Önce ikiz sonra üçüz yardım

Çok merak ediyorum yazdıklarımı nerenizle okuyorsunuz !!! Defalarca kez mesajlarimda belirttiğim. Zaten bir bebeğin canına asla kiyamayacagim. Sağlıklı bir gelişim olursa elbette kabullenmek dışında bir seçenek yok. Ben sadece bu sürecin zorluguna dikkat çekmek istiyorum. Tek bir ifadem de bile bebekleri aldiracagima dair bir cümle kurmadım. Ama sizler, bir sayfa kitap açıp okumayan sizler, sadece eleştirmeye ve hep kötü tarafına bakmaya odaklanan sizler , okuduğunu anlamayan sizler!! İnatla bebekleri aldiracagim noktasina odaklaniyorsunuz!!!! Ortada tıbbi bir durum var. Üçünü de kaybetmemiz gibi bir durum var. Gittiğim dokotrlar bölgenin en iyi doktorları. Takip eden hekimlere neye karar verecekse buna açığız. Lütfen azıcık empati kurun. Allah size üç değil 5 çocuk versin !! Çok mutlu olun inşallah... Bu sizin için en büyük dilegimdir.

Merhaba herkese.

Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun

Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?

bu sizin yazınız kitap okumayı geçin siz kendi yazınızı itinayla bir okuyun ondan sonra yorumlara cevap verin...Yorumların geneli benimkine benziyor demek ben de değil sizin yazınızda siz de sıkıntı var.Madem eleştiriye açık değilsiniz o zaman buraya yazmayacaksın kardeşim.Ne biliyorsan onu yapacaksın...

Yazmadan edemedim pintu33 önce sakin ol Allah doğru yolu senin için çizecektir sen Allah'a dua et sağlık nedeniyle gerekli görürse görüştüğün doktorlar bazen uymak gerekir sen alanında iyi birkaç doktorla görüş karar vermeden ve unutma üç can taşıyorsun sorumluluğun üçüne de Allah büyük bir sınav çıkarmış karşına metanetli ol birçok doğum yapan anne de var üçüz unutma dağına göre kar. gücüm yok demissin maddi zor anlarım fakat manevi o gücü bulacaksın üçüde dünyaya gelirse evlat bal evlat can gülüşleri yetiyor 69 günlük ikizlerim benimde. zor mu zor ama bazen çok daha zor tek bebeklerde oluyor bin şükür Allah yardımcın olsun canım.
Zaten çok büyük soktayim demiş bu yazıyı yazarken lütfen sağlıksal sonuç zorunlu alma da olabilir Allahın takdiri bilemezsiniz diğer iki bebeğin ve annenin canı da söz konusu. sözlü tartışmaya da lüzum yok zor bir durum kimse başına gelmeden anlayamaz her örnek iyi de sonuçlanmıyor. üçüzlere ilerde birşey olursa hepsini kaybederse keşke öyle mi yapsaydım demez mi insan. Allah bu sınavı çıkarmış arkadaşa bazen çok büyük konuşmamalı bir bakarsın sana da yaşatır aynını. anlayalım çaresiz korkmuş bocalayan bir anne adayı var karşımızda. acımasızca sen kimsin ki aldıracak cana kıyacak denmemeli öyle değil mi. ya kurtarmak için feda etmek gerekirse sağlık için şart olursa o zaman ne diyeceksiniz bu anneye teselli için.

