Önce o kiskancti..simdi ben :(

ya canım ya cok ıyı anlamıssın kı benı ben esımı okadar cok affedıyorum kı bana okadar cok zarar vermesıne uzmesıne ragmen hep ınanıyorum ona salak gıbı ınanıyorum benı uzecegını bıle bıle ınanıyorum ona inanırmısın sımdı bana karsı ilgili sevgili davransa sımdı unuturum tum yaptıklarını be salagım çok salagım ya farkındayım bıkere yanagıma opucuk kondursa dunyalar benım oluyo bukadar sevmek istemıyorum onu

merak etme cnm görmez..korkma biz varis :) iyiki acmisim bu topigi bak neler paylastin azda olsa rahatliyosun..yalniz degiilsin..

ya evet canım ıyıkı acmıssın kızma bana konuyu ben actım o benden dertlı cıktı dıye ben yenı uyeyım konu nasıl acılır bılmıyorum bıde once o kıskanctı sonra ben yazısını gorunce tutamadım kendımı

insanların sınavı en zor olanı evliligiyle sınav edilen kullarmış...kim bilir ne izler kaldı 17 senedir sende...ama sen ayağa kalkma sürecini başlatmışsın..açık ögretimdende olsa okuyorsun sonuçta...bu da çok iyi bence değil mi kızlar...?sonrada bir işe girmekle neticelendirirsin bunu.sonrasını zamana bırakırsın...aglarsın belki ama şu andada gülmüyorsun zaten...

aa olurmu öle sey cnm..burasi paylasim alani kimin actiginin inan hic önemi yok..sen rahat ol..

kızlar laptobum öyle bi ısınmışki bacagımı yaktı...benimkide söylenmeye başladı bişey deil yanlış anlıcak kimle konuşuyo bu saatte diye...sabah 6 da kalkıcam...yarın buluşalım burda..hepinizi öpüyorum..yasemin en güzel tepki tepkisizliktir...en azından bir süre.iyi geceler

yeni evlisin sanırım kıskançlığını belli etme derim bende bunalabilir ve bu duyguların zamanla değişecek emin ol
bende yeni evliyken kıskanıyordum ama eşim çok farklı biri gerçekten başı önünde gezer allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın şu an kıskanmıyorum hiç...

kızlar forum takipte sen mi beni begenmezsin...diye başlayan konu gözüme takıldı.konuyu kapatmışlar ama okudum çok güldüm.Göz atın sizde gülün...

evet kislar bende öpüorum sizi kalin saglicakla yarin görüsürürüss..tutku mavi hade sende yat anacim bide senin esin huysukmasin :) bide sen cikma basimiza :)

ay kiyamam ya.. Cok üzülme he.zamana yay biraz kestirip atma.baksana ben kendimi unuttum seni dinleyince.elbette ruhsal aclik daha kötüdür..
Bu arada resmine baktim masallah cnm cok hossun..öküz la bu erkekler..

sagol canım benım ondanda cok zoruma gıdıyor ya sokakta mılletın bakıslarından yuruyemezken kocam benımle nasıl ılgılenmez dıye kafayı yıcem ben ya gercı 2 sene evvel sıgarayı bıraktım 20kg kendı cabalarımla 7sını verdım dahada vermeye calısıyorum allahtan boyum 170 67ye dustum sakın bana kılo aldıgın ıcın senden sogudu demeyın duser bayılırım cunku oda kg aldı ben dahada cok sevıyorum onu ya ben cok sevınlıyım bugun bır suru arkadasım oldu burda en azından kocama kafa takıp aglamıyorum yazısmaktan

ya benım kocam geyeye gıttı yanlızım korkuyorum yatmaya ben ya ama erken kalkıcam ablam gelırdı yanıma gelmedı bugun hepınıze tatlı ruyalar

ahh kızlarr ahhh......gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz....değermi hiç üzülüp hem bedeninizi hem de ruhunuzu hasta etmeye....hayata öyle bir tutunmak lazım ki, yıkılmadım ayaktayım demek için ilk önce kendimizi sevmeli ve değerli kılmalıyız....bu hayat bize verilmiş en büyük armağandır, değerini bilmek gerekir....iyi bakın kendinize....

kızlar kocam az evvel buraya gırıp bıkac yazımı okumus ayvayı yedım.bende cok salagım sabah sabah durduk yere sen benı guzel bulmazsan bulma benim guvenımı bozamazsın dedım.kadınlar kulubundekı arkadasların mı soluyo bunları dedı sok oldum benı cok mu sevıyon sen deyıp deyıp gene havalara gırdı.korktugum basıma geldı sen benımı kotuledın mıllete dedı evet dedım ınkarmı etcem evet ettım dertlestım dedım ay ıyıce sımarıcak sımdı ya aman napayım

AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUNLARI OKUMUS AMAN ALLAHIMgooggle da baslıgı gorup gırmıs once o kıskanctı sımdı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…