önce kendiniz mi yoksa önce esiniz mi?

15 gün uzun bir süre. Evinize geldiğinde dönene kadar oturacaksa, sizden hizmet bekleyecekse olmaz. Bu size eziyet olur. Eşinizin üzülmesine gerek yok bence. İki küçük çocuğu olan hamile bir kadın söz konusu.

Eşinin anlayışlı olması lazım aslında ama aranizda problem olacak gibiyse iyi kötü kabul et bence ama eltine misafirliğe giittiğinde nasıl muamele gördüysen sende eltine öyle davran...

Yorumlariniz ivin saolun kizlar hepsini okudum okuyorum....dün temizlik yapmistim...Bugün bel agrisi ile uyandim..bacaklarimin agrisida bir yanda...onlar gelincede fiziksel olarak yorulucam böyle. .benim covuklar kucuk oldugu icin bir odaya geceyim uzanayim işi eltime birakayim olmayacak...eltim bu konuda usta...en son gorusmemizde .benim cocuklar aciktim aciktim derken duydugu halde bisey ikram etmedi...hazirda bisey varmi diye sordum..elinde örgüsü yüzüme bakmadan (yok kalk istedigini yap)dedi..ben orda misafirdim konustugu lafa bakin ...tabiki yapmadim...yogurt yedirdim çocuklara..sonra cektim gittim annemlere...ben giderken kaynimda eltimde gitme cay icelim bile demedi birakin yemek ikramini...boyle biri gelecek evime utanmadan....

Eşinin anlayışlı olması lazım aslında ama aranizda problem olacak gibiyse iyi kötü kabul et bence ama eltine misafirliğe giittiğinde nasıl muamele gördüysen sende eltine öyle davran...

Kabul ettim ettirildi..Çünkü esim bu saatten sonra artik gelmeyin diyemez...ben olsam kardedime acik acik soylerim uygun zamanda gel daha güzel vakit geciritiz derim...adim gibi eminimki kardeslerim alinmaz....siz olsaniz soylermiydiniz kardesinize kizlar?...esimi bu noktada anlayamiyorum çünkü. ..ya soyleyemiyor gercekten yada beni onemsemiyor

Eltin çok görgüsüz biriymiş cidden bir kap yemektemi yapamamış yuh yani.Misafir varken oturup örgü örenlerede gıcık kapıyorum ayrıca.Yüzsüz birde utanmadan 15 gün kalmaya geliyor .Bence sende hiç kalkma oturduğum yerden sancım var falan de bütün işler ona kalsın görsün gününü fazla duramaz belki gider bu sayede.

Ben olsam söylerdim kardeşime ve anlayışla karşılardı.Ama benim eşim olsa oda aynen senin eşin gibi davranırdı eminim bende.Erkeklerin genelinde aynı sorun var galiba
Ne yaparsak yapalım onların önceliği faydaları dokunsun dokunmasın anne baba kardeşleri ve sülaleleri galiba .

Canim annen ayni sehirde mi? Hani agrilarim cok cocukla zor oluyor deyip biraz onda kalsan onlar gelmeden kalmaya basla , onlar gelince de dinlenmem lazim de eve gitmesen nasil olur acaba? Kaynini arayip kusura bakma iste iki cocuk hamilelik cok rahatsizim saolsin annem bakiyor bize esime dedim gelirlerse ilgilenemem diye cok uzuldum ama sonra aklima geldi nasil olsa x in kardesi de burada onlar yoklugumu aratmaz dedim icim rahatladi felan desen, eltin mecbbur tek basina is yapmak istemeyecegi icin kardesine gecer gibi geldi

tövbe estağfurullah benim kadar misafirine hürmet eden olamaz...bekara karı boşamak koly derler sizinki o hesap..hamile ve çocuklu olunca zor olabilir ağırlama işi

şu yazdığınız okadar atyıpki,ama artık insanlara çok görmüyorum açıkça,
kendim zaten 7 sene sonra zor hamile kaldım,bazen kendimi iyi hissederdim çoğu zamn halsizdimyatıyordum saatlerce..rahmetli anneciğim 3 .kardeşimize hamileyken hiç yemek yapamıyodu hep yatıyodu kadıncığaz..
konu tamamıyla hamilelikte misafir ağırlamakla ilgiliki kendini bilen insan zaten düşünceli olur..
normalde sağlıklıyken başımızın üstünde yerleri var eşimin teyzesini amcasını yengesiyle beraber ağırladım bende evimde yani...

tövbe estağfurullah benim kadar misafirine hürmet eden olamaz...bekara karı boşamak koly derler sizinki o hesap..hamile ve çocuklu olunca zor olabilir ağırlama işi

bende kolay olur diye bir şey demedim yazdıklarımı dikkatli okursan ne demek istediğimi iyi anlarsın sonuçta gelecekler diyor arkadaş bende onun üzerinden yorum yaptım ben

her zaman eşler arada kalan oluyor..yukarı tükürse bıyık aşağı tükürsü sakal..amaaaa burada sen haklısın..kimi insan hürmet etmeyi değil hürmet görmeyi sever.senin eltin bu misal.kendini zahmete sokup yormuyor.eşinde az değil hani.onları kıracağına senin kırılmana razı oluyor.ben derim ki ÖNCE CAN SONRA CANAN.sende rahatı bulmuşlar tabi gelecekler..sen hamilesin onun sana hizmet etmesi gerek.her şey önüne geliyor onları fena alıştırmışsın.yapma

Hamile degildim onlarin buraya gelecegini duyduğum zaman..esimde cok seviyor yegenlerini eltime ragmen buyursunlar dedim esime ki mutlu olsun diye..simdi hamileyim onlar geldiginde 4 aylik olacak...esim ben nasil gelme derim diyor

siz diyin. eşiniz elbette diyemez. ağırlamak isterdim ama durumum uygun değil, yanlış anlamayın diyin. eşin mutlu olsunda, seni kim düşüncek 2 cocuk ve hamile halinle? eşinizin kendisi düşünmeliydi, benim karım 2 çocuğa bakıyor birde hamile, rahat oturup kalkamaz, ayağını uzatamaz genç genç erkekler gelecek, sonuçta eltide el yani. açıksözlü olun. kıymetinizi bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…