Önce ikiz sonra üçüz yardım

O
Okadar çok ağladım ki okurken ne kadar güçlüsünüz hayran kaldım size bende şuan hamileyim bi düşüğüm var diyorum Allahım nolur hayırlısını ver bana iyi bi anne olabilir miyim diyorum bazen kalp sesini duymadanda hamile olduğuma inanamıyorum şu ara Rabbim nolur banada güçlü iyi bi anne olmayı nasip etsin Sizin adınıza okadar çokkk sevindim ki inanın Allahım size acılarınızın karşılığını vermiş O okadar büyük ki İsteyen herkese anne olmayı nasip etsin inş

Hikâyeniz gerçekten çok etkileyici Allah bağışlasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ah canm benmmm allah razi olsun rabbim dileyen herkese nasip etsin insanlar olanlara da hayirli ömürler nasip etsin.en son 1 sene once kontrol oldular kapanmak uzereydi su korona illeti geldikten snra butun konttollerjmiz kaldi acikcasi hic gidemedik.. valla canm ben gelin olarak alirim valla sen verirmisin bak.kiz vermek zor olur

İnşallah kapanmıştır büyüdükçe kapandığını duymuştum ,valla kızın turşusunu kuramam Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ,cadı bir kaynana olmazsan ,oğlanlardan birini istemeye geliriz artık hangisi boştaysa şaka bir yana rabbim çocuklarımız için hayırlı kapılar açsın ,sağlıklı ömürleri olsun Amin

Evet canm buyudukce kapanir demisti doktorumjz insallah duzelmistr ah yok bacim.ne kaynanaligi kiz alın göturun valla tükeniyorum büyüturken amin aminn cumlemizin yavrusunu insallah

Şuan sabaha karşı saat 4 ve ben bu yazıyla karşılaştım ağlayarak okudum sonunda hüzünle bitiyorken yakışıklıların fotoğraflarını görünce öyle mutlu oldum ki sanki ben anne oldum gözyaşları içinde yazıyorum bu mesajı . Bende 28 yaşıma girmek üzereyim sadece 10 aylık evliyim gebe kalmak çok istiyorum henüz olmadı muayene oldum doktorlar 1 sene olsun deyip gönderiyor ama hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah. Bana çok büyük umut oldunuz rabbim size de çocuklarınızla upuzun sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah.

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
maşallah bin kere gerçekten kendimi zor tutarak okudum ilk yazınızı, sonra bu güzellikleri görünce bıraktım gözyaşlarımı
Sizi kutluyorum bu kadar güçlü olduğunuz için. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tüm ailenize

gözyaşları içinde okudum yazdıklarınızı. tek kelime bile atlamadan..
rabbim size bağışlasın. ben de 5 ay içinde 2 kere bebeklerimi kaybettim.
nasıl sen de bebeklerde iyiler mi

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
bu yazıyı nasıl denk geldim okudum bugün bilmiyorumm ama çok kötü oldum sanki yanınızda ben de yaşamışım gibi hissettim..Allah ağışlasın çok çok çok mutlu oldum adınızave bayıldım oğluşlarınıza binler kere maşallah subhanallah

ben de 2 sene 2 buçuk aylık evliyim.1 sene içinde 3 kaybım var hepsi kürtaj.2 si kalp atışı hiç olmadı 3.sü kalbini duyduk ama iğne kullanmama rağmen yine kalbi gelişimi durdu.ve 5 aydır hamile kalamıyorum amh düşük erken menepoz riski adetlerimde uzun süreli gecikme ve düzensizlikler..
kim bilir belki bir mucize de beni bulur diye ümit ediyorum...

Eki Görüntüle 2604121
Maşallah sübhanallah nazar değmesin inşallah çok tatlılar rabbim size bağışlasın yokluklarini göstermesin inşallah.

Eki Görüntüle 2604121
Ne kadar güzeller binbir kere maşallah...Allah onları size bağışlasın, sağlıklı ve uzun ömürleri olsun inşallah 4 ay ara ile 2 kayıp yaşadım gözyaşları içinde okudum çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama sınavınızı geçmişsiniz Allah sizi bu 3 melekle mukafatlandirmis, inşallah sizin kadar güçlü durabilirim sınavımı geçebilirim ve bana da nasip olur. Içimdeki bu yangınla başedemiyorum o kadar zor ki

Çok güzel karışmak istemem işine ama keşke benimde böyle olsa şuan hiç coocgm yok ve birden 3 çocuk doğurmak çok isterdm senin yerinde olsam dogururdm Allah onun rızkını verir

Allah razi.olsun canm rabbim herkesin imtihanini.kolaylastrsin insallah cok zor evet ama seni bekleyen melekler icin suam kendini yipratmamalisin hep yeniden de asla pes etme inaniyorum.ki rabbim senn icin hayirli bi zaman ayirmistr sadece sabir ve tevekkul...

Allah razi olsun insallah canm benim guzel kalbinden öpüyorum bu yaziyi uzun uzun yazdimki kimse umudunu kaybetmesin isyana düsmesin bilsin ki bu bi imtihan hayirlisyla gecmeyi nasip etsin herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…