Önce ikiz sonra üçüz yardım

Çok şanslısınız. Bizim bölünen yani sonradan gelişen bebekte gelişim bozukluğu olmuştu. Tek olan bebek 11.hafta ile uyumluyken ikizlerfen biri 9. Hafta ile uyumluydu. 11. Haftada, sonradan gelişen bebeğin kalbi durdu ve iki gün sonrada diğeri. Bizim ikizler arasında kan transfüzyonu mevcuttu. Her tek yumurta ikizinde olacak diye bir kural yok ama. Sonuçta aynı kesinin içinde olan ikizler yaşamadı. Bizim doktorumuz ölmeseydi de tek yumurta ikizi olduğu için diğerini de sonlandırmayi teklif etmişti. Ama biz doktor bulamadık operasyonu yapacak. Zaten o da fazla yaşamadı. Şuan 14. Haftadayiz. Kalbi duran bebekleri almıyorlar. Onlar kendiliğinden yok olacak dediler. Bugün ultrasonda epey bir küçülmüş olduklarını söyledi doktor. Bezelye gibi iki nokta kalmışlar. Sonuç olarak çok zor süreçler. Korkularla , kaygılarla geçti dört 3-4 hafta...

Dilerim kimse yaşamasın...

Ya çok geçmiş olsun onu nasıl anlıyorlar boyıtları mı farklıydı

Ah keskee benim olsa Rabbim verdiyse bir bildigi vardir canim.Allah yardimcin her yönden.

Dokunma cocuklarina Allah verdiyse bildigi vardir.2 cocuga bakip 3.Cocuga mi bakamayacaksin.Yapma onlar simdi karsinda olsa görebilsen hangisini feda ederdin?

Bende bu durumu yaşayan herkese bu tavsiyeyi verebilirim. Ben çok kaygilandım. Eşim de çok kaygılıydı çünkü. Bu da beni çok korkuttu. Ama bu kaygıları her şeyi unutturdu bize yaşadıklarımız. Çok sağlıklı düşünmek gerek. Hiçbir şey çocukları dogurmakla bitmiyor. Benim ki biraz kader oldu. Ama bence akışına bırakın. Benim tek sıkıntım gittiğim tüm doktorlar aynı şeyi söylemişti. Üç çocuk zor dediler. Kaldırmaz bünyen, üçünüde kaybedebilirsin dediler. Yani en başından bir şeylerin sağlıklı gitmediği kesindi. Ama hiç bir doktor da operasyon yapmaya yanaşmadı, salgindan dolayı. Bir şekilde kader kendi kendine kararını verdi ve olanlar oldu. O yüzden hayatın ne getireceği bilinmez. Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa bence her şeyi oluruna bırakın...

Nasıl kiyacaksiniz ya.Allah size ne güzel vermiş hemde 3 tane bence vardır bir bilgidi belki sınavınız ya bidaha tutmazsa kıymayın Allah büyük .. Allah yardimciniz olsun. Iy8 düşünün hakkınızda hayirlisinolsun. Kactane arkadaşlarım var kaç kere denediler olmadı

Arkadaşım konuyu takip etmiyorsunuz galiba önce bi okuyun konunun devamını kadıncağız neler çekmiş

Postun başlığı dikkatimi çekti bir anda içerde buldum kendimi. pintu33 inanın çok üzüldüm. Rabbim kalan bebişi inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Herşeyin hayırlısını ver Şuan nasılsınız bebekte sizde umarım bir sorun yoktur ?

İnanın tek solukta okudum. Bırakmamalıydı ... deyip cümle bitirilir mi kalbime inecekti Yanlış bir cümle kurmak Rabbimin gücüne gidecek bişey söylemek istemiyorum ama ben yaşasaydım nasıl dayanırdım diye düşünmedim değil. Rabbim isteyen herkese hayırla çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle

Resmi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam Maşallah maşallah maşallah İnşallah kaderleri de yüzleri gibi güzel olur. Hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin Rabbim. Güzel günler sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba canım şans eseri gördüm.bende bugün tek yumurta ikizlerimin olacağını öğrendim.bebegin kalp atışını duymusmuydunuz ve şimdi diğer bebek iyimi

Ah canm benim dogru soluyosun ole yazip ta bi anda birakmk olmadi bi de araya msj girmis hic olmadi haklisin valla allah razı olsun canm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Mesajın üzerinden uzunca süre geçmiş ancak yazmak istedim. Ben de yumurtlama tedavisi ile Hamile kaldım. İlk önce iki kese görünmüştü ancak sonraki muayenede üç kese olduğu anlaşıldı. Sizinle aynı duyguları yaşadım. Perinatoloji doktorunun kontrolü altında üçüncü bebeğin gelişiminin geride olduğunu ve sağlıklı olmayabileceğini öğrenerek sonlandırdık. Şu an 6,5 aylık ikiz bebeklerim var. İçimde hep bir ya olsaydı nasıl olacaktı nasıl kıyabildik düşüncesi var. Ancak ikizlerim de 32 haftalık dünyaya geldi üçüz olsa belki ikizler de tehlikeye atmış olacaktım çok daha erken doğacaktı

Süreç kendisi ilerlesin müdahale etmeyin rızık illa ki gelir

Yumurtalama tedavisi dediğiniz klomen filan mi

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle
Ay ben okurken ağladım ya
Oy sizi verene kurban olurum maşallah ya nasıl yakışıklılar Sağlıkla büyüsünler inşallah ,şu an kalp sorunları nasıl annesi ?
Ay 3 yaşında kızım var birini damat yapasım geldi

ÜÜçüde oğlan allah bagislasin omurleri guzel saglikli hayirli olsun insallah masallah onlara . Okurken bazen kendimi buldum Benimde bir cok kayibim var Allah isteyen layik olan herkese evlat verirken banada verir insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…