Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum

canim valla bu konularda plan yapılmıyor ornek ben:3: bir daha olmaz ikide kaliriz dedik 3. supriz oldu iyiki oldu:16: ama tabi onleminide alacaksın gerisi Allah'tan.. senin oglus biraz zor bi bebek anlattigin kadarıyla. daha çokta geçsin bu ne acele :20: bunu büyüt rahata erince kendin isteyeceksin zaten. bebek kokusu ozleniyor yahu:31: siz kac yıllık evliydiniz. daha 1-2 yıllıksa kesin bekle derim evliliginizde bi otursun..

kizlar ben sizi geriden takip ediyorum limonlu chescace yaptım ben :52: pek guzel oldu.. tarifi bize kazandiranlara şükranlarımı iletiyorum:16:

ayy aynı fikirdeyimmmmm ,baydıııı:D

çilek değil kiraz
köle değil jöle
:D

tarif ayşe.. diye başlayan sitedendi

Hahhahaha neremle yazmışım acaba onca şeyi?!?!? Ama düşününce çilağ da güzel olabilirdi o muffinlerin üstüne ;) kızımmmmmm bilinçaltım bile yemek yapmaya başlicik; tırsıyorum :)

Yavru kulum biz o tarifi satalı çok oldu :D gel sen de yap bunu kolaya benziyo ;)

yuhh ya ne manyaklr var

tabak kırılmasın bir de,ısıya dayanıklı bir şey lazım

Küçük tencere borcamın kapağı da olur belki. Yada olmadı kasmayıp bakliyat :D

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler. Allah sizlere de istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah. Busmai ve pembehipopotamcım ilk gebeliğimde de 37 haftaya kadar çalışmıştım Allah' tan bi mani keder olmazsa bunda da öyle yapmayı planlıyorum ve doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarma niyetindeyim. Daha sonra süt izinlerimi kullanırım. Acili yoğun bi branş olmadığı için dr luk ta sıkıntı yok, özelde de çalışmadığım için kimse beni işten çıkartmaz merak etmeyin:) 2 çocuk elbette ki zor olacak ama eninde sonunda olacak belki de bu kadar cesaretl olmam da uslu kızımında rolü büyüktür:)
Sevgiler...

Herşey güzel olacak ozaman :)
Kesinlikle kızın uslu bence de. Zaten çok ara vermeden çocuk yapabilen insanların kesinlikle bebekleri iyi uyuyo bence (bilmem anlatabildim mi? :D)

:3: Slm arkadaslarım nasılsınız ?uzuun bır tatılden sonra merhabalar !! hepiciğinizi cok cok
özledim aklım ep sizdeydi ama giremedim ...sonunda kavustuk...:32: dogumdan sonra guzel bı moral oldu benı ıcın
( gıttıgım yer kv evı olsada:1:)ihtiyacım vardı bıraz evden uzaklasmaya ..gıtsek mı gıtmesek mı nasıl olur cocukla derken...
bıttı ıste !!!!
dıdımden gectıgımız hafta cuma yola cıktık.yataklı vagon aldık cook rahat ettık (keskı gıderken de oyle alsaymısız )uyuya
uyuya gectı yolculugumuz sonra kutahya ya benım memeleketıme geldık orda da 1 hafta kaldım hergunumuz dolu dolu gectı
derken evımızdeyız sımdı saka maka ozlemısım evımı yaaa..
buarada bız kopek dişlerini çıkarıyoruz 4 ude kabarmıs hatta alttakıler patlamıs ishalimiz var gunde 4 yada 5 kere bez degıstırıyoruz
sureklı mız mız vaziyette dolaşıyoruz bişey yediremiyorum :19:artık dısarda kendım yurucem dıyo elını tutturmuyo alıyo basını gıdıyo :52: bu dişler en zorlusuymus gercekten bı cıksada kurtulsak..
sımdı gecmısın taaaa basından okumaya gırısıcem :10:basa cıkabılecekmıyım bılmem ne kaynatmısınızdır sımdı :33:

kizlar ben sizi geriden takip ediyorum limonlu chescace yaptım ben :52: pek guzel oldu.. tarifi bize kazandiranlara şükranlarımı iletiyorum:16:

heyoo
süper o zaman yarın ben de yapacağım pembişin cheesecake ini, bisküvi yerine susamlı kurabiyelerimle:D

:3: Slm arkadaslarım nasılsınız ?uzuun bır tatılden sonra merhabalar !! hepiciğinizi cok cok
özledim aklım ep sizdeydi ama giremedim ...sonunda kavustuk...:32: dogumdan sonra guzel bı moral oldu benı ıcın
( gıttıgım yer kv evı olsada:1:)ihtiyacım vardı bıraz evden uzaklasmaya ..gıtsek mı gıtmesek mı nasıl olur cocukla derken...
bıttı ıste !!!!
dıdımden gectıgımız hafta cuma yola cıktık.yataklı vagon aldık cook rahat ettık (keskı gıderken de oyle alsaymısız )uyuya
uyuya gectı yolculugumuz sonra kutahya ya benım memeleketıme geldık orda da 1 hafta kaldım hergunumuz dolu dolu gectı
buarada bız kopek dişlerini çıkarıyoruz 4 ude kabarmıs hatta alttakıler patlamıs ishalimiz var gunde 4 yada 5 kere bez degıstırıyoruz
sureklı mız mız vaziyette dolaşıyoruz bişey yediremiyorum :19:artık dısarda kendım yurucem dıyo elını tutturmuyo alıyo basını gıdıyo :52: bu dişler en zorlusuymus gercekten bı cıksada kurtulsak..
sımdı gecmısın taaaa basından okumaya gırısıcem :10:basa cıkabılecekmıyım bılmem ne kaynatmısınızdır sımdı :33:

hoşgeldinn herşeyin yolunda olmasına sevindim

2 yaştan itibaren de giyinirken yanınızda durmalarına izin vermeyin. Çocuklarımızı nasıl yediriyor içiriyorsak, bu konularda da onları bilinçlendirecek olan bizler olmalıyız.

Ayşecikçesini yerim ben onun:) maşallah barekallah yavrularımıza..

Kız maşallah ecoşa, Allah nazardan esirgesin.
Bizdeki versiyon da aynada kendine bebe diyor:) başka biri sanıyor herhalde:))

Evet, arkadaşlıklar mühim:/ Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu kuzuları..
Bakıcıya o tepkiyi vermen çok doğru olmuş. Bizde erkek çocuğa bu tavırlar normal karşılanıyor ama bence çok yanlış.

Geceleri hariç yatası olan efe:))

Ateşi ben de anlamadım. Burnu falan akmıyor..

