Önce ikiz sonra üçüz yardım

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle 🤗
Ay nasil.okudum sonunu merakla ve resmi gordum agaldimmm. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin ortada ki 3. Pasa mi hani sonradan surprizle gelen. Cok cok op onlari annesi. Rabbim uzuntuyle her ay bekleyen anne adaylarina da versin bu mucizeleri

Ay nasil.okudum sonunu merakla ve resmi gordum agaldimmm. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin ortada ki 3. Pasa mi hani sonradan surprizle gelen. Cok cok op onlari annesi. Rabbim uzuntuyle her ay bekleyen anne adaylarina da versin bu mucizeleri
Allah razi olsun canm rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin bi umutla bekleyen annelerin umutlarini bosa cikarmsain insallah 🤲 evet ortdaki sarisin olan supriz yumurta 😀

Allah razi olsun canm rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin bi umutla bekleyen annelerin umutlarini bosa cikarmsain insallah 🤲 evet ortdaki sarisin olan supriz yumurta 😀
Masallah onlara. Rabbimin yeryuzundeki mucizesi onlar. ;) nasil da belli 3. Kuzunun o oldugu ama genel olarak ikizlere benziyor yinede

Bu sitede 4 uz hamile kalan biri vardi tup bebekti... Ve asiri mutluydu gebeliginin sonlarina dogru dikis atildi vs. Biraz sikintili oluyor ama cekilen sıkıntiya degiyor. Tup bebek yaptirmis biri olarak bebek yolu gozlemenin zorlugunu stresini siz iyi bilirsiniz. Ne mutlu size ki gordugunuz tedaviden verimli bir sonuc almissiniz. Calisip calisamayacaginizi paraya ihtiyaciniz oldugunu tup bebege baslamadan once bilmiyor muydunuz? Yada ikiz bebek isterken? Bir tane fazla bebek tum bu dururmlari etkilemez. Bence aldirmayin eger aldirirsaniz tum cekilen sıkıntılat cope gitmeyecek mi? Birdahaki tup bebekte tutacaginin garantisi var mi? Kalan omrunuzu yanlis tercihinize aglayarak gecirebilirsiniz ihtimalleri goz onunde bulundurun ve ilk degilsiniz bunun yapilamiycak bisey olmadigini hatirlatin kendinize

Aslında tek bebek istedik. Ama doktorumuz bizi iki emriyo için ikna etti. 35 yaşındasın belki ikisi tutmaz. Birinin yaşama şansı kalır dedi. Tek emriyo da ihtimal daha düşük dedi. Hem bir daha hamile kalmak istemezsin. Bir kardeşi olsun dedi. ikiz olursa rahat edersin vs. Ben karar veremedim. İstemedim de. Ama ailelerimiz ikinci çocuğun tüm masrafları bize ait dediler. Bu beni biraz rahatlattı. Çünkü biz bir çocuğun masraflarını karşılayabiliriz ama ikinci için böyle bir şansımız yok. Ben hadi aman büyüsünler diye bir çocuk dünyaya getirmeyi doğru bulmuyorum. Ona dilediği kadar yemek yediremeyecekcsem ki etin meyvenin kilosu ne olmuş siz biliyorsunuz!!! sağlıksız gıdalarla büyütmek istemiyorum. En iyisini yesin içsin istiyorum. Aza kanaat edelim ama üç çocuk olsun istemiyorum. Bir kere ona dünyayı gezdirmek istiyorum. Ot gibi büyüyen çocuklar olsun istemiyorum. İşte diyorum ya herkesin çocuk yetiştirme şekli farklıdır. Benim çocuğum da yapmak istediğim çok fazla şey var. Ben bunlara odaklandım. Ve ikiye ailelerimizin desteği ile ikna oldum. Ama üçüncü çocuk için kimsenin sponsor olacağı fln yok. Ben de bu durum için endişeliyim. Bebek arabası alınacak 3 tane, 3 paket bebek bezi alınacak. süt yetmeyecek büyük ihtimalle ve 3 mama alınacak. Üç kıyafet üç oto koltuğu alınacak. Üç biberon, üç oyuncak, üç yatak, üç yastık, üç battaniye, üç kundak, üç dolap... büyüdüklerinde üç çanta, üç kalem, üç kitap, seyahat edersek üç bilet üç rezervasyon.... benim bunların sadece birini gerçekleştirebilecek imkanım var. İstemek kolay... herkes her şeyi istiyor. Ama benim dünyaya bakış açım çok farklı. Bu yüzden hep korkuyorum. Zor çünkü biliyorum. Beni dünyada mutlu eden tek şey çocuk değil ki! Ben çocuk merkezli biri değilim. Olması harika bir şey elbette. Keşke doğal yollarla tek bir çocuğum olsaydı. Ama hayırlısı buymuş. Alah inşallah üzüleceğimiz günler yaşatmasın. Acılarını göstermesin. Bir şekilde kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Normalde de kaygılı biriyim. Diliyorum her şey yolunda olur.

