Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biz de bu yorumu, klibi ve türküyü bunlardan diliyoruz oğluşla :D oh oh modu :)
Oh oh sefanız olsun :KK28:
geçen gün sinemada 'birleşen gönüller'e gittim. son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmiydi..
o aşk hikayesine takılıp kaldım.
hani felsefesi başka falan diye düşünür de sinemaya gitmezseniz
-ki bence büyük kayıp olur- mutlaka tv ye, internete düşünce izleyin, bu söylediğimi hatırlarsınız.
teknik anlamda kamera açıları, çekimleri özellikle savaş sahneleri falan çok etkileyiciydi..
müzikler hakeza.. zaten filmi gösteren onlar..
amerikan filmlerinden aşağı kalmaz, bizim bu kadar iyi iş yapabileceğimizi düşünmezdim.
eşim övünce abartıyorsun demiştim ama sinemadan çıkınca acayip oldum yani.. iyiki bolca mendil almışım yanıma.
şahsım adına tek eleştirim; bir iki bölümde fazla duygusallık var, onlar da kusur olsun :)

not: eşimi 5,5 senedir tanıyorum. beraber çok film izledik.
ben çoğusunda salya sümük olurum da onun ilk kez ağladığını gördüm.

Tam da sinemaya gidip ağlama modumdayım,
Tez izlene o vakit :KK61:
Başroldeki kız da çok sevimli, küçük kadınlar dizisinden hatırladım , çok severdim (;
Eşimle en son neşeli ayaklara bir de şirinlere gitmiştik,onu hatırladım :confused:
canımm özelden mesaj göndercem sana söylemek istediğim birşey var. sanada güzel bir gün diliyorum.
Sağolasın canım ,
Merak ettim yaz hemencik :cool:
hadi nöbeti sana devrediyorum. ben işlere girişeyim.. :KK15:
:KK48:
Kolay gelsin canım :KK54:

Ben geldim herkes gitmiş
Sabah merti doktora götürdüm
1 hafta sonra gel kilo alımına bakalım dedi ona göre tahlil isteyecek
Ama belli yani zayıf 4 aylık 6200 gr.
boyu iyi 66 cm
Ek gıdaya başlamak istiyorum ama yiyeceğinden şüpheliyim yutmuyor tükürüyor ne zor işmiş.. Yoruldum ya

Neyse işte sağlık olsun

Buluşma yorumlarına çok güldüm hahha
Nfk pembiş ecrinn pamukhelva
Kızın evi anadoluda ama bizim ev avrupada. Kızın evine nişana gidicez cumartesi. Sonra tekrar karşıya geçmeyiz ki..
Cumartesi belki buluşabiliriz öğle vakitleri.. Arabayla gelmeyi düşünüyoruz yani avrupaya geçmeden olabilir belki.

Geçen sefer zar zor kardeşim yetiştirmişti beni buluşmaya :) çok zor oluyor başakşehirden gelmek yoksa.

yok yoook, bende de var bi dengesizlik.

evi bi su silip süpüreyim dedim, iş çığrından çıktı.
posta posta çamaşırlar sıra beklerken koltuk örtüleri ve perdeleri makinaya attım.
ev aldı başını gidiyor. ben de
bu havada camları siliyorum:KK45: bi de akşama balık yapıcaz.. :confused:

Selam kızlar kocam bugun izinli evde yani. Ceylinle markete diye cıktılar 2 dk sonra gerı dödüler aha kesin işedi dedim. Meğer bizimki suya düşmüş:) üstünü değiştirip tekrar gönderdim. Baba kız market alışverişindeler:)
Dip boyası canım.
Önce uyu sonra gez, dolaş.