Bize de bahsetti doktorumuz. Araştırın, yaptırmak isterseniz yapalım dedi..

Kekin cenaze namazı ha:)))))

Geçmiş olsun canım.
Demek büyüğe de önerdi doktor. Şu aşıyı ben de araştırayım da zamanı geçmeden bakalım.

Ben de endişeliydim ama erkek bebekler ağırdan alıyor, tecrübeye sabit..

Bize doktorumuz da sağlık ocağı da götürün dedi ama ihmal ettik:/
Hatta 9 aylıkken demişti doktor.

Evet bize de aynen böyle anlatıldı aşı..

Sağlık ocağı bize söyledi canım.
Ben oğlumu da 1 yaşında ilk göz muayenesine götürmüştüm. Kızın da vaktidir aslında..
O yumurtası bol tarif Cafe fernandodanmış. Asıl tarifte epeyce deneyen ve yorumlayan var. Cafe fernandodan cenk de güvenilirsin zaten.. Tarifleri anlamında:))
Asıl link: Çilekli Tart : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - çilek - çilekli tart - çilekli tart tarifi - tart hamuru - vanilyalı krema - Meyveli Tatlılar

Demek dişe bir şey yapılamaz dediler.. E bekleyeceksiniz o zaman..
Kocanla da rahat iletişim kurman güzel bir şey, maşallah.
Başka bir şey daha vardı ama unuttum:)

Kv ye bile tahinli kek ha:9:

Wi fi ayarlarını düzgün yaptığından emin misin canım?
Para kesmemesi lazım evdeki wifi'yi kullanınca..
Telefonunla ilgili tr yardım sitelerine bak bence.

Tartcılar sizi:))

:)))

İyi geceler canım.

İyi geceler sana da:)

Akşam tayfası iş başında:42:

Yazdım bile sobeee:ssz:
Sağol cnm
Evet aşı kızıma vuruldu, onların zamanında bu aşı olmadığından ve okullarda bulaşan bi hastalık olduğundan dr umuz önerdi ben de kabul ettim

günaydın kızlar ,
dün akşam babamın bir akrabasının yazlığına gittik beraber, eşim de geldi. Kediler köpekler vardı Kerem onları seyretti bahçede baya oynadı. Gündüz de annemlerin yazlığında bahçedeydi. Buna rağmen aynı saatte yattı aynı saatte kalktı Allahım ne güç var çocukta ya.

humakus demiş ya gerek yok diye
göz tembelliği de olsa bu yaşta bir çocuk gözlük takamaz ki, zaten ilkokula kadar falan gözlük taksa düzelir göz tembelliği.

valla geçenki tarifte bi ton bıdı bıdı ettiniz sizsiniz cadıııı :33:

Daha detaylı bilgi almak İstemiştim yalnızca :44: bir de anne baba miyop olduğumuz için; çocukların göz konusuna biraz daha fazla ehemmiyet göstermeye çalışıyorum..

Kerem çok şanslı doğayı hayvanları tanıyarak büyüyor maşaallah :nazar:

bu ne kııız? biz kapıdan siz bacadan
yazmak için bizim gitmemizi mi bekliyordunuz:9:
maşallah oku oku bitmedi, özellikle pamuk helva, o denizde boğuldum boğuldummm:37:

bu arada gü-nay-dııın!
dün de çalışmıştı, eşim bugün biraz geç kalksın dedim.
ayşecik uyanınca odadan çıktık.
şuan internetin salondan sonra evde çektiği ikinci noktadan yazıyorum size
ev kapısı ve banyo kapısı arasındaki bölgeden :9:
ayşecik de yanımda kendi yastığını almış ayaklarının üstüne, e eee eeee diye kendini sallıyor :9:

birazdan kızımla çıkıp sıcak ekmek ve simit alıcaz, tam bi pazar kahvaltısı yapalım :31:

pembişin rütbesini kutluyoruuuuz:124:

'bir bilen' geldin yine, sorunun cevabını verdin, teşekkür ederiz:71: :54:
açıkçası bir yaşındaki bebenin göz muayenesi konusunda ben de aynı düşünmüştüm.
yani kendini nasıl anlatacak, nasıl olacak diye..
zaten götürmeyecektim, bu da sağlaması oldu :1:

sen kendinden bahset hele. taşındın, başladın mı göreve?
enemmm, ne kadan kafiyeli oldu heee:9:

evet, eşimin hattını takıp dediğininiz ayarı yapmaya çalışıcam :27:

ooh, pamuk helva da katıldı.. :21:

hadi inş kazasız belasız ve rahatlıkla gelirsiniz inş anneanneye:16:

ayşeciğin bandanasını güneşten korumak için takıyorum. ama biraz da eşarbı tanısın diye :31:

günaydın canım.
bizimki de gece çıldırttı beni. kaç kez kalktı bilmiyorum. illa memede duracak .
emmiyor, öylece ağzında tutuyor. çekince basıyor çığlığı, yerine koyunca bas bas ağlıyor.
valla sabah oldu da rahatladım accık:1:

hakkaten cadııı ya:9:
İnternetin çektiği nokta çok orjinalmiş:9:
Ayşecik bu gece huzurlu uyumuştur inşaallah , diş midir nedir dertleri , sağlık huzur versin Allah kuzulara :emir_bebek:

pembiş nfk tabi ki şaka yapıyorum kızlar yaa, bende olsa hemen veririm tarifi :16:
ama annemden almam lazım:)

