Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kusmuklu ve çişli bir günden herkese iyi geceler
Bugün pek bi gelişme olmadı 1 kere yap komutumla yaptı küçük tuvaletini. Diğerlerinde yine kendini son ana kadar sıktı sonra ağlayarak bıraktı
Yatarken bezledim
Dışarı çıktık 2 kez. Birinde altına yaptı(bezsizdi) ,diğerinde tuttu eve kadar.
Sinirlerim gerçekten yıpranıyor çok inatçı.
Aşırı derecede yorgunum ühüüü

Egzersizler internette vardır boyun egzersizleri yazarsan, ben alırsam kağıdı yollarım, yüzme çok iyiymiş ben yüzmeye gitmek istiyorum ama bu hafta çok yoruldum gidemem bakalım..
Büyük çocuklar unutmaz bak haklısın hiç düşünmemiştim:) ben de bi mutlu bi deli anneyim ,garibim kerem hakkımda ne düşünüyo acaba :)

Çook haklısın ve süpersin :D

Neden farketmesin ki , önlisans ve lisans
İlerde çocuğun için de faydalı olur
En kötüsü lisans mezunu anne olursun :)
Bence düşün..

Hahhaha

Aa bu haberi niye daha önce söylemiyosun kız gözün aydın :) çoook sevindim

eaglee brnce yaptığında bi sıkıntı yok. 1-2 saat kendine ayirman gayet normal.
ilgilbe hadi hayırlısı olsun gözün aydin
nfk dikey geçişle kendini kasma illa lisans istiyorsan açıköğretimden hallet gitsin.

herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah :KK66:

nfk yaa çok paraymış derin dondurucu yaa bende 400-500 birşeydir taksitle alırız diye düşünmüştüm sende 1000 tl yazınca bir baktım :KK57: off bizde biraz bekletelim o zaman şu ara zor olur hemde ona bir yer ayarlamam lazım :KK64:

pempiş canım istanbulamı geliyorsun ayyy ne güzel ama hiç vaktin olmayacak demi eğer geçen seferki alışveriş merkezine gelirsen haberim olsun ben çok yakınım oraya :KK66:

pamuk helva biraz daha iyi olmana sevindim canım bu ara bendede bir heves bir heves sorma okul eşyalarını gördükçe içim pır pır ediyor :KK68: inşallah bizde o günleri görürüz
dün bende başkası için birkaç okul eşyası aldım valla bir kalabalıktıki sorma herkes çocuğunu almış gelmiş bir sürü şey alıyor bende kızıma mum boya fasülye falan aldım oynar diye :KK48:

busmai bencede istersen birkaç gün ara ver sonra tekrar devam edersin :KK66:

eaglee valla canım sonuna kadar haklısın bende bazen yapıyorum ama sonrasında bir pişmanlık bir vicdan azabı gittiğim yerden birşey anlamadan dönüyorum :KK51:

ilbilgehatun ooo süper bir haber bu :KK68:

destiny ohh keyif senin uyudukları zaman dahamı çok seviliyor bu çocuklar değilmi:KK66:
Herkese günaydın.
Busmai, biraz ara ver bence. Sana da yazık canım.Ben de henüz başlamadım. Bezini çıkarmadan kızım çişin olunca söyle dedim. Bazen söyledi bazen söylemedi. Ben de erteledim. Bu söylediğim ramazanda oldu.
Bakalım kızlar, ikinciyi istiyorum ama henüz değil.

İlahi destiny neden doktora işiyim hahhahaha. Akşam 7den itibaren bişi yiyip içmedim bişi olmadı yani.

Şeker portakalım gidecek olursak mutlaka ;)

günaydıııın.. herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diliyorum..:KK68:
kahvaltımızı yaptık. eşim işleri için dışarı çıktı. ayşecik de amcalarının yanına gitti.
ben de harıl harıl çalışıyorum. sabah erkenden dolap içlerini düzenledim.
ardiye haline dönen küçük odayı toparladım. çamaşırlar topladım, yenileri yıkandı astım.
daha da 2 posta çamaşır var :KK45: ayşecik yokken dağ gibi yığılan ütülerimi halledip
fırsat olursa
evi de bi su silicem inş.:KK69:

İnşallah hava iyi olur da gezerizzzzzzz :)
inş canım.. geldiniz di mi? istanbulda uyarı veriliyor ama yağış daha çok karşı yakada olacak.
senin görümceler bu tarafta oturuyor nasılsa.. pendik ve tuzlaya yağış bekleniyormuş.
şuan burada hava açık, güneş de çıktı..

Bu arada sabah bana "gideni döndürme büyüsü" falan çıkıyodu şimdi de "2 ayda plaj vücudu" diyo. Ne işşşşş kk?!?!? :D
a o manyak reklam bana da çıktı.. abdülaziz hoca yyymış.. töbe Ya Rabbim!:KK11:
Benim eşim sonunda ikinciye razı oldu. Tabi şu an değil birkaç yıl sonra..
çok sevindim canım.. bak çok rijit diyordun, şimdiden olabilir sinyalleri veriyor.
dediğin gibi iki üç sene sonra hayırlısıyla olur inş.. :KK51:
eaglee brnce yaptığında bi sıkıntı yok. 1-2 saat kendine ayirman gayet normal.
ilgilbe hadi hayırlısı olsun gözün aydin
nfk dikey geçişle kendini kasma illa lisans istiyorsan açıköğretimden hallet gitsin.

Kusmuklu ve çişli bir günden herkese iyi geceler
Bugün pek bi gelişme olmadı 1 kere yap komutumla yaptı küçük tuvaletini. Diğerlerinde yine kendini son ana kadar sıktı sonra ağlayarak bıraktı
Yatarken bezledim
Dışarı çıktık 2 kez. Birinde altına yaptı(bezsizdi) ,diğerinde tuttu eve kadar.
Sinirlerim gerçekten yıpranıyor çok inatçı.
Aşırı derecede yorgunum ühüüü

Neden farketmesin ki , önlisans ve lisans
İlerde çocuğun için de faydalı olur
En kötüsü lisans mezunu anne olursun :)
Bence düşün..
tuvalet eğitimi gerçekten acayip sabır istiyor. ki senin bir bebeğin daha var.
ben bile fena olmuştum yaa:KK47:

zaten üniversite mezunuyum. lisans önlisans benim için de öyle çok mühim değil.
olsa, şuana kadar bitirirdim zaten.. bi de eşimde şöyle bi düşünce var.
uzaktan eğitim, açıköğretim bunlar ne kadar iyi.. gerçekten bilgi namına ne kadar veriyor.
sadece okumuş olmak için okuyorsun. o da doğru. sonuçta ilahiyat örgün eğitimdeki öğrenciyle
ilitamlı bir değil yani..

günaydın kızlar ceylın uyuyor ben de cayımı ıcıyorum kafa dınlıyorum
herkese ıyı haftasonları

ben de yapıyorum bundan sivri domates kullanıyorum ama ben rondoda cekıyorum kabuklarıyla beraber.sonra tencerede domatesler suyunu çekene kadar kaynatıyorum.kaynarken kavanozlara koyuyorum ama nfk sen kavanoz kapağını da kaynatmışsın.kapakları kaynatma ve kapakların lastikleri henüz yıpranmamış olanlardan olsun.şişeleri doldurunca hemen kapağı kapattığında kapağın lastiği yavaş yavaş şişecegınden kavanozu tutacaktır.bi de ters cevırıp bı gece bekletirsen değme keyfine

ben genelde bundan kahvaltılık sos yapıyorum,içine 1 diş sarımsak koyup bir kaseye boşaltıyorum.sonra sıvı yag koyuyorum.kahvaltıda güzel oluyor.domatesleri pişirirken yağ koymuyorum sadece biraz tuz koyuyorum.
pizzada makarna sosunda,domates çorbasında kullanıyorum

ee sen nasıl çişini tuttun bacım o zaman,amelıyattayken doktorun yüzüne falan mı işedin:)
günaydın canım. ne kadar güzel ceylin o saatlere kadar uyuyorsa.. :KK51:
bizimki dün gece 00.15 te yattı. sabah 8 olmadan ayaktaydı :KK45:

sağol canım. bu sefer sizin bu anlattıklarınıza göre yapıcam inş iyi olur.

Günaydın kızlar, bu sabah rahat uyandım çok şükür. Allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi..
Pembiş hoşgeliyorsunuz. Görürsek bırakır mıyız tabii atlarız hemen :KK48: Hayırlı yolculuklar olsun..

Nfk, enişte de çok mantıklı gerekçeler sunuyor , aöf ikinci üniversite hakkı veriyo sınavısız, belki oradan bir bölüme bakabilirsin istersen.. Geçen yılların bir artısı oluyor ve beyne bir meşgale ...

Busmai, azıcık daha deneyip , olmazsa bir hafta kadar ara verip yeniden denersin... Alah yardımcımız olsun, ben de dün evde olmadığım için ve rahatsız olduğum için bezlemiştim. Bu sabah yeni bir sayfa açıyoruz bakalım bismillah :cool:

Cansel, okul çantası mı ? Bize de lâzım. :oops: Dünki avm de Hakan çantanın Mağazası vardı içeri daldım çıkamadım

Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir gün olsun ....
elhamdülillah.. inş böyle de devam eder..

sınavsız ikinci üniversite olarak zaten ilahiyat önlisansı okumuştum.
başka bi bölüm tercihim değil.. bi ara anaokulu öğretmenliği istiyordum ama
onda da aynı bölüm meslek liseliler öncelikli tercih yapıyor.

bugün piyangodan bir düğüne gitmemiz gerekiyor offf pekde istemiyorum eşimde hasta ama bakalım ne olacak :KK64:
evinde temizlenmesi lazım yemeğimizde dün bitti bugün ne yapcam offf off kadın olmak çok zor yaa:KK53:
zor ki ne zor!:KK47:
Allah kolaylık versin, akşama pratik bi şeyler yaparsın artık. olduğu kadar..

Bugün 6.gün pes etmek için erken değil mi?
2 haftayı gözden çıkardım ben :)
helal bacım!!!:KK5:
bence de doğrusu bu. çok zorlamadan, zorlanmadan en az 10 gün denemeli..
ki çektiğin sıkıntının bi karşılığı olsun.. inş muvaffak olacaksınız. :KK51:

Oo herkes burada, ne güzel (;
Ben de tuvalet sinyallerini bekliyorum , evi süpürmem lâzımken popiş başından ayrılamıyorum :KK45:

:KK1:
Herkese günaydın.
Busmai, biraz ara ver bence. Sana da yazık canım.Ben de henüz başlamadım. Bezini çıkarmadan kızım çişin olunca söyle dedim. Bazen söyledi bazen söylemedi. Ben de erteledim. Bu söylediğim ramazanda oldu.
Bakalım kızlar, ikinciyi istiyorum ama henüz değil.
Hayırlısı olsun canım (;
Bugün 6.gün pes etmek için erken değil mi?
2 haftayı gözden çıkardım ben :)
İnatlaşıp çişini tutmaya devam ediyor mu?
Biz de zorla oturtuyoruz , kaçıyo adam :KK48: Oturtabilmek için kaç takla atıyorum (;
Vardık canikom. Gayet nemli ve kapalı bir hava var ama yeterki yağmasınnnn :KK66:
Hoşgeldiniz :D Iyi gezmeler

günaydın herkese...
busmai alaturka tuvalet denedinmi benimkiler baştan beri lazımlık kullanmadı hiç denemedim. direk alafrangaya oturdular kakada zorlandıklarını farkettim alaturkada beyaz taşa değilde musluğun ordaki kalebodur boşluğa çömeldiler ve çok rahat kaka yaptılar..bide alaturkaya sokması kolay oluyor hadi şu kovayı yıka yok şuraya su dök derken eğlenceli geliyor onlara giriveriyorlar tuvalete. çömelmişken işeyiveriyorlar..kakalarını sabah yapıyorlar ben de 2 dakika uzun kalsınlar oynasınlar derken çömelik pozisyonda kolayca kaka da yapıveriyorlar...sonrasında alafrangaya götürmeye çalışıyorum havalar serinliyor suda üşütürler diye...alafrangada adaptör değil çift kapaklı klozet kapağı kullanıyorum....başta alışırken başarsın başaramasın hep stecer hediye ettim kendisi seçti....hep kocaman alkışlar bağırışlar bravolar oldu...kakayı annesine babasına yolladık hoşça kal yaptık..annesi onu çok özlemiş dedik....
bi başlayınca bitmedi anlatmalar;)
nfk sen de tam kararlı değildin isteklerde sanırım yoksa seni kolay ikna edemezdi eşin;)
ilbilge tebrik ederim 2. yoluna girmişsin en azından fikir aşamasında olsa bile...
şeker portakalı enerjine hayranım iş ev sokak...valla bravo...

Oo herkes burada, ne güzel (;
Ben de tuvalet sinyallerini bekliyorum , evi süpürmem lâzımken popiş başından ayrılamıyorum :KK45:
Nasıl hala gülüyosun yaa çıldırmak üzereyim ben :)
:KK1:
Hayırlısı olsun canım (;

İnatlaşıp çişini tutmaya devam ediyor mu?
Biz de zorla oturtuyoruz , kaçıyo adam :KK48: Oturtabilmek için kaç takla atıyorum (;

Hoşgeldiniz :D Iyi gezmeler
Evet tutuyor sabah bir kere yaptı karşılıklı ağlaştıktan sonra!
günaydın herkese...
busmai alaturka tuvalet denedinmi benimkiler baştan beri lazımlık kullanmadı hiç denemedim. direk alafrangaya oturdular kakada zorlandıklarını farkettim alaturkada beyaz taşa değilde musluğun ordaki kalebodur boşluğa çömeldiler ve çok rahat kaka yaptılar..bide alaturkaya sokması kolay oluyor hadi şu kovayı yıka yok şuraya su dök derken eğlenceli geliyor onlara giriveriyorlar tuvalete. çömelmişken işeyiveriyorlar..kakalarını sabah yapıyorlar ben de 2 dakika uzun kalsınlar oynasınlar derken çömelik pozisyonda kolayca kaka da yapıveriyorlar...sonrasında alafrangaya götürmeye çalışıyorum havalar serinliyor suda üşütürler diye...alafrangada adaptör değil çift kapaklı klozet kapağı kullanıyorum....başta alışırken başarsın başaramasın hep stecer hediye ettim kendisi seçti....hep kocaman alkışlar bağırışlar bravolar oldu...kakayı annesine babasına yolladık hoşça kal yaptık..annesi onu çok özlemiş dedik....
bi başlayınca bitmedi anlatmalar:KK66:
nfk sen de tam kararlı değildin isteklerde sanırım yoksa seni kolay ikna edemezdi eşin:KK66:
ilbilge tebrik ederim 2. yoluna girmişsin en azından fikir aşamasında olsa bile...
Alaturkada denedim ama suyla oynayıp durdu hiçbişey yapmadı
Su israfı oluyor :(
Şu korkuyu bi yense Allahım

Babası ve halası uyuz oğluşu dışarı çıkardılar. Uyutmaya çalışınca uyumadı sinir velet. Bir yere gitmek resmen zulüm. Çocukta düzen kalmıyor. Bu arada ev ahalisinin bi kısmı uyuyor diye eve tıkılı kaldık. Yine atara bağlandımmmmmm.

canım çok eski komşularının tek oğlu evleniyormuş onlar bizim 3 düğünümüzede gelmişler gitmezsek olmaz dedi eşim yani kaçış yok gibi gözüküyor belki hastalığı bahane olur diyordum ama bu seferde bende evde kalayım sen annemleri götür diyebilir benim kaçısım yok gibi gözküyor:KK34:

