hiç odada uğraşma indir aşağıda noluyosa olsun
Bu erkeklerin rahatlığı da evlere şenlik. Bizim babamız da anca kendini süslyo hahhaha
Busmai'cim perşembeden çıkıp Samsun'da mola verip Giresun'a devam etme gibi bi planımız var zira çocukların arabada 7-8 saat sonunda şirazesi kayıyoreşimin memleketine giderken de Konya'da mola vermiştik... Bildiğin alkolsüz ve temiz bir otel var mı konaklayabileceğimiz? Ben işlere dalayım , bakarım ara ara, sağol şimdiden
![]()
gozumde canlandirdim iyi guldurdun beni
![]()
kocamla kavga ettik yıne,guya bugun eve donecektım
dönmüyom lan
okul açılana kadar dönmüyom,bi de adliyeye gıdıp bi boşanma dılekçesı vereyım dilekçe eline geçsin de bi tutuşsunlar bakayım
aslında o kadar moralım bozuktu ki,şu foruma gırınce yazılanlara keh keh gulmekten keyfim geldi
sana da guzel bır gun olsun canım
birinci olmasan da sen bizim gönlümüzün birincisisin boşver:)
altınla mı bozmuşum kafayı ben,yok yok ben kafayı iyi bozmuşum,
hoş gerçi alıntı yapıyorum ama cevap yazmayı unutuyorum:)
şakülüm kaymış benım son kullanma tarıhım geçmiş çoktan
erkeklerin bı kulübü olsa kadınları çekiştirmezler onların konuları belli,maç,araba
temizlikçi buldum,hatta pazartesıye anlaştık,ama ben şimdi evi terk etmiş sayılıyorum,kadına ne dıyecem yav,işler iyice b..ka sardı
olmazsa kadını sana gönderem:)
Küçükken tatil daha kolay
Ben de "akıllanır" diyorum eşim kızıyor
Kızım odada uğraşma dışarda daha kolay yer
Canım fiyat aralığı? mesaj atarım birazdan
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah düzelir herşey..kocamla kavga ettik yıne,guya bugun eve donecektım
dönmüyom lan
okul açılana kadar dönmüyom,bi de adliyeye gıdıp bi boşanma dılekçesı vereyım dilekçe eline geçsin de bi tutuşsunlar bakayım
aslında o kadar moralım bozuktu ki,şu foruma gırınce yazılanlara keh keh gulmekten keyfim geldi
sana da guzel bır gun olsun canım
birinci olmasan da sen bizim gönlümüzün birincisisin boşver:)
altınla mı bozmuşum kafayı ben,yok yok ben kafayı iyi bozmuşum,
hoş gerçi alıntı yapıyorum ama cevap yazmayı unutuyorum:)
şakülüm kaymış benım son kullanma tarıhım geçmiş çoktan
erkeklerin bı kulübü olsa kadınları çekiştirmezler onların konuları belli,maç,araba
temizlikçi buldum,hatta pazartesıye anlaştık,ama ben şimdi evi terk etmiş sayılıyorum,kadına ne dıyecem yav,işler iyice b..ka sardı
olmazsa kadını sana gönderem:)
Ben Avrupa yakasındayım, ama geçen yıl çok kreş dolaştım ve kreş yerine dini eğitim veren bir okulun, 5 yaş grubu ana sınıfına verdim kızım kreştekiden çok daha mutlu oldu ve gerçekten verimli bir yıl geçirdi, hem dini hem okul öncesi eğitimini aldı, bu yıl da 6 yaş ana sınıfına gidecek kısmetse... Okullar fiyat olarak da kreşlerle hemen hemen aynı, kreşler de tam gün çocuk bakımı olduğundan, bizim burada kreş fiyatları bayağı yüksek, okullardan yüksek fiyat veren bile oluyor hatta ..kizlar Çekmeköy de manevi egitim veren kres varmı![]()
Aynen, benim de o hâli ile bir pembe canlandı gözümdegozumde canlandirdim iyi guldurdun beni
![]()
Küçükken tatil daha kolay
Ben de "akıllanır" diyorum eşim kızıyor
Kızım odada uğraşma dışarda daha kolay yer
Canım fiyat aralığı? mesaj atarım birazdan
Bol keyifler canımBabası ve oğlu otelde yürüyüşe çıktı (tabi araba ile). Ben de still tee içerek keyif yapıyorum lobide. Ahhh ne hallere düştükkkkk![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah düzelir herşey..
