Sivilceli Ciltler Önce sivilcelerim bitti, sonra izleri!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar benim cildimde kuru maden suyu iyice kuruturmu acaba ben gözeneklerimi sıkılaştırmak siyah noktalarımdan kurtulmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz

Maden suyu limon katmadığın sürece kurutmaz canım, ama havalar soğuk ve kuru ya şimdi buz olarak kullanırsan biraz kurutabilir.
Nemlendirici sürersin problem olmaz.yerimseniben

Son düzenleme:
arkadasin dedigi sabunu kullandim..
benim cildim daha kotu oldu.. sivilcelerim daha da azdi.. putur putur.. onermiyorum ben kendi adima.. bana yaramadi. biraktim sivilcelerim ne zaman gecicek merak ediyorum.

çok teşekkür ederim canım ...kaydirigubbakcemile3

arkadasin dedigi sabunu kullandim..
benim cildim daha kotu oldu.. sivilcelerim daha da azdi.. putur putur.. onermiyorum ben kendi adima.. bana yaramadi. biraktim sivilcelerim ne zaman gecicek merak ediyorum.

günlük ağacı sabununu diyosun değilmi asmin..

kızlar benim cildimde kuru maden suyu iyice kuruturmu acaba ben gözeneklerimi sıkılaştırmak siyah noktalarımdan kurtulmak istiyorum bana ne önerebilirsiniz

ben maden suyunun içine elma sirkesi kattım onu kullanıyorum kurutmuyo canım aksine cildin parlıyo bendede siyah nokta sorunu var şuana dek kesin bi çözüm bulan görmedim ama 2 haftada 1 falan buhara tutup mısır unlu bi maske var yoğurtla yapılan duymuşsundur ... onu yapıyorum ben azalıyo ama göznekleri tam kapanmadığı için tekrarlıyo sürekli yapmak lazım..

evet malesef benim cildime hic yaramadi..

iyi gelmedi demişsiniz üzüldüm
ben çok bariz iyi geldiğini gördüğüm için cildimde, o hevesle yazmıştım, kötü hissettim kendimi
bana çok iyi geldi, nasıl o kadar kötü yaptı sizi anlamadımbenneyaptımki

bilmiyorum canim benim cildim fazla hassastir en iyi markalar bile deli gibi sivilce yapiyo kimi zaman. simdilik hic ellemiyorum kendi halinde dursunlar bakalim. aklima da geldi boyle olacagi ama sans iste. diger arkadaslara iyi gelir belki benim talihsizligimdir.. olabilir canim uzulme sen napalim :))

canım banada iyi gelmedi ama kişiden kişiye değişiyo böyle şeyler bende olayın yüz temizleme jellernden aldım onunla yıkıyorum benim cildimde kuru

canım sen kendini kötü hissetme sana yi gelmiş paylaşmak istemşsin kaydirigubbakcemile5

acı badem sütü ne kızlar
makyaj nasl temizlniyo
cildim yağlı,gözenekli nasl yapcm:sm_confused:

acı badem sütü çoğu aktarda, hatta büyük marketlerde bulabilirisn migros gibi, fiyatı 5 falan heralde çok uygun. bebak marka alıyorum ben
araştırdığımda hep makyajı ve cildi en iyi temizleyen ürün olarak vardı. eskiler hep kullanır
yüzünü normalde ne ile yıkıyorsan (jel,sabun) onun arkasından, bunu bi pamuğa döküp yavaş yavaş yüzünü silersin.
benim de cildim karma ama fazladan yağlanma yapmadı bende.

kızla benim sorunum sadece çenemm özellikle REGL döneminde başıma bela bu sivilceler kızarık kızarık ve şişmiş bi vaziyette önerebilceeniz bişeylerrr yardımmm:((

Bende Otacının Günlük Ağacı sabununu aldım canım diyorumki sabah ve akşamlar bu sabunla yüzümü yıkayayım ve hergün 2-3 kerede maden suyu ile sileyim:uhm: Çok sivilcem yok aslında ama daha güzel bir cilt için herşeyyy bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…