Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Destiny kız ödenek yatalı ve yerini bulalı çok oldu bizde :D

Colicos şükür ki iyisin. Ama bi daha böyle uzun soluklu kaybolma şekerim.

Nfk sultan ben geçen bayram harçlık da almadım iyi mi?? Bu bayram inşallah diyim :D

En son gittiğim kuaförü beğenmeyip başkasına gidecektim bugün ki adamın babası rahatsızlanmış şehir dışına çıkmak zorunda kalmış. Bayram öncesi boya ve kesim istiyordum. Olmadı artık kesimi bayramdan sonraya atar boyamı da çılgın arkadaşım nfk gibi kendim yaparım :d

:cool:
hay maşallah.. ben de mi çalıştırsam ayşeciği acaba? :-)

valla, arya diye diye dilimde tüy bitti.. biliyorum o da iyidir, colicos gibi yoğun olduğundan giremiyordur
da işte, kendimi de tutamıyorum. bi telefonu olsa arayacağım da, yok.:110:
Çalıştır kız. Devir ekonomi devri. Bayram gıbı fırsatları iyi değerlendırmek lazım:KK71:Malum bu bayram masraflı bayram

Arya iyidir umarım. En son atamalarla ugrasıyordu

Nfk sultan ben geçen bayram harçlık da almadım iyi mi?? Bu bayram inşallah diyim :D

En son gittiğim kuaförü beğenmeyip başkasına gidecektim bugün ki adamın babası rahatsızlanmış şehir dışına çıkmak zorunda kalmış. Bayram öncesi boya ve kesim istiyordum. Olmadı artık kesimi bayramdan sonraya atar boyamı da çılgın arkadaşım nfk gibi kendim yaparım :d
Bız de daha bugun yattı ya. Eylül ayı paracıklar suyunu iyice cektıgı ay. Geberdım yanı her gun umutla bekledim ödeneği:KK68:
Kendın boyarsın ya ne olacak. Zor oldugunu sanmıyorum. Daha ekonomik olur hem

Ay dinim imanım para oldu:confused:

niye almadın kız?! ben 40 günlüktü, ramazan bayramında yapıştım babasına, kızımın harçlığını ver diye :-)
yine ona harcıyorum ama bi yandan da acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm geçen gün.
ta mevlidinden kalan altınlar, paralar duruyor çünkü. onun üstüne atsam daha mı iyi?:KK64:
hoş o para da sonuçta ona harcanacak ama bilemedim işte..

kızıııım, sen benim kadar çılgın olamazsın:KK53:
ben aynı anda kafamda 4 ana renk görmüş hatunum, ara renkleri saymıyorum bile, ahahhahahahah :KK70:
hani çikolata kahve çok koyu tuttu, adeta siyah oldu dedim ya. her şerde bi hayır vardır.
eşim kızıldan sonra ilk kez bu kadar memnun oldu saçımdaki değişikliğe.. özel ilgisini farkediyorum yaniiiii:KK22:

aslında bi riski yok, al boya. sonuçta altı bi açma işlemi yapılmayacak di mi?
geçen watsons tan çikolata kahve boya aldım yine.. indirim devam ediyormuş. boyalar da yarı fiyatına

:cool:
Çalıştır kız. Devir ekonomi devri. Bayram gıbı fırsatları iyi değerlendırmek lazım:KK71:Malum bu bayram masraflı bayram

Arya iyidir umarım. En son atamalarla ugrasıyordu

Bız de daha bugun yattı ya. Eylül ayı paracıklar suyunu iyice cektıgı ay. Geberdım yanı her gun umutla bekledim ödeneği:KK68:
Kendın boyarsın ya ne olacak. Zor oldugunu sanmıyorum. Daha ekonomik olur hem

Ay dinim imanım para oldu:confused:
ay deli hatun ya, güldürdün beni.. :-)
az aklı kesmeye başlayınca zaten parasını bize vermeyecektir
akarken doldurmak lazım, o konuda hemfiriz..:KK48:

niye almadın kız?! ben 40 günlüktü, ramazan bayramında yapıştım babasına, kızımın harçlığını ver diye :-)
yine ona harcıyorum ama bi yandan da acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm geçen gün.
ta mevlidinden kalan altınlar, paralar duruyor çünkü. onun üstüne atsam daha mı iyi?:KK64:

ben aynı anda kafamda 4 ana renk görmüş hatunum, ara renkleri saymıyorum bile, ahahhahahahah :KK70:
hani çikolata kahve çok koyu tuttu, adeta siyah oldu dedim ya. her şerde bi hayır vardır.
eşim kızıldan sonra ilk kez bu kadar memnun oldu saçımdaki değişikliğe.. özel ilgisini farkediyorum yaniiiii:KK22:

geçen watsons tan çikolata kahve boya aldım yine.. indirim devam ediyormuş. boyalar da yarı fiyatına