bu arada cafe fernando dan bir kere iğrenç bi kek yapmıştım bir dilim bile yiyemedim o gün bugündür uğramıyorum sayfasına
ben bugün susamlı kurabiyeyi deneyeceğim
Fernando' nun tarifleri pek alengirli oluyor, ben hiç denemedim, fakat sunumları şahane , adam sanat icra ediyor resmen :56:
selamlar herkese... tatili! erken kesip geri döndük:( çok kolay yolculuklar ama çok zor günler geçti...2 bebekle uzun tatil birdaha asla...şimdi zor bir hafta onları bekliyor...bu gün itibariyle sallamıyorum kendileri uyuyacaklar....tavsiyeniz varmı?. uyuyana kadar yanlarında göz göze gelmeden beklemeyi düşünüyorum....pembiş oğlana geçmiş olsun...sünnet yaptırmışmıydınız?
Hoşgeldiniz, kuzuların en çılgın döneminde iki kuzuya birden bakmak zor olmalı , Allah kolaylık versin
Uyku konusu da hallolur inşaallah ..
Herkese günaydın,
Göz tembelliği olup olmadığı çıplak gözle yada bir ışık kaynağı ile bakıldığında anlaşılmaz. Mutlaka önce bebekler için uygun olan el otorefraktometrisi ile damla damlatılmadan ölçüm yapılması gerekir daha sonra damla damlatılarak tekrar muayene edilir en az 1 saat sürer. Eğer ölçüm sonucu gözlük takması gerekirse 1 yaş çocuğu ne kadar gözlük takar orası ?. Ben kendi adıma bir çocuk için en uygun göz muayenesi yaşının 3-4 yaş oldugunu düşünüyorum. En azından aletlerde güzel durur, resimleri ifade edebilir. Göz tembelliğinin tedavisi de 10 yaşa kadar devam etmekte. Aynı zamanda anne- babada ya da kardeşte şaşılık, göz tembelliği daha önce varsa çocukta olma ihtimali yüksek olduğu için erken muayene olabilir. Eğer etrafınızda biz muayene ettirdik diyen insanlarda varsa ya çocukları çoookkk uyumludur ya da dediğim muayene yapılmadan üstün körü bakılmıştır. Tekrar söylüyorum kendi kızımı muayene etmedim içiniz ferah olsun.
Sevgiler...
Çok teşekkür ediyorum duymak istediğim detaylara değindiğiniz için
Sağolun sevgiler bizden de:38:
Bi yararım dokunduysa ne mutlu bana:) göreve bayram sonu başladım ancak ayın sonuna kadar yıllık izine ayrıldım. Allah hayırlısı ile oturmayı nasip ederse ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz. Şimdi de izmirde kayınvalidelerde kalıyoruz. Bu arada 13 haftalık hamileyim:)) senin bi ara hamile olabilme ihtimalin oldugu haftalarda ben hamileydim işte, ama ben istiyodum ikisini de peşi sıra büyütmeyi. Zaten yaş geçiyor üçüncüyüde 35 inden önce doğururum inşallah.
Sevgiler..
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eylesin inşaallah :49:

Çocuğa işkence olduğu kısmı çok doğru.. Oğlum gözüne damla damlatılırken 1 posta, damladan sonra canı yandığı için 2 posta, beklerken uykusu geldiği için 3 posta ve en son zor bela muayene olurken bir daha ağlamıştı. Ne zor bir muayene olduğunu şimdi daha net hatırladım. Sonuç ise hafif hipermetrop, 2 yaşında kontrol edelim deyip eve yollanma..

İlahi busmai:9:

Caprice iyi diyorsun yani..

Aşı bence de mühim..

Yükseldi mi nasıl geçti gece?

Şarjının bittiğini yazmışsın zaten canım.
Efecik bu aralar sık sık tarz değiştirir oldu:)

Nfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.
Bu arada sıcak simit ve ekmek, oh mis:56:

Niye ya çok uğraşıyor bir tarif için:) sonra dün baktım, işte birisi hamurum dağıldı dediyse çözmeye çalışıyor vs
Sunumlarını beğeniyorum ama hiç tarif denemedim:)

Aaa hayırdır inşallah.

1 yaşında canım su çiçeği.. Aşı kartını kontrol et, zaten vurmuş olmaları lazım.
Beni dinlersen evde müsait bir zamanda meningokok aşısını kendin araştır.

Oy kuzucuğun bayağı bir eziyet çekmiş göz muayenesine kıyamam:14:

Sağolasınız pembiş ve neyneyse ; ateş bu gece de yükseldi, acildeki Dr hiç sevmedim ; şak diye yazdığı ilaçlardan ötürü, yarın da kötü olursak kendi Dr umuza gidicez
Caprice süperdir ya , biz ilk evlendiğimizde gitmiştik
Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
Çok sevindim mühim birşey olmamasına Allah sağlık versin..

Aaaaaaaa!! Tebriklerrrrrrr!! Allah'ım her isteyene nasip etsin. Eviniz de hayırlı olsun. Çoluk çombalak güzel günleriniz olsun :) ama hakkaten doktorlukla nasıl olacak iki çocukkkkk??!!! :)

Busmai çok fenasın kızım yaaaaa :)

Aşı kartına bakarım inşallah. Araştırdım da yaptırmıcam sanırım. Bikaç kişiye daha danışayım da...

Tabi; severek dokunucan ;)

Karışılıklık olmasın;
Hepleziz.com
Bunu yapıcaz dimi???

Tarifte anlaştık ;) ancak ben salı günü yaparım belki , yarın hastane işlerimiz olursa
Çok heyecanlıyım :56: ilk kez tart deneyecek olduğumdan, evdeki garibanlar denek olacak yine ;)

severek okşarım:)

aynen kendılerı oluyor çilekli tart yanı ben o linkten bahsetmiştim

bu nasıl bir cümleyse artık,anlayan beri gelsin

o ne olaki kristalleşme,sevındım canım bir şey olmamasına

görünen bir şey yok canım ateş vs,ama butun gece uyumadı ve kaç gecedır böyle,dun gece ayyuka cıktı ama,sarhoş gıbıyım
Oy bir uykusuz kuzu daha, Allah sağlık huzur ve bol uyku versin kuzucuklarımıza..

Sanırım bişiler atılıyo işte idrarla :)

Bu arada iki çocuk vardı hastanede ortalığı yıktılar!! Birine serum takılıyosu diğerine iğne yapılıyodu. Allah'tam Efe henüz anlayıp korkmuyo ağlayan çocuklardan :)
Serum fena oluyo gerçekten:( damar yolunu bulmak için epeyce hırpalıyorlar yavruları;(
Rabbim bu ilaçlara serumlara mecbur olan kuzucuklara sabır kolaylık şifa versin:14:
7:30da uyanan bi çocuk 13:30da uyur mu???!!! Hastalıktan sonra bakalım ne huylar gelişecek....???

