• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce istenmeyen gelindim şimdi kıymete bindim

biraz zaman geçsin anlarsın canım gerçekten iyiler mi yoksa göz mü boyuyorlar.
sen bu sırada saygından kusur etme. güler yüz göster ama çok da samimi olma. mesafeyi iyi ayarla.
umarım hep böyle devam eder. :71:

biraz zaman geçsin anlarsın canım gerçekten iyiler mi yoksa göz mü boyuyorlar.
sen bu sırada saygından kusur etme. güler yüz göster ama çok da samimi olma. mesafeyi iyi ayarla.
umarım hep böyle devam eder. :71:

ewet canım beklıyorum aynen saygısızlık yapmadan nıkahı yaptık değişmedıler düğünden sonrada degısmezlerse pişmanlar dıycem ama yok degısırlerse :47::47::47::47::47::47::47:

Benimkilerin birden degişmesinin sebebi eşimin bana ne kadar deger verdiğini görmeleriydi.

Seninki de öyledir inşallah :)

bilmiyorum canım görümcemin demesine göre öyle ıkı ay siz konusmadınz bızım burnumuzdan geldi falan dedi sen şimdi kardeşimden daha kıymetlısın benım gözumde falan baya yağladı balladı bakalım hayıorlısı :nazar: :nazar:

kızlar ya dün kaynanam nişanlımla konusrken telı aldı ve bana ne dese beyenırsınız guya bır komsusuna gıtmıs gelını varmıs kadının cok sevıyomus ama kızları kıskanc oldugu ıcın kızlarının yanında pek yakın davranmıyomus kaynanam kadına bende gelınımı cok sevıyorum ama kızlarım kıskanıyor dıyınce kadın sende benım gıbı yap dengeyı bul demıs bu ne demek sizce bende dedımkı artık orasını sız bılceksınız kac yasında kadınsın bul dengeyı madem oyle sen nasıl davranırsan o an bende oyle davranırım dedım :52::52::52::52:

Kimse kimseye kızı gibi davranmasını beklemez zaten sanırım. Bekleyen de hata eder çünkü malesef o insanın kızı değilsiniz hiçbi zaman da öz kızı gibi olamazsınız. ama saygıyı sevgiyi bozmasın kimsenin sözlüsüyle nişanlısıyla kocasıyla arasını bozmasınlar yeter zaten...

Kimse kimseye kızı gibi davranmasını beklemez zaten sanırım. Bekleyen de hata eder çünkü malesef o insanın kızı değilsiniz hiçbi zaman da öz kızı gibi olamazsınız. ama saygıyı sevgiyi bozmasın kimsenin sözlüsüyle nişanlısıyla kocasıyla arasını bozmasınlar yeter zaten...

tamam canım bende böyle düşünüyorumda hanı şey dıyor gıbı geldı bana onların yanında senı sallamam haberın olsun gıbı dedı sankı onlar olmıyınca her sey senın ıstedıgın gıbı ben boyle anladım ama ne kıymetı varkı bunun sız karısmayın zaten benım her ıstedıgım oluyor hıh :19::19::19:

tamam canım bende böyle düşünüyorumda hanı şey dıyor gıbı geldı bana onların yanında senı sallamam haberın olsun gıbı dedı sankı onlar olmıyınca her sey senın ıstedıgın gıbı ben boyle anladım ama ne kıymetı varkı bunun sız karısmayın zaten benım her ıstedıgım oluyor hıh :19::19::19:

Canım ne demek ne yapmak istediğini ancak sen anlayabilirsin daha önceki davranışlarından, konuşma tarzından. Ama bence öyle yapamaz, bence sizin ayrı kaldığınız dönemde oğulları onları baya bi zorlamış bundan sonra oğulları için seni üzmezler .Sen de çok takma boşver kim ne derse desin her şeyi duymamak lzım

kızlar kaynanam görümcem yanına gitti bekar gorumcemde evlısıyle berabe rkalıyor cocuklarına falan bakıyor ıste her neyse dedım kaynanamı bır arıyım küçük görümcem cıktı kaynanam dışarı yürüyüşe gıtmıs dedım sızı gördu benı unuttu ne dese begenırsınız hıc unutmus gıbı degıl sen buna naptın anlata anlata bıtıremıyor ablamla kıskanclık krızlerıne gırıyoruz :53: :53: :53:

ayy ne biçim iş bu yaa.kıskançlık laf sokmalar falan. ben şahsen inanmadım bir ınsan 360 derece bu şekılde dönemez.
alem oyuncu olmuş sokaklar sahne..

aglarsa annam aglar ,gerisi yalan aglar hehe

sen kimseye agzinin tadini verme araya mesafeni koy cok iyi olma senden iyisi olmaz :51::82:

Son düzenleme:
kayınvalidem iyi biri yalnız nereye çekersen oraya gıden yapıda bır ınsan sevıyorum komik bırı dıyor sen benım ılk gelınımsın senı cok sevıyorum falan ama bılmıyorum genede görümcelerımlede sadece bır kere yuz yuze geldım oda nişanda gayet ıyıydı bır sorun olmadı nişandan önce aradılar elbısemı falan sordular onlar yaşadıgımız sehırde degıller işte herkes bıraz kıskançlık oldu falan dıyor çözemedım daha bunları ama inşallah her sey şuan olduğu gıbı gıder gayet ıyıler :52::52::52:

Bi insan 360 derece dönmez huyu değişmez kesinlikle..Dikkat et derim:45::45::45::45::45:

bence eşiniz konuşmuş.
ben o kızı seviyorum kötü davrandınız bundan sonra benle iyi geçinmek istiyorsanız el üstünde tutucaksınız demiş gibi geldi bana.
çünkü ancak o zaman böyle 180 derece dönüyorlar.
benim müstakbel görümcem de sevgilimle kavga ettikten sonra melek oldu bana karşı.
yani bu topic ibret olsun herkese. istediler mi nasıl da samimi ve içten olabildikleri aşikar. tek ki eşler ailesine yeterli tepkiyi versin. eğer eşiniz arkanızda olmazsa size ne kötülükler ederler de hiç bir şey yapamazsınız

o bırbımıze kufurler ettıgımız agzımıza gelen her seyı telefonda saydıgımız gorumcelerım bınbır özur sözlum bınbır özur hele zorla geldım dıyen kaynanam bıle nasıl özurler dıledı sonra bız salonda nişan yaptık barıstıktan sonra sözügelmeyen görümcelerım bır oynadı bır oynadı bana iltifatlar üstü üstüne geldı

canım bu sözlere bakarak annemin bir lafı daha doğruluğunu kanıtlamış oluyor.çok çok özür dilerim ama "bazı insanlara s....ç.....n yaranır kızım!! sonradan baldan tatlı gelir sohbeti!!iyilikten anlamayana anladığı gibi davran sen de! " der anneciğim hep.ne kadar haklıymış demek...

o bırbımıze kufurler ettıgımız agzımıza gelen her seyı telefonda saydıgımız gorumcelerım bınbır özur sözlum bınbır özur hele zorla geldım dıyen kaynanam bıle nasıl özurler dıledı sonra bız salonda nişan yaptık barıstıktan sonra sözügelmeyen görümcelerım bır oynadı bır oynadı bana iltifatlar üstü üstüne geldı

canım bu sözlere bakarak annemin bir lafı daha doğruluğunu kanıtlamış oluyor.çok çok özür dilerim ama "bazı insanlara s....ç.....n yaranır kızım!! sonradan baldan tatlı gelir sohbeti!!iyilikten anlamayana anladığı gibi davran sen de! " der anneciğim hep.ne kadar haklıymış demek...

haha öylemi diyosun canım bakalım hayırlısı belkıde sonra dahada çirkefleşcekler bılemıyorum :27::27::27:

Back
X