Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşş:16:

bak işte, çocuksuzlar anlamaz. ama bu anlattığın kadarı bile anneye tatil olabiliyor :1:

korkma canım.
zaten adet olman 1 sene sürdü.
tam sökülemedin belliki..
bu kanama normal..

kaç gündür kuzenimle takılıyoruz
kendisi bekar
çocuğun zorluklarını gördü "hergün böyle mi" diyo bana
:1:

Neyseneyse ve pamuk helvacığım sabah itibarıyla daha daha sakinim:)) eşime gidelim dermiyim? ( kv ve kp evine gideceğimizi düşünerek) bilemiyorum. Ama kendi evime gideceğimi bilsem gidebilirdim. Söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Bi de bugün bakayım duruma göre, yine gitmek istersem artık yapacak birşey yok.
Neyseneyse cim dün öğlen uyudu evet , 2 saat uyudu, zamansız uyudu. Nasıl uyuduğuna gelinceeee, kumsaldan arabaya gittim, arabada yarım saat salla salla ancak uyudu, tekrar kumsaldaki bebek arabasına getirip yatırdım.

sakın gitmeyinnnn
tatile devammmm

şuan canım nasıl kakaolu ıslak kek çekiyor, anlatamam:52:
eşim tatlıyı kesmiş, kendi bilir.. biz ayşecikle yalayıp yutarız onuuuu:56:

pembiş, tarifi bulamıyorum. ek gıda klasörünü temizlemiştim geçen gün, sanırım onlarla birlikte sildim.
bi el atıcan mı bacım?

hımm ben de dün gece kakaolu ıslak kurabiye yaptım o da brownie gibi
ilk kez denedim çok güzel oldu
tarifi uğurböceğim mutfağı diye bi blogdan aldım ölçüler tam-

bi de eşim bamya almış, daha önce hiç pişirmedim.
ama teyzem bir gün ayıklarken, özel bi şekilde temizliyordu bamyaların baş kısmını. bi püf noktası vardı, yoksa suyu uzuyormuş falan:44: onu da bi anlatın bana:17:

söylediğin bu tarife bakıyordum. kurabiyelerin resmi vardı.
ayşecik ekranı gördü, tepkisi

-mama mammm hamm!!:9::9::9:

ama teyzem bir gün ayıklarken, özel bi şekilde temizliyordu bamyaların baş kısmını. bi püf noktası vardı, yoksa suyu uzuyormuş falan:44: onu da bi anlatın bana:17:

canım ya benım bıldıgım saplı olan kısmını keserken dıkkatlı kesıceksın sadece ust kabugunu alıcaksın ıc kısmı gozukmeyecek sekılde. birde mutlaka yıkadıktan sonra kurutmalısın. annem hep bır kac dk gunete tutardı pişirmeden. tarıfım ıyı olmadı ama nasıl anlatacagımı bulamadım

söylediğin bu tarife bakıyordum. kurabiyelerin resmi vardı.
ayşecik ekranı gördü, tepkisi

-mama mammm hamm!!:9::9::9:

kerem de 4 tane yedi :D

ben ayıklanmış alıyorum, ayıklamak ellerimi acıtıyor minicik dikenleri var:25:
sadece sopa gibi uzun sap olan yeri keseceksin, sapın altındaki şapka gibi kısım kalacak. hepsini kesmiyorsun yani.
aynı semizotunu domatesli bulgurlu zeytinyağlı yapıyorduk ya, onun gibi pişiriyorum.
kuşbaşı et patates havuçla da pişirilir. içine limon sıkacaksın suyu uzamasın diye.

canım ya benım bıldıgım saplı olan kısmını keserken dıkkatlı kesıceksın sadece ust kabugunu alıcaksın ıc kısmı gozukmeyecek sekılde. birde mutlaka yıkadıktan sonra kurutmalısın. annem hep bır kac dk gunete tutardı pişirmeden. tarıfım ıyı olmadı ama nasıl anlatacagımı bulamadım
canım benimmm, çok sağol:71:

