onceliklerin boylesi

Kendilerini mi avutuyorlar ne bilmiyorum ki yani bazı makyajlar gerçekten büyük bir değişim yaratıyor aydınlatma gölge falan ama olmayan bir şey de var olmaz ki kaldı ki hepimiz günlük öyle makyajlar yapmıyoruz ki madem o kadar makyaj sana yapılsa sen de öylesin yap kardeşim o zaman bakıp bakıp hasetleneceğine

Sabah 5’te evden çıkacaksam 4 te uyanır duş alır saçımı makyajımı yapar öyle çıkarım. Hiçbizaman bakımsız olmadım ama bunu birileri bana baksın diyede yapmadım. Bakımlı olmayı temiz olmayı seviyorum kendimi iyi hissediyorum çünkü kendime saygı duyuyorum.
Saat kaç olursa olsun solgun yüzlü tepeden toplu saçlı tipler canımı sıkıyor benimde.. bukadar mı vazgeçtin yaşamaktan daha bu yaşta diyorum..

Hanımefendi tamam da SİZE NE.
Hiç mi kendinizi sevmediniz?

İnsanlar kendilerini seviyor, başkalarına haset etmek yerine. Bence siz de deneyin.

Valla özellikle kışları kıyafetime özen gösteririm bir sürü tarz şey giyerim. Botlarım de yüksek topukludur. Eğer karnımda bir bebek olsaydı bunu yapar mıydım? Neden yapmayayım ki yürüyebiliyorsam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…