Kesinlikle katlıyorum akarken doldurmak lazım. İlerıde yaslılık var belki çalışamıcam. Gercı 35 i devirdik zaten:)
bizde genelde hasılatı büyük kız topluyor.
Farketmez hasılat olsun da buyuk kız kucuk kız farketmez:KK45:

Canımmm merak ettiğinizi geçmişi biraz okuyunca farkettim, ama gerçekten 1 dak desen vaktim yoktu. kendimi eve zor atıyorum. zaten burada anlatamayacağım bir sürü sorunda yaşadım evde. ancak ne mümkün. iyi olmaya çalışıyorum. uzun süre kaybolmamaya çalışırım canım. ilginiz için teşekkür ederim. seviyorum sizi.

bizde genelde hasılatı büyük kız topluyor.
küçükte yetişir peşinde 1 sene daha sabredersen seneye oda almaya başlar. Buarada saol canım. hoşbuldum iyi olmanıza çok sevindim. bende sizi merak ettim. neler kaynatmışsınız.

bende saçımı çikolata kahveye boyadım hiç memnun kalmadım. çok koyu oldu. kendimi bi acayip hissettim. sanırım sarıya geri döncem.

yoğun olduğunu biliyorum da, arada bi iyiyim yazsaydın daha iyi olacaktı.
insanın aklına başka şeyler geliyor..
haklısın tatlıım. ama dediğim gibi. iş yoğun moral kötü. whatsapp tan anlatırım bir ara.

Ceylin de elöpmeyi öğrendi. Bu sene hasılat iyi olacak kanımca:KK55:
Babanne dede hala ananne teyze adam bası yuzden 500 kağıt eder. Ben nasıl kayserılı oldum. Hep kocamın yuzunden:KK59:
Bu arada aryadan da ses soluk yok
Waalla ne iyi yapmışsın öğretmekle. bırak toplasınlar. ha hahh kız çok alemsin sen var yaa. elektrik su d.gaz faturasını da çıkarttır barii elin değmişken...

Öğretmen olan arkadaslar eğitım ödenekleri yatmış gozumuz aydın:) gelsin kurban paraları:)
Biz de artık doktor sayılırız pembiş. Her anne iyi bir doktordur:) öyle ota b.ka doktora göturmeyelim
Sen ver ıhlamuru işesin bişey olmaz. Tez zamanda şifa olsun

Saolasın canım
Senın de ehliyetin hayırlı olsun
da toparlayacağımı sanmıyorum. bir an önce evime kavuşmak istiyorum.
Gerılme canım. Hormonlar tavan durumda. Bir de istemediğin anda oldu ıkıncı hamileliğin. Ama mevcut durum bu. Allah verır kolaylıgını inşallah canım. Zaman cabuk gecıyor bi bakmışsın ikisi de kocaman olmuş

Buyuklere yuklenmeyın ya:KK43:. En buyuk cocuk oldugumdan cok fırca yemişimdir haksız yere. Hala içimden cıkmaz. O yuzden ceylin e kardes falan hıc dusunmuyorum. Cocuk anneye babaya doymadan kendıne ortak gelecek. Ikı cocuga sevgını vermek konusunda dengeyı ıyı kurmak lazım

Ooo ahanda kacak yakalandı:). Sağlık olsunda canım arada bir cee der kacarsın

Bakalım kadın mudurle serıvenimiz nasıl olacak

daha önce bayan mudurle calısmıstık 2 si de ıyıydı. İnşallah bu sefer de iyi olur
yaa kaçmadım valla. bir görsen halimi. kendimi salmış durumdayım. kolay kolay kendime gelebileceğimide sanmıyorum.
müdüre konusundada iyi şanslar. kadınlar genelde kaprisli oluyor. ablamın okulundaki müdür öyle mesela. umarım sizinki iyi çıkar. kadın milleti işte.

Aaaa CANSELcim doğum gününmüş bugün. bende kutluyorum yeni yaşını.

