önce kendiniz mi yoksa önce esiniz mi?

Ne yani kadin ablasinda kalamiyorda sizdemi kaliyor. Esi gelmiyormus bile. Esinizin ailesine duskunluguyle ilgili bi durum yok burda bence. Esinize soyleyin nence iki gin gelsin gerisini ablasinda kalsin diye. Cok odun vermis olsan bile bir yerden vermemeye baslayabilirsin bence.

Burada esimin 2 abisi daha var...birinin karisi ile bu elti kardes..yani iki kizkardes ayni zamanda eltiler..onlardada kalirlar ama bizde kaldigi kadar degil...haaa aklima geldi bak ...gecen aylarda memlekete gitmistim..bunlarada ugradim...herzamanki gibi kuru cay yaninda biskuvi bile yok...neysem ...bana dediki kucuk oglu demiski ben istanbula gidersem yengemde kalirim teyzemde degil demis...yengemi seviyorum demis...megersem alt yapi olusturuyorlarmis

Ne olacagini soylim cnm size bir guzel yerlesecek gunduzleri ablasida gelcek yiyip icip gezip tozup isleri sana yaptirip yan gelup yatacaklar. Bu sefer kabul edemeyecegim baska zmn olsa kirmazdim biliyorsun falan diyip reddet yoksa halime halinle sinir krizine girersin.

Kesin öyle olacak ya offff..esim gelsin de bidaha konusayim..hayir demek bencillikmis gibi geliyor ama cocuklar da var dediginiz gibi...

canım sen hamilesin iki küçük çocuk var hizmet edeyim memnun olsunlar diye düşünüp kendini harap etme seni düşünmüyorlar sana günah değil mi kendini ihmal etme kuru çay sa kuru çay ver

büyük bir ihtimal sen bu misafirleri ağırlayacaksın çünkü eşin seni hiç düşünmüyor ablamın eşide böyleydi
ablam mesafe koya koya durumu düzeltti olan sanada olmaz karnındaki çocuğu düşün ve ağırlığını koy bence
lohusalığında bile önemsememişki hamileliğinde hiç önemsemez ona göre napıyorsunki bi yemek işte diye düşünüyordur
kolaylık versin Allah ama eşinin bakışını değiştirmen lazım hiçde gözleri dolmasın valla acımasız olmak lazım bazen erkeklere
bizimde bir canımız olduğunu unutuyolar ciddi ciddi biraz daha kararlı ol

gelme demek zordur muhakkak,
ama ben bu şartlarda kimseyi kabul edemem.
misafir beni arıyorsa şayet geleceğiz diye, o zaman ben reddederim.
yok eşimi arıyorlarsa o zaman ondan haber yollarım.
hamimileliği zor geçiyor bu sefer burda kalmayın demesi çok zor olmamalı eşiniz için.
ayrıca diğer elti kardeşiymiş, çok tuhaf.
muhtemelen onunla keyif yapıp size de hizmetçilik yaptırmak derdindeler.

Dün aksam okadar yorulmustum ki..bacaklarima agrilar giri y ordu..cocuklar evin altini üstüne getirdi benim uzanmamla..sonra düşündüm. ..hem hamileyim hem 2 cocuk yetisemiyorum hic bir şeye ...birde bunun üstüne bana ayni ilgiyi gostermeyen eltim bende kalacak...o sinirle esime tel tl ettim..basladim yakinmaya...şöyle yoruluyorum böyle zor durumdayım ...3.hamileligin bizi baya zor duruma sokacak dedi...bu zor halimizde yengenin 15 gün kalmasini onemsemiyorsun a ma üstelik bana yardimcida olmuyor ayni hizmeti yapmiyor dedim...bana bağırmaya basladi...senin derdin zaten bu degilmi,tüm bunlari yengem gelmesin diye yapıyorsun dedi...cok bozulfum..yengen gelmeseydi ben cok iyi durumdayim yoksa değilmi diye bende ona bagirdim...kapattim teli acmadim..aksam geldiginde bana sariliyo..birbirimizi uzmeyelim diyor ama tamam konusurum gelmezler yine demiyor....

Belki kızacaksın bana ama bu zihniyetteki erkege aksamdan aksama gelip çocugu sevecek die 3.çocuk niye.yazık sana. Biraz vicdan diorum yine biz kadınlarda sorun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben eltini anlamadım
sizde rahat edecek bu kadın
hamilesin 2 küçük çocuk var
valla ben olsam gidip kalamazdım senin yanında

Eşinin üzülmemesi için bırakın gelsinler...
Elbette siz de yorulmamalısınız...
Dinlenmeniz gerektiğini, hamileliğinizin zor geçtiğini söyleyin... elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmayın.
Eltiniz baş köşeye oturmasın. o hizmet etsin...
Böyle davranabilirseniz hem eşiniz üzülmez, hem de siz yorulmamış olursunuz...

Mesela tam birşey yapacakken başınızın döndüğünü söyleyin ve eltinize sen devam eder misin? deyin...
gidin odanıza yarım saat kadar uzanın...

Esiniz sizi hic dusunmuyor. O kiymetli yengesi gelirse de hic bir is yapma. Yemek namina yumurta kir ye. Yemek yapamiyorum de. Aksama kadar yat. Ne esin ne de eltin gram saygiyi haketmiyor.

Buna katiliyorum. Bazi kadinlar esleriyle aralarinin iyi oldugunu saniyor, hep zaten eslerinin istedigi gibi hareket ettikleri ayrintisini unutarak...

arayın gayet normal bi şekilde tavırsız konuşarak siz yada eşiniz bilemiyorum diyinki hamileleğim zor geçiyo bu aralar hastane işlerim var müsait olduğumda ben davet ederim diyin bi zahmet kardeşinde kalsın. ha anlamadı geldi yerinizden bile kalkmayın kuru çaya talim yapsınlar ağır geçiyo diyin

Cocugu olanlar bilir evde heran yemek olmak zorunda...bir is yapmayip yatmam mümkün olmayacaktir..misafirede sende evi supur nasil denir bilemiyom napcami sastim...biletlerini almislar okul kapaninca geliyorlarmis...esim benim yüzümü kara cikarma nolur bu sefer de idare et,o yapmiyorsa onun ayibi,ben memlekete gidince onun evinde kaliyorum dedi..annesi yok babasi koyde..yalniz esimde onlara 6 yil once 30 milyar verdi sifir araba aldilar o parayi vermediler.o paranin harici maddi yardimlari oluyo ufak tefek..sen borcunu fazlasiyla oduyorsun dedim...olsun nasil derim bize gelmeyin diye diyor..haklisin onlar seni hic yemege davet etmedi simdiye kadar nasil derim yenge esimi yemege davet et diye diyor

4 sene once yine gelmislerdi hamileydim yine..ev almistik tablo almislar hediye..kaynim eltime dediki sen ver eflatuna dedi kadin omuz silkeledi ustelik gördüm tirip yapti...ben ona hic bir kötülük etmedim..kotuluk eden o oysaki ben alttan aliyorum...biz nisanli iken eltim annesiyle beraber 80 yasindaki kayinpedere bikinili kadin resmi gosterip (aldığın kız a bak bide haci sin demisler)ben hayatimda bikini giymedim...bunu kayinpeder soyledi...yani bu eltim ve ablasi tekin insanlar bile değiller ustelik anlatabiliyormuyum

Esin yengesine karsi yuzu kara cikmayacak ama size karsi yuzu kara cikti maalesef. Kusura bakmayin da kocaniz olacak adamda is yok. Karisi hamile yahu dahasi mi var? Bu yengeyi karsisini bile hice sayacak kadar onemli yapan sey ne acaba? Hamile cocuklu kadin bi tarafa isi gucu gezmek olan yenge bir tarafa. Bu adam 3 degil bir cocuk bile haketmiyormus.

mesafe koycaksın arkadaşım eşin yapmıyosa sen yap tek taraflı olmuyo akrabalık karşılık ve kıymet görmüyosan yaomıycaksın neden sessiz kalıyosun bunu anlayamıyorum eşin çok baskı yaparmı aile konularında

seninle muhattap olmuyorsa olmamaya devam etsin. senin evine gelirken sana sorması gerekir. hiç yorma kendini, 2 çocuk artı hamilelik, o kadar insana 15 gün nasıl bakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…