Günaydınlar herkese. Uyuzcan oğlum yine bolbol kalktı vs. Bugün denzde tüm hırsımı almayı planlıyorum ondan
Aryammmm geceden beri yazacağım ama dediğim gibi çok hareketli bir gece olduğu için fırsat bulamadım. Canım duşa önce sen gir. Bırak kocan sona kalsın. Mayosunu falan da yıkama. Zaten biz mayo ile duşa girer önce üzerimizde dışını yıkarız. Sonra da çıkarır içini yıkarız. Bi zahmet kocan da öyle yapsın. Bak geçen ben duşa girdiğimde eşimin mayosu ordaydı alıp asmadım bile!! Herkes bi nbze kendi döküntüsüne baksın canım!! Hijyene deliler gibi takılma. Bak cidden cıngan çocukları hiç hasta oluyor mu?? Kocam da ogün mama sandalyesini iyice temizleyip Efeyi öyle oturtmamı söylüyo. E dedim zaten adamlar temizliyolar abartma yada çok istiyosan ellerinden öper

dün millet iskelede güzel güzel foto çekiniyordu. Bense makyaj bile yapamamıştım ve saçlarım da iğrenç bi şekilde topluydu!! Bugünden itibaren gerekirse geç kalacağız ama kendime bakacağım diye karar aldım. Yemek olayında da şöyle bi yorumum var. Bizim çocuklar zaten evde de sorunluydu bu anlamda. E şimdi niye değişmeşerini bekliyoruz ki???? Yemexse yemesin; dönünce telafi ederim diyorum. Sabah nutellalı ekmek bile verdim dün. Bugün inşallah denize gireceğz ve onda da şöyle yapmayınplanlıyorum; koycam simidine öyle yüzüp durucaz inşallah. Siz de mutlaka simit gibi bişi almışınızdır. Almadıysanız da alın işe yarıyo baya. Biraz kocana şarla ve aryanın ağlamasına da takılma. Sonuçta bu saydığım iki durumda da kimseye bişi olmaz. Ve kocana da deki "sen bi hiç uğruna ona böyle bağırıp çağırıp ilgilenmezsen senden nefret eden bi evlat edinrsin. Günde 10-20 dakka ayıramadığın için böyle bişi olsun ister misin??" Olayı dramatize etmeli yani
Neyse biz kahvaltıya iniyoruz. Çoook öptüm ve herkese (ama özellikle aryammma) poziti enerjim yolluyorum :) <3
Bi ara konuşurken anlatayım şu kızma olayını, benimde aklımda. Gerçi hemen pişman olup özür diledi çocuktan, barıştılar, ama anlatmak lazım. Bende dün biraz kızdım kuzuma, sonrada vicdan, vicdan... Sabah o güler yüzüyle uyandırınca hiçbişi kalmadı:)) kahvaltı olayı ve yemek olayını biraz oturttum sanırım. Gün geçtikçe çözüyorum, sistem oturacak inşallah. Şimdi odadayız bizde, aryacık uyudu yolda, uzun uzun uyur inş
herkese günydıınlar.
aryam bu şekilde tatıl yapılmaz eşinin sana yardımcı olması lazım. bence konus ve iş bolumu yapın . arada oda baksın çocuga. sen kölemisin o ohh miss gibi tatil yapıcak sen iki kat yorulacaksın. bızde arkadas grubu ıle tatıle gıtmıstık bu yaz tabıı arkadaslarında da cocukları vardı arada bı rcıfrt vardı sahılden 3 ay kucuk oğluları vardı ayy kız butungun oğlusuyla ugrasıyor bızım arkadas yok spa da ya uyumada vs. ben dayanamadım actım ağzımı kıza yardım et dıye oda edıyorum dıyor nasıl edıyorsun dedım bak bıze esım le barber baktık hep cocuga . sen gece dıskoda barda vs kız cocukla odada tamma benım esımde cıktı gece dısarı ama ben ve sahıl uyuduktan sonra ve ben soyledım cıksın arkadaslarıyla neyse ben arkadasın kafasını yedım ve sonunda kıza yardım etmeye basladı gercı kız bıraz benden dolayı doldurusa da gelmıs hem esımle benı oyle gorunce vede bende esıne laf soyleyınce gecesı oğlana baya bagırmıs :) ama oyle sende sesiz kalma esınıde bu sekılde alıstırma herzaman sana yardımcı olmalı sen annesıysen o da babası.
Doğru söylüyorsun, aslında benim gerildiğimi anladıkça ilgilenir, bakar çocuğa. Ama dün eğlendik sahilde, otele gelince zıbanadan çıktım. İnat ettim uyumacınca, gereksiz yere. Uyumuyor mu, al çocuğu da çık demi? Ama yoook, inat bu ya:)
günaydın canlar, nasılsınız bakalım?
bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani
alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar
bakın şu efeye yaaaa
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii
şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım 
ahahahah
yalnız olur musun yaaa
kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!
ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:
cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh 

bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.

amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık 
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii
en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:
erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:
as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:
demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı 
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası
eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek 
pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi
o sıkındı ömürlük kızım...
ramazanda ayyuka çıkıyordu, şimdi normal seyrine döndü
adı tatil işte, yine tüm yük annede.
belki mekan başka, sıkıntılar başka daha çok yoruluyor insan. yine evinin rahatlığını istiyor.
evi tatil geliyor insana !!! içinde bulunduğumuz hale bakın..
ama bence eşine yüklenmen lazım bacım. niye denize giremeyesin?
senin ondan daha çok tatile ihtiyacın ve hakkın var.
ver eline, çıksın dolaştırsın. kumsalda oyalasın.. yükü paylaşsın, böyle olur mu?
bakıcı kadrosundan mı tatile dahil oldun sen?!!:95:
al işte söylemek istediğim tam da bu tablo
bence siz aynı kişisiniz, yani bir tek kişi, iki nick le yazıyor, bizi kandırıyonuz :76:
onların konuşma yetenekleri bizim kadar gelişmemiştir şekerim
sat kızım, sat babaya..
aaaa, valla ben burada bunaldım ya!!!:95:
hah! pozitif danışmanımız tavsiyeleriyle günü aydınlattı
Komşunun yetimi heee!

Du bunu kullanayım ben
Asıl sen geldin, günü ve topiği aydınlattın :)
Yemek sıkıntısı eve dönünce başlayacaklkkk

ama şuan düşünmek istemiyorum

Bana da kurdela alaydın ya kıııııız :))))
Bu erkeklerin en iyi çözüm ürettikleri konu futbol yani takımların nasıl düzeleceği!! Kalanlarda bişi yok :))
Biz de aynı mantıkla unibabynin pişik önleyici olan pembesini aldıkki iğrençççççççç!! Senin dediğini bulursak alalım bari. Gerçi ebebekte indirimde olan baby&me diye bişi almıştık o da iyiydi. Zeytinyağlı olduğundan mıdır nedir süper temizliyo sıvanmıyo

!!
Chicconun ıslak mendilini aldım en son, o da güzel...
Nfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)
Evet canım, yeni tarifler kazandırdın valla:) sen bizim birincimizsin boşver.
Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdü

sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)
Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin
Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
Balık dediğin insan görünce kaçar yawff, o ne yüzsüz balıkmış seni kaçırmış

Bu arada benimde hamileyken göbek hiç yoktu, görsen 6 aylık derdin anca. Dr um bile şoklardaydı:)))
Nerdesiniz yaaaaa kendi kendime takılıyommmmmmm??????
Yeni geldik kuzum otele, sahile tel götürmüyorumm.
Eşim diyoki "bak ne güzel doğal tedavi; ölü deriyi koparıyorlar" ben "...mişim böyle tedaviyi gidiyom ben" hahhaha. Okadar korktum ki direkt küfrettim valla. İyiki etrafımızda türk kimse yoktu rezil olduydum!!
Ama tabi düşününce denizde balık olur yani
Sanırım ne kadar bebek varsa okadar döt yapısı var :)) bize de prima iyi gelmemişti malesef :/
Dötlerinden amma çektiriyorlar valla yaa. Gün içinde yarım saat, 1 saat açık bırakmazsam pişikten geçilmiyor.
Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir
Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee
Ohhh ne güzell... Siz bari tadını çıkarın tatilinn!
1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
Düzene binmesi zaman alıyor, benimde doğumdan önce daha azdı sancılarım, doğumdan sonra arttı, güya azalır diyorlardı!
bi de eşim bamya almış, daha önce hiç pişirmedim.
ama teyzem bir gün ayıklarken, özel bi şekilde temizliyordu bamyaların baş kısmını. bi püf noktası vardı, yoksa suyu uzuyormuş falan:44: onu da bi anlatın bana
Bamyaların sap kısmını koni şeklinde, çekirlekli kısımları görünmeyecek şekilde keseceksin. Birde pişirirken içine yarım yada 1 limon sık ki sünmeyi engellesin. Hoş ben koni şeklinde kıvırarak kesmek oyalıyor diye baya küt küt kesip limonla pişirmiştim ( üşendiğimden) bişi olmadı. İşin sırrı limon

bazıları sirkeli suda bekletip yıkıyor(1/3 oranında su sirke karışımı), bazıları limonlu suda bekletip yıkıyor, yinede hepsinde limonla pişiyor. Yıkarken ne olursa olsun sünecek ama pişince düzeliyor merak etme.
Bir bamyaseverden sevgilerle....