Uyku candır can.Maşallah kuzuma.
Evet, bugün evdeyim.
Hadi dinlen guzel guzel:) inşallah uyuyabilmişsindir bugun
gunaydinlarr..okuyorum aralarda ama yazmaya baslayinca bisey ckiyor birakiyorum..herkesler iyidir umarim..umarim madencilerden bugun guzel haberlerini aliriz ya..
biz de bugun keremin 2ayini dolduruyoryz..hamdolsun yok bi skinti..gazimiz var ama masaj yagimiz isini goruyor..bende rezene anason cayi icince bugunki gibi sirtimiza kadar kakisimizi yapiyoruz:)born cum nasil gidiyor zumracikla gunler..ayni seyleri yasiyoruz..bizimde abimiz salincak keyfi yapmak istiyor ama fazla uzatmiyor neyseki
Hay masallah. Hıc sırtına cıkan kaka görmedim ben çunku yemiyoki:)
herkese günaydın.. hayırlı huzurlu bi gün olsun inş..

eşim sen kalkma ben bi şeyler atıştırıp giderim dedi. gönlümdeki yerini sağlamlaştırdı :KK48:
ayşecikle 9a kadar uyumuşuz, şimdi deli bi kahvaltı yaptık. öyleki nefes alacak yerim yok:KK53:

bugün evi sil süpür yapıcam inş. yıkanacak çamaşırlar var da bakalım nasıl kuruyacaklar..

busmai, seni strese sokmak istemiyoruz ama bak sen sebep olmazsan, bu grubu toplanacağı yok anacağım.:KK45:
her şey topiğin bekası için, ahahahahahahah:KK48:
Buluşalııııııım. Tenhalarda menhalarda:)
Ama bu pazarmı. Oruc tutacaktım. Olmazsa pzts salı tutarımmuharrem 10 11
babamın bahçesinden biber aldım. turşu koymak istiyorum da..
annem biberleri iğneyle del dedi. siz nasıl yapıyorsunuz?
bir de küçük kavanozlardan ziyade 3-4 kg lık bi plastik bidon gibi bi şey var, ona kursam olur mu?
ben ilk kez denicem, murdar olmasın malzeme :eek:
Ben de kurdum. Annemin bahçesindeki biberlerden. 2,5 3 kglik pilastik bidona. Annem söyledi ben yaptım. İlk defa kurdum güzel oldu. Biberleri bıçakla çizdirdi annem. Gövdesinden 3cm kadar. Sonra bi baş sarımsagı soydum. Ama senin biberin daha fazla sanırım 2-3 bas soyabilirsin sarımsagın zararı olmaz dedi annem. Biberleri sarımsakları bidona teptim. Üstüne tuz. Kalın tuz yoktu ince tuzda olur dedi. Sonra üstüne. Ya kaynamış sogumuş su yada dinlenmiş su koydurdu. Tamamen biberlerin üstünü kapatacak su. Tuzuna bak. Yemek tuzundan biraz daha fazla olacak. Agzını kapatıp 3-4 gun takip et. İlk zaman suyu tasıyor altına bi tabak koy. Sonraki gunlerde takip et ara ara. Üsttekiler suya gömülmemiş olabilir. Üstünden bastırıp suyun içine göm. Ha bu arada limon dilimi kereviz yapragı da atabilirsin
Karşıda mı anadoluda mı olcak nişan. Ay uyuz busmai hiç açıklama yapmıyo ne dinir dimi :p

Kuafördeyim ve nev çalıyor; sükutu hayal. Yüksek sesle söyleyesim var güzel sesimle :)
Oy severim nevi
geçen gün sinemada 'birleşen gönüller'e gittim. son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmiydi..
o aşk hikayesine takılıp kaldım.
hani felsefesi başka falan diye düşünür de sinemaya gitmezseniz
-ki bence büyük kayıp olur- mutlaka tv ye, internete düşünce izleyin, bu söylediğimi hatırlarsınız.
teknik anlamda kamera açıları, çekimleri özellikle savaş sahneleri falan çok etkileyiciydi..
müzikler hakeza.. zaten filmi gösteren onlar..
amerikan filmlerinden aşağı kalmaz, bizim bu kadar iyi iş yapabileceğimizi düşünmezdim.
eşim övünce abartıyorsun demiştim ama sinemadan çıkınca acayip oldum yani.. iyiki bolca mendil almışım yanıma.
şahsım adına tek eleştirim; bir iki bölümde fazla duygusallık var, onlar da kusur olsun :)

not: eşimi 5,5 senedir tanıyorum. beraber çok film izledik.
ben çoğusunda salya sümük olurum da onun ilk kez ağladığını gördüm.
Biz de gidek kocamla bari
Ben geldim herkes gitmiş
boyu iyi 66 cm
Ek gıdaya başlamak istiyorum ama yiyeceğinden şüpheliyim yutmuyor tükürüyor ne zor işmiş.. Yoruldum ya