Ben Avrupa yakasındayım, ama geçen yıl çok kreş dolaştım ve kreş yerine dini eğitim veren bir okulun, 5 yaş grubu ana sınıfına verdim kızım kreştekiden çok daha mutlu oldu ve gerçekten verimli bir yıl geçirdi, hem dini hem okul öncesi eğitimini aldı, bu yıl da 6 yaş ana sınıfına gidecek kısmetse... Okullar fiyat olarak da kreşlerle hemen hemen aynı, kreşler de tam gün çocuk bakımı olduğundan, bizim burada kreş fiyatları bayağı yüksek, okullardan yüksek fiyat veren bile oluyor hatta ..
Aynen, benim de o hâli ile bir pembe canlandı gözümde
Sağol canım Fiyat fark etmez, yani senin bildiğin temiz müspet bir yer olursa sevinirim ...
Bol keyifler canım![]()
kres diye yanlış yazmışım canim bende o sekilde düşünüyorum . anafen iyiymiş sanırım burda onunda fiatlar malum ama kizkardesim yardim ederim diyor bakalim araştırıyorum .. sen hangi okulunkine gönderdinHakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah düzelir herşey..
Ben Avrupa yakasındayım, ama geçen yıl çok kreş dolaştım ve kreş yerine dini eğitim veren bir okulun, 5 yaş grubu ana sınıfına verdim kızım kreştekiden çok daha mutlu oldu ve gerçekten verimli bir yıl geçirdi, hem dini hem okul öncesi eğitimini aldı, bu yıl da 6 yaş ana sınıfına gidecek kısmetse... Okullar fiyat olarak da kreşlerle hemen hemen aynı, kreşler de tam gün çocuk bakımı olduğundan, bizim burada kreş fiyatları bayağı yüksek, okullardan yüksek fiyat veren bile oluyor hatta ..
Aynen, benim de o hâli ile bir pembe canlandı gözümde
Sağol canım Fiyat fark etmez, yani senin bildiğin temiz müspet bir yer olursa sevinirim ...
Bol keyifler canım![]()
Selamunaleküm canlar...
geçmişe bakamadan hemen nerelerdeyim neler oldu yazayım önce...
Direk konuya giriyorum oğlum ablamın 2 küsürlük akıllı telefonunu 5. kattaki balkondan aşağı attı yaramazlıkların bi sınırı olmalı değil miO andaki şaşkınlığımı paniğimi anlatamam Allah korusun kendi düşebilirdi attığı tel birinin kafasını yarablirdi çok şükür sağlıkta birşey yok ama durduk yere masraf çıktı eşim teli almaya indiğindeki surat ifadesi çok komikti
Sonuç : Ekran tuzla buz...
Şimdi bakıma verdik ama ne olur bilmem yenisi alınacak büyük ihtimalle çünkü kafası gitmişe benziyor tel...
Bir de bu ne demek oluyo kaç gündür telim olmadığı için ne var ne yok bakamadım eve de şu anda girdik girer girmez pc açtım bakıyım pembişin oylaması ne oldu sizde ne var ne yok hemen bakıyorum özledim uleeeyn![]()
Babası ve oğlu otelde yürüyüşe çıktı (tabi araba ile). Ben de still tee içerek keyif yapıyorum lobide. Ahhh ne hallere düştükkkkk![]()
Selamunaleküm canlar...
Direk konuya giriyorum oğlum ablamın 2 küsürlük akıllı telefonunu 5. kattaki balkondan aşağı attı yaramazlıkların bi sınırı olmalı değil miO andaki şaşkınlığımı paniğimi anlatamam Allah korusun kendi düşebilirdi attığı tel birinin kafasını yarablirdi çok şükür sağlıkta birşey yok ama durduk yere masraf çıktı eşim teli almaya indiğindeki surat ifadesi çok komikti
Şimdi bakıma verdik ama ne olur bilmem yenisi alınacak büyük ihtimalle çünkü kafası gitmişe benziyor tel...