Bugün dilimli kek kalıbı aldımmmmmm!!! Çok pahalı bir marka olan mehtaptan :) :p
Hayırlı olsun güzel güzel kekler yapıp sağlıkla yiyin, Mehtap eski marka memnun kalırsın inşaallah
Ve kilitli çember kek kalıbı yorumunu üzülerek okudum ; bernardodan o kalıbı yeni sipariş etmiş biri olarak, umarım akıtmaz..

ben pazartesiyi bekleyemıcem ya galıba bugun yaparım tartı,izlenimleri yazarım size

o günler de gelecek pembelı maalesef:( ay allahım doktorlardan hastanelerden uzak çocuk buyutelım nolur ya
Âmin , sağlık sıhhat afiyet versin Allah kuzularımıza .. Bütün yavrulara:14:

Eylül'de oğlumun doğum günü var. 5 yaş.. Şimdiye kadar pasta vs kestik, çok özel bir şey yapmadık. Bu sene ona güzel bir doğum günü yapmak istiyorum. Butik kurabiye yapan birinden cupcake ve kurabiye siparişi vereceğim. Kamyon kepçe ve uçak temalı bir şeyler düşünüyorum.. Hem yeme içme hem de diğer detaylar için fikir istiyorum hanımlar..
Şeker hamuru pastalar nefis görüntü olarak lakin kimse o şekerli kısmı yemiyor dolayısıyla pastanın bi kısmı çöpe gitmiş oluyor ve o şeker hamuru tabağa çok kötü yapışıyor
Bn bu yıl normal bi pasta yapıp, üstünü minik şirinler figürleri ile süsliycem, kızım şirinlere taktı da bu ara:9: pek dahiyane bi fikir olmadı gerçi benimki ;) ama deneyimimi yazmak istedim :) şeker hamurlu kurabiyelere laf yok onlar çok güzel oluyor..
Oğluş canımı çıkarıyorrrrrrrrrrr. Kapı çarpınca uyandı ve sürekli mızırmızır. Benim suçum ne yaaa???? Hava okadar sıcakki dışarı da çıkamayız... Allah'ım sen sabır ver...
Âmin Allah sana kolaylık versin cnm
Sen efeyi anlattıkça annem geliyor aklıma, benim abim de Efe gibi uykusuz bi çocukmuş ve ekstradan herşeye ağlarmış durmadan ; annem hep şey der bi doğdu ağlamaya başladı 2 yıl susmadı uyumadı :9: sonra onun ardından ben sakin Doğunca, kadın şaşırmış ölecek, hasta bu çocuk falan zannetmiş beni:9:
Neyneysecim sah inn ve beraya gore burdandaha cok memnun kaldik hic degilse denizi sicak ve dalgasiz baba ogul orda eglendi bnde havuzda...
Bayanlar havuzu da oldukca buyuk gerci onceki yillarda daha bile iyi diyolar ama biz memnun kaldik bi yataklar cok kotu belim koptu resmen
Donus yolu basliyo ama bir yil daha bekliceztatil icin meger ne cok ihtiyacim varmis tatile...
Humakus hayirli olsun hamileligin benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
Hayırlı zamanda nasib etsin Rabbim
İlkinin kıskanma duygusunun henüz gelişmediği erken dönemde, daha iyi olur belki de kardeşin gelmesi için, büyük kuzusunun kıskançlığından çok çeken anne:9:
neeeeeeee?!!!:53:
valla rahat adam senin kocan?
senin yaşın daha çok genç.
yasir çok küçük. zaten zor bi bebeklik geçirdiniz.. ya da belliki sadece sen geçirmişsin :19:
yasir az büyüsün. sen çalış birkaç sene..
yani kocana hiiiç pas verme bacım.. bence 3-5 sene sonra düşünün.

ahahah.. doğru tespit. bence de:1:
ki senin eşin senin 10da 1in kadar bile bakmıyor efeye. buna rağmen nasıl korkmuş gözü.. :9:

şekerim, temmuz topiğide biz üyeler topikte performans etkilenmesin diye nöbetleşe gidiyoruz tatile.
bakın, pembiş gitti döndü, arya gitti, o geldi, born gitti. inş sıra bizde:1:
eşim izin almış önümüzdeki hafta için. 30 ağustosla da birleştirdi, bakalım nereye gitcezz:31:
Hayırlı olsun tatil planınız
Eğlenceli dinlenmeli huzurlu bi tatil olsun inşaallah :38:

Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
Hangisi duruyor ki canım :9: kaşif gibi meraklılar herseye şu ara bir de bilinçlenseler kazalara tehlikelere karşı o zaman rahatlarız biraz daha

valla bugün istanbul da çok sıcak.
evi süpüreyim diye giriştim, salondan sonra kesildim. gerisini sağolsun eşim halletti.
güneş az daha geçsin, eşime söylicem çıkarsın bizi yakacık tarafına mesela:31:
tabi önce şu illet ütüleri halletmem naaaaazım:37:
Evet bugün fena sıcaktı
Ayy maşaallah ne güzel ev süpüren enişte :nazar::nazar:

dun biz otagtepe ye gittik canım :16:sirada mihrabat korusu var oda baska haftasonuna artık bugün evdeyiz.. yakacikta siz nerelere gidiyorsunuz gezme listeme ekleyeyim:10:
Otagtepeye biz de bugün ilk kez gittik kafelerden hangisi güzel acaba pek bilmediğimden girmek istemedim
Mihrabad güzel lakin biraz fazla pahalı
Hidiv kasrı / çubuklu korusu diye de geçiyor , orası da çok güzel eğer gitmedi iseniz,
Bir de Cemile Sultan korusu varmış oralarda Ramazan da gitmek İstedik yer yoktu
Bir de küçük çamlıcanın en tepesindeki tesisi çok seviyorum, diğerlerinden farklı bir güzergahta gerçi ama, fikir olsun eğer gitmedi iseniz...
ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz:1::1:
:9:
kız busmai biz yarın denize gitcekdik floryaya kendime deniz şortu kaprisi neyse bulamadım anlaşamadık boyutta gene evde kaldım:43:
Haşema'nın havuz modellerinden alsana cnm hem sen de daha rahat edersin , taytlı ikili takım
Hepleziz.com

tikkat tikkat tart izlenimlerimi aktarıyorum:)

tart kalıbı değil borcamda yaptığımdan kendımce hamurun kenarlarını yukselttım borcamın duvarlarına doğru ama pişerken kabardığından hepsi aynı seviyeye geldi hamur dalgalı bir hal aldı yanı tam tart hamuru gibi çanak şeklinde olmadı.burda pempişin verdiği tarıfte hanı benı entel dantel bulduğum:)kuru baklıyat koyun dıyordu hamurun uzerıne o yöntem denenırse hamur canak seklınde pişebilir.hamur borcama fazla geldı gıbı duşundum ama eger üzerine baklıyat koyulup pişirilirse kabarmadığından tam karar olabılır fakat böyle olmasına rağmen lezzetinden bir şey kaybetmemiş.
ben muz üzüm ve armut kullandım,limona batırdım kararmadı gıbı ama ılerleyen günlerde kararır mı bılemıyorum bakıp görcez.

sonuç olarak görüntü enfesti keşke size de gösterebılseydım ama foto makınamı kardesıme verdıgımden buraya aktaramıyorum.bır dılım aldım kendıme nasıl olmuş dıye,yemekle işi olmayan ceylin göruntuyu gorur görmez tabağın yanına geldı ve ceylıne ılk defa meyve yedırebıldım sorunsuz.