Neyse işte sağlık olsun

Kızın evi anadoluda ama bizim ev avrupada. Kızın evine nişana gidicez cumartesi. Sonra tekrar karşıya geçmeyiz ki..
Cumartesi belki buluşabiliriz öğle vakitleri.. Arabayla gelmeyi düşünüyoruz yani avrupaya geçmeden olabilir belki.

Geçen sefer zar zor kardeşim yetiştirmişti beni buluşmaya :) çok zor oluyor başakşehirden gelmek yoksa.
Ay heycanlandım. Buluşak beaaa

Ben geldim herkes gitmiş
boyu iyi 66 cm

Neyse işte sağlık olsun

hah işte ne güzel.. şeker portakalı, cansel, destiny, ben buradayız. pembişin görümce de bu yakada.
born ve pamuk helva karşıda. (belkim eaglee de gelir annesine :rolleyes:, cansel de çocukları annesine bırakacak)
ulaşım kolaylığı açısından kadıköy, üsküdar ya da eminönü, beşiktaş tarafında buluşabiliriz..

ay neyse, sen he de de, bu orta yolunu buluruz evellallah :)

mertin kilosu erkek bebekler için nasıl bilemiyorum ama boyunun maşallahı var..
66 cm pek uzun, abisi gibi olacak demek.. :nazar::KK46:

Buluşalııııııım. Tenhalarda menhalarda:)
Ama bu pazarmı. Oruc tutacaktım. Olmazsa pzts salı tutarımmuharrem 10 11

Ben de kurdum. Annemin bahçesindeki biberlerden. 2,5 3 kglik pilastik bidona. Annem söyledi ben yaptım. İlk defa kurdum güzel oldu. Biberleri bıçakla çizdirdi annem. Gövdesinden 3cm kadar. Sonra bi baş sarımsagı soydum. Ama senin biberin daha fazla sanırım 2-3 bas soyabilirsin sarımsagın zararı olmaz dedi annem. Biberleri sarımsakları bidona teptim. Üstüne tuz. Kalın tuz yoktu ince tuzda olur dedi. Sonra üstüne. Ya kaynamış sogumuş su yada dinlenmiş su koydurdu. Tamamen biberlerin üstünü kapatacak su. Tuzuna bak. Yemek tuzundan biraz daha fazla olacak. Agzını kapatıp 3-4 gun takip et. İlk zaman suyu tasıyor altına bi tabak koy. Sonraki gunlerde takip et ara ara. Üsttekiler suya gömülmemiş olabilir. Üstünden bastırıp suyun içine göm. Ha bu arada limon dilimi kereviz yapragı da atabilirsin

Oy severim nevi

Biz de gidek kocamla bari

Ay heycanlandım. Buluşak beaaa
yok bacım, busmailerin nişan kasım sonu gibi galiba. en iyi ihtimalle birkaç hafta sonrasından bahsediyoruz yani.. :)

benim biber de 3 kg falandı. ilk kez yapacağım için daha fazlasını gözüm kesmedi.
2 baş sarımsak kullandım. biberleri 4-5 yerinden iğneyle deldim.
(iş bitip ortalığı toplarken iğneyi bulamadım :eek: inş bi zeval olmaz)
turşu suyunun ölçüsünü de geçen tv de sahrap sosyal verdi. ona göre yaptım.
1 litre suya, 1 bardak sirke (keskin tat istiyorsan üzüm, hafif bi tat istiyorsan elma sirkesi, ben ikisinden de koydum)
ve iki kaşık salamura tuzu.. aralara çabuk mayalanması için nohut attım. limon koyacaktım ama evde yoktu.
plastik bir bidona kurdum. tam da dolmadı,
üstü boş kaldı. biberler suyun üstüne çıkıp sararmasın diye
üstüne ağırlık koyup bastırdım iyice, öyle kapattım kapağı. demek siz hiç sirke koymuyorsunuz.
nette birkaç video izledim, onlarda da tuz yok saf sirke ile kuruyorlar. bunların hepsi tecrübe tabi.
bakalım benimki nasıl olacak.. ona göre bundan sonra tarifi değiştirir denerim,
olmazsa da hiç bulaşmam hazır alırım. :KK45:

