Kusmuklu ve çişli bir günden herkese iyi geceler
Bugün pek bi gelişme olmadı 1 kere yap komutumla yaptı küçük tuvaletini. Diğerlerinde yine kendini son ana kadar sıktı sonra ağlayarak bıraktı
Yatarken bezledim
Dışarı çıktık 2 kez. Birinde altına yaptı(bezsizdi) ,diğerinde tuttu eve kadar.
Sinirlerim gerçekten yıpranıyor çok inatçı.
Aşırı derecede yorgunum ühüüü
Egzersizler internette vardır boyun egzersizleri yazarsan, ben alırsam kağıdı yollarım, yüzme çok iyiymiş ben yüzmeye gitmek istiyorum ama bu hafta çok yoruldum gidemem bakalım..
Büyük çocuklar unutmaz bak haklısın hiç düşünmemiştim:) ben de bi mutlu bi deli anneyim ,garibim kerem hakkımda ne düşünüyo acaba :)
Çook haklısın ve süpersin
Neden farketmesin ki , önlisans ve lisans
İlerde çocuğun için de faydalı olur
En kötüsü lisans mezunu anne olursun :)
Bence düşün..
Hahhaha
Aa bu haberi niye daha önce söylemiyosun kız gözün aydın :) çoook sevindim
eaglee brnce yaptığında bi sıkıntı yok. 1-2 saat kendine ayirman gayet normal.
ilgilbe hadi hayırlısı olsun gözün aydin
nfk dikey geçişle kendini kasma illa lisans istiyorsan açıköğretimden hallet gitsin.
Herkese günaydın.herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah
nfk yaa çok paraymış derin dondurucu yaa bende 400-500 birşeydir taksitle alırız diye düşünmüştüm sende 1000 tl yazınca bir baktımoff bizde biraz bekletelim o zaman şu ara zor olur hemde ona bir yer ayarlamam lazım
pempiş canım istanbulamı geliyorsun ayyy ne güzel ama hiç vaktin olmayacak demi eğer geçen seferki alışveriş merkezine gelirsen haberim olsun ben çok yakınım oraya
pamuk helva biraz daha iyi olmana sevindim canım bu ara bendede bir heves bir heves sorma okul eşyalarını gördükçe içim pır pır ediyorinşallah bizde o günleri görürüz
dün bende başkası için birkaç okul eşyası aldım valla bir kalabalıktıki sorma herkes çocuğunu almış gelmiş bir sürü şey alıyor bende kızıma mum boya fasülye falan aldım oynar diye
busmai bencede istersen birkaç gün ara ver sonra tekrar devam edersin
eaglee valla canım sonuna kadar haklısın bende bazen yapıyorum ama sonrasında bir pişmanlık bir vicdan azabı gittiğim yerden birşey anlamadan dönüyorum
ilbilgehatun ooo süper bir haber bu
destiny ohh keyif senin uyudukları zaman dahamı çok seviliyor bu çocuklar değilmi![]()
Busmai, biraz ara ver bence. Sana da yazık canım.Ben de henüz başlamadım. Bezini çıkarmadan kızım çişin olunca söyle dedim. Bazen söyledi bazen söylemedi. Ben de erteledim. Bu söylediğim ramazanda oldu.
Bakalım kızlar, ikinciyi istiyorum ama henüz değil.