Canımmm ehliyetin hayırlı olsunnnn. Çok sevindim :) :D

Doktor dolayısı ile gerildin ya ondan hep bu sinir. Az kaldı annesiiiii minik kuşa kavuşmaya inşallah. On yirmi yıl sonrasını düşün ve mutlu ol :D

Kıskandım ben de kutlıcammmm :) iyiki doğdun canselllllllllllllll :D

Dikkat et o seni yemesinnnnn :)
Oyyy neremle okuyorum yaaaa. PAMUK HELVACIIIIIIMMMM ehliyetini almışsın. tebriklerrr. çok sevindimmm.

bugünki kotamı biraz doldurdum sanırsam. görüşmek üzere. tekrar dönerim.

Sağolun kızlar , insallah hayırla kullanmak nasib olur ..
Bayram hasılatını siz çocuklar iki olunca görün insallah :p bayağı güzel bir meblağ toplanıyo :)

Destiny , genel anlamda söyledim onu , anne farklı sebeplerden strese girince , büyük çocuğa tolerans azalıyor yardımcı olan birileri de yoksa ...
Şahsi olarak kızıma ne Zaman yüklendim , yeni doğan bebeğe pata küte girişiyordu ki bizim evde sesimizin yükseldiğine dahi şahit olmamıştır, eşim aşırı sakin yapılı birisi.. Kardeşe vurmaması gerektiğini ; güzellikle anlattık , sakince uyardık , ona özel vakit ayırdık ııh anlamadı vurmaya devam etti, o dönem kızıyordum haliyle, artık güzel laftan anlamadığı için... Ama şu sıralar karışmıyorum Selim de ona vuruyor :p aralarında hallediyorlar meseleyi.. :)
Senin düşüncene de katılıyorum iki çocuk olunca ilgi ister istemez ikiye bölünüyor ama tek çocukken de her şeyinde tepesindeydim çocuğun, kardeş gelince rahat bi nefes aldı :)

Burada arayı fazla açmadan kardeş getiren arkadaşlara da imreniyorum vallahi bizimkiler henüz kıskanma duygusunu bilmiyor , kıskançlık krizi olunca anne daha çok zorlanıyor );

Son düzenleme:
eşim balığa gitti. ben de bi film izlemeyi düşünüyorum.
tepemde zıplayan ayşecikle ne kadar mümkün, bilmiyorum ama deneyeceğim :KK53:

Kiz nfk siz ankara kizilcihamam tesislerine mi gitmistiniz? bacim orası nekadar pahali yahu. konyadan dönüşte ugrayip mola verelim demistik başka yerler varmi bildiginiz

hayırlı olsun. böyle makama çıkan hemcinslerden pek hayır gelmiyor malesef.

yok kızım, sen iyi başa çıkıyorsun.. gerçekten bak.
doğumdan önce böyle idare edebileceğini düşünmüyordum, ama beni şaşırttın.. :KK51:

ah gözümüz aydın canım benim, çok sevindiiim!:KK74:

Allah Allah! ben de o dönem daha rahat olur diye düşünüyordum ama
tecrübeler tam tersini söylüyor :KK45:

ballı hatun, seniiii!:KK37:

amiin, inş en yakın zamanda şifa bulur yavrum. arada böyle hastalık geliyor da
aman iyi olsun da bütün yaramazlıklarına devam etsin diyoruz..

deli kadiri bana da sal, onu bi yiyim pembiiiiş!:rolleyes:

hayırlı olsun bacım... :KK74: bakalım ne zaman trafiğe çıkıcaz.
otomatik araba alıcaz diye bekliyorum ama şu ara da adam gel şu kapıdaki düz vitesi kullan demiyor :confused:

uykusuzluk anneyi en zorlayan şey.. inş zümra bebek tatlı tatlı uyur, büyür de sen de enerji depolarsın..
Ben de kendimden beklemiyordum ama insan "mecburen" yapıyor işte
Görümcem bizim apartmana taşınıyor bugün benim eve giren çıkan belli değildi 3 kez sofra kurdum
Sabah da annemle avm ye gidip kereme aldığım büyük gelen kıyafetleri değiştirdim bi de meşhur new balance den ayakkabı aldık
Şu an pert durumdayım merti uyutup duş alıp yatmanın hayaliyle ayaktayım
Çok sağolun kızlar , insallah hayırlısı olur..

