Bugun duydum bunu ve esime agir konusmamak icin baska odaya kendimi kapattim...bu hamileligimde en basit bir olaya bile sinirleniyorum zaten cok kotu olacak yoksa aramiz.....sadece sunu sordum ona (ne diceksin abine eflatun sizi istemiyor mu diceksin,beni mi kotuleyeceksin)dedim...bu daha mi kolay eflatun zor hamilelik geciriyor demenden dedim....abom cocuklar ille sende kalmak istiyorlar deyince kiramadim hayir diyemedim diyor
hamillelikte olmaz canım misafir falan bende eşime çok özveriliyim ama mantık var,kabul edilecek şey var edilmeyecek şey var..Suan abartiyormuyum lutfen soyleyin hamilelikten dolayi böyle olabilur mi yoksa....onlarin gelmesi ve yorulmami bir kenara biraktim esimin beni dusunmedigini hissediyorum...zor hamilelik olmasi icin illa dr tun bana rapirmu vermesi gerekti yada ne bilim hergun istifarmi etmem gerekti...esim ne yapiyorsunki dedi bana dusun e biliyormusunuz onceki tartismamizda...cok kirginim esime once beni dusunmedihi icin...b A zilariniz esini kirma neyapsin abidi diceksiniz ama daha once onlar icin esim yetrrince hizmet ettim onlar bana etmiyor..o abisi ise bende karisiyim:26:
Gurbetteyim 2 kucuk cocugum var..4 ve 2 bucuk yaslarinda..ustelik hamileyim...eltim sehir disindan gezmeye gelecekmis bize..15 gun duracakmis 2 oglu var liseli unv li..ben memlekete gittigimde onun ikramini görmüyorum hic kizlar kuru caydan baska..6 yillik evliyim bikere yrmegini yemedim...bundan 4 sene once yine gelmislerdi tatile tabima ..yine hamileydim..cok misafirperver davrandim buna ragmen ben memlekete gidince kuru cay veriyor...ustelik benim bulundugum sehirde ablasida var ayni zamanda eltisi...kocasi yüzüme biz sende rahat ettik kardesimde degil demisti ..o halde neden beni agirlamiyorsunuz haketmedim mi 1 kere bile...gelelim sadede...esime dedim ki...ben hamileyim kendi cocuklarima zor bakiyorum...hamileligi zor geçiyor de gelmesinler dedim...esim cok üzüldü..o uzulunce ben de üzüldüm. ..fakat hep esimi mutlu etmek icin ailesine yaptigim fedakarliklarin karsiligini göremiyorum. ..sanki mecburum onun ailesine hizmet etmeye...ne diyorsunuz eltim ayni fedakarligi yapmasada esim icin kabul mü edeyim yoksa önce kendi rahatimi mi dusuneyim...akil verin nolur. ..buarada eltim kocasi ile degil iki çocuğuyla gelecek..
canım o senin eltinin ayıbı sen üzerine düşeni yap bana sorarsan hem bak kaynın seni övmüş ne güzel ben senin yerinde olsaydım hürmetimdeen bir şey eksiltmezdim bırakta karşındaki utansın allah görüyor herşeyi
hamillelikte olmaz canım misafir falan bende eşime çok özveriliyim ama mantık var,kabul edilecek şey var edilmeyecek şey var..
Esim bugün itibari ile kabul etmis bulunuyor...esime cok kirgin ve kizginim aama onlar geldigindevtabiki tanri misafiri olacak o ayri
canım o senin eltinin ayıbı sen üzerine düşeni yap bana sorarsan hem bak kaynın seni övmüş ne güzel ben senin yerinde olsaydım hürmetimdeen bir şey eksiltmezdim bırakta karşındaki utansın allah görüyor herşeyi
ben etmezdim açıkçası
Etmezsem herkesin gözünde kötü olucam ondan korkuyorum
Abisi aramis esimi musaitmisiniz gelcek bizimkiler demis...esim sadece hamile oldugumu soylemis...zor hamilelik gecirdihimi soylememis..abiside eflatuna sorsana birdaha ,benim cocuklar ille sende kalmak istiyorlar teyzelerinde degil demis...ben suan hamile oldugumu duydugu halde ustelik iki cocugum daha var abisinemi sinirleneyim...yoksa halime hergun sahid olan hatta kendisi bile haftasonu geldiginde cocuklar yuzunden yorulan esimemi kizayim...
2 ve 4 yaşında iki çocukla kendide hamileyken nasıl hürmet edicek onu merak ettim doğrusu
Canim iyide hamile oldugumu soyledigi halde esim,kaynim illede size gelelim yapiyor...kaynimin beni dusindugu falan yok..ben simdi kabul etmesem esim diil ben kotu olucam o kaynim tum iyiliklerimi kenara atip beni bir kalemde silecek...o yuzden esime zor hamilelik geciriyor biraz abart boylece onlari kirmayiz demistim yapamadi....kabul etmezsem ben kötü olucam edersem ben ezilecem...iki tarafida bana zarar suan
Aman ne yapiskan insanlarmis. Mecbur cekeceksin bunlari gibi duruyor ama noralini bozma. Onlar gelmeden once esine evi bir guzel temizlettir. Eltinde gelince misafir gibi oturmasin tatli dillle bir guzel calistir. Su yemegide pek guzel yaparsin benim midem kaldirmiyor zaten yapda yiyelim de. Esin arada toplasin hepsini gezmeye gotursun disarda yedirsin icirsin misafiragirlasin bir guzel. Eltin cok sevgili ablasini cagirmak isterse ay benim evim pek daginik malum iki cocuk biz ona gidelim falan de. Hic yorma kendini kolayina ne geliyorsa onu yap yedir. Birak ev dagilsin onlar gidince esine bir guzel temizlet.
Hic caninisikma onlarla beraber gez toz tatil yap sende
Buraya geldikten sonra tanri misafiri oluyorlar mecbur hurmet gostericem...ters tavir kisiligime uymaz yapamam zaten..sana sunu soyleyeyim kimse utanmiyor emin ol...onemli olan kendileri
Buraya geldikten sonra tanri misafiri oluyorlar mecbur hurmet gostericem...ters tavir kisiligime uymaz yapamam zaten..sana sunu soyleyeyim kimse utanmiyor emin ol...onemli olan kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?