Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhabalar kızlar , Safranbolu dan sesleniyorum sizlere , mola vermeden 4,30 saatte geldik geceye kalmadan Allah'a şükür ..
Pembişcim eminim çok güzel olacaksın iyi eğlenceler , kınalarda bi kenara saklanıp , oynamaktan çekinsem de severim , bizim yerimize de oynayıver (;

Şekerportakalım, akıllı kuzum yerim ben onu , bırakmanın ilk evresinde yapıyorlar bir süre böyle şeyler , zamanla onu da unutuyorlar ama çok tatlı oluyorlar , şimdi gel meme emicek misin diyorum , utanır gibi yapıyo eşek (;

Canselcim , Allah'ım gönlünüze göre versin , otomatik varken vites eziyet gibi birşey bence de ya hu, insallah 7 kişilik arabanın şoförü olasın en yakın günde (;

Nfk, bizim kullandığımız yer trafiğin pek olmadığı boş bir alan ama var yine de geçen araçlar ,
Benim eşim de aynı , başladı şimdiden , e sen hangi arabayla pratik yapacaksın , yok trafiğe hemen çıkmazsın (; sanki bakkal amcanın arabayı kullanıcaz , kendisi yokken el koyucam arabasına haberi yok (;

Ilbilge, ev konusunda hayırlısı olsun, en yakın zamanda taşınırsınız insallah ..

Aryam, Allah kolaylık versin , babane dede yanında bizimkiler tanınmaz derecede değişiyor , özellikle büyük.. Insallah kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız ..

Colicos, oralar ne kadar sıcakmış Allah kolaylık versin, istanbul o boğucu sıcaklarından kurtuldu biraz çok şükür ...

Busmai, misafir Taburu bitmiş geçmiş olsun (;
Ben de yeniden başladım tuvalete götürmeye , dün sabah senin metod usulü Popişi açıktı, baktım kıvranıyo, şiş deeedi hadi anne diye birşeyler mırıldanıyor , hemen koştuk... Şu kakayı da bi söyleseydi insallah ,
Kolay gelsin ikimize de, havalar soğumadan hallederiz insallah şu işi...

Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar (;
Aa süper, öğrenir inşallah benimki de çabucak
Hazır değil diyordun ama bak kapmış

pamukhelva ne ara gittiniz. çok iyi yapmışsınız inşallah bol dinlendirici bi tatil olur.
busmai ve sana tuvalet eğitimi konusunda kolaylıklar diliyorum. busmai bu yaz başlama konusunda sana hak verdim.

Çok yorgunummmmmmmmm. Hemen yatıp uyumak istiyorum. Kulaklarım yüksek ses dolayısı ile dehşetü vahşet durumda. Genel olarak eğlenceli bir kına idi. Yarın da gelini alacağız ve düğünü bekleyeceğiz. Sanırım bu süreçte kocam kafayı ve benim ciğerimi yiyecek. Bu çocuk çok fenaaaaaa. Allah sağlık versin..

Gunaydiiiiiin! Pembis efe ve kina yorgunu, topigi ben acayim bu sabah.:KK48:
Herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum...

Esim calisiyor bugun. İcimde bi carsiya gitme istegi, bakalim n'apicam bugun :KK45:

Aa süper, öğrenir inşallah benimki de çabucak
Hazır değil diyordun ama bak kapmış
Adam akilli baslamadan hazir mi yapabilir mi bilinmiyor.
Normal zamanda cisini kakasini anne yonlendirmeden soyluyorsa hazir, soylemiyorsa hazir deil diye dusunmemeli. Egitim baslayinca islanmak, kirlenmek, tuvalete sikismis olmanin nasil bi his old, kendini tutabilmeyi ve haber vermeyi yasayarak ogreniyor cocuk..

Günaydın tatlişkolar. mutlu bir haftasonu diliyorum.öğleden sonra ve yarın denize girip biraz serinlicem walla. işyerinde bugün hiç çalışasım yok. neyseki erken çıkıyorum.

Adam akilli baslamadan hazir mi yapabilir mi bilinmiyor.
Normal zamanda cisini kakasini anne yonlendirmeden soyluyorsa hazir, soylemiyorsa hazir deil diye dusunmemeli. Egitim baslayinca islanmak, kirlenmek, tuvalete sikismis olmanin nasil bi his old, kendini tutabilmeyi ve haber vermeyi yasayarak ogreniyor cocuk..

Bide batu başlasa. çocuk hazır sanki yani istekli gibi merak ediyor ama eğitim veren yokkk.

Gunaydiiiiiin! Pembis efe ve kina yorgunu, topigi ben acayim bu sabah.:KK48:
Herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum...

Esim calisiyor bugun. İcimde bi carsiya gitme istegi, bakalim n'apicam bugun :KK45:

Sanada hayırlı huzurlu bol alışverişli bir hafta olsun şekerim. yakın olsakta beraber çıksak şu alışverişe. benimde gezesim var çarşı pazar ama akşam.

hayırlı hafta sonları herkese günaydın:KK54:

Pembisiim, kolay gelsin. Boyle gunlerde programi aksatacak bi sey cikmazsa sasir :KK45: ins istedigin gibi yaparlar, saate takilma..