Nfk, bizim de otomatik güya ama bu araç büyük sana ufak birşey lazım deyip duruyor eşim :KK70:Ama Kendisi yokken eli mahkum bana bırakacak anahtarı :cool:

Born, ah kuzucuklar... ilk ve büyük çocuk olmak biraz daha zor ... ve kardeş gelince büyük olan , bir anda kocaman olmuş gibi geliyo insanın gözüne.... Anne de stresini, ufak bir olayda patlayıp büyükten çıkartabiliyor bazen, ama sonra çok pişman oluyorsun :KK61:
Insaallah sağlıkla hayırla minnoşunu kucağına alınca; herşey rayına oturur .. sen de doğum stresinden kurtulacağın için psikolojik olarak daha rahat olursun insallah cnm ..
Annelik zor , iki evlat yetiştirmek; dengeyi sağlamak, idare edebilmek daha da zor ..
Selim'in de birşeyi Yoktu görünürde.. bir baba diye ağladı, bir anne diye... Hepimiz bir arada uyuyalım istedi sanırım...
Ben de büyük çocuktum aynısını kerem de yaşasın istemiyorum ama bakalım..
Öğretmen olan arkadaslar eğitım ödenekleri yatmış gozumuz aydın:) gelsin kurban paraları:)
Biz de artık doktor sayılırız pembiş. Her anne iyi bir doktordur:) öyle ota b.ka doktora göturmeyelim
Sen ver ıhlamuru işesin bişey olmaz. Tez zamanda şifa olsun

Saolasın canım
Senın de ehliyetin hayırlı olsun

Gerılme canım. Hormonlar tavan durumda. Bir de istemediğin anda oldu ıkıncı hamileliğin. Ama mevcut durum bu. Allah verır kolaylıgını inşallah canım. Zaman cabuk gecıyor bi bakmışsın ikisi de kocaman olmuş

Buyuklere yuklenmeyın ya:KK43:. En buyuk cocuk oldugumdan cok fırca yemişimdir haksız yere. Hala içimden cıkmaz. O yuzden ceylin e kardes falan hıc dusunmuyorum. Cocuk anneye babaya doymadan kendıne ortak gelecek. Ikı cocuga sevgını vermek konusunda dengeyı ıyı kurmak lazım

Ooo ahanda kacak yakalandı:). Sağlık olsunda canım arada bir cee der kacarsın

Bakalım kadın mudurle serıvenimiz nasıl olacak

daha önce bayan mudurle calısmıstık 2 si de ıyıydı. İnşallah bu sefer de iyi olur
Aman canım yaa anneye babaya doymak mı var, 90 yaşına gelsen de doyamazsın
Kardeş yap sen ceyline kardeş :) hem babaannesinin ilgisi de bölünür
Sağolun kızlar , insallah hayırla kullanmak nasib olur ..
Bayram hasılatını siz çocuklar iki olunca görün insallah :p bayağı güzel bir meblağ toplanıyo :)

Destiny , genel anlamda söyledim onu , anne farklı sebeplerden strese girince , büyük çocuğa tolerans azalıyor yardımcı olan birileri de yoksa ...
Şahsi olarak kızıma ne Zaman yüklendim , yeni doğan bebeğe pata küte girişiyordu ki bizim evde sesimizin yükseldiğine dahi şahit olmamıştır, eşim aşırı sakin yapılı birisi.. Kardeşe vurmaması gerektiğini ; güzellikle anlattık , sakince uyardık , ona özel vakit ayırdık ııh anlamadı vurmaya devam etti, o dönem kızıyordum haliyle, artık güzel laftan anlamadığı için... Ama şu sıralar karışmıyorum Selim de ona vuruyor :p aralarında hallediyorlar meseleyi.. :)
Senin düşüncene de katılıyorum iki çocuk olunca ilgi ister istemez ikiye bölünüyor ama tek çocukken de her şeyinde tepesindeydim çocuğun, kardeş gelince rahat bi nefes aldı :)

Burada arayı fazla açmadan kardeş getiren arkadaşlara da imreniyorum vallahi bizimkiler henüz kıskanma duygusunu bilmiyor , kıskançlık krizi olunca anne daha çok zorlanıyor );
Evet iki çocuk olunca daha az şımarırlar bence, biz de daha az yükleniriz
Ehliyetin hayırlı olsunnnn
eşim balığa gitti. ben de bi film izlemeyi düşünüyorum.
tepemde zıplayan ayşecikle ne kadar mümkün, bilmiyorum ama deneyeceğim :KK53:
Moms night out
Başladım izlemeye tam bizlik

Back
X