Bir de bu ne demek oluyo kaç gündür telim olmadığı için ne var ne yok bakamadım eve de şu anda girdik girer girmez pc açtım bakıyım pembişin oylaması ne oldu sizde ne var ne yok hemen bakıyorum özledim uleeeyn![]()
Aleykümselam canımmm. Biz de özledik seniiiii. En son üçüncüydüm bilmiyorum şuan neyim...?
still tee den başka icecek bulamadın mı kız![]()
Ben de oy kullandım ama ev baklavası baya önde
Tatiliniz nasıl geçiyo ??
Bu arada oğlumun şımarıklığını ne kadar normal karşıladın yahu :)
Pamuk helva nick değişimi mi aramıza yeni katılan birisi mi ?
Selamunaleküm canlar...
Geçmiş olsun ışık hızı ile hareket ediyo bu afacanlar..Gülün gülün halimeeeeeeee :)
Kafamızı toslayıp bi de bardak kırınca odamıza geldik. Evime gitmek istiyommmmm![]()
Ben ilim içtimai Vakfı'na bağlı bir okula verdim canım yalnızca Avrupa yakasında varkres diye yanlış yazmışım canim bende o sekilde düşünüyorum . anafen iyiymiş sanırım burda onunda fiatlar malum ama kizkardesim yardim ederim diyor bakalim araştırıyorum .. sen hangi okulunkine gönderdin
Bizimki de masada ne varsa indirmeye çalışıyor, bir keresinde kahvaltısını koyduğum kâseyi çekmişti; Allah'tan ayağının yanına düşmüş bir de içinden dökülenleri sürtüyordu yere yaramaz ...bak sen kerataya kereminde şimdiye kadarki en kötü vukuati tenceredeki visne kompostosunu dökmek oldu hala duvarda izleri duruyor neyseki halidan çıktı
![]()
Hey Allah ım ya ne fena çıktı bunlar..Senin ufak ne yapıyo ne kadar oldunuzbak sen kerataya kereminde şimdiye kadarki en kötü vukuati tenceredeki visne kompostosunu dökmek oldu hala duvarda izleri duruyor neyseki halidan çıktı
![]()
Hee özledim de canımı heHala günde iki bardak içiyorum :) bu sefer poşet çay olanından aldım milupanın ve iğrenççççç buldum :)
Pamuk helva yeni :) aslında o da benim gibi bir haziran annesi :))
300-500 liraya telefonun işi hallolur ama Allah korusun oğluşa bişi olsa karşılığı yok. O yüzden hiiiiç takmıyorum maddi hasarları :) bi de seni çok özlediğim için yazamadım bile bunu önceki alıntıda hahhaha
Baklava tabi önde olacak ama gerisi ile ilgili bişi demek istemiyorum :)
Aleyküm selamben de aranıza yeni katıldım
Çok kötü olmuş telefonu atması, bizimki de sağa sola fırlatıyor telefon buldu mu, eski telefon var veriyoruz basıyor parmağıyla ışığı yok diye atıyorbu yaşta telefon biliyorlar Allah'ım
Geçmiş olsun ışık hızı ile hareket ediyo bu afacanlar..
Ben ilim içtimai Vakfı'na bağlı bir okula verdim canım yalnızca Avrupa yakasında var
Evet anafen'in fiyatları başka okullara göre çok fazla, bizim tarafta da fetih koleji adı..
Çkemköy de yeşil vadi d de anafen ayarında manevi eğitim veren okul var diye duymuştum, okulun ismini bilmiyorum ama..
Bizimki de masada ne varsa indirmeye çalışıyor, bir keresinde kahvaltısını koyduğum kâseyi çekmişti; Allah'tan ayağının yanına düşmüş bir de içinden dökülenleri sürtüyordu yere yaramaz ...
Hee özledim de canımı he
Ben demek istiyorum sanırım bu iş kk.da ne kadar tanıdık olduğu ile ilgili ben de şaşırdım sonuçlara bakınca :44:
Hey Allah ım ya ne fena çıktı bunlar..Senin ufak ne yapıyo ne kadar oldunuz
Hee özledim de canımı he
Ben demek istiyorum sanırım bu iş kk.da ne kadar tanıdık olduğu ile ilgili ben de şaşırdım sonuçlara bakınca :44:
Aramıza hoşgeldin o halde canım kendini tanıtmışsındır muhakkak ama bebiş kız mı erkek mi benimki de bozuk eski tel kabul etmiyo katiyen![]()