Oh sefan olsun. Dışarıda yapılan günler favorim, hiç katılmasam da:)))Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)
Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)
Canım busmai ile aynı fikirdeyim ben. Oyuncak ilk zamanlarda oynamıyor.Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi OyuncakDenizi.com`da
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Kızlar en yakın arkım doğum yapıyo bebeğine hangisini alsam sizce ? benimki çok ağlıyodu o yüzden bunlarda hiç durmıcak diye alamamıştım ona dönence alıcaktım tek eksiği o kaldı ama dönenceler de çok pahalı böyle bişey daha mı çok işine yarar karar veremedim
Valla doğrusun. Çocuğu doğurana hiç bir şey gelmiyor:)(bence hiçbirini alma
ya çok az kullanır, ya da hiç kullanmaz
ben bunlardan almaya çok niyetlendim ama sonra birşeyler oldu alamadım hiç ihtiyaç da olmadı zaten bebek kendinden bihaber; oyun mu oynayacak;duyduğuma göre alanlar da hiç memnun değilmiş.
en iyisi çeyrek altın tak,ya da altın maşallah var ya..
aklıma gelmişken; kerem bunu çok sevmişti hala da sever http://www.hondoscenter.gr/photos/d50957_067770002_653569359739_pkg_09.jpg için Google Görsel Sonuçları
ama şu da olabilir;Arkadaşına altın bir kolye ;ya da güzel bir ayakkabı veya çanta al, çok moral oluyo valla
herkes bebeğe birşey getiriyor zaten ben de hediye istiyordum lohusayken ama nerdeee:)
Ahahaman da aman:)
ne yani hava mı atıyosun
ben de birazdan keremi babaannesine yollama planları yapıyorum; zira biraz daha yanımda kalırsa beşkardeşi olcak![]()

Busmai'nin kafası iyi anlaşıldı:))bir şiir yazdım kızlar serbest hece ölçüsü;
ağlama sesleri geliyor beynimin içinden
umursamıyorum,
evde bebek yok ki..
bir kahkaha patlatıyorum,
tabi bir de ağzımdaki sakızı.
birazdan güzel bir duş alacağım,
sonra güzel bir içecek
birkaç dergi karıştırırım belki
ya da televizyon izlerim kime ne,
evde bebek yok ki..
gürültülü gürültülü mutfağı toplarım