Cocuk degilsiniz ki, yetiskin insanlarsiniz bunda utanacak, cekinecek hicbisey yok zamaninda o sana acilmis duygularina karsilik bulamadigi icin kendi icinde bitirmeye calismis ama gorulen o ki o da bitirememis yesil isik yak ve onla musait bigununde konusmak istedigini soyle...:asigim:
"Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim"
Senin şu an --bana kimse onun kadar değer veremez --dediğin kişinin sözleri bunlar yanlış anlamadıysam...CADIARZU
Okuduklarım kadarıyla çok da dengeli birine benzemiyo ama dediğim gibi sadece okuduğum kadarıyla...:sm_confused:
Canım anlattığın iki kişi hakkında da olumlu bi izlenimim olmadı,tabi bu benim fikrim.
İlla ikisinden biri olacak diye bişey yok,okulundaki olacak diye bişey de yok,hayat bikaç kişiden ibaret değil ki,bekle bakalım daha kimler çıkacak karşına...
"Okullar açıldıktan 1 ay kadar sonra bana e-mail attı ve evin den uzak olduğu için yanlış hissettiğini arkadaş kalmak istediğini söyledi bende tamam dedim"
Senin şu an --bana kimse onun kadar değer veremez --dediğin kişinin sözleri bunlar yanlış anlamadıysam...CADIARZU
Okuduklarım kadarıyla çok da dengeli birine benzemiyo ama dediğim gibi sadece okuduğum kadarıyla...:sm_confused:
Canım anlattığın iki kişi hakkında da olumlu bi izlenimim olmadı,tabi bu benim fikrim.
İlla ikisinden biri olacak diye bişey yok,okulundaki olacak diye bişey de yok,hayat bikaç kişiden ibaret değil ki,bekle bakalım daha kimler çıkacak karşına...
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
HAYIR HAYIR --bana kimse onun kadar değer veremez -- bunu ben diyorum o demedi
onunla şansım olsun isterdim ama nasıl olsun ki o fırsat kaçtı bir kere:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İyi niyetle söylüyorsunuz ama ama o kadar kolay değil hayatından çıkar demek.Bütün hayatınızı birlikte geçireceğiniz sizi sevecek saygı gösterecek değer verecek birisi her köşe başında çıkmıyor karşınıza.... Ben onunla hiç doğru dürüst görüşmedim... en başında reddetmesem görüşsem belkide çok sevecektim sonradan tanıdığım kadarıyla böyle olacaktı.... Ama işte onu tanıma fırsatım varken ben o fırsatı kaçırdım..işte KADER ne diyimsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?