inş filme gider, beğenirsiniz :KK51:

Son düzenleme:
kizlar yazilanlari okuyup bir turlu yazamiyorum ikisi de ayni anda uyumasi denkgelmisken yaziyim dedim biri uyanir her an ..oncelikle destekleriniz icin cok tsk ederim zamanla rayina oturacagina dair inancim artti gercekten ins su kirk olayi da bi ciksa havalarda bi garip herkes de cikma diyo.hos ciksam da iki bebekle nereye gitcem.annem haftasonlari gelcekmis belli bir sure hic degilse onla gorusmek iyi.gelicek saolsun esim de cok destek.oluyo zamanla asilcak ins bu surec bulusma konusuluyo yine tam tarih.ne zaman ben de gelmeyi coj isterim ama tam anlamadm karsidami.olucak bu tarafta mi olayi tam.cozemedim.bi de.pembia de mi.geliyo ben uykusuzluktan sacmaliyomuyum :))

Evde temizlik vardı. Biz de kızımla kendimizi avm'ye attık. Bir de balık aldık, sürekli balık sayıklayan bıdığıma.
Güle güle oynasın minik kuş :)

Bornum ben de gelmeyi planlıyorum bu buluşmaya inşallah. Ama şimdiden eşimi işleme çalışmalarındayım yani :)

Busmai valla nişanın olduğu gün acaip hengame oluyor. Sanmıyorum ki buluşabilelim. Yani bi de sende iki minik tospağa var. Düşün bende bi tane varken canım çıkmıştı. O yüzdennnnnn şöyle bişi olabilir; biz karşıya geliriz olmaz mı pazar günü??

Evde temizlik vardı. Biz de kızımla kendimizi avm'ye attık. Bir de balık aldık, sürekli balık sayıklayan bıdığıma.
ohh sefanız olsun.. ne güzel yaptınız.. bizimki de balık delisi, babasının da etkisi var tabi.
geçen akşam petshopa gidip akvaryum malzemeleri baktık.
ben küçük bi fanus içine iki tane japon balığı yeter diyorum.
ama eşim orta ölçekli bi bi akvaryum kurayım diyor.
güya ayşeciğe yapıyor ama, aslında kendine yapacak :p
onun da malzemesi ayrı dert, bakımı ayrı dert. hoş bunlar beni ilgilendirmiyor ama
taşınırken zorluk olacak işte..

ecrin, taşınmamız aralığı bulur diyorlar, henüz net bi şey yok.. bekliyoruz..

Bornum ben de gelmeyi planlıyorum bu buluşmaya inşallah. Ama şimdiden eşimi işleme çalışmalarındayım yani :)

Busmai valla nişanın olduğu gün acaip hengame oluyor. Sanmıyorum ki buluşabilelim. Yani bi de sende iki minik tospağa var. Düşün bende bi tane varken canım çıkmıştı. O yüzdennnnnn şöyle bişi olabilir; biz karşıya geliriz olmaz mı pazar günü??
bu daha iyi bi seçenek galiba. borna da kolaylık olur. ben her türlüsüne varım dostuuum!:cool:

