Sağol cnm
Evet aşı kızıma vuruldu, onların zamanında bu aşı olmadığından ve okullarda bulaşan bi hastalık olduğundan dr umuz önerdi ben de kabul ettim
Daha detaylı bilgi almak İstemiştim yalnızca :44: bir de anne baba miyop olduğumuz için; çocukların göz konusuna biraz daha fazla ehemmiyet göstermeye çalışıyorum..
Kerem çok şanslı doğayı hayvanları tanıyarak büyüyor maşaallah
İnternetin çektiği nokta çok orjinalmiş

Ayşecik bu gece huzurlu uyumuştur inşaallah , diş midir nedir dertleri , sağlık huzur versin Allah kuzulara
Fernando' nun tarifleri pek alengirli oluyor, ben hiç denemedim, fakat sunumları şahane , adam sanat icra ediyor resmen
Hoşgeldiniz, kuzuların en çılgın döneminde iki kuzuya birden bakmak zor olmalı , Allah kolaylık versin
Uyku konusu da hallolur inşaallah ..
Çok teşekkür ediyorum duymak istediğim detaylara değindiğiniz için
Sağolun sevgiler bizden de
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eylesin inşaallah
Oy kuzucuğun bayağı bir eziyet çekmiş göz muayenesine kıyamam
Sağolasınız pembiş ve neyneyse ; ateş bu gece de yükseldi, acildeki Dr hiç sevmedim ; şak diye yazdığı ilaçlardan ötürü, yarın da kötü olursak kendi Dr umuza gidicez
Caprice süperdir ya , biz ilk evlendiğimizde gitmiştik
Çok sevindim mühim birşey olmamasına Allah sağlık versin..
Tarifte anlaştık

ancak ben salı günü yaparım belki , yarın hastane işlerimiz olursa
Çok heyecanlıyım

ilk kez tart deneyecek olduğumdan, evdeki garibanlar denek olacak yine
Oy bir uykusuz kuzu daha, Allah sağlık huzur ve bol uyku versin kuzucuklarımıza..
Serum fena oluyo gerçekten

damar yolunu bulmak için epeyce hırpalıyorlar yavruları;(
Rabbim bu ilaçlara serumlara mecbur olan kuzucuklara sabır kolaylık şifa versin
Hayırlı olsun güzel güzel kekler yapıp sağlıkla yiyin, Mehtap eski marka memnun kalırsın inşaallah
Ve kilitli çember kek kalıbı yorumunu üzülerek okudum ; bernardodan o kalıbı yeni sipariş etmiş biri olarak, umarım akıtmaz..
Âmin , sağlık sıhhat afiyet versin Allah kuzularımıza .. Bütün yavrulara
Şeker hamuru pastalar nefis görüntü olarak lakin kimse o şekerli kısmı yemiyor dolayısıyla pastanın bi kısmı çöpe gitmiş oluyor ve o şeker hamuru tabağa çok kötü yapışıyor
Bn bu yıl normal bi pasta yapıp, üstünü minik şirinler figürleri ile süsliycem, kızım şirinlere taktı da bu ara

pek dahiyane bi fikir olmadı gerçi benimki

ama deneyimimi yazmak istedim :) şeker hamurlu kurabiyelere laf yok onlar çok güzel oluyor..
Âmin Allah sana kolaylık versin cnm
Sen efeyi anlattıkça annem geliyor aklıma, benim abim de Efe gibi uykusuz bi çocukmuş ve ekstradan herşeye ağlarmış durmadan ; annem hep şey der bi doğdu ağlamaya başladı 2 yıl susmadı uyumadı

sonra onun ardından ben sakin Doğunca, kadın şaşırmış ölecek, hasta bu çocuk falan zannetmiş beni
Hayırlı zamanda nasib etsin Rabbim
İlkinin kıskanma duygusunun henüz gelişmediği erken dönemde, daha iyi olur belki de kardeşin gelmesi için, büyük kuzusunun kıskançlığından çok çeken anne
Hayırlı olsun tatil planınız
Eğlenceli dinlenmeli huzurlu bi tatil olsun inşaallah
Hangisi duruyor ki canım

kaşif gibi meraklılar herseye şu ara bir de bilinçlenseler kazalara tehlikelere karşı o zaman rahatlarız biraz daha
Evet bugün fena sıcaktı
Ayy maşaallah ne güzel ev süpüren enişte

Otagtepeye biz de bugün ilk kez gittik kafelerden hangisi güzel acaba pek bilmediğimden girmek istemedim
Mihrabad güzel lakin biraz fazla pahalı
Hidiv kasrı / çubuklu korusu diye de geçiyor , orası da çok güzel eğer gitmedi iseniz,
Bir de Cemile Sultan korusu varmış oralarda Ramazan da gitmek İstedik yer yoktu
Bir de küçük çamlıcanın en tepesindeki tesisi çok seviyorum, diğerlerinden farklı bir güzergahta gerçi ama, fikir olsun eğer gitmedi iseniz...
Haşema'nın havuz modellerinden alsana cnm hem sen de daha rahat edersin , taytlı ikili takım
Immh

ellerine sağlık cnm afiyet şifa olsun Ceylin kuzuya da
Ellerine sağlık cnm
Evet , yoksa uykusuzluğu insan ancak 3-4 yıl sonra özlüyor
Hoşgeldiniz
Çok sağol cnm , bu gece bol uykulu olmuştur sizin için umarım
Kolay gelsin, yenmeyen kurabiyeleri değerlendirme projesi

Hayırlı sabahlar, yine "biraz" uzun oldu ama hazır kuzucuğun nöbetindeyken fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabaha fırsat vermez belki minnoşlarım..
Görüşmek üzere