şimdi nette baktım, fotoğraflarla nasıl ayıklanacağı anlatılmış..
anladım sanıyorum. dediğin gibi yıkadıktan sonra kurumasını bekleyeyim. demek o da bi püf noktası
inş beceririz:72:

Olur mu kız ne güzel oldu valla :)))

ayyy balık mı
çok iğrenç yaaa :)
hugo olayına koptumm

biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)

aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum ben :19:

şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!:20:

Samimi ve içten karşılamanızdan dolayı çok mesudum sizleri seviyorum :16:
Günaydınnnnnnnnn :)
:3::16:

Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdü :D sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)

Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin :p

Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
Ne güzel bir sabah geçirmişsiniz, sevindim adına,
Fotograf da çok güzel bi anı oluyor , biz kızımda yapmıştık Selim'le de çektirebiliriz inşaallah ..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...6-yemek-yarismasi-yarismaci-roportajlari.html

Okumak isteyenlere :)

Bu arada aklıma dehşetü vahşet bi fikir geldi!!! Yarışmada birinci olamayınca Hugodaki efsane yarışmacının yaptığını yapmak!! Bilmeyenler aşağıdaki linkten öğrenebilir hahhahahaha

hugo da küfür eden çocuk - uludağ sözlük mobil

Şaka tabikiiiii ;D

:9::1:

nfk ben prima ıslak mendil kullanıyorum memnunum
uni baby gerçekten pahalı ve çok da güzel gelmedi dokusu
molfix in ıslak mendili pişik yaptı
fresh n soft çok ucuzsa almayın derim
Nivea da çok güzel yumuşacık, yazın hiç ıslak mendil tüketmedik ama, kaka sonrası duşa popişi yıkamaya :emir_bebek:

Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir ;)

Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee :D

N güzel, bardağa dolu kısmından bakabilmek :9:
Şaka bir yana gerçekten o manzara bile yetiyor ..

1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem:(
En iyisi dr.una görünmen canım mühim birşey yoktur da bi kontrol olur en azından ..

pembiş, tarifi bulamıyorum. ek gıda klasörünü temizlemiştim geçen gün, sanırım onlarla birlikte sildim.
bi el atıcan mı bacım?

Portakal ağacı, en güzel browni , bu tarif gerçekten yediklerim arasında en güzeli:56:

Neyseneyse ve pamuk helvacığım sabah itibarıyla daha daha sakinim:)) eşime gidelim dermiyim? ( kv ve kp evine gideceğimizi düşünerek) bilemiyorum. Ama kendi evime gideceğimi bilsem gidebilirdim. Söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Bi de bugün bakayım duruma göre, yine gitmek istersem artık yapacak birşey yok.
Neyseneyse cim dün öğlen uyudu evet , 2 saat uyudu, zamansız uyudu. Nasıl uyuduğuna gelinceeee, kumsaldan arabaya gittim, arabada yarım saat salla salla ancak uyudu, tekrar kumsaldaki bebek arabasına getirip yatırdım.
Çok sevindim moralinin düzelmesine;)

kendisi bekar

Evlilik v çocuk fikrinden soğumada bari:9:

sakın gitmeyinnnn
tatile devammmm

Evet ben de bayılıyorum ıslak kurabiyeye Cafe portakal portakallı browni kurabiye tarifini yapıyorum ben de..

kerem de 4 tane yedi :D

ben ayıklanmış alıyorum, ayıklamak ellerimi acıtıyor minicik dikenleri var:25:
sadece sopa gibi uzun sap olan yeri keseceksin, sapın altındaki şapka gibi kısım kalacak. hepsini kesmiyorsun yani.
aynı semizotunu domatesli bulgurlu zeytinyağlı yapıyorduk ya, onun gibi pişiriyorum.
kuşbaşı et patates havuçla da pişirilir. içine limon sıkacaksın suyu uzamasın diye.
4 tane miii?:30: afiyet bal şeker olsun..
tarif güzel görünüyor, 1 gece bekletin diyor. şimdi yapsam akşama kadar dinlenir di mi?

