onceliklerin boylesi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim

bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek

Yani bunun sizi ilgilendiren yanını göremedim ben. Demek ki o kadın da kendini bu şekilde mutlu ediyor. Bence kızmayın ama siz epey bir beğenmiş ve kıskanmışsınız..Artık lütfen kimseye şu şekilde kısıtlama getirmeye çalışmayın.Bırakın isteyen istediği gibi yaşasın hayatı..

Hamilelik hastalık değil bir süreçtir. Yok abartılı aşermeler yok minimum herkesin yakalandığı lohusa depresyonları(istisnalar ve alışılması gereken surede yaşanan sıkıntıları saymazsak) çağımızın icadı özenti ve dibine kadar nazlanma işlevidir. (sağlık sorunları olanları tenzih ediyorum)

Siz böyle düşünüyorsanız hadi düşündünüz dert edip buraya yazıyorsanız, yobaz aç erkekler neler düşünür acaba? Bu saatte nasıl oluyormuşmuş makyajıymış kıyafetiymiş...

Siz böyle düşünüyorsanız hadi düşündünüz dert edip buraya yazıyorsanız, yobaz aç erkekler neler düşünür acaba? Bu saatte nasıl oluyormuşmuş makyajıymış kıyafetiymiş...
İğrenç gerçekten.
Erkekler traş olup saçlarını tarayınca, takım giyinince vs kimsenin çıtı çıkmaz ama.

Bende hamileyken topuklu giydim hep çünkü vazgeçilmezim benim Kendimi öyle iyi hissediyordum. Bırak hamileliği sezaryanımın 2. Günü bile ağrı içinde makyaj yaptım. Çünkü aynada o halimi gördükçe bunalıma giriyordum. Belki o kadında öyle alışmıstır. Belki o gün kendine bakmak istemiştir. Belki özel bi gğndür vs vs. Dönüp baktırmak için olduğunu sanmıyorum

Bu cümleyi bir kadından duymak çok çirkin.
Kıskanmışsınız bu kadar basit.

Valla ben maşallah diyorum öylelerine. Kadın istemiş yapmış, demekki topukludan da rahatsız olmuyor. Kendini her haliyle sevmek istiyor. Ne yapsaydı? Hamile diye en çirkin haline bürünüp karalar bağlayıp depresyonlardan depresyon mu beğenseydi?
Ay inşallah kadına bir şey olmamıştır

Kendini begendirme gibi bi cabasi oldugunu nerden cikardiniz belki kendini cok seviyor kendisine olan saygisindan bakiyor lutfen cirkinlik sadece fiziksel olmazz akıl cirkinse onu ne yapmali onu dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…