Slm kzlarr... Düğün güzeldi ama aklım hep aryada olduğu için biraz gergindim. Ayakkabılar ayağımı mahvetti, uzun zaman olmuş topuklu giymeyeli... Ve ben bir topuklu giyme özürlüyüm sanırım, utanıyorum bir kadın olarak:/ düğünde gelinin anne baba ve kardeşi vardı sadece doğal olarak. Yöresel kıyafetleriyle gelmişlerdi, gayet hoştu. Gelin türkçe bilmediği için pek bi iletişim olamadı ama gayet güler yüzlü, sıcak kanlıydı. Bizim oyunlar ve halay falan ona baya komik geldi zannımca

Bide yapmaya uğraşması vardı, dillere destan... Kısaca yorucu, kaygılı, yinede güzel geçen bir düğündü. Dilek fenerim de sönmese iyiydi, ama söndü valla, bizim tayin işi olmayacak ona bakılırsa

Memlekete gittiğimiz de kızımı tanıyamadım. Evi yadırgadı, bana yapıştı, zor uyudu. Aklıma sen geldin.
Gecenin bi yarısı eve gelip valiz hazırladım, eşim bugün sabah sınavda görevli olduğu için de sabahın kör vakti koştur koştur eve geldik. Ancak okuyabildim yazdıklarınızı. Gelinin de fotosunu istemişsiniz, bugün okudum onu valla:) kendi fotomuzu koydum bi tane ig ye, merak edenler ordan bakabilir. Bu arada kızım eve gelir gelmez yemesi falan düzeldi şükür, yaz tatilinde kayseride böyle ne yapiciimm hiçbi fikrim yok

Bizden bu kadarr...