- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi Aydinaydin
-
kızlar benim cildimde kuru maden suyu iyice kuruturmu acaba ben gözeneklerimi sıkılaştırmak siyah noktalarımdan kurtulmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz
Evet canım 1 kalıp kullan hergün. Gerçi ben sonlara doğru atıyorum kalanı elim donuyor.kaydirigubbakcemile3
Benim cldim yağlı olduğu için limonla ya da çilek yağıyla karıştırıp donduruyorum.
Başka tonik kullanmaya gerek kalmıyor.zemuszemus
Gülsuyu benim cildime yaramadı sen memnunsan kulanmaya devam et ben sadece uyarmak istedim.
arkadasin dedigi sabunu kullandim..
benim cildim daha kotu oldu.. sivilcelerim daha da azdi.. putur putur.. onermiyorum ben kendi adima.. bana yaramadi. biraktim sivilcelerim ne zaman gecicek merak ediyorum.
kızlar benim cildimde kuru maden suyu iyice kuruturmu acaba ben gözeneklerimi sıkılaştırmak siyah noktalarımdan kurtulmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz
evet malesef benim cildime hic yaramadi..günlük ağacı sabununu diyosun değilmi asmin..
evet malesef benim cildime hic yaramadi..
iyi gelmedi demişsiniz üzüldüm
ben çok bariz iyi geldiğini gördüğüm için cildimde, o hevesle yazmıştım, kötü hissettim kendimi
bana çok iyi geldi, nasıl o kadar kötü yaptı sizi anlamadımbenneyaptımki
bilmiyorum canim benim cildim fazla hassastir en iyi markalar bile deli gibi sivilce yapiyo kimi zaman. simdilik hic ellemiyorum kendi halinde dursunlar bakalim. aklima da geldi boyle olacagi ama sans iste. diger arkadaslara iyi gelir belki benim talihsizligimdir.. olabilir canim uzulme sen napalim :))
iyi gelmedi demişsiniz üzüldüm
ben çok bariz iyi geldiğini gördüğüm için cildimde, o hevesle yazmıştım, kötü hissettim kendimi
bana çok iyi geldi, nasıl o kadar kötü yaptı sizi anlamadımbenneyaptımki
acı badem sütünü ne zamanları nasıl kullanıyosun sen gubseneris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?