Önce ikiz sonra üçüz yardım

Rabbim vermiş yardımda eder inşaAllah
Eğer sonlandırırsanz durumunuz daha kötü olacak belki bilemezsinz pişman olursunz bence

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bi tanıdığımın beşiz olmuştu. O da sonlandırmayı düşündü iyi ki de sonlandırmamış tek tek karnın da bebeklerin kalbi durdu sadece son aya 2 bebek kaldı.

Nerden gelsim bu topige bilmiyorum ama bu makaleyi nasil okudum inan bilmiyorum rabbim sizi sinavdan gecirmis ama cok sukur 3tane evlat nasip etmis rabbim size bagislasin o kadar dikkatle okudum ki icim parçalandığı anlar vardi ama cok da sevindim mucizelerine kavusman cokkk masum degerli bi insansinz annelik duygusunu o kadar kalpten hissettirdiniz ki rabbim bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanip tutusan herkese de nasip etsin

Benim de 9. haftam bitti. benim tek sıkıntım 2 kese de 3 çocuk olması. İkizler tek kesenin içinde biri geriden geliyor.

.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle

ay şok oldum şok şok şok
gözlerim doldu bir an hüngür hüngür ağlıycaktım hem de işte zor tuttum kendimi
neyse ki hikayenin sonu mutlu bitiyor

Suan 2 yaslarina gircekler.. valla biz cok kisa bi surede ogrendik hafta olarak.tam.hatirlamiyorum tabi klomen kullandim ben.biri tek yumurta ikizi foto da belli.oluyodur dieri ayri bi kesedeydi
Ya esmer hatun beni ağlattın...
Maşallah barekallah ne minnoş ne tatlı küçük adamlarİyiki gelmişler hoşgelmişler çok çok geçmiş olsun yaşadığın tüm sıkıntılar için.. Sağlıkla büyüsünler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah, annelerine babalarına bütün kötülükleri unuttursunlar Rabbim banada nasip etsin inşallah, benimde kaybımın yeri dolsun 2-3-4 ben varım her türlü

Ahh canm benim allah razi olsun senden sizden hepinizden hic kimseyi evlat acisi yasamatmasin kayiplar cok zor cunku..evlat insann bel kemigi gibi.. kirildimi daha da dogrultamazsin kimseyi evladiyla ,yokluguyla imtihan etmesin insallah sanada rabbim.hayirli bi gun bi zaman vermistir tez zamanda insallah

En ince ayrintisina kadar yazmamin sebebi zaten bu.. hepimiz hayatin bi yerinden tutunup imtihanimizi zayi etmeye calisiyoruz allah nasip.ederse tabi.. inanin sizi uzmek ve kirmak incitmek degil amacim. ama bi an içinizden isyan gecerde rabbimin gonlune guc gitmesin diye yazdim .. belki siznde imtihaniniz bu sabredin hayirlara vesile cikacak.insllah

Cok guzelll masallah rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Bu sitede 4 uz hamile kalan biri vardi tup bebekti... Ve asiri mutluydu gebeliginin sonlarina dogru dikis atildi vs. Biraz sikintili oluyor ama cekilen sıkıntiya degiyor. Tup bebek yaptirmis biri olarak bebek yolu gozlemenin zorlugunu stresini siz iyi bilirsiniz. Ne mutlu size ki gordugunuz tedaviden verimli bir sonuc almissiniz. Calisip calisamayacaginizi paraya ihtiyaciniz oldugunu tup bebege baslamadan once bilmiyor muydunuz? Yada ikiz bebek isterken? Bir tane fazla bebek tum bu dururmlari etkilemez. Bence aldirmayin eger aldirirsaniz tum cekilen sıkıntılat cope gitmeyecek mi? Birdahaki tup bebekte tutacaginin garantisi var mi? Kalan omrunuzu yanlis tercihinize aglayarak gecirebilirsiniz ihtimalleri goz onunde bulundurun ve ilk degilsiniz bunun yapilamiycak bisey olmadigini hatirlatin kendinize

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
Cnm hikayeni sonuna kadar okudum tebrik ediyorum seni..yavruların çok tatlı darısı başımıza maşallah evlatlarına Rabbim hayırlı uzun ömürler versin

Aynn canim asla isyan etmedim allah takdiridir deim hep bi dusugum oldu nasip degilmis dedim nasipte ne varsa o yaşanıyor ben rabbimin sinavini bana evlatla verdiğini düşünüyorum siniyor isyan edermi diye rabbim oyle ana getirmesin insallah asla kirilmam dogru olani soyluyorsun bitanm

Rabbimin gönlü cok bol hic uzme kendini vardir bi zamani sükür dua tevekkül gerisi Allahta zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…