yanı pembiş teşekkür ederım,ilk kez tart yaptım,ılk olmasına rağmen sonuç gayet başarılı
Immh :56: ellerine sağlık cnm afiyet şifa olsun Ceylin kuzuya da

Ellerine sağlık cnm
Hahhahaha neremle yazmışım acaba onca şeyi?!?!? Ama düşününce çilağ da güzel olabilirdi o muffinlerin üstüne ;) kızımmmmmm bilinçaltım bile yemek yapmaya başlicik; tırsıyorum :)

Yavru kulum biz o tarifi satalı çok oldu :D gel sen de yap bunu kolaya benziyo ;)

Küçük tencere borcamın kapağı da olur belki. Yada olmadı kasmayıp bakliyat :D

Kesinlikle kızın uslu bence de. Zaten çok ara vermeden çocuk yapabilen insanların kesinlikle bebekleri iyi uyuyo bence (bilmem anlatabildim mi? :D)

Evet , yoksa uykusuzluğu insan ancak 3-4 yıl sonra özlüyor:9:
bıttı ıste !!!!
Hoşgeldiniz :16:
Cadı diye boşuna demiyorum :)

Benim annem de küçükken 5 kişi ile birlikte bi odada kalmış bi de çocuk felci olan bi çocuk; kimseye bişi olmamış o çocuk felci geçirmiş. Bu işler şans ve bünye meselesi. Allah'ım seni korumuş çok şükür ki vaktinde farkedilmiş..

Pzt günü ozaman topiğin tart günü olsun :) kremşantili olan tarifi yapıyoruz haaaaaaa.

İnşallah yükselmemiştir canım. Hemen geçip gitsin bu ateş.

Ömrümün törpüsü Efe :) sen sobeledin ama gitmiş bulunmuşum :/

Orjinal tarifi gördüm ben de. Ama anladığım kadarı ile yapımı daha zor. Bi de ben tart hamurunu çok kıtır sevmem zaten. Ozamannnn daha kolay başka bir tarif yapmak mantukluuuu ;)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Efe paşa dün gece itibari ile her kslktığında emdiği günlere geri döndü. Su tutttum içmedi ve kesinlikle kucaktan memeye geçiş yapmak istediğini belirtti. Bugünki şarkımız "uykusuz her geceeeeeeeeeeee" :) güzel bir pazar diliyorummmmmmmm.
Çok sağol cnm , bu gece bol uykulu olmuştur sizin için umarım ;)
heyoo
süper o zaman yarın ben de yapacağım pembişin cheesecake ini, bisküvi yerine susamlı kurabiyelerimle:D
Kolay gelsin, yenmeyen kurabiyeleri değerlendirme projesi :56::38:

Hayırlı sabahlar, yine "biraz" uzun oldu ama hazır kuzucuğun nöbetindeyken fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabaha fırsat vermez belki minnoşlarım..
Görüşmek üzere:72::3:

Son düzenleme:
bıttı ıste !!!!

Hoş geldinnnnnnnnn. Herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Sağol cnm
Evet aşı kızıma vuruldu, onların zamanında bu aşı olmadığından ve okullarda bulaşan bi hastalık olduğundan dr umuz önerdi ben de kabul ettim

Daha detaylı bilgi almak İstemiştim yalnızca :44: bir de anne baba miyop olduğumuz için; çocukların göz konusuna biraz daha fazla ehemmiyet göstermeye çalışıyorum..

Ayşecik bu gece huzurlu uyumuştur inşaallah , diş midir nedir dertleri , sağlık huzur versin Allah kuzulara :emir_bebek:

Fernando' nun tarifleri pek alengirli oluyor, ben hiç denemedim, fakat sunumları şahane , adam sanat icra ediyor resmen :56:

Hoşgeldiniz, kuzuların en çılgın döneminde iki kuzuya birden bakmak zor olmalı , Allah kolaylık versin

Sağolasınız pembiş ve neyneyse ; ateş bu gece de yükseldi, acildeki Dr hiç sevmedim ; şak diye yazdığı ilaçlardan ötürü, yarın da kötü olursak kendi Dr umuza gidicez

Tarifte anlaştık ;) ancak ben salı günü yaparım belki , yarın hastane işlerimiz olursa
Çok heyecanlıyım :56: ilk kez tart deneyecek olduğumdan, evdeki garibanlar denek olacak yine ;)

Oy bir uykusuz kuzu daha, Allah sağlık huzur ve bol uyku versin kuzucuklarımıza..

Serum fena oluyo gerçekten:( damar yolunu bulmak için epeyce hırpalıyorlar yavruları;(
Rabbim bu ilaçlara serumlara mecbur olan kuzucuklara sabır kolaylık şifa versin:14:

Hayırlı olsun güzel güzel kekler yapıp sağlıkla yiyin, Mehtap eski marka memnun kalırsın inşaallah
Ve kilitli çember kek kalıbı yorumunu üzülerek okudum ; bernardodan o kalıbı yeni sipariş etmiş biri olarak, umarım akıtmaz..

Şeker hamuru pastalar nefis görüntü olarak lakin kimse o şekerli kısmı yemiyor dolayısıyla pastanın bi kısmı çöpe gitmiş oluyor ve o şeker hamuru tabağa çok kötü yapışıyor
Bn bu yıl normal bi pasta yapıp, üstünü minik şirinler figürleri ile süsliycem, kızım şirinlere taktı da bu ara:9: pek dahiyane bi fikir olmadı gerçi benimki ;) ama deneyimimi yazmak istedim :) şeker hamurlu kurabiyelere laf yok onlar çok güzel oluyor..

Sen efeyi anlattıkça annem geliyor aklıma, benim abim de Efe gibi uykusuz bi çocukmuş ve ekstradan herşeye ağlarmış durmadan ; annem hep şey der bi doğdu ağlamaya başladı 2 yıl susmadı uyumadı :9: sonra onun ardından ben sakin Doğunca, kadın şaşırmış ölecek, hasta bu çocuk falan zannetmiş beni:9:

İlkinin kıskanma duygusunun henüz gelişmediği erken dönemde, daha iyi olur belki de kardeşin gelmesi için, büyük kuzusunun kıskançlığından çok çeken anne:9:

Hangisi duruyor ki canım :9: kaşif gibi meraklılar herseye şu ara bir de bilinçlenseler kazalara tehlikelere karşı o zaman rahatlarız biraz daha

Evet bugün fena sıcaktı

Otagtepeye biz de bugün ilk kez gittik kafelerden hangisi güzel acaba pek bilmediğimden girmek istemedim
Hidiv kasrı / çubuklu korusu diye de geçiyor , orası da çok güzel eğer gitmedi iseniz,
Bir de küçük çamlıcanın en tepesindeki tesisi çok seviyorum, diğerlerinden farklı bir güzergahta gerçi ama, fikir olsun eğer gitmedi iseniz...

