önce kendiniz mi yoksa önce esiniz mi?

Canim daha önce hep disimi sıktim ama ezilen ben oldum..ezilince acisini esimden cikardim..olan ikimize oldu...yuzsuzluk yapan ailesinin ruhu bile duymadi

ay birde seni muhatap almıyormuş hanımefendi. bak hele sen. bence bişiler uydur kabul etme. bu yorumuna kadar misafirdir kabul edilebilir ayıp olur reddetmek diye düşünmüştüm. ama bu duyduğumdan sonra asla. bir bayan bir bayanla konuşur bu tarz şeyleri. seni kaale almayan biri için kendini parçalama

cnm sen halletsen bu işi eşini karıştırmadan. ne bilim eltiyi arayıp hamileliğim çok kötü geçiyor annemler kardeşlerim (ne bilim birini uydur) (onun geleceği tarihi söyle) gelmek istediler bana kalmaya kabul etmedim. dr istirahat verdi misafir ağırlayamam dedim dersin. derseki o tarihte biz gelecektik aaa haberim yoktu. bana öyle bir şey söylediğini hatırlamıyorum de. yooo eşine söyledik derse aa unuttu herhalde neyse doğumdan sonra başka zaman beklerim cnm başımızın üstünde yeriniz var

yada arayıp eltini merhaba cart curttan sonra sorma çok kötüyüm hamileliğim çok zor geçiyor. dr istirahat verdi onların geleceği tarihi söyle. bende anneme gidicem o bakar bana dersin. size gelecektik derse aaaa keşke beni arayıp söyleseydin bende organizasyon yapmazdım tüh çok üzüldüm şimdi. neyse bu rahatsız halimle iyi ağırlayamazdım doğumdan sonra her zaman beklerim. ah erkekler çok sorumsuz insan söyler değilmi unuttu herhalde de. çoook öpüyorum hoşcakal de ve kapat

işte sana iki çözüm

Sonuçta bir kadın olarak sizi anlamalı ve vicdanlı davranmalıydı eltiniz.. Bu ne bencillik şaşırıyorum vallahi. Sizi düşünmeyni siz hiç düşünmeyeceksiniz, kesin ve net bence..

Yasadığınız durum gerçekten sinir bozucu.Karşında anlayışsız insanlar var iyi niyetini suistimal ediyorlar.
Bir gün iki gün değil 15 gün neden kalacak ki siz de ?O senin hizmetini görmüş tatile geliyor yanına
nasıl olsa yaparsın diye.Kendi yapmaz ama senden bekler.Eşine durumu anlat zor zamanlar geçiriyorum
15 gün olmaz hadi 2 gün falan sabredilir ama 15 gün dayanamam demelisin.
Benim eşimin ailesi de aynı bu şekilde doğum yaptım görümcem geldi oğluyla daha 1 aylık bebeğim bir de
ramazan.10 gün kaldı ben de bir işe elini sürmedi.Ben lohusayım,kızım desen durmaz hiç
gece kalkıp ona sahur yemeği hazırladım.Bir gün bile kendi kalkmadı.iftara bari yardım et yok.kaç sene geçti üstünden
unutamıyorum sinir oluyorum.

iki çocuk liseli üniversiteli okulları yok mu bu çocukların 15 günlüğüne geliyor sonuçta. Okulları ne olacak. Üniversiteli çocuk hala annesinin peşinden oraya buraya mı gidiyor. Şimdi eşini arada bırakmış olursun gelme denmez ama işte hamileliği zor geçiyor çocuklara yetişemiyor diyebilir 15 gün uzun zaman nasıl rahat edecek ki o kadar zaman anlamadım. Ama siz de yapmayıverin rahatsızım çocuklar var diye tutsun bir işin ucundan o kadar da acımasız değildir herhalde kaldı ki zaten 4 yaşında ve 2 yaşında çocuk gerçekten vaktin olmaz kendi işini kendi yapacaksa sana iş çıkarmayacaksa önüne ne koyarsan yiyecekse buyursun gelsin. Çocukları büyükmüş zaten.

Esinizin sizi dusunup hamile halinizle millete hizmet ettirmemesi gerekirken siz mi onu dusunuyorsunuz bosverin bence.dusunme sirasi onda sizde degil.ayrica da hic anlamam bu insanlardaki baskasinin ustune yikilma muhabbetini boyle durumlar karsisinda

Valla eşin hiiiiiç kusura bakmasın. Yengelerini çok mu seviyor? Kendisi yapsın hizmetlerini, çaylarını, çorbalarını... O yengesiyle muhabbet edecek, hamile karısına zorluğu düşecek. Burada yengeleri mi önemli eşi mi? Bir de üzülüyor diye üzülmüşsünüz ya. Asıl üzülmeniz hatta kızmanız gereken eşinizin sizin halinizi düşünmemesi. Öyle değil mi?

bence gelsinler ama her işi eltine yaptır hamilesin sonuçta, midem bulanıyor mutfağa giremiyorum de

Son düzenleme:
Bende aynı üste yorum yapan arkadaş gibi düşündüm.
Bırak gelsinler. Sonra Abla midem bulanıyor (bulanmıyor ise bile yalandan banyoda numara falan yap)
yemek pişiremiyorum de hergün mutfağa sok eline listeyi ver yapsın..
Hatta arada hamilelik çok uyku yapıyor ben bıraz kestireyim sen çocuklar ile ilgilen diyip çocuklarıda başına
bırak..
iki gün sonra kardeşinin yapına kaçar bence...

Eşin kırılmakta haksız ; iki küçük çocuğun var ve hamilesin, sana söylemeye bile gerek kalmadan olmaz demeliydi
15 gün uzun zaman, bunu herkesten önce düşünmesi gerekirdi
İnce düşünce hep tek taraflı olmaz

Son düzenleme:
Hamilesin ve çocukların var birde gezmeye gelen kişileri ağırlama . bu kadarda ezdirme kendini. Önce can demişler.
karnındaki bebeği ve evinin içindeki yavrularını düşün. beni düşünmeyen hakkımı hakkı gibi korumayan kocanın da üzüntüsünü yemişim.

bu kadar fedakarlık fazla değil mi?
ayıp hamile 3 çocuk sahıbı kadına 15 gun onun rızası olmadan gelmeye calısan kaynın ve eltınındır. seni arayıp " gelmek ve seni görmek ıstıyoruz sizde kalmamız nasıl olur?müsait misiniz?" dediler mi? yoksa sadece eşinizi arayıp haber mi veriyorlar. eğer sadece eşinizle irtibata geçip emri vaki yapıyorlarsa tavrınızı koyun. varlığı yokluğu bir olan akrabalar havalanmaya gelmesinle yuvanıza.

Canim beni muhatap alan yokki..esime soylemisler..

Isin kötü tarafi onlar esime soylediginde ben hamile degildim...hoş gerçi eşim ben hamile olsamda kabul ederdi..2 -3 gün olsa problem yapmazdim

Maden baksa akrabalarida varmis orda onlardada kalsinlar cok istiyolarsa iki gunde size gelsinler. Hamile bide iki cocuk kimseye hizmet edemezsin boyle. Esine soyle bence cok istiuolarsa iki gun gelsinler diye. Ondada yapabildigini yaparsin gerisini disardan alirsin. Evide esine temizlet bence. En azindan yardim etsin.

Evi temizlemek icin onlar gelmeden temizlikci tutacakmis...onlar baska yrrde kalamaz çünkü esimin ailesine duskunlugunu biliyorlar..birde zamaninda ben de cok verici oldum ...aynisini goremeyince artik yapmak istemi y orum...evliligi nasil baslatirsan oyle gider derlerdi ...sinirini kurallarini bastan koy derlerdi sacma ve acimasiz gelirdi bana...ben iyi olursam onlarda olur diye dusunurdum eskiden...oyle değilmiş malesef...çok verici olmayacakmissin...nisanli olanlar okuyorsa bu yazdigimi ders olsun...bastan mesafeli olucaksin...onlar verici ise sende verirsin tek tarafli olmuyormus..

Bir kere o evin hanimi sensin seni arayacaklar...

Eşin boyle bir durumda neden eflatunu aramiyorsun abla diyecek... Ha eğer sana paslayamiyorsa sen hayir dediğinde de Mizmizlanmayacak....

Ayrica koca koca çocuklar 15 gün 3 kişi çok çok fazla misafirlik....evde 8 kişi olacaksiniz .... Ve biri 4 aylik bir bebek...

Eşin arasin desin gorumcen geleceği vakit yaklasinca, ben size bebek yokken tamam dedim ama şuan bebekle zor günler geciriyoruz sizde rahat edemezsiniz gece gunduzumuz yok biz sizi baska zaman agirlamak isteriz desin kapatsin....

El insaf yani sen omur boyu eve alman demiyorsun zaten kocan kiz kardeşinin keyfi yerine yaninda yattigi karisini dusunsun azicik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…