Çalışıyorum ve iş hayatımı bırakmayı hiç istemiyorum ama nasıl olacak. Paramız yok. Çalışmak zorundayım. Daha yeni terfi ve zam almıştım. Düşündükce kalbim daralıyor.
Allah her çocuğun rizkini verir emin olun ne terfi ne çalışma hayatını istemek evlat kokusunun yanında bunlwr hiçbir şey . Yarım saat gormesen özleyeceğin bir varlık emnaet gönderiyi rabbim size elbette ki zorlanırsınız bakmyaa anneniz falan gelir olmaz mı

Hayir olur insallah rabbim yureginizi ferahlatacal.haberler nasip etsin
Çocuklarınız cok tatli masallah.. Pekte güzel giyinmişler Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün cok şanslısınız 3uz annesi olmakta başkadır

Kiyamam ya.. Rabbim hepinize saglik mutluluk versin insallah masallah size

Hikayenizi aglayarak okudum bir nevı benzer seyleri yasamışız acaba sonumuz da benzer mi ben de 28 yasındayım ilk 1 yıl korunduk sonra bebek istedik ama 18 ayıma kadar hamıle kalamadım sonra 18 ayımda hamıle kaldım ama 7 haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum oyle agladım ki Allahım boyle bir acı var mı boyle bır imtihan var mı dedim kendı kendıme aslında daha beteri beni beklıyormuş haberim yokmuş kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama hep korktum ya onu da kaybedersem diye ama oğlum Berat Aydın'ım tutunmuştu bana 37+3 e kadar sorunsuz geldık sonra 14 mart 2020 de o gun oğlum cok sakındı sonra 3 saat boyunca ne yaptıysam hareket etmedi ve doktoruma mesaj attım gittim doktorum ultrasonda baktı ve maalesef diyebildi oğlum cennet kusu olmuştu beni bırakıp gitmişti oyle canım yanıyor kı su an oğlumdan ayrılalı 20 gün oluyor ve ben bir kere göremedim oğlumu doktorun dediğine göre cok güzel bir bebekmiş gülerek gitmiş cennete şimdi düşünüyorum ve soruyorum sence benım de sonum sizin gibi olur mu

Başın sağ olsun canım Rabbim sana da çifter çifter versin ben de ikizlerimi kaybettim inşallah bizim de olacak bebeğimiz

Başın sağ olsun canım Rabbim sana da çifter çifter versin ben de ikizlerimi kaybettim inşallah bizim de olacak bebeğimiz
Allah razı olsun canım inşallah sen kac haftalıkken kaybettin ikizlerini

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
Ah yazınizi sonuna kadar okuduktan sonra şu fotoğrafa bakınca göz yaşlarımı tutamadım. Öp üçünü de annesi, bizim yerimize de birer kere. 123 kere maşallah (41x3)

Oncelikle kardesim rabbim yardimvin olsun senn tattigin acinn yaninda bnmki hic bisey kaliyor.. cunku sen adini bile koymussun meleginn.. kimseyi uzmek degildi niyetim hele ki bole acilar tatmis anneleri hic degill cok uzgunum ozur dilerim seni incittiysem.. rabbim sana bol bol sabir versin.. sakin umudunu kaybetme sakin.. kaybettigin an sinavin daha da zorlasiyo.rabbim ole buyukki bazen dusunuyorum ne analar var fidan gibi evlatlarini topraga koyuyolar onlarin imtihani daha zor.kokusunu cekip emek verip bi yereler gozunden bile sakindigin evladin hic ugruna gidiyo.. allah herkesin imtihanini kolaylastirsin..ben hep solerim evlat insann bel kemigi gibi kirildimi bi daha dogrultamiyosun..umarim giden yavrunn yerine acini dindirecek evlatlar nasip etsin sana rabbim.. elbetteki unutmuyosun acin taa icerde kaliyo ama hayat iste mecbur yuruyosun.. yiyosun iciyosun.. sonra bi melek daha geliyo kollarina yasadigin herseye elhamdullilah diyosun bu da gececek.. acim cok yeni ama sabret rabbim sabredenlere beraberdir..

Çocuklarınız cok tatli masallah.. Pekte güzel giyinmişler Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün cok şanslısınız 3uz annesi olmakta başkadır
Ayy canm.allah razi olsun cumlemizin yavrusunu bagislasin insallah sizde sagsalim kavusun insallah yavrunuza 3 uz annesi olmak baska tabi ama anne olmak bambaska bi duygu rabbim el acip isteyen herkese tatdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…