Haşema'nın havuz modellerinden alsana cnm hem sen de daha rahat edersin , taytlı ikili takım

Ellerine sağlık cnm

Hayırlı sabahlar, yine "biraz" uzun oldu ama hazır kuzucuğun nöbetindeyken fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabaha fırsat vermez belki minnoşlarım..

Belki de kek kalıbın süper çıkacak ve ben de sipariş edip fobimi yeneceğim ;)

Valla bu uykusuzluk olayından bıktım usandım ama hiçbir şey gelmiyor elden. Umarım annenin yaşadığını yaşar ve ikinci çocukta rahat ederim. Ama o da böyle uykusuz olursa vay halime!!

Acildeki doktorlar çocuk doktoru değilse bi tuhaf oluyorlar. Gerçi insanın kendi doktoru olmayınca hep tuhaf geliyor. Şu ara yaşadığımız acil macerasında üç doktora muayene olduğumuz için :/

Tart güzel olacak bence bak destiny beğenmiş ;) sen de yarın yapar, şanslı deneklerine yedirirsin ;D

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn. Neşeme bakmayın; yapım bu. Yoksa bugünün şarkısı "batsın bu dünyaaaaaa". Sırf 5-10 dk fazla uyumak için lavaboya bile gitmediğim, bol bol ayakta sallarken uyuya kaldığım ve dolayısı ile tutulduğum bir gece oldu. Dayıyacam anasonu bigün ona; yatacak öğlene kadar!!

Kocacımın canı krep istedi bugün. Mutfak dünden dandini çünkü "uyku özürlü" oğlum bolca yat kalk yaptığı için ve sese daha çok kalkacağı için toparlayamadım. Öğlene ek yemek yapmalı; bakıcı teyze de geldiği için yetmiyor yiyecekler. İlerde daha kalabalık bir aile olunca elimiz iyice bol pişirmeye alışacak dimi :)??? Bi de bugün aryammın dediği o 20 dakkalık sporu denemek, evi silip süpürmek istiyorum. Bi de tart yapılacak. Ah ne güzelllll. Okulun açılmasını dört gözle bekliyorum. Hiç değilse orda sevdiğim birşey yaptığım için dinlenicem inşallah ;). Neyse gidip kocamı uyandırıyım da lavaboya gidiyim; hamak nöbetini o devralsın. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr :)

Sağol cnm

Evet bugün fena sıcaktı

Ellerine sağlık cnm

otagtepeye bizimde ilk gidisimizdi i.. cinde tesis yokmus zira aç gittik orda yeriz diye.. otagtepe cafeyi gördüm ben eşimin arkadaslari pahali bir yer demis.. sadece cay, kahve için girilebilir ama yemek yiyecegimiz icin girmedik açıkçası.. bayramoglu donercisi var ordan yedik ama o ne kalabalik yahu. gerçi doneride güzeldi.. biz paket yaptirmak zorunda kaldik.
Hidiv kasrina gittik .. cemile sultan korusu mu:10: orayi listeye alayım
küçük camlicaya gitmistik ama uzun zaman oluyor tekrar gidilmeli.. :10:

Hoş geldinnnnnnnnn. Herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Belki de kek kalıbın süper çıkacak ve ben de sipariş edip fobimi yeneceğim ;)

Valla bu uykusuzluk olayından bıktım usandım ama hiçbir şey gelmiyor elden. Umarım annenin yaşadığını yaşar ve ikinci çocukta rahat ederim. Ama o da böyle uykusuz olursa vay halime!!

Acildeki doktorlar çocuk doktoru değilse bi tuhaf oluyorlar. Gerçi insanın kendi doktoru olmayınca hep tuhaf geliyor. Şu ara yaşadığımız acil macerasında üç doktora muayene olduğumuz için :/

Tart güzel olacak bence bak destiny beğenmiş ;) sen de yarın yapar, şanslı deneklerine yedirirsin ;D

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn. Neşeme bakmayın; yapım bu. Yoksa bugünün şarkısı "batsın bu dünyaaaaaa". Sırf 5-10 dk fazla uyumak için lavaboya bile gitmediğim, bol bol ayakta sallarken uyuya kaldığım ve dolayısı ile tutulduğum bir gece oldu. Dayıyacam anasonu bigün ona; yatacak öğlene kadar!!

Kocacımın canı krep istedi bugün. Mutfak dünden dandini çünkü "uyku özürlü" oğlum bolca yat kalk yaptığı için ve sese daha çok kalkacağı için toparlayamadım. Öğlene ek yemek yapmalı; bakıcı teyze de geldiği için yetmiyor yiyecekler. İlerde daha kalabalık bir aile olunca elimiz iyice bol pişirmeye alışacak dimi :)??? Bi de bugün aryammın dediği o 20 dakkalık sporu denemek, evi silip süpürmek istiyorum. Bi de tart yapılacak. Ah ne güzelllll. Okulun açılmasını dört gözle bekliyorum. Hiç değilse orda sevdiğim birşey yaptığım için dinlenicem inşallah ;). Neyse gidip kocamı uyandırıyım da lavaboya gidiyim; hamak nöbetini o devralsın. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr :)
canım Allah sana sabır güç kuvvet versin uykusuzluk kötü. .

gunaydın !!!
dun gecısı okucam dıye gec yattım gercı hepsını bıtıremedım simdi gözumden uyku akıyo :35:
keklerın dıbıne vurmusunuz :1:ıyı oluyor tarıfler paylasmamız yenı tatlar ogrenıyoruz

hosbulduk arkadslarım!! puruzler yokmuydu tabı vardı ama takmıyorum yaşasın tatil:DDD

bebişi hasta olanlar olmus hepsin gcmiş olsun..Allahım saglık sıhhat versın ..

bugun pazara gıdılecek evde hıc bsey yok, utu var ,tozlar var varda var...

gecmıse bırz daha bakayım opuldunuz canlar !!!