Seker portakalimm, yerim ben o kuzuyu :KK68: endise etme, yeni biraktigi icin bunlar.. Hos aysecik bugun olmus beni yakalayinca ayni dedigin gibi oynuyor. Yuzunu suruyor, opuyor.. :KK68: Ben izin veriyorum.. Zamanla o da bitecek..

Yarinki mesaiye melisayi da goturmeyi iyi dusunmussun. Bi tasla iki kus :KK48:

İs cikisi maltepe carrefour un oralara bakmis, orhangazi mah dedi yanlis hatirlamiyorsam.. Ama pek kiralik ev yokmus. Haftasonu belki atalara beraber gider bakariz.

değilmi unutsalarda biraz daha özleyecekler hasret gidermeye çalışacaklar :KK48:
melisayı getirmek iptal oldu hoş hala uyuyor hanımefendi eşimde geç gideceğim ben işe diyince uyandırmaya kıyamadım havada nane molla gibi neyse halası ile ben gelene kadar 1 saat takılırlar:KK66:

aaa bak bizde orhangazi bölgesini çok seviyoruz eşim daha çok hem nezih hemde güzel daireler var ama dediğin gibi kiralık yok gibiydi:KK64:

Merhabalar kızlar , Safranbolu dan sesleniyorum sizlere , mola vermeden 4,30 saatte geldik geceye kalmadan Allah'a şükür ..
Pembişcim eminim çok güzel olacaksın iyi eğlenceler , kınalarda bi kenara saklanıp , oynamaktan çekinsem de severim , bizim yerimize de oynayıver (;

Şekerportakalım, akıllı kuzum yerim ben onu , bırakmanın ilk evresinde yapıyorlar bir süre böyle şeyler , zamanla onu da unutuyorlar ama çok tatlı oluyorlar , şimdi gel meme emicek misin diyorum , utanır gibi yapıyo eşek (;

Canselcim , Allah'ım gönlünüze göre versin , otomatik varken vites eziyet gibi birşey bence de ya hu, insallah 7 kişilik arabanın şoförü olasın en yakın günde (;

Nfk, bizim kullandığımız yer trafiğin pek olmadığı boş bir alan ama var yine de geçen araçlar ,
Benim eşim de aynı , başladı şimdiden , e sen hangi arabayla pratik yapacaksın , yok trafiğe hemen çıkmazsın (; sanki bakkal amcanın arabayı kullanıcaz , kendisi yokken el koyucam arabasına haberi yok (;

Ilbilge, ev konusunda hayırlısı olsun, en yakın zamanda taşınırsınız insallah ..

Aryam, Allah kolaylık versin , babane dede yanında bizimkiler tanınmaz derecede değişiyor , özellikle büyük.. Insallah kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız ..

Colicos, oralar ne kadar sıcakmış Allah kolaylık versin, istanbul o boğucu sıcaklarından kurtuldu biraz çok şükür ...

Ben de yeniden başladım tuvalete götürmeye , dün sabah senin metod usulü Popişi açıktı, baktım kıvranıyo, şiş deeedi hadi anne diye birşeyler mırıldanıyor , hemen koştuk... Şu kakayı da bi söyleseydi insallah ,

ohhh güzel gezmeler olsun inşallah çok iyi gelecek bu gezmeler hepinize
eşinde kendi arabanızdan başka hangi arabayı kullanmanı hayal ediyorduki:KK48:

Çok yorgunummmmmmmmm. Hemen yatıp uyumak istiyorum. Kulaklarım yüksek ses dolayısı ile dehşetü vahşet durumda. Genel olarak eğlenceli bir kına idi. Yarın da gelini alacağız ve düğünü bekleyeceğiz. Sanırım bu süreçte kocam kafayı ve benim ciğerimi yiyecek. Bu çocuk çok fenaaaaaa. Allah sağlık versin..

ohhh ne güzel kına atlatıldı sıra düğünde ayyy eşinde azıcık dayanacak canım kardeşin bu her zaman evlenmiyorki
eee resimler ne zaman gelcek bakım biraz dinlende gönder :KK66:

Günaydın tatlişkolar. mutlu bir haftasonu diliyorum.öğleden sonra ve yarın denize girip biraz serinlicem walla. işyerinde bugün hiç çalışasım yok. neyseki erken çıkıyorum.

günaydın canım aynen bende erken çıkıyor olacağım inşallah ahh bu cumartesiler :KK51:

Ayyy pembişim yorulursun tabi. döktün bütün kurtları. düğünede saklasaydın biraz. düğün salonlarındaki bu yüksek sese sinir oluyorum. yani sesli olur tabide bangır bangır olunca ve yanındakinin dahi ne dediğini duyamayacak kadar ses olduğunda dayanamıyorum. volum birkaç ton düşürülebilir aslında. neyse güzel geçmesine sevindim. efeyede değişiklik olmuştur.ortam ve müzik. bizim batu kapı gıcırtısına oynayan türden. annesine çekmişşşş.