hmm, sen bulgur da ekliyorsun yani..
dondurucuda hazırda kavurmam yok, o yüzden zeytinyağlı deneyeceğim.

jinekoloğumdan randevu alamadım bir türlü ,cevap vermiyor sekreteri..
dediğiniz gibi belki de 1 yılın acısı çıkıyor :P
ama ben yine de kontrole gideceğim, kanama baya var. zaten doğumdan 1 yıl sonra gelirsin demişti..

şimdi hazırlanayım keremi dişçiye götüreceğiz:) bakalım kırık dişe ne diyecek. öptüm:16:

canım benimmm, çok sağol:71:

şimdi nette baktım, fotoğraflarla nasıl ayıklanacağı anlatılmış..
anladım sanıyorum. dediğin gibi yıkadıktan sonra kurumasını bekleyeyim. demek o da bi püf noktası
inş beceririz:72:

Ayıkladıktan sonra üzerine bir limon suyu sıkıp bekletiYor annem de soğanı kavrulana kadar, sonra da o limonlu su ile tencereye, çok nefis oluyor ekşi ekşi :56:

4 tane miii?:30: afiyet bal şeker olsun..
tarif güzel görünüyor, 1 gece bekletin diyor. şimdi yapsam akşama kadar dinlenir di mi?

hmm, sen bulgur da ekliyorsun yani..
dondurucuda hazırda kavurmam yok, o yüzden zeytinyağlı deneyeceğim.

dinlenir canım.

evet bulgurlu yapıyorum ,domates de koy
serin serin oh mis

Evet aile fotosu inşallah :) uyuzcanım su koyuvermezse...
düğmesine bas, düğmesineee..

uyuzcan mode off
minikkuş mode on :9::9::9::9:

kızlar doğru söyledi. kaç gündür kv kp yanındasın..
yine oraya mı döneceksin?:19: döneceksen bile kendi evine gidersin..

kendisi bekar
ay ne korkmuştur yaaa?!
artık erkeklere bile bakmaz ahahahahah:9::9::9:

şimdi hazırlanayım keremi dişçiye götüreceğiz:) bakalım kırık dişe ne diyecek. öptüm:16:
ne yapılabilir hiç bilmiyorum, ama iyi haberlerle gelin inşş:16:

Günaydınlar herkese. Uyuzcan oğlum yine bolbol kalktı vs. Bugün denzde tüm hırsımı almayı planlıyorum ondan ;)

Aryammmm geceden beri yazacağım ama dediğim gibi çok hareketli bir gece olduğu için fırsat bulamadım. Canım duşa önce sen gir. Bırak kocan sona kalsın. Mayosunu falan da yıkama. Zaten biz mayo ile duşa girer önce üzerimizde dışını yıkarız. Sonra da çıkarır içini yıkarız. Bi zahmet kocan da öyle yapsın. Bak geçen ben duşa girdiğimde eşimin mayosu ordaydı alıp asmadım bile!! Herkes bi nbze kendi döküntüsüne baksın canım!! Hijyene deliler gibi takılma. Bak cidden cıngan çocukları hiç hasta oluyor mu?? Kocam da ogün mama sandalyesini iyice temizleyip Efeyi öyle oturtmamı söylüyo. E dedim zaten adamlar temizliyolar abartma yada çok istiyosan ellerinden öper ;) dün millet iskelede güzel güzel foto çekiniyordu. Bense makyaj bile yapamamıştım ve saçlarım da iğrenç bi şekilde topluydu!! Bugünden itibaren gerekirse geç kalacağız ama kendime bakacağım diye karar aldım. Yemek olayında da şöyle bi yorumum var. Bizim çocuklar zaten evde de sorunluydu bu anlamda. E şimdi niye değişmeşerini bekliyoruz ki???? Yemexse yemesin; dönünce telafi ederim diyorum. Sabah nutellalı ekmek bile verdim dün. Bugün inşallah denize gireceğz ve onda da şöyle yapmayınplanlıyorum; koycam simidine öyle yüzüp durucaz inşallah. Siz de mutlaka simit gibi bişi almışınızdır. Almadıysanız da alın işe yarıyo baya. Biraz kocana şarla ve aryanın ağlamasına da takılma. Sonuçta bu saydığım iki durumda da kimseye bişi olmaz. Ve kocana da deki "sen bi hiç uğruna ona böyle bağırıp çağırıp ilgilenmezsen senden nefret eden bi evlat edinrsin. Günde 10-20 dakka ayıramadığın için böyle bişi olsun ister misin??" Olayı dramatize etmeli yani ;)