günaydın hatunlaaar!!!
ay bugün tart günü müüüüü?:52:

dun biz otagtepe ye gittik canım :16:sirada mihrabat korusu var oda baska haftasonuna artık bugün evdeyiz.. yakacikta siz nerelere gidiyorsunuz gezme listeme ekleyeyim:10:

otağtepe çok özel bi yer. ve bileni de az, o bakımdan daha güzel..
otağtepede güzelcehisar restaurant var. istanbulda görebileceğiniz en harika manzaralardan birine sahip.
$d2c72f9b864396d7af8aae7710bf1349.webp
daha fazlası için: Güzelce Hisar
biraz ciks bi yer, yani pahalı. açık büfe kahvaltısı gayet zengin.
yemekleri ahım şahım değil ve bence pahalı olduğu için kahvaltıya gidilebilir .
bu arada en son gittiğimde fenerbahçeli futbolcular vardı:1:

kadıköy-modayı gezdiniz mi peki?
iskelede oturmak gayet keyifli. Tarihi Moda Vapur İskelesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
şurası da harika waffles yapıyor:56: Kemal Usta Waffles - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
veee moda çay bahçesi.. en son iki yıl önce gitmiştim. özledim beeah! Moda Çay Bahçesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan

ne boğazı büyük hatunlarsınız yaa :27::27:
seninki küçük mü kııız?!:37:

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum
koyun can-kasap et derdi işte..:19:
bildiğim 1 aylık-3 aylık doğum kontrol iğneleri var. koruyuculuğu çok yüksek, ancak emzirirken olmuyor heralde.

senin yaşın daha küçük. sen istemediğin sürece olmaz.
sonuçta bi tane bebeğiniz var yani.
oturup sakin konuşun. ben de yasire kardeş istiyorum ama onun ilgiye en ihtiyacı olduğu dönemde değil falan de.
hep kararlı ol, o da vazgeçecektir. en azından birkaç sene sonraya kadar.

:))) pazartesi tart günüüüü

yok mascarponeli ,yok dolapta 1 saat beklet, uzun iş !
o tarif gelmez bana pembiş
su koyverme kııız!
o tarifi yapmıyoruz bile.

ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz:1::1:
can, boğazdan gelir demişler :1:

Hangi tarif kız??? En son
Hepleziz.com bunu yapcaz dedik ya. Aşık mısın beaaaaaa :)))??!!!!
evet, bence aşık :1:
Baydı beni bu "acaba hamile miyim" telaşınız haaaaaaa??? Adam gibi korunun adamın asabını bozmayın uleynnnnnnn :D
hmm, aynı şüpheyi sen yaşa da görürüm ben seni:ssz:
busmai, sen ikinciyi istiyorsun, olursa canına con con olur, o yüzden böyle yorum yapmak kolaaay :36:

Hepleziz.com

tikkat tikkat tart izlenimlerimi aktarıyorum:)

tart kalıbı değil borcamda yaptığımdan kendımce hamurun kenarlarını yukselttım borcamın duvarlarına doğru ama pişerken kabardığından hepsi aynı seviyeye geldi hamur dalgalı bir hal aldı yanı tam tart hamuru gibi çanak şeklinde olmadı.burda pempişin verdiği tarıfte hanı benı entel dantel bulduğum:)kuru baklıyat koyun dıyordu hamurun uzerıne o yöntem denenırse hamur canak seklınde pişebilir.hamur borcama fazla geldı gıbı duşundum ama eger üzerine baklıyat koyulup pişirilirse kabarmadığından tam karar olabılır fakat böyle olmasına rağmen lezzetinden bir şey kaybetmemiş.
ben muz üzüm ve armut kullandım,limona batırdım kararmadı gıbı ama ılerleyen günlerde kararır mı bılemıyorum bakıp görcez.

sonuç olarak görüntü enfesti keşke size de gösterebılseydım ama foto makınamı kardesıme verdıgımden buraya aktaramıyorum.bır dılım aldım kendıme nasıl olmuş dıye,yemekle işi olmayan ceylin göruntuyu gorur görmez tabağın yanına geldı ve ceylıne ılk defa meyve yedırebıldım sorunsuz.

yanı pembiş teşekkür ederım,ilk kez tart yaptım,ılk olmasına rağmen sonuç gayet başarılı
ilk deneyim geldi bile:72:
ellerine sağlık. biz de birazdan ayşecikle çıkıcaz marekte gidicez malzeme almaya:31:

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler. Allah sizlere de istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah. Busmai ve pembehipopotamcım ilk gebeliğimde de 37 haftaya kadar çalışmıştım Allah' tan bi mani keder olmazsa bunda da öyle yapmayı planlıyorum ve doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarma niyetindeyim. Daha sonra süt izinlerimi kullanırım. Acili yoğun bi branş olmadığı için dr luk ta sıkıntı yok, özelde de çalışmadığım için kimse beni işten çıkartmaz merak etmeyin:) 2 çocuk elbette ki zor olacak ama eninde sonunda olacak belki de bu kadar cesaretl olmam da uslu kızımında rolü büyüktür:)
Sevgiler...
hadi bakalım, sen niyetlenmişsin zaten.
Rabbim de gönlüne göre verir, bu da uslu olur inş :1:
ay birkaç hafta sonra cinsiyet de belli oluuuuur :52:

canim valla bu konularda plan yapılmıyor ornek ben:3: bir daha olmaz ikide kaliriz dedik 3. supriz oldu iyiki oldu:16: ama tabi onleminide alacaksın gerisi Allah'tan.. senin oglus biraz zor bi bebek anlattigin kadarıyla. daha çokta geçsin bu ne acele :20: bunu büyüt rahata erince kendin isteyeceksin zaten. bebek kokusu ozleniyor yahu:31: siz kac yıllık evliydiniz. daha 1-2 yıllıksa kesin bekle derim evliliginizde bi otursun..
zaten çocuk olunca, canından çok seviyorsun.
o nasıl olur, yapabilir miyim dediğin zamanlar hiç yaşanmamış gibi oluyor.

hatuna bakın ya, el kadar iki bebeyle cheesecake yapmış :46:
ellerine sağlık bacım, afiyet bal şeker olsun

e doğru tespit.
bak sana, yakın zamanda 2. yi düşünüyor musun mesela?:1:

Dedim sana güzel olacak diyeeee :) afiyet bal olsun. Ben bu tarifi bulana kadar kaç cheesecake yaptım ah şu mutfak hayatımda :)))
valla, biz de hazır tarife konduk di mi?:17:

bıttı ıste !!!!
bi kaçak daha topiğe döndüüü..
oğluşa maşallah. şimdiden bağımsızlığını ilan etmiş:1:
herşey yolundaymış madem sevindim.
bu kadar uzun süre girmeyince merak ediyoruz yaniiiii

heyoo
hani tart yapacaktın kıız?!

