- 8 Ağustos 2011
- 12.583
- 14.837
- 498
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi pazar diliyorum.
pamuk helvacım, nerelerdesin kuzum?
kahvaltı yaptık, eşim işleri için çıktı. biz de ayşecikle evi toparladık.
şimdi koruya yürüyüşe gidicez..

bana kalırsa da başını vurmasıyla alakası yok gibi görünüyor.
zaten yumuşak zemin. ne kadar yüksekten düşerse düşsün, başı ciddi darbe almaz.
bir de öyle bi durum olsa, anında bi tepki olur. yani saatler saat sonra olduğuna göre
başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilir. bizimkinin de ateşi öyle seyrediyor. önce
mızıldıyor, ağlıyor. gözler baygın bakıyor. ama ölçsen ateş normal. sonra birden fırlıyor.

pamuk helvacım, nerelerdesin kuzum?
kahvaltı yaptık, eşim işleri için çıktı. biz de ayşecikle evi toparladık.
şimdi koruya yürüyüşe gidicez..

methini duymuştum, sen de harika diyorsun madem. ilk fırsatta alıp okumalıyımYazıklarım gitmiş. Nfk, Aşk güzeldi ama Nar Ağacı muhteşem. Aldığına pişman olmazsın. Mutlaka okumalısın.

geçmiş olsun canım, bugün nasıl ceylin?Selam canlar. Acilden geliyoruz. Sabahtan beri hoplayan oynayan cocuk sat 9.30a doğru mızırdanmaya basladı. Ateşi de yok. Sonra sarımsak yağı verdım bir cay kasıgı ardından corba yedirdim. Sonra ateşini ölçtum yıne ateş yok ama ağlamaya basladı sonra gözler kaymaya basladı. Birden bi halsizlik uyuma isteği çocukta. Uyutmamaya calısıyorum ama gözleri gidiyor. Cok korktum. Ağlıyor bi taraftan. Gündüz bizim yatagın uzerınde oyun oynamıştık. Sırtıma cıkıyodu ordan yatağın üzerine dusuyodu. Guluyoduk. Aklıma kötu kötu seyler gelmeye basladı ama öyke sert zemine falan kafasını vurmadı hiç. Acile gittik apar topar. Doktor boğazları kırmızı dedi antıbıyotik verdi. Atesı falan yok ama dedim. Ateş sonradan olur dedi. Hala kafam karısık. Şimdi uyuyor. Arabada bayıldıydı. Eve girince bi uyandı o arada calpol verdim ama cok korktum hiç böyle birsey yasamamıştım. Hala da korkuyorum.
bana kalırsa da başını vurmasıyla alakası yok gibi görünüyor.
zaten yumuşak zemin. ne kadar yüksekten düşerse düşsün, başı ciddi darbe almaz.
bir de öyle bi durum olsa, anında bi tepki olur. yani saatler saat sonra olduğuna göre
başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilir. bizimkinin de ateşi öyle seyrediyor. önce
mızıldıyor, ağlıyor. gözler baygın bakıyor. ama ölçsen ateş normal. sonra birden fırlıyor.
hadi bakalım, kop kop kooop!Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani![]()

çok geçmiş olsun. bi eve hastalık girince herkesi sıradan dolaşıyor zaten..destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.