Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bornum kolay gelsin canım. Benim kabusumdu topuk kanı hatırlamak istemiyorum.

Destiny doğru mu anladım; makinaya bulaşıkları temiz mi koyuyorsun?? Öyle yapmamak gerekiyormuş Allah korusun daha zararlıymış. Yani deterjana temizleyecek bişiler bırakmak gerekiyormuş mutlaka. Ben oğlumun kullandıklarını atmıyorum makinaya.

Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum :D

kısa bi çarşı turu yaptım. abime, babama hediye aldım
bir de defacto da aynı lcw gibi çocuk giyim olayına girmiş, muadil kalitede ve fiyatta giysiler var.
benim gibi bilmeyenler varsa, bakın derim En Büyük TÜRKİYE

Ben karbonattan önce onu kullanıyodum. Guzel yıkıyor ama anway de kımyasal bence.

Dun de soğuk bugun de ben yıne dondum
yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasın :KK48:

dün üşüyünce bugün parka ben yağmurluk ve botla, ayşeciği de mont giydirip götürdüm.
kadının biri geldi ayağında açık ayakkabı, corap giymemiş. bebeği de tshirtle :KK45:

Biz de 1. Hafta tpuk kani icin ve benim kontrolum icin hastaneye gidiyoruz bakalim durumlar nasil
güzel haberlerle gelin inş.. o topuk kanı olayı çok fena yaaaa:KK43:

Destiny doğru mu anladım; makinaya bulaşıkları temiz mi koyuyorsun?? Öyle yapmamak gerekiyormuş Allah korusun daha zararlıymış. Yani deterjana temizleyecek bişiler bırakmak gerekiyormuş mutlaka. Ben oğlumun kullandıklarını atmıyorum makinaya.
en güzelini yapıyorsun..

Kızlar bu arada mama sandaşyemizin dış kılıfını (iki kılıflı bizimki) chiccoya yolladım fişi ve garanti belgesi ile. Mailleşme ve model seçme sonucu chicco wood friends modeli kargolanacakmış. Mutlu ve mesudum :D
sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..
bizim mama sandalyesinin de arka ayağında çatlama olmuş. eşime garantisi dolmadan götür yaptır dedim.
aman ayşecik kullansın atalım diyor.

bir de defacto da aynı lcw gibi çocuk giyim olayına girmiş, muadil kalitede ve fiyatta giysiler var.

yavrum senin bi sıkımlık canın var. ne kilo var, ne de kan.. kalın giy de, rüzgarda uçmayasın :KK48:

dün üşüyünce bugün parka ben yağmurluk ve botla, ayşeciği de mont giydirip götürdüm.
kadının biri geldi ayağında açık ayakkabı, corap giymemiş. bebeği de tshirtle :KK45:

en güzelini yapıyorsun..

sevindim. ürünün arkasında durmak büyük markalarda bile göremediğimiz bi davranış oldu çünkü..
bizim mama sandalyesinin de arka ayağında çatlama olmuş. eşime garantisi dolmadan götür yaptır dedim.

Aaaa çok ayıp enişte; ihtiyacı olana (ikinci çocuk için size) verirsiniz :D şaka bi yana bunlar daha ne kadar oturacaklar ki mama sandalyesinde?? Efe normal sandalyede beni mahvediyo. Totosu yer yüzü görmüyo valla.

O gördüğün hatun kesin soğuk bi memleketten gelmiştir bence ;)

Defactoyu bilmiyordum. Ama iyi yapmış tabi. Hamile giyime de girmişti ya geçen kış mı ne..

Aaaa çok ayıp enişte; ihtiyacı olana (ikinci çocuk için size) verirsiniz :D şaka bi yana bunlar daha ne kadar oturacaklar ki mama sandalyesinde?? Efe normal sandalyede beni mahvediyo. Totosu yer yüzü görmüyo valla.

O gördüğün hatun kesin soğuk bi memleketten gelmiştir bence :KK66:

Defactoyu bilmiyordum. Ama iyi yapmış tabi. Hamile giyime de girmişti ya geçen kış mı ne..
bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.
bi restaurantta ahşap mama sandalyesi görmüştü, ondan beri ben bundan yaptırırdım ki diyor..

yemek yiyeceği zaman oturuyor bizimki. ama büyük rahatlık ya, öbür türlü hem sinirleniyorum hem de yoruluyorum.

lcw bizim için büyük nimet. her daim full dolu, deli gibi alışveriş yapılıyor.
pastadaki payı gördüler tabi onlar da çocuk giyim işine girdi.
çok inceleyemedim ama güzel şeyler var.. fiyatlar da makul..

http://www.defacto.com.tr/cocuk

Son düzenleme:
bizimkisi tutumludur. ama hem onu hantal ve gereksiz görüyor hem de ikincinin yolunu kapatmak için o sözü söylüyor.
bi restaurantta ahşap mama sandalyesi görmüştü, ondan beri ben bundan yaptırırdım ki diyor..

yemek yiyeceği zaman oturuyor bizimki. ama büyük rahatlık ya, öbür türlü hem sinirleniyorum hem de yoruluyorum.

Botlar ne kadar ucuz yahu!!

Düğmeleme etkinliği yaptık a dostlar:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 80
Tabi evimizin dağınıklığına bakmayın:)
Kecelerden küçük kareler kesip ortalarınada ilik gibi çentik açtım. Düğmeyi de bir kurdelaye bağladım ceylin dugmelerden keçeleri gecirdi. İnce motor becerlerini gecırıyomuş
:)

Tebrikler, yılmadın başardın yani.

Düğmeleme etkinliği yaptık a dostlar:)
Ceylin'i ilk kez görüyorum. Çok şeker.

3-4 yaştan başlıyor.

Biz de 1. Hafta tpuk kani icin ve benim kontrolum icin hastaneye gidiyoruz bakalim durumlar nasil
Hayırlı haberler canım inşallah

Bu yontemin nasıl bir sakıncası olabılır acaba
Kimyasaldan kaçış yok ama ne kadar az kullanabilirsek o kar.Ben de tablet kullanıyorum. Destiny gibi yapabiliriz aslında.
Ne kadar azaltabılırsek o kadar ıyı canım evet
Hayırlı olsun. Hala mama sandalyesınde oturuyosa bravo. Ceylin mumkun değil ya nıye bu cocuk oturmuyor böyle seylere

en güzelini yapıyorsun..

Yok kız o kadar değil yav:) var yani gün görmedik yerlerimde yağlar etler;)

Back
X