kizlar yazilanlari okuyup bir turlu yazamiyorum ikisi de ayni anda uyumasi denkgelmisken yaziyim dedim biri uyanir her an ..oncelikle destekleriniz icin cok tsk ederim zamanla rayina oturacagina dair inancim artti gercekten ins su kirk olayi da bi ciksa havalarda bi garip herkes de cikma diyo.hos ciksam da iki bebekle nereye gitcem.annem haftasonlari gelcekmis belli bir sure hic degilse onla gorusmek iyi.gelicek saolsun esim de cok destek.oluyo zamanla asilcak ins bu surec bulusma konusuluyo yine tam tarih.ne zaman ben de gelmeyi coj isterim ama tam anlamadm karsidami.olucak bu tarafta mi olayi tam.cozemedim.bi de.pembia de mi.geliyo ben uykusuzluktan sacmaliyomuyum :))
eşin elinden geldiğince yardım ediyorsa ne güzel.. sonuçta babaanne anneanne kısa vadede yardımcı..
havalar pek iyi değil ama, bence yine de bi yerlere çıkabilirsiniz. senin de havan değişir.

hee bide vizyondaki tum filmlere bende gitmek istiyorummm :KK43:(
vizyonda şuan neredeyse hiiiç film yok diyebilirim. yani iyi film. bi cem yılmazın pek yakında sı var.
o da cazip gelmiyor.. bi şey kaçırmıyorsun yani.. akşam yasiri babaanneye bırakıp 1-2 saatliğine
falan avm ya da
bi arkadaş ziyareti yapabilirsiniz.. :)

born annenin hafta sonları gelmesi ne büyük nimet. bebegi emzirip yakın yerlere yemeğe bile çıkabilirsiniz.

evet yeterki gün ayarlansin. ortak bir nokta bulunur. ben her iki yakayada uyarım inşallah.

ohh sefanız olsun.. ne güzel yaptınız.. bizimki de balık delisi, babasının da etkisi var tabi.
geçen akşam petshopa gidip akvaryum malzemeleri baktık.
ben küçük bi fanus içine iki tane japon balığı yeter diyorum.
ama eşim orta ölçekli bi bi akvaryum kurayım diyor.
güya ayşeciğe yapıyor ama, aslında kendine yapacak :p
onun da malzemesi ayrı dert, bakımı ayrı dert. hoş bunlar beni ilgilendirmiyor ama
taşınırken zorluk olacak işte..

ecrin, taşınmamız aralığı bulur diyorlar, henüz net bi şey yok.. bekliyoruz..

bu daha iyi bi seçenek galiba. borna da kolaylık olur. ben her türlüsüne varım dostuuum!:cool:
Ben de küçük bir akvaryumla iki japon balığı aldık. Bizde de eşim büyük akvaryum istiyor ama bunlar yeterli.

cok sevindimmm muthis bi bulusma olucak o zmn yuppii
eşin elinden geldiğince yardım ediyorsa ne güzel.. sonuçta babaanne anneanne kısa vadede yardımcı..
havalar pek iyi değil ama, bence yine de bi yerlere çıkabilirsiniz. senin de havan değişir.

vizyonda şuan neredeyse hiiiç film yok diyebilirim. yani iyi film. bi cem yılmazın pek yakında sı var.
o da cazip gelmiyor.. bi şey kaçırmıyorsun yani.. akşam yasiri babaanneye bırakıp 1-2 saatliğine
falan avm ya da
bi arkadaş ziyareti yapabilirsiniz.. :)
aa tvde cahan irmagin yeni.bi filmi var diye izlemistim yanlis mi anladim olsun srnin ovdugun filme gitsem o.zaman :/
zumra inanilmaz sık emiyo su asamada birakmak mumkun gozukmuyo belki bi kac zaman sonra ins :(
born annenin hafta sonları gelmesi ne büyük nimet. bebegi emzirip yakın yerlere yemeğe bile çıkabilirsiniz.
ewt bende cok sevindm yarin geliyorum deyince hafta ici cok.bunaliyorum bari haftasonu rahatliyim
bu arada ilbilgecim baliklarinizi gule gule buyutun :))
ben evcil hayvan bekarken cok besledim balik kus ama olduklerinde cok etkileniyodum o yuzden ins cocuklar cok tutturmaz da almam psikoljim bozuluyo :))
bulusmanin tarihi ne zaman busmaaii yani nisan tarihii

Back
X