Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)

Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)
Oh sefan olsun. Dışarıda yapılan günler favorim, hiç katılmasam da:)))

Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi OyuncakDenizi.com`da

Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com

Kızlar en yakın arkım doğum yapıyo bebeğine hangisini alsam sizce ? benimki çok ağlıyodu o yüzden bunlarda hiç durmıcak diye alamamıştım ona dönence alıcaktım tek eksiği o kaldı ama dönenceler de çok pahalı böyle bişey daha mı çok işine yarar karar veremedim
Canım busmai ile aynı fikirdeyim ben. Oyuncak ilk zamanlarda oynamıyor.

bence hiçbirini alma
ya çok az kullanır, ya da hiç kullanmaz
ben bunlardan almaya çok niyetlendim ama sonra birşeyler oldu alamadım hiç ihtiyaç da olmadı zaten bebek kendinden bihaber; oyun mu oynayacak;duyduğuma göre alanlar da hiç memnun değilmiş.
en iyisi çeyrek altın tak,ya da altın maşallah var ya..
aklıma gelmişken; kerem bunu çok sevmişti hala da sever http://www.hondoscenter.gr/photos/d50957_067770002_653569359739_pkg_09.jpg için Google Görsel Sonuçları

ama şu da olabilir;Arkadaşına altın bir kolye ;ya da güzel bir ayakkabı veya çanta al, çok moral oluyo valla
herkes bebeğe birşey getiriyor zaten ben de hediye istiyordum lohusayken ama nerdeee:)
Valla doğrusun. Çocuğu doğurana hiç bir şey gelmiyor:)(
aman da aman:)
ne yani hava mı atıyosun :45:
ben de birazdan keremi babaannesine yollama planları yapıyorum; zira biraz daha yanımda kalırsa beşkardeşi olcak:23:
Ahah:9:

bir şiir yazdım kızlar serbest hece ölçüsü;

ağlama sesleri geliyor beynimin içinden
umursamıyorum,
evde bebek yok ki..
bir kahkaha patlatıyorum,
tabi bir de ağzımdaki sakızı.

birazdan güzel bir duş alacağım,
sonra güzel bir içecek
birkaç dergi karıştırırım belki
ya da televizyon izlerim kime ne,
evde bebek yok ki..

gürültülü gürültülü mutfağı toplarım
nasılsa uyandırmaktan korktuğum bir bebek yok
korkmuyorum hayır
korkmuyorum gürültü yapmaktan
bu akşam korkmuyorum
çünkü evde bebek yok
:37:
Busmai'nin kafası iyi anlaşıldı:))

Kerem gideli daha 1 saat dolmadı ve ben sıpayı özlemeye başladım
Allahımmmm :)

Canım zaten hamileliği boyunca ona ve bebeğe bir sürü hediye aldım baby sürpriz baby shower bile yaptım bugün bdtsi doldu doğum yaptıgında da altın zaten takıcam o olmazsa olmaz da bnm cocukluk ark.ım muhakkak yanına da bi hoşluk yapmak istiyorum off kafamı karıştırdı şimdik yazdıkların :(

eğer altın da alacaksan busmainin dediği gibi arkadaşına bi hosluk yapabilirsin:16: senin gibi arkadaşta dostlar başına

umursamıyorum,
evde bebek yok ki..

sonra güzel bir içecek
evde bebek yok ki..

korkmuyorum hayır
bu akşam korkmuyorum
çünkü evde bebek yok

Keremmmmm anneni şair yaptın kuzucuk :)

Kerem gideli daha 1 saat dolmadı ve ben sıpayı özlemeye başladım
Allahımmmm :)

Bknz: anne :)

ayyy bana ver nolour bana verrrrrrrr :27:

busmai ne yiyip içiyon bacım :1::1:

nfk geçmişolsun..

kız efe hiç uyumuyrmuuu

Gece 2 saat uyusa şok oluyorum diyim. Genelde 1 saati bile bulmuyo uyanma aralığı :/

Bugün oğluşu tek başıma yıkadım yine. Ay kımıl kımıl çok fena :) neyseki kazasız belasız bitti.