Neyse biz kahvaltıya iniyoruz. Çoook öptüm ve herkese (ama özellikle aryammma) poziti enerjim yolluyorum :) <3
Bi ara konuşurken anlatayım şu kızma olayını, benimde aklımda. Gerçi hemen pişman olup özür diledi çocuktan, barıştılar, ama anlatmak lazım. Bende dün biraz kızdım kuzuma, sonrada vicdan, vicdan... Sabah o güler yüzüyle uyandırınca hiçbişi kalmadı:)) kahvaltı olayı ve yemek olayını biraz oturttum sanırım. Gün geçtikçe çözüyorum, sistem oturacak inşallah. Şimdi odadayız bizde, aryacık uyudu yolda, uzun uzun uyur inş:1:
herkese günydıınlar.

aryam bu şekilde tatıl yapılmaz eşinin sana yardımcı olması lazım. bence konus ve iş bolumu yapın . arada oda baksın çocuga. sen kölemisin o ohh miss gibi tatil yapıcak sen iki kat yorulacaksın. bızde arkadas grubu ıle tatıle gıtmıstık bu yaz tabıı arkadaslarında da cocukları vardı arada bı rcıfrt vardı sahılden 3 ay kucuk oğluları vardı ayy kız butungun oğlusuyla ugrasıyor bızım arkadas yok spa da ya uyumada vs. ben dayanamadım actım ağzımı kıza yardım et dıye oda edıyorum dıyor nasıl edıyorsun dedım bak bıze esım le barber baktık hep cocuga . sen gece dıskoda barda vs kız cocukla odada tamma benım esımde cıktı gece dısarı ama ben ve sahıl uyuduktan sonra ve ben soyledım cıksın arkadaslarıyla neyse ben arkadasın kafasını yedım ve sonunda kıza yardım etmeye basladı gercı kız bıraz benden dolayı doldurusa da gelmıs hem esımle benı oyle gorunce vede bende esıne laf soyleyınce gecesı oğlana baya bagırmıs :) ama oyle sende sesiz kalma esınıde bu sekılde alıstırma herzaman sana yardımcı olmalı sen annesıysen o da babası.
Doğru söylüyorsun, aslında benim gerildiğimi anladıkça ilgilenir, bakar çocuğa. Ama dün eğlendik sahilde, otele gelince zıbanadan çıktım. İnat ettim uyumacınca, gereksiz yere. Uyumuyor mu, al çocuğu da çık demi? Ama yoook, inat bu ya:)
günaydın canlar, nasılsınız bakalım?

bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani:35:

alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar :31:

bakın şu efeye yaaaa:9:
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii:27:

şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım :19:

ahahahah :1: yalnız olur musun yaaa:9:

kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla:19:
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!

ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:

cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh :60::60::60:

bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.

amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık :9:
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii:27:

en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:

erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:

as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:

demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı :1:
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası :9:

eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek :1:

pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi :16:

o sıkındı ömürlük kızım...:37:
ramazanda ayyuka çıkıyordu, şimdi normal seyrine döndü :9:

adı tatil işte, yine tüm yük annede.
belki mekan başka, sıkıntılar başka daha çok yoruluyor insan. yine evinin rahatlığını istiyor.
evi tatil geliyor insana !!! içinde bulunduğumuz hale bakın..

ama bence eşine yüklenmen lazım bacım. niye denize giremeyesin?:20:
senin ondan daha çok tatile ihtiyacın ve hakkın var.
ver eline, çıksın dolaştırsın. kumsalda oyalasın.. yükü paylaşsın, böyle olur mu?
bakıcı kadrosundan mı tatile dahil oldun sen?!!:95:

al işte söylemek istediğim tam da bu tablo:19:

bence siz aynı kişisiniz, yani bir tek kişi, iki nick le yazıyor, bizi kandırıyonuz :76:

onların konuşma yetenekleri bizim kadar gelişmemiştir şekerim:51:

sat kızım, sat babaya..
aaaa, valla ben burada bunaldım ya!!!:95:

hah! pozitif danışmanımız tavsiyeleriyle günü aydınlattı :71:
Komşunun yetimi heee!:9:
Du bunu kullanayım ben:1:
Asıl sen geldin, günü ve topiği aydınlattın :)
Yemek sıkıntısı eve dönünce başlayacaklkkk :( ama şuan düşünmek istemiyorum ;)
Bana da kurdela alaydın ya kıııııız :))))
Bu erkeklerin en iyi çözüm ürettikleri konu futbol yani takımların nasıl düzeleceği!! Kalanlarda bişi yok :))

Biz de aynı mantıkla unibabynin pişik önleyici olan pembesini aldıkki iğrençççççççç!! Senin dediğini bulursak alalım bari. Gerçi ebebekte indirimde olan baby&me diye bişi almıştık o da iyiydi. Zeytinyağlı olduğundan mıdır nedir süper temizliyo sıvanmıyo ;)!!
Chicconun ıslak mendilini aldım en son, o da güzel...
Nfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)
Evet canım, yeni tarifler kazandırdın valla:) sen bizim birincimizsin boşver.
Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdü :D sonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)

Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin :p

Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
Balık dediğin insan görünce kaçar yawff, o ne yüzsüz balıkmış seni kaçırmış:1:
Bu arada benimde hamileyken göbek hiç yoktu, görsen 6 aylık derdin anca. Dr um bile şoklardaydı:)))
Nerdesiniz yaaaaa kendi kendime takılıyommmmmmm??????
Yeni geldik kuzum otele, sahile tel götürmüyorumm.
Eşim diyoki "bak ne güzel doğal tedavi; ölü deriyi koparıyorlar" ben "...mişim böyle tedaviyi gidiyom ben" hahhaha. Okadar korktum ki direkt küfrettim valla. İyiki etrafımızda türk kimse yoktu rezil olduydum!!

Ama tabi düşününce denizde balık olur yani :D :p

Sanırım ne kadar bebek varsa okadar döt yapısı var :)) bize de prima iyi gelmemişti malesef :/
Dötlerinden amma çektiriyorlar valla yaa. Gün içinde yarım saat, 1 saat açık bırakmazsam pişikten geçilmiyor.
Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir ;)

Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee :D
Ohhh ne güzell... Siz bari tadını çıkarın tatilinn!
1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem:(
Düzene binmesi zaman alıyor, benimde doğumdan önce daha azdı sancılarım, doğumdan sonra arttı, güya azalır diyorlardı!
Bamyaların sap kısmını koni şeklinde, çekirlekli kısımları görünmeyecek şekilde keseceksin. Birde pişirirken içine yarım yada 1 limon sık ki sünmeyi engellesin. Hoş ben koni şeklinde kıvırarak kesmek oyalıyor diye baya küt küt kesip limonla pişirmiştim ( üşendiğimden) bişi olmadı. İşin sırrı limon;) bazıları sirkeli suda bekletip yıkıyor(1/3 oranında su sirke karışımı), bazıları limonlu suda bekletip yıkıyor, yinede hepsinde limonla pişiyor. Yıkarken ne olursa olsun sünecek ama pişince düzeliyor merak etme.
Bir bamyaseverden sevgilerle....