hayırlı hafta sonları herkese günaydın:KK54:

değilmi unutsalarda biraz daha özleyecekler hasret gidermeye çalışacaklar :KK48:
melisayı getirmek iptal oldu hoş hala uyuyor hanımefendi eşimde geç gideceğim ben işe diyince uyandırmaya kıyamadım havada nane molla gibi neyse halası ile ben gelene kadar 1 saat takılırlar:KK66:

aaa bak bizde orhangazi bölgesini çok seviyoruz eşim daha çok hem nezih hemde güzel daireler var ama dediğin gibi kiralık yok gibiydi:KK64:

ohhh güzel gezmeler olsun inşallah çok iyi gelecek bu gezmeler hepinize
eşinde kendi arabanızdan başka hangi arabayı kullanmanı hayal ediyorduki:KK48:

ohhh ne güzel kına atlatıldı sıra düğünde ayyy eşinde azıcık dayanacak canım kardeşin bu her zaman evlenmiyorki
eee resimler ne zaman gelcek bakım biraz dinlende gönder :KK66:

günaydın canım aynen bende erken çıkıyor olacağım inşallah ahh bu cumartesiler :KK51:
Günaydın tatlım. sanada hayırlı bir hafta sonu olsun canım. cmt leri seviyorum yaaa. cuma geldimmi ohhh hafta sonu geldi diyorum. e tabi oğluşumlada daha çok vakit geçirmenin mutluluğu. işin hoş tarafı hafta içine nazaran hafta sonları daha çok yoruluyorum. batu ve gezmek olunca.

Allah Allaaah! Ben de anlamadim. Hesap olusturduguna eminsin di mi?

Ayy canım anlamadım valla.siteye girdim indir butonuna bastım. mail adresi ve şifre istedi mail adresi girdim. şifre yazıyorum yanlış diyor. henüz oluşmuş hesap yok başlangıçta bunu diyor. parola yada kullanıcı adı diye bişey sormadı. telefondan beceremedim galiba. ama bir tuhaflıkta var. basit birşey ama karıştı valla. telden akşam yazacaktım sana, geç olmuş rahatsız etmeyim dedim. şimdi telf şarjda. birazdan mesaj atcam sana. müsait olduğunda bir bakarsan sevinirim canım yaa.

Ooo şekerimm. gezmelerdesin demek. gez gez. tadını çıkar valla. ne güzel olmuş. safranbolunun çoook güzel olduğunu duymuştum. iyi eğlenceler size.

Buralar malesef çok sıcak. oturduğun yerde ter geliyor resmen. serinlik istiyorum yaa. şuan biraz esiyor gibi olsada çoook sıcakk. eylülden sonra serinlikler gelir. burada kasımda geliyormuş serinlik.

Kızlarrrrrrr. Öncelikle günaydın. 6:30-7de kalkan oğlum 9:15de kalktı. Tabi ben ona güvenip saat kurmadım. Geç kaldım yani :( şuan kuaförde föndeyim. 11 de gelin almamız lazım :( benim düğüne halim kalmadı resmen yaaaaaa. Gelini alıp bişiler yedikten sonra da yollara düşeceğiz inşallah.

Günaydın canlar, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için , telefondan çoklu alıntıyı beceremiyorum ..

Burası çok güzel, köy evi, doğal ortam.. Ben kahvaltıyı edip odaya kaçtım, taş ve ahşap ev olduğu için çok serin, Çocuklar bahçede tavuk kedi peşinde, birazcık babayla hasret gidersinler bir haftadır ayrı kalmışlardı (;

Pembişcim çok güzeldin akşam , maşallah ... yorucu olmuş babanız için birazcık , e alışık değil ya ondandır (; düğünü de mutlulukla yaparsınız insallah yArın... Hayırlı olsun insallah ...

Canselcim dün akşam üzeri geldik , yarın da dönüş maalesef ); bizde böyle kısa kısa tatiller ..

Busmai ; âmin canım ikimize de kolay gelsin, havalar soğumadan da popişler bezden kurtulsun insallah ..

Hepiniz için çok güzel bir hafta sonu olsun , Allah'a emanet olun (;

Kızlarrrrrrr. Öncelikle günaydın. 6:30-7de kalkan oğlum 9:15de kalktı. Tabi ben ona güvenip saat kurmadım. Geç kaldım yani :KK43: şuan kuaförde föndeyim. 11 de gelin almamız lazım :KK43: benim düğüne halim kalmadı resmen yaaaaaa. Gelini alıp bişiler yedikten sonra da yollara düşeceğiz inşallah.
Yetişirsin insallah cnm, daha var 11 e..

Hayırlı yolculuklar olsun (;

Back
X