Yarın 1,5 yıldan sonra ilk nöbet günüm!! Sabah yetişebilirim umarım.

aynen böyle biricik günüm var aydabir süper oluyor bikaç saat sadece sohbet...evsahipliği de olmuyor...

Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)

Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)

bebişler çok geçmiş olsun aman ateşe dikkat bence sağlık kuruluşuna götür:(

Gunaydin canlar. Sabah neneye geldik. Aysecik gececateslenmisti ilac vermistim. Simdi de atesi 39 civari yine calpol verdim uyutmaya calisiyorum. Yavrum inliyor uykusunda. İns daha yukselmez. Sizler nasilsiniz?

gecmis olsun canım. . dün a.kerem'de sikintiliydi.. iştahsızdi ve hiç uyumadi sürekli eli ağzında diger azı dişi çıkartıyor. . ondan önceki günde ateşi vardi bende ateş düşürücü verdim.

Henüz yolun başındayız ozaman çünkü su gibi akıyor :/ zaten dün başladı ben de ne bekliyosam :)

Emrivakiden kimse hoşlanmaz bence de. Ama işte insanlar yapmaya devam ediyorlar.. İyi yönlerini düşünüp motive olmaya çalışıyorum.

Herkese günaydınnnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)

Gece 2 saat uyusa şok oluyorum diyim. Genelde 1 saati bile bulmuyo uyanma aralığı :/

Bugün oğluşu tek başıma yıkadım yine. Ay kımıl kımıl çok fena :) neyseki kazasız belasız bitti.

canım walla Allah sabır versin. bence çalıştığın için çok şanslısın ya 24 saat evde olsan :111: geri uykusuz işe gidiyorsun.:50:

afiyet olsunda sarımsağı sirkesi fazlaydı sanrım :27:
benim koca biber gazı, yakaladığı uyuşturucuları üstümde deniyorda böyleyim siz sakin olun :52::1::9:

burcdaşım bacım busmai sendede bu aralar temizlik hevsi varmı :27:

aynen böyle biricik günüm var aydabir süper oluyor bikaç saat sadece sohbet...evsahipliği de olmuyor...

bebişler çok geçmiş olsun aman ateşe dikkat bence sağlık kuruluşuna götür:(

Evet benim de biricik günüm bu :)) zaten kalabalığız yani ev taşımaz bizi :D

turşu yedim :1:

:) oturmadım,önce güzel bi duş aldım sonra da çekmece falan düzelttim:)

Sıhhatler olsunnnnnnn. Benim iki çekmecem var bir yılı geçti düzeltemedim :/ ikeadan çekmece içi zımbırtısı alcam anca ozaman adam olur bence tuvalet masam.

canım walla Allah sabır versin. bence çalıştığın için çok şanslısın ya 24 saat evde olsan :111: geri uykusuz işe gidiyorsun.:50:

benim koca biber gazı, yakaladığı uyuşturucuları üstümde deniyorda böyleyim siz sakin olun :52::1::9:

Çalışmak kafa dağıtma açısından güzel. Ama yorgunluk iki katına çıkıyo :/ Allah'ım sağlık versin ve bugünler hızla geçsin :D

Nasıl ya bi sn. Ben seni kayserinin ilçesindesin sanıyorum. Kayseri merkeze tayin isteyeceksiniz sanıyorum!! Çok zor olmaz mı ya ilçeye gidip gelmek???
1 saat sürüyor, zor ama çözüm yok. Böyle de göçebe gb öyle zor ki. Daha evleneli bi düzen kuramadık diyebilirim. Ev mi otel mi belli değil. Yaz tatilleri de ayrı bi sıkıntı. Sen ne dersin pembiş hatunn??

umursamıyorum,
evde bebek yok ki..

sonra güzel bir içecek
evde bebek yok ki..

korkmuyorum hayır
bu akşam korkmuyorum
çünkü evde bebek yok
Şapşal yaa :9: ( sevdiğim kişilere kullanırım bebeeem)

Benim dee:3: ben gidip yatayım en iyisi, bu nöbet başka türlü çekilmez:(( kader arkadaşımmmm:43:

1 saat sürüyor, zor ama çözüm yok. Böyle de göçebe gb öyle zor ki. Daha evleneli bi düzen kuramadık diyebilirim. Ev mi otel mi belli değil. Yaz tatilleri de ayrı bi sıkıntı. Sen ne dersin pembiş hatunn??

Şapşal yaa :9: ( sevdiğim kişilere kullanırım bebeeem)

Benim dee:3: ben gidip yatayım en iyisi, bu nöbet başka türlü çekilmez:(( kader arkadaşımmmm:43:

Oy ben sana kıyamammmmm. Ben olsam önce tayin dönemi tayin isterdim. Eğer tayin çıkmazsaaaaa her haftasonu değil de ayda bir kayseriye giderdim. Biz şubat tatilinde evimizde oturuyoruz valla en sıcak mekan diye :) yaz tatilinde ise bir hafta kayseride kalır sonra döner bir hafta evimde kalır (tatil bitene dek anca 3 tur döner bu olay :)), 2 haftalık apart tarzı bi yerde de tatil yapardım :)) nasıl..???? :)) hergün gidiş geliş 2 saatlik yol yorucu bence. Ha ama doğuda ilçede çalışırken birçok insan merkezden gelip gidiyodu 1,5 saati. Beni zaten araba tutar o yüzden bu plan beni bozar :)))

Ya şu nöbet olayı çok sinir. Hiç oturma yok gün boyu. Tam pil bitirici :/

Günaydın. Oğluşum gece yarım saatte bir kalktı. Oysaki burnu açılsın ve aksın diye banyo da yaptırdım, serum fizyolojik de yaptım :( çok uykum var ve çok mutsuzummmnnnnmmmmm.

evet biraz heves geliyor sanki ,kış temizliği:27:

Evet benim de biricik günüm bu :)) zaten kalabalığız yani ev taşımaz bizi :D

Sıhhatler olsunnnnnnn. Benim iki çekmecem var bir yılı geçti düzeltemedim :/ ikeadan çekmece içi zımbırtısı alcam anca ozaman adam olur bence tuvalet masam.

Çalışmak kafa dağıtma açısından güzel. Ama yorgunluk iki katına çıkıyo :/ Allah'ım sağlık versin ve bugünler hızla geçsin :D
ikea demişken orda mama sandalyesi varmış ucuza, portatif
Oy ben sana kıyamammmmm. Ben olsam önce tayin dönemi tayin isterdim. Eğer tayin çıkmazsaaaaa her haftasonu değil de ayda bir kayseriye giderdim. Biz şubat tatilinde evimizde oturuyoruz valla en sıcak mekan diye :) yaz tatilinde ise bir hafta kayseride kalır sonra döner bir hafta evimde kalır (tatil bitene dek anca 3 tur döner bu olay :)), 2 haftalık apart tarzı bi yerde de tatil yapardım :)) nasıl..???? :)) hergün gidiş geliş 2 saatlik yol yorucu bence. Ha ama doğuda ilçede çalışırken birçok insan merkezden gelip gidiyodu 1,5 saati. Beni zaten araba tutar o yüzden bu plan beni bozar :)))

Ya şu nöbet olayı çok sinir. Hiç oturma yok gün boyu. Tam pil bitirici :/
ayda bir nasıl gidecekler kızım eşi istemez ki öyle. ayrıca zaten aryanın annesi onlarla kalıyor; haftasonu evine gitmek istiyor zannımca.
eşin ne diyor aryam?
Günaydın. Oğluşum gece yarım saatte bir kalktı. Oysaki burnu açılsın ve aksın diye banyo da yaptırdım, serum fizyolojik de yaptım :( çok uykum var ve çok mutsuzummmnnnnmmmmm.

:( ne çektin be pembiş

günaydın canlar.
dün pek yazamadım. eşimin birkaç işi için kadıköye gittim iki kez.
daha kötüsü ayşecik hasta. gün boyu ateşi 39a çıkıyor. ilaç veriyorum düşüyor
sonra tekrar çıkıyor. hani eşlik eden burun akıntısı, hırıltılı nefes, öksürük gibi başka şey de yok ama
bu diş değil, belki de enfeksiyon diye düşündüm.
eşim geldi hastaneye gittik, kiii boğaz enfeksiyonu dedi dr. boğazları beyaz beyazmış :50:
neyse, antibiyotik verdi. hemen kullanmaya başladım. ama gece uyku haram.
pembiş, sen mi diyordun 'gece her saati gördüm' diye. aynen öyle.
her kalktığımda alarmı bir saat sonra kurdum. zaten yarım saatlik periyotlarla daldım.
ayşecik ateşin veridiği rahatsızlıkla mızıldadı, inledi :43:
ben de salak saçma rüyalar gördüm, yorgun ve uykususuzum.
dr enfeksiyona bağlı ateş 2-3 gün sürebilir dedi. inş ayşecik bugün daha iyi olur..

son iş günü, hepinizin cuması da mübarek olsun.. Rabbim, evlerimize huzur, çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

evet biraz heves geliyor sanki ,kış temizliği:27:

ikea demişken orda mama sandalyesi varmış ucuza, portatif

ayda bir nasıl gidecekler kızım eşi istemez ki öyle. ayrıca zaten aryanın annesi onlarla kalıyor; haftasonu evine gitmek istiyor zannımca.
eşin ne diyor aryam?

:( ne çektin be pembiş

Antalyada starbucksta oğluş ona oturdu ama çok free hissetti kendini ve bolca tepindi. Sonuç: arabasına oturttuk :) yani o sandalye daha insan evladı gibi davranan çocuklar için :D

Annesi gitsin haftasonları zaten ve onlar başbaşa kalsınlar diyorum ben de. Çekirdek aile kavramları oluşsun. İlçede oturup birlikte sıkılsınlar :))

Busmai hiç sorma. Ama okadar sakinimki sabahtan beri; eşim şoklarda!! Birazdan kahve içip kendime gelmeye çalışacağım. Büyü Efe büyüüüüüüüüüüü.

günaydın canlar.
sonra tekrar çıkıyor. hani eşlik eden burun akıntısı, hırıltılı nefes, öksürük gibi başka şey de yok ama
eşim geldi hastaneye gittik, kiii boğaz enfeksiyonu dedi dr. boğazları beyaz beyazmış :50:
her kalktığımda alarmı bir saat sonra kurdum. zaten yarım saatlik periyotlarla daldım.
dr enfeksiyona bağlı ateş 2-3 gün sürebilir dedi. inş ayşecik bugün daha iyi olur..

son iş günü, hepinizin cuması da mübarek olsun.. Rabbim, evlerimize huzur, çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.

Oy yavrummmm. Allah beter hastalıklardan saklasın. İnşallah ilaçlarla iyileşsin hemen kudurmaya başlasın :) ben bu gece her saati iki kere gördüm :)

günaydın canlar.

Allahallah ya nerden de kapmış mikrobu:( ben de diştir diye düşünmüştüm
neyse ki erken farkettiniz, Allah şifasını versin kuzucuğun
Antalyada starbucksta oğluş ona oturdu ama çok free hissetti kendini ve bolca tepindi. Sonuç: arabasına oturttuk :) yani o sandalye daha insan evladı gibi davranan çocuklar için :D

Annesi gitsin haftasonları zaten ve onlar başbaşa kalsınlar diyorum ben de. Çekirdek aile kavramları oluşsun. İlçede oturup birlikte sıkılsınlar :))

Busmai hiç sorma. Ama okadar sakinimki sabahtan beri; eşim şoklarda!! Birazdan kahve içip kendime gelmeye çalışacağım. Büyü Efe büyüüüüüüüüüüü.

yine de adam ayda bir ailesini görmeyi kabul etmez bence

Back
X