Son düzenleme:
Moralini bozma, sütünün çoğalacağını düşün ve uykuna dikkat etmeye çalış. Dinlenmekte iyi gelir. Benim oğlumun da poposu kızarmış sanki biraz, desitin krem alacağım. Başka önerisi olan var mı? Bu arada oğlumun gazına ne yapsam boş dün gece hiç uyumadı gazdan. Doktorum humananın rezene çayından bebeğe verme sen kendin iç dedi ama biraz versem mi
Merhaba benim bebegimde 2.5 aylik dogdugundan beri sudocrem kremini kullanıyorum cok sukur simdiye kadar pisik probleminiz olmadi cok memnunum vucut kremive sampuaninida kullanıyorum

Ayıkladıktan sonra üzerine bir limon suyu sıkıp bekletiYor annem de soğanı kavrulana kadar, sonra da o limonlu su ile tencereye, çok nefis oluyor ekşi ekşi :56:

dinlenir canım.

evet bulgurlu yapıyorum ,domates de koy
serin serin oh mis
hadi bakalımm..
ayşecikle çamaşırları asalım:6: sonra da yemeklere girişiriz beraber :1:

Moralini bozma, sütünün çoğalacağını düşün ve uykuna dikkat etmeye çalış. Dinlenmekte iyi gelir. Benim oğlumun da poposu kızarmış sanki biraz, desitin krem alacağım. Başka önerisi olan var mı? Bu arada oğlumun gazına ne yapsam boş dün gece hiç uyumadı gazdan. Doktorum humananın rezene çayından bebeğe verme sen kendin iç dedi ama biraz versem mi
Merhaba benim bebegimde 2.5 aylik dogdugundan beri sudocrem kremini kullanıyorum cok sukur simdiye kadar pisik probleminiz olmadi cok memnunum vucut kremive sampuaninida kullanıyorum

Canım gazlı bir bebek sorunun var anladığım kadarıyla. Bizimki de çok gazlıydı, bende inat ettim gaz gidericileri vermemeye, ben içiyordum ama pek fayda etmiyordu. Ama ne gereksiz bir inatmış. Bi dene bence belkî işe yarar. Her çocuğa göre değişiyor gaz olayı.

bi el atıcan mı bacım?

Sibel'in Kahvesi: Kakaolu Islak Kek

Google foreverrrrrr

pöffff tam hazırlanıyordum eşimin işi çıkmış ,yarın sabah gideriz dedi. çocuğun diş işi yılan hikayesine döndü.
bugün eve bir ayar çekeyim bari ,çamaşır yıkayayım, yemek yapayım. kaç gündür dışardayım adam isyan etmek üzere :9:

ABD’de bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi.

ABD’nin Maine eyaletinde yaşayan Linda Sirois (49), kızı Angel Hebert (25) yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Buna önce soğuk bakan genç kız daha sonra teklifi kabul etti. Birçok klinik, yaşından dolayı Sirois’e taşıyıcı anne işlemi yapmak istemedi. Sonunda Massachusetts eyaletinde bir klinik testlerden geçmek şartıyla olumlu yanıt verdi.
Kızın yumurtalığı kocasının spremleriyle döllenip; annesinin rahmine yerleştirildi. Büyükanne, torunu Madden’ı 13 Ağustos’ta sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Daha önce dört doğum yapan Linda Sirois, “En büyük çocuğum üniversitede. O yüzden rahat bir doğum yaptım. Bulantı bile hissetmedim” dedi.

$17711500.webp

Back
X