- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
daha yuz yuze bıle gelmedıgınız netten tanıstıgın o sevgılı adayın nasıl olur da sana cınsellık maceralarını anlatır ?sız nasıl ızın veırısınız ? ustune sızce sevgılı olıyım mı olmıyımmı dıye soru sorarken hangı amacla bu soruyu sordugunuzuda merak ettım dogrusu .yanı gercekten bu soruyu sordugunuza ınanmak bıle ıstmeıyorum .sımdı gencler bırbırlerını neden bu sekılde tanıyor dırek cınsellıkten konu acılıyr 7 den 70 e herkez aynı.kı sız daha lıse ogrencısı olarak sevgılınız de olsa olsa sızden en fazla 2 yas buyuktur hadı dıyelım kı o da 20 yasında .bu cocuk 15-16 da ergenlıgı atlattı desek .4 yıl ıcınde ne cınsel maceralrı varms bunun boyle ne cok tecrube kazanms boyle .bırde soyle durum var;boyle yaslardakı erkekler kendını ve buyudugunu ıspatlıyabılmek ıcın de boyle hıc olmayan cınsellık maceralarını yok capkınlık hıkayerıyle meshurdur aslında bunlar yoktur ama ılgısı vardır
kendını kanıtlayacak yaa ..neyse lafın kısası bu ınsandan uzak dur .cocugun nıyet bellı senden bekledıgı sey cok acık ve net .adam acık acık erkeklerın ıhtıyacıdır bu ben yasarım dems .senıde kıskırıtyorkı sen baskasıyla yasamasına ızın verme onun ıstedıgını ver dıe .sakın ınanma tatlım uzak dur .