aynen yaa ne kadar isterdim cumartesi pazar tatili olan bir iş ama 99 dan beri öyle bir iş yeri nasip olmadı kısmet diyelim ne yapalım bunada şükür diyorum öğlene kadarya akşama kadar olsaydı çalışmazdım o zaman sanırım :KK64:
dediğin gibi nereye yetişeceğini şaşırıyor insan birde şimdi önümüzde gene bir bayram geliyor benim perdeler danetller yıkanacak gene bir sürü temizlik tilkisi dolanıyor beynimde susturmaya çalışıyorum ama bastıramıyorum yavaş yavaş yapcam artıkım :KK17:
evet cumlemıze allah kolaylık versın valla,ne kadar güçlü bu kadın mılletı,hep bir kare gelir aklıma ,iki fotodan oluşuyor,birinde erkek grip yatak döşek yatıyor ölüm döşeğinde gibi,diğerinde ise bir kadın kanser hastası ağzında bır maske,bir elinde çocuk diğer elinde de alışveriş poşeti eve gelirken:)
İlahi destiny neden doktora işiyim hahhahaha. Akşam 7den itibaren bişi yiyip içmedim bişi olmadı yani.

Şeker portakalım gidecek olursak mutlaka :KK66:
atarlı giderrli hatun istanbulda mısın:)
günaydıııın.. herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diliyorum..:KK68:
kahvaltımızı yaptık. eşim işleri için dışarı çıktı. ayşecik de amcalarının yanına gitti.
ben de harıl harıl çalışıyorum. sabah erkenden dolap içlerini düzenledim.
ardiye haline dönen küçük odayı toparladım. çamaşırlar topladım, yenileri yıkandı astım.
daha da 2 posta çamaşır var :KK45: ayşecik yokken dağ gibi yığılan ütülerimi halledip
fırsat olursa evi de bi su silicem inş.:KK69:

inş canım.. geldiniz di mi? istanbulda uyarı veriliyor ama yağış daha çok karşı yakada olacak.
senin görümceler bu tarafta oturuyor nasılsa.. pendik ve tuzlaya yağış bekleniyormuş.
şuan burada hava açık, güneş de çıktı..

a o manyak reklam bana da çıktı.. abdülaziz hoca yyymış.. töbe Ya Rabbim!:KK11:

çok sevindim canım.. bak çok rijit diyordun, şimdiden olabilir sinyalleri veriyor.
dediğin gibi iki üç sene sonra hayırlısıyla olur inş.. :KK51:

tuvalet eğitimi gerçekten acayip sabır istiyor. ki senin bir bebeğin daha var.
ben bile fena olmuştum yaa:KK47:

zaten üniversite mezunuyum. lisans önlisans benim için de öyle çok mühim değil.
olsa, şuana kadar bitirirdim zaten.. bi de eşimde şöyle bi düşünce var.
uzaktan eğitim, açıköğretim bunlar ne kadar iyi.. gerçekten bilgi namına ne kadar veriyor.
sadece okumuş olmak için okuyorsun. o da doğru. sonuçta ilahiyat örgün eğitimdeki öğrenciyle
ilitamlı bir değil yani..

günaydın canım. ne kadar güzel ceylin o saatlere kadar uyuyorsa.. :KK51:
bizimki dün gece 00.15 te yattı. sabah 8 olmadan ayaktaydı :KK45:

sağol canım. bu sefer sizin bu anlattıklarınıza göre yapıcam inş iyi olur.

elhamdülillah.. inş böyle de devam eder..

sınavsız ikinci üniversite olarak zaten ilahiyat önlisansı okumuştum.
başka bi bölüm tercihim değil.. bi ara anaokulu öğretmenliği istiyordum ama
onda da aynı bölüm meslek liseliler öncelikli tercih yapıyor.

zor ki ne zor!:KK47:
Allah kolaylık versin, akşama pratik bi şeyler yaparsın artık. olduğu kadar..

helal bacım!!!:KK5:
bence de doğrusu bu. çok zorlamadan, zorlanmadan en az 10 gün denemeli..
ki çektiğin sıkıntının bi karşılığı olsun.. inş muvaffak olacaksınız. :KK51:
yok anacım arada bir o saatlere kadar uyuyor yoksa 8 dedımmi ayakta

günaydın herkese...
bi başlayınca bitmedi anlatmalar:KK66:
nfk sen de tam kararlı değildin isteklerde sanırım yoksa seni kolay ikna edemezdi eşin:KK66:
acaba benım kız bundan mı alışmadı,çunku başlarda annem alaturkaya götürüyordu ceylını,hosuna gıdıyordu,gitmek ıstıyordu,sonra bız kendı evımıze gecınce ben lazımlığa oturttum yok alafrangaya oturttum hiç gitmemeye başladı bu sefer.1 ay uğraştım pes ettım.inat etti kaçtı hep
Nasıl hala gülüyosun yaa çıldırmak üzereyim ben :)

Evet tutuyor sabah bir kere yaptı karşılıklı ağlaştıktan sonra!

