Bismillahirrahmanirrahim deyip yazmaya başlamak istiyorum çünkü kötü bişiler çıkmasın agzımdan inşallah ama inanın neredeyse ilk dayagımı atacaktım yasire ya o kadar gerginim ki anlatamam hiçbir ama hiçbir lokma yemek yemiyor yemediği için sürekli mızmız oluyor ve meme diyor meme verince emmiyor..heralde bunaldı çocuk banyo yapalım rahatlayalım desem sanki elimde korkunç bişey var gibi köşe bucak kaçıyor banyo sevmiyor
hiçbir oyuncakla yarım dakikadan fazla ilgilenmiyor..yemek yemiyosa meyve veriyim diyorum ııhhh...o zaman amaan veriyim bisküvi ekmek mideden bişey insin diyorum o da yok çok karmasık yazıyorum farkındayım ama yani 1.5 yıldır değişmeyen durumun bana 40 çıktıgında düzeleceği söylenmişti !!!
Ya elhamdülillah hep şükürdeyim herkesin oldugu gibi bana da yavrum dünya tatlısı geliyor çok şükür birtane bile sağlık sorunu yok aklı selim ama yani deliricem yaa yemek yemeyen çocuk çok zor derler o var..uyumayan çocuk cok zor derler ben kaç kez kalkıyo napıyo ne ediyo artık sayamıyorum...
ama büyüdükçe aryanın dediği gibi artık kıllıktan yapıyo gibi geliyo çok saçma gelebilir ama bana kastediyo gibi geliyo aklımı mı yitiriyorum acaba.. ya bi çocuk hiç mi mutlu olmaz...
dün gece kvlerdeyiz kp eline bi baston vermiş ona vur buna patlat öğretiyo cocuga namazdayım nerdeyse bozacaktım daha ben selam veremeden küçük bebege bi geçirdi cocuk cıyaaaak cıyaga annnesi sinirlendi tabi o ortamda eşim de var herkes kızdı ama takdiri ilahi olacagı vars olur diyo dedim ben çocugu bu sartlarda nasıl egiticem dün gün alan eden bakan yok sürekli vur kır dök anan arkandan toplar sonra herkes kendi odasına çekiliyo off bi de bu var amma dolmuşum yaa kendimi durduramıyorumm daha da yazıcaktım ama sinirlendim işte

valla ilk kez duyuyorum umarım eşim de duymaz

elifnazın dediği gibi yasir o havanı kafamda parçalar hele makaralar on saniyede mahveder erkek çocugu ile kız baya farklı demek :)
güle güle oturun canım hayırlı olsun
ellerine saglık ben baya bi yazdım :126: