Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol bacim size de gecmis olsn ilac falan verdin mi geceniz rahat gecer ins ilerlemez atesi ;/Bornum Allah kolaylık versin bacımmmmm.
Bugün oğluşumun ateşi var malesef. İlaç verdim ve üstünü de hafif tutuyorum ama hissettiriyo yine de kendini. Daha kötü olmasın iyileşsin inşallahhhhh
Herkese gunaydin..
Kahvaltidan sonra sahile indik. Hava serin ama istanbul yine guzelll![]()
destiny, yorumuna cok guldum yatuvalet egitimi varsa tulum pek kullanisli olmuyor belliki.. Sen polarli yada ici miflonlu bi pijama takimi alsan daha iyi olabilir. Ben de her gece cise kaldiriyorum bizimkini. Yoksa isimiz yas
![]()
hay masallahBenim yavrular iyi gibi bugün
Hastalık çok sürmedi Allahtan
Burunları tıkalıydı coldmix yerine mustela önerdi eczacı. %97 doğal içerikmiş nefesi açıyor.
Bütün gece rahat uyudular onun sayesinde mi bilmiyorum
ıkı ntane almak fena fıkır değil ha,bugun kurutacam dıye anam ağladı.yada bı kurutma makınası alayım.bi sonraki koca kavgasında alınacaklar listeme eklıyorumBusmai daha dün cold mix aldım bak bileydim mustela alırdım. Neyse gelecek kışa inşallahbebelerin iyi olmasına da sevindim :)
Canselcan kız süper olmuş misafir öncesi temizliğin denk gelmesi. Kereme ise üzüldüm. Ama şükür ki kocan yetişmiş. Benim şu ara yine benimkini vurasım var ya neyse.
Destinycim dün diyecektim Efeye bilerek almadım çünkü çişi taşıyo vs diye ki senin yorumunu okudum :) ben alınca iki tane almalıyım diye almadım valla. Benim salım boş ya o yüzden saymadım canikommmmmm.
Nfk hayat sana güzel kız. :) gez arkadaşım yakışır.
destinyy sende basardin mi tuvalet egitimini ne guzel ben de keske baslasaydim diyorum bebekle ckn zor.olacaga benziyo napicam bilmiyorum halletmis olsaydim cok iyi olucakti
ananrmizin gidisi konusunda size katiliyorum biraz daha kalabilseydi iyiydi ama ablamin bebegine bakiyor gider gitmez hemen onu devralicak ins arada haftasonlari gelicek bende bazen giderim bi sekilde gecer zaman ins
rezene falan versen canım,kabızlık mı var ya da gazdan mıGece uyudum gündüz perişan oldum
Mert zaten zorla emiyordu bugün hepten beter oldu
Emmedi göğüslerim çok ağrıdı
Ayakta dolaşırken biraz emiyor oturduğumda ağlıyor
Uykuya dalarken emiyor bi de
Onun dışında açlıktan ağlıyor ama bas bas bağırıyor emmiyor
Hergün ara ara yapıyordu bunu bugün hepten sapıttı
O kadar yoruyor ki beni emzirmek kabus oldu zaten zayıf
bıktım ya biberon da almıyor
Ciğere inmediyse niye ventolin verdi ki. Sulandırıp içirme yöntemi daha iyi gibi şu durumdaBusmaicim kolay gelsin canım ya. Destiny fikirleri vermiş sağolsun. Direnbusmaiiiiii.
Destinycim rafa bayıldım. Masalardan sade olan daha şık tabi de diğeri de tam çocuk odasına göre valla. Bence rafa ulaşmaları gerekmiyor :) ben kitaplarını şifonyerin alt çekmecesine koyuyorum. Kanguru fikrin de süpermişerkek çocukları fena oluyo kızımmmmmmmm :)
Arayı uzatma bu kadar hoşgeldin canımHerkese merhaba,
Uzun bi ara oldu farkındayım okuyorum genelde ama yazamıyorum 2 çocukla zor tabii. Cansel bu konuda takdirliksin maşallah. 4 aydır işe başladım onun da etkisi var tabii. Öğleye kadar çalışıyorum ama işten dönünce evdeki herkes çok mutlu. Babaanneleri görevi bana devrettiği için mutlu, hümeyra süt geldiği için, emine de oyun oynayacağı için
Destiny ve nfk masa sormuştu, emine 1,5 yaşındayken ikeanın düz masa ve sandalyesini almıştım. Sandalye de tehlikeli hareketler yaptığı için kaldırdım ama masa da gayet güzel aktiviteler yapıyoruz. Destiny eminenin odasında kitaplığımız var onun alt rafları tamamen ona ait. Düzenli bi şekilde oyuncakları ve kitapları var ama ben de raf şeklinde kitaplık yaptıracam okuma köşemize. Oda için düşündüklerin gayet ideal bence sade olması en güzeli fazla karışıklık çocukları yoruyor. Ben bi de parçalı yapbozlarını, meraklı minik kartlarını, hazırladığım aktiviteleri ayrı ayrı dosyaladım, hem ortalıkta karışıklık olmuyor hem de aradığımızı rahat rahat buluyoruz. Oyunumuz bitince de aynı şekilde kaldırıyoruz.
Çok daldan dala oldu ama bütün hasta kuzular iyileşsin anneleri daha fazla üzülmesin. Ha bu arada born ve busmai ilk aylar cidden çok zor ama sonra o kadar tatlı oluyorlar ki hümeyra ablasını gördüğü an gülmeye başlıyor, heyecanlanıyor. İnşallah sizde yakın zamanda feraha erersiniz.
Bi kaç resim ekleyip herkese iyi geceler diliyorum. Eki Görüntüle 1282991 Eki Görüntüle 1282991 Eki Görüntüle 1282993
Nasıl ya. Göz muaynesi hiç yaptırmadık biz de. Sorun görunmuyor.iyi insan lafın üstüne gelirmiş ben de senin kulaklarını çınlatacaktım humakus....şu göz muaynesini napıcaz ben daha benimkilere hiç yaptırmadım şüpheli bir durum da yok ama çocuk doktoru yaptır diyor..nasıl bakacaklar o aletlerle yaw![]()
Herkese merhaba,
Uzun bi ara oldu farkındayım okuyorum genelde ama yazamıyorum 2 çocukla zor tabii. Cansel bu konuda takdirliksin maşallah. 4 aydır işe başladım onun da etkisi var tabii. Öğleye kadar çalışıyorum ama işten dönünce evdeki herkes çok mutlu. Babaanneleri görevi bana devrettiği için mutlu, hümeyra süt geldiği için, emine de oyun oynayacağı için
Destiny ve nfk masa sormuştu, emine 1,5 yaşındayken ikeanın düz masa ve sandalyesini almıştım. Sandalye de tehlikeli hareketler yaptığı için kaldırdım ama masa da gayet güzel aktiviteler yapıyoruz. Destiny eminenin odasında kitaplığımız var onun alt rafları tamamen ona ait. Düzenli bi şekilde oyuncakları ve kitapları var ama ben de raf şeklinde kitaplık yaptıracam okuma köşemize. Oda için düşündüklerin gayet ideal bence sade olması en güzeli fazla karışıklık çocukları yoruyor. Ben bi de parçalı yapbozlarını, meraklı minik kartlarını, hazırladığım aktiviteleri ayrı ayrı dosyaladım, hem ortalıkta karışıklık olmuyor hem de aradığımızı rahat rahat buluyoruz. Oyunumuz bitince de aynı şekilde kaldırıyoruz.
Çok daldan dala oldu ama bütün hasta kuzular iyileşsin anneleri daha fazla üzülmesin. Ha bu arada born ve busmai ilk aylar cidden çok zor ama sonra o kadar tatlı oluyorlar ki hümeyra ablasını gördüğü an gülmeye başlıyor, heyecanlanıyor. İnşallah sizde yakın zamanda feraha erersiniz.
Bi kaç resim ekleyip herkese iyi geceler diliyorum. Eki Görüntüle 1282991 Eki Görüntüle 1282991 Eki Görüntüle 1282993
ben ilaçları hep aç karna veriyorum yoksa hep kusuyolaröksürük şuruplarını uykudan önce vermeyin dedi doktorum öksürtür ve uyutmaz diyor...akşam üstü veriyorum ben de...antibiyotiği atlama bence...çok geçmiş olsun..
Ciğere inmediyse niye ventolin verdi ki. Sulandırıp içirme yöntemi daha iyi gibi şu durumda
Ateş varsa enfeksiyon da vardır bi yerlerde. Antıbıyotik vermedimi
Rafları ben de beğeniyorum çok şirinler. Sade olan bize göre şık evet. Diğeri de daha bi cicili bicili
Arayı uzatma bu kadar hoşgeldin canım
Etkinlikleri dosyalama fikri güzelmiş
Sade bir oda zaten ceylinin odası. Bayagı sade :) bir baza yatak bir de gardrop var. Odasını daha işlevsel hale getirmek. Kendini ifade ettiği bir alan yaratmak. Fikirler için saolasın. Arayı uzatma yaz:)
Nasıl ya. Göz muaynesi hiç yaptırmadık biz de. Sorun görunmuyor.
Evde olman iyi tabi. Bugun ilaçlarını vermeye baslayınca daha da rahatlıcaktır inşallah canım. Kuzular sağlıklarına kavuşsun bir an önceÇok tatlı bi kıvırcık bu minik kuş yaaaaa. Maşallah :)
Ben de kutular alıyorum, herşeyi düzenli tutmaya çalışıyorum ama maşallah teyzesi ile oğlusu cenga gibi hallediyolar her yeri :)
Ama tok karna diyo şuruplardaöksürük şurubu aslında vermeyin de deniyo. Hani öksürsün ki atsın diye.
Peditus verdi bi de. Ama ben dün gece sadece ateş düşürücü verdim yüklenmiyim diye. Artık bugün başlıcam sulandırıp vermeye inşallah onu da. Gece kalktım saatimi kurup iki saatte bir. Sürekli üstünü örttüm ve ateşini ölçtüm. Çok şükür kötü bir durum olmadı. Sabah da keyifsiz de olsa kalktı ve hala sıcak vücudu, kafası. Neyseki bugün yarım gün evdeyim; kafam evde kalmayacak.
ne ev işi ya?! işim olmaz..Tembel topikcanlarrrrrr. İşiniz gücünüz ev işi![]()
enjektörü de oyuncak etti demek.sağol canım benimkiler iyileşti..başkaları anlatınca inanamadığım bişey oldu ventolin şurubu ömer kendi içiyor tadını sevdi yere yatıyor enjektörü ağzına koyup arkadan itiyor:) o sırada kızım evde saklanıyor..." ben iyileştim bana ilaç verme diyor." neyse gerçekten iyileştiler çok şükür
maşallah kız. sen olmasan halimiz yaman olacak. iyice salıcaz kendimizi..Dun derinnn temizliğe giriştim. camlari kadın silecek halılarida yikamaya gönderdim. tam temizligin sonunda eşimin arkadaşı aradı. ikindin onlar geldiler. temiz temiz pek iyi oldu
born Allah kkavuştursun. bi şekilde iki çocuklu hayata adapte olman lazım nekadar erken okadar iyi. Allah bi kolaylik veriyor.![]()
gece uyanan bebeği dilleyen baba, candır..pembis bizim dün gecemiz fenaydi. dün öğlen uyumayan kerem ikindi vakti uyuya kaldı. gece uykusuna yattı. gecede 2.30 da uyandı. Esim kalktı sağolsun. ben uyaninca da bir daha uyuyamama gibi bi sorunum var. gerçi kerem benide pek uyuttu sayılmaz ya neyse. Şimdi uyuyorlar.
hadi inş atlattınız.. geçmiş olsun..Benim yavrular iyi gibi bugün
Hastalık çok sürmedi Allahtan
Burunları tıkalıydı coldmix yerine mustela önerdi eczacı. %97 doğal içerikmiş nefesi açıyor.
Bütün gece rahat uyudular onun sayesinde mi bilmiyorum
geçmiş olsun bacım.. inş ilaçların etkisiyle ağırlaşmadan geçip gider..Bornum Allah kolaylık versin bacımmmmm.
Bugün oğluşumun ateşi var malesef. İlaç verdim ve üstünü de hafif tutuyorum ama hissettiriyo yine de kendini. Daha kötü olmasın iyileşsin inşallahhhhh
erkek çocuklar başka ya.. gerçekten kız olup erkek çocuk muadili yaramaz olan pek yoktur sanıyorum.kahvaltıya gıttık sabah.4-5 tane erkek cocugu farklı yaşlarda.bir tek ceylin var kız olarak.bı daha ceylın hakkında yaramaz sıfatını kullanmıcam. anam o neydı öyle kafamız şişti.patır kutur bağırış çağırış.bı tane 3 yasında olan vardı aralarında zırt pırt gelip ceyline vuruyodu.bi asabım bozuldu.annesı uyarıyor ama ne fayda.annenin durumu da cok kötü.mahcup.yanı kadının morali bozulmasın dıye bı sustum ıkı sustum ama bızımkı köteği yıyor.çocuğa en son bi bağırdım o oldu bı daha yapmadı.aslında ceylının kendını savunabılmesı acısından böyle davranmamam gerek .amaaan çok zor be bu işler.anamısın köpekmisin ah ana yüreği işte
polarla rahat edemez yaffyine de üşür dıye düşünüyorum.uyuyanın uzerıne kar yağar derler bızım buralarda.uyku tulumunu soyup gıydırmeye razıyım.aslında gece çişine daha cabuk alıştı.aynı performans gunduz pek yok.çişi olunca uyanıyor
hay masallah
mustela aklımda olsun
ıkı ntane almak fena fıkır değil ha,bugun kurutacam dıye anam ağladı.yada bı kurutma makınası alayım.bi sonraki koca kavgasında alınacaklar listeme eklıyorum
oyy canım ya,neyse dönülecek yerlere gitsinler yeterki.yıne gelir inşallah
tuvalet eğitimi yüzde yuz başarılı olduğunu söyleyemem canım.gunduzleri kaçırıyor.eserse söylüyor.oyuna dalarsa foşş dıye koyverıyor:)
gaz problemi mi? bi derdi olmasa o denli ağlamaz yavrum.Gece uyudum gündüz perişan oldum
Mert zaten zorla emiyordu bugün hepten beter oldu
Emmedi göğüslerim çok ağrıdı
Ayakta dolaşırken biraz emiyor oturduğumda ağlıyor
Uykuya dalarken emiyor bi de
Onun dışında açlıktan ağlıyor ama bas bas bağırıyor emmiyor
Hergün ara ara yapıyordu bunu bugün hepten sapıttı
O kadar yoruyor ki beni emzirmek kabus oldu zaten zayıf
bıktım ya biberon da almıyor
raflar çok şirinnn..ceylini odasında ufak tefek değişiklikelr yapmaya karar verdım.bı tane kanguru dikcem taslağı hazır.yani inşallah dikcem dıyım.kitaplarını yapbozlarını defterlerını kartonlarını elısı kağıtlarını koyabılecegım bır kanguru.duvara monte.onun rahatça alabıleceği seviyede.özellıkle kıtaplarını,istediği zaman alıp baksın dıye.bir de çalışma masası almayı düşünüyorum.
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cocuk-ders-calisma-masasi-iki-sandalyeli-126602813
böyle desenlimi alsam,ya da
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/ikea-latt-cocuk-oyun-masasi-2-sandalye-set-cam-126182184
böyle düz mü alsam.benım gönlümden gecen düz ama desenlısı daha mı eğlenceli olur ceylın ıcın acaba
duvara iki tane raf almayı düşünüyorum ama ne koyacağımı bılmıyorum.yıne onun uzanabılecegı sekılde monte ettırıyım dıyorum.kalem ,boya ıvır zıvır koyarım dıye duşundum ama fıkır bekliyorum.düşündüğüm raf bu.ama oda küçük olduğundan yatağın ceylinin ineceği yönünündeki duvara monte ettircem.acaba gece düşer falan düşerken de kafayı mafayı vururmu ki
http://www.koctas.com.tr/product/Cicek-Figurlu-Dekoratif-Raf/6851-11869/&utm_source=onlineinsert
yatağın olduğu duvar boş.oraya cok fazla raf turu bır sey düşünmüyorum.malum deprem bölgesi.ama bı mantar pano alıyımmı sizce.etkınlıklerını sergilediğim ya da fotolarını koyduğumuz bır pantar pano
bir de oyuncak sepetine ihtiyacımız var.onunla ilgili bi fikrim yok yine.fikirlerinize açığım.çocugumun oyuncakları çamaşır sepetindeydio da kırıldı tabanı
yanı kırılmasa almayı dusunmuyodum ama kırıldı ne yazıkki.bir de odamız küçük 12 metrekare hemen hemen.duvara asmalı bir şey olsa ıyı olur aslında.dolap yatak ve masadan sonra ortada alan kalsın ıstıyorum.
bir tane pamuk yer döşeği var.ortada duruyor.annem gelinceo yatıyorç.ilerleyen zamanlarda yanı seneye yatağın boyutlarını küçülttürüp okuma köşesi gibi bir köşe düşünüyorum.
benım aklıma gelenler bunlar canlarım,fakatfikirlerinize açığım,odasında şu da olsun derseniz söyleyin
nerdesin kaçaaak?!Herkese merhaba,
ben de hiç bilmiyorum. hani biraz daha büyük olsalar, kendilerini ifade edebilirler de..iyi insan lafın üstüne gelirmiş ben de senin kulaklarını çınlatacaktım humakus....şu göz muaynesini napıcaz ben daha benimkilere hiç yaptırmadım şüpheli bir durum da yok ama çocuk doktoru yaptır diyor..nasıl bakacaklar o aletlerle yaw![]()
aslında kitapları almak yerine, aramızda çevirebiliriz. okuduğumuzu başkasına kargolarız..Aynı resim iki kez olmuş kusura bakmayın.ha bu arada Eaglee okuduğun iki yaşındaki çocuğunuz büyürken kitabını ben uzun zamandır arıyorum ama internet satışı yok sen nerden buldun acaba?
cenga mııı?Çok tatlı bi kıvırcık bu minik kuş yaaaaa. Maşallah :)
Ben de kutular alıyorum, herşeyi düzenli tutmaya çalışıyorum ama maşallah teyzesi ile oğlusu cenga gibi hallediyolar her yeri :)
Ama tok karna diyo şuruplardaöksürük şurubu aslında vermeyin de deniyo. Hani öksürsün ki atsın diye.
Peditus verdi bi de. Ama ben dün gece sadece ateş düşürücü verdim yüklenmiyim diye. Artık bugün başlıcam sulandırıp vermeye inşallah onu da. Gece kalktım saatimi kurup iki saatte bir. Sürekli üstünü örttüm ve ateşini ölçtüm. Çok şükür kötü bir durum olmadı. Sabah da keyifsiz de olsa kalktı ve hala sıcak vücudu, kafası. Neyseki bugün yarım gün evdeyim; kafam evde kalmayacak.
Allah iyiliğini versin e miii?!Kayınvalidem bi eşofman takımı almıştı ceyline. Mavili beyazlı. Ben akıllı onu 60 ta yıkayınca ve bi gece deterjanlı suda bekletince maviler beyazları boyadıydı. Sonra aldıgı yere verdi kv aldıgı yerde bunu 60 damı yıkamış diye sormuş. Kv de salakmı okadar 60 ta yıkasın demiş:) neyse biz bunu firmaya gönderelim onlar anlarlar demiş. Neyse firmadan gelmiş tabi 60 da yıkadıgım anlaşılmış:)adam kv deme senin gelin bunu dudukluyemi attı hata sizde teyze demiiş:) kav de cazgır ya burda cıngar cıkarırım yenisini vermezsen ben bi sürü para saydım demiş:) adam yenisini verdi:)
Sabah sabah aklıma geldi guldum de siz de gulun istedim:)