Bu rahmine dikiş atılanları falan duyuyorum ya. Allah korusun diyorum. Yapamam ben böyle bir şey. Daha neler neler yaşayanlar var. İşte bunlardan korkuyorum. Dilerim her şey sağlıkla olur.

Merhaba herkese.

Zaten zor günler geçiriyoruz tüm ülkemizin başı sağolsun:KK43:

Tüp bebek ile ikiz gebelik yaşadım. İki fark kesede. İkizlerden biri kendi içinde çoğalmış ve tek yumurta ikizi olmuş. Yani şuan üçüz gebeliğim var. Biri tek yumurtada diğer ikisi tek yumurtada. Şimdi ne yapacağım? Böyle durumlarda gebelik sonlanabiliyor mu. Ne maddi ne de manevi buna gücüm yok. Allah'a karşı gelmek istemem ama ne yapicam ben. Çok büyük şoktayım. Böyle gebe kalanlar oldu mu, neler yaşadınız?

Keşke rabbim isteyen herekese nasip edeydi üçüz olaydı...bebekler Rızkıyla doğar mutlak bunu duymuşsunudur. Sağlıklı olsun da gerisi hallolur korkmayın hele de rabbimn verdiği bir cana kıymayı nasıl düşünürsünüz anlayamadım ki bir de tüp bebekle hamile kalmışsınız ya bir daha hiç hamile kalamazsanız?onu düşünün

Eki Görüntüle 2604121
.... ve birakmadilar.... simdi bu aslanlar 2 yasina girecekler teyzeleri.. ☺ sormak istedigin akilina takilan ne varsa herseye yardimci olurum allahin izniyle 🤗
Aglattiniz beni hikayenizi bastan sona duygulanarak okudum bu minikleride görünce gozyaslarima hakim olamadim allahim.bağışlasın size birbirinden yakisiklilar masallah allahim.esirgesin sizi ve yavrularınizi insallah😊😊😘

Eki Görüntüle 2604121
Yazını ağlaya ağlaya okudum benim imtihanım seninki kadar zor değilmiş Allah seni daha çok seviyor. Ne bebek kayıplarım oldu ne de şu an gebeliğim zor geçiyor 🙏iki başarısız deneme sonrası üçüncü tedavimde ikizlere gebeyim. Yazdıklarını okuyunca kendi yaşadığım o 2 yıllık süreç bir hiç gibi geldi. Rabbim yavrularını sana bağışlasın 🙏🙏🙏benimkileri de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🙏

Yazını ağlaya ağlaya okudum benim imtihanım seninki kadar zor değilmiş Allah seni daha çok seviyor. Ne bebek kayıplarım oldu ne de şu an gebeliğim zor geçiyor 🙏iki başarısız deneme sonrası üçüncü tedavimde ikizlere gebeyim. Yazdıklarını okuyunca kendi yaşadığım o 2 yıllık süreç bir hiç gibi geldi. Rabbim yavrularını sana bağışlasın 🙏🙏🙏benimkileri de sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🙏🙏
Aminn canm allah razi olsun insallah allah olmayanlarada nasip etsin tez zamanda sanada sagsalim kucagina almaj nasip etsin 🤲🤗

Aglattiniz beni hikayenizi bastan sona duygulanarak okudum bu minikleride görünce gozyaslarima hakim olamadim allahim.bağışlasın size birbirinden yakisiklilar masallah allahim.esirgesin sizi ve yavrularınizi insallah😊😊😘
Cok tskkur edrriz allah razi olsun rabbim cumlemizin yavrusuna saglik sihhat versin bahtlari guzel olsun insallah 🤲🤗

Back
X