hakkaten öyle :35::9:

yap da yarın yap.. daha çok tecrübe okumuş olursun yarına:31:

uleyyn efe! 1,5 yaşına yaklaştın. annen hala tuvalete sıkışarak gidiyo
sen az daha büyü, totoya şaplağı yiyeceksin. bu günlerin acısı çıkar oluuuuuum:27:

günaydın hatunlaaar!!!
ay bugün tart günü müüüüü?:52:

otağtepe çok özel bi yer. ve bileni de az, o bakımdan daha güzel..
otağtepede güzelcehisar restaurant var. istanbulda görebileceğiniz en harika manzaralardan birine sahip.
Eki Görüntüle 786428
daha fazlası için: Güzelce Hisar
biraz ciks bi yer, yani pahalı. açık büfe kahvaltısı gayet zengin.
yemekleri ahım şahım değil ve bence pahalı olduğu için kahvaltıya gidilebilir .
bu arada en son gittiğimde fenerbahçeli futbolcular vardı:1:

kadıköy-modayı gezdiniz mi peki?
iskelede oturmak gayet keyifli. Tarihi Moda Vapur İskelesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
şurası da harika waffles yapıyor:56: Kemal Usta Waffles - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
veee moda çay bahçesi.. en son iki yıl önce gitmiştim. özledim beeah! Moda Çay Bahçesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan

seninki küçük mü kııız?!:37:

koyun can-kasap et derdi işte..:19:
bildiğim 1 aylık-3 aylık doğum kontrol iğneleri var. koruyuculuğu çok yüksek, ancak emzirirken olmuyor heralde.

senin yaşın daha küçük. sen istemediğin sürece olmaz.
sonuçta bi tane bebeğiniz var yani.
oturup sakin konuşun. ben de yasire kardeş istiyorum ama onun ilgiye en ihtiyacı olduğu dönemde değil falan de.
hep kararlı ol, o da vazgeçecektir. en azından birkaç sene sonraya kadar.

su koyverme kııız!
o tarifi yapmıyoruz bile.

can, boğazdan gelir demişler :1:

evet, bence aşık :1:

hmm, aynı şüpheyi sen yaşa da görürüm ben seni:ssz:
busmai, sen ikinciyi istiyorsun, olursa canına con con olur, o yüzden böyle yorum yapmak kolaaay :36:

ilk deneyim geldi bile:72:
ellerine sağlık. biz de birazdan ayşecikle çıkıcaz marekte gidicez malzeme almaya:31:

hadi bakalım, sen niyetlenmişsin zaten.
Rabbim de gönlüne göre verir, bu da uslu olur inş :1:
ay birkaç hafta sonra cinsiyet de belli oluuuuur :52:

zaten çocuk olunca, canından çok seviyorsun.
o nasıl olur, yapabilir miyim dediğin zamanlar hiç yaşanmamış gibi oluyor.

hatuna bakın ya, el kadar iki bebeyle cheesecake yapmış :46:
ellerine sağlık bacım, afiyet bal şeker olsun

e doğru tespit.
bak sana, yakın zamanda 2. yi düşünüyor musun mesela?:1:

valla, biz de hazır tarife konduk di mi?:17:

bi kaçak daha topiğe döndüüü..
oğluşa maşallah. şimdiden bağımsızlığını ilan etmiş:1:
herşey yolundaymış madem sevindim.
bu kadar uzun süre girmeyince merak ediyoruz yaniiiii

hani tart yapacaktın kıız?!

hakkaten öyle :35::9:

yap da yarın yap.. daha çok tecrübe okumuş olursun yarına:31:

uleyyn efe! 1,5 yaşına yaklaştın. annen hala tuvalete sıkışarak gidiyo
sen az daha büyü, totoya şaplağı yiyeceksin. bu günlerin acısı çıkar oluuuuuum:27:

Ben kazara hamileliklere inanmıyorum valla. Ciddi bi kaza(!) olması lazım :)

İnan çok bunaldım nfk. Bi de bende kendini koyverme huyu yoktur. Mesela şuan bakıcı geldi; kim olsa gider yatar dünkü gibi bi geceden sonra. Ama ben dinden planladım ya sil süpür ve tart olayını; imkansız uyuyamam. Şimdi çayımı içiyim de başlarım birazdan inşallah....

Bu arada geçen gün canım deli gibi tart istiyodu bugün hiçbişi istemiyo :)

Hazır tarife konmak candır boşver ;) biz de kıbrıs tatlısı ve elmalı ıslak keke konduk ;)

günaydın güzel annişler :)

Sana da günaydın canım.

gezcinci ruhu gordum bacim sende:10: mekanlar süper .. hepsini kaydettim. kadıköy bi kere gittim ama çarşısına bu moda tarafina gitmedim . kardesim iyi bilir oraları gideyim onunla:10:
dun esim evdeydi canım onun sayesinde yaptim bende chescace:42:

İlginççççççççç :p benim kalıpların tefaldi. Bu nasıl olur bilmem şimdi ama bi sıkıntı yaşamadım hiç.... Borcamda kıtır olmuyomuş gibi geliyo bana :)
Evet borcamda pek kıtır olmuyor. Dün tahinli keki yaptım nfk'nin. Kalıp hala yıkanmayı bekliyor.

zaten çingene karısı çocuğumun hastalandığına yanmıyorum huy kaptığına yanıyorum demiş ya

ben de tart kalıbı ıstıyorum

oğlunun sevdiği bir şey temalı olsa nasıl olur.kamyon kepçe teması bana pek ıyı bı fıkırmış gıbı gelmedı
aklıma geldıkce yazarım,ben uyumaya gıdıyorum
dayanımıcim
Çingene karısının lafı iyiymiş:)
Aceleye mahal yok, eylüle kadar süren var:))

Wuhuuuu iş makinaları teması. Bakarım netten ben de ;)
Tamam canım:)

Eki Görüntüle 785633
ben bunun pastalarini cok beğeniyorum büyük kizima bende düşünüyorum gerci fiatlari bilmiyorum
Güzel gözüküyorlar, gerçi pastaya karar vermedim. Şeker hamurlu olmasın diyorum.

Eki Görüntüle 785638
bunuda kurabiyelerden ekledim konsepti degistirebilirsin

Teşekkür ederim canım, çok hoş şeyler bulmuşsun.
Bunu açamadım, tabletten sanırım:/ pc'den bakacağım inş.

seker hamurlu pastalar görüntü olarak güzel tad olarak neyazikki kötü oluyorlar:19: kardesim mutlu dükkan diye bir yerden yaptırdı okadar parada verdi ama çokta begenmedik.. kizimin 1 yas pastasida seker hamurluydu ondan sonra hic yaptirmadim zaten ama kızda istiyor bakalım. marta daha çok ozamana kadar çok fikir degisir bizde:9:

Back
X