Alaturkada denedim ama suyla oynayıp durdu hiçbişey yapmadı
Su israfı oluyor :KK43:
Şu korkuyu bi yense Allahım
evet asabını bozuyor ınsanın
ama üstüne gıtme o kadar demekki zamanı var daha,korkarsa daha kötü olur,sen de yıpranıyosun,o da yıpranıyor
ben bırakmıştım artık,bugunlerde kendı kendıne bezını çıkarıyor özellıkle kakası olduğunda,bugun kendı kendıne bezını çıkardı bezde kaka vardı,hadı tuvalete yapalımmı dedim pıtı pıtı koştu tuvalete gerı kalanını klozete yaptı,çok şaşırdım,ilk defa oldu.ben de bezlemedim bı daha,çişini söylemedı hıc ama hıc olmassa çiş yapalım mı dıye sorduğumda koşarak tuvalete gıtmek ıstedı bu bile bir gelişmedir.

evet cumlemıze allah kolaylık versın valla,ne kadar güçlü bu kadın mılletı,hep bir kare gelir aklıma ,iki fotodan oluşuyor,birinde erkek grip yatak döşek yatıyor ölüm döşeğinde gibi,diğerinde ise bir kadın kanser hastası ağzında bır maske,bir elinde çocuk diğer elinde de alışveriş poşeti eve gelirken:)

atarlı giderrli hatun istanbulda mısın:)

yok anacım arada bir o saatlere kadar uyuyor yoksa 8 dedımmi ayakta

acaba benım kız bundan mı alışmadı,çunku başlarda annem alaturkaya götürüyordu ceylını,hosuna gıdıyordu,gitmek ıstıyordu,sonra bız kendı evımıze gecınce ben lazımlığa oturttum yok alafrangaya oturttum hiç gitmemeye başladı bu sefer.1 ay uğraştım pes ettım.inat etti kaçtı hep

evet asabını bozuyor ınsanın
ama üstüne gıtme o kadar demekki zamanı var daha,korkarsa daha kötü olur,sen de yıpranıyosun,o da yıpranıyor
ben bırakmıştım artık,bugunlerde kendı kendıne bezını çıkarıyor özellıkle kakası olduğunda,bugun kendı kendıne bezını çıkardı bezde kaka vardı,hadı tuvalete yapalımmı dedim pıtı pıtı koştu tuvalete gerı kalanını klozete yaptı,çok şaşırdım,ilk defa oldu.ben de bezlemedim bı daha,çişini söylemedı hıc ama hıc olmassa çiş yapalım mı dıye sorduğumda koşarak tuvalete gıtmek ıstedı bu bile bir gelişmedir.
Ay ne güzel ya darısı başıma
Bugün akşam üstü dışarı çıkalım artık dedik, kereme hadi çişini yap dışarı gidicez diye kızdım. Biraz oyalandı lazımlığın üstünde ,tam "Allahım sana geliyorum" diyordum sonra bi baktım yapmış
Sarıldım çok sevindim
1 haftada ancak bunu başardık
Bezi de takmiycaktım tam arabaya binerken tekrar altına yaptı çişini alıştırma külodundan çıktı pantolon falan battı.
Satmışım anasını dedim ve bezi bağladım kendime bikaç saat tatil ilan ettim Avm de gezdik hepberaber :)

Akşam yemeğini yemek için avmye gittik. Oğluş çok huysuz. Burnu akmaya başladı ve bolca hapşuruyor :( kv ve kp de ah ah vah vah modundalar..!! Kpin canı çekmiş olacakki armutlu pastayı övdü durdu sonunda da malzeme alıp yapalım dedi. Şuan fırında pişiyor kendisi. İnşallah